Main Menu

Naruto manga

Started by csacsa, 2006-10-21, 22:30:20

Previous topic - Next topic

Bishop

Ritkán mondom hogy szar, nem azért mert utóbbi időkben nem lett volna ilyen bőven, de elviseltem, valahogy sejtettem hogy még ennek lesz egy jó kimenetele. Erre most jön EZ :zomg:
Komolyan ez a Sharingan buzulás kezd már az agyamra menni, itt csak akkor lehet kemény valaki Narutoba, ha van sharinganja vagy egy bijuu a testébe. Még úgy Kaku és Hidannál(akit meg jegyzem idáig nem kedveltem de Danzohoz képest egy jól kitalált karakter) volt valami értelmes karakter, voltak Forbidden jutsuk. Most meg nem megy más mint Sharingan sharingan hátán, és ez már lassan szó szerint érthető. Néha jön egy kekkai genkai, de az is csak közepes erősséget jelent. Hozza vissza Kishi Orot azt foglalja el Danzo testét, vagy tök mind1 de ez már csak szánalmasan végződhet Danzo szempontjából.
Mondanám hogy ha még valaki megjelenik Sharingannal abba hagyom a mangat, de úgy se fogom, megedződtem már Bleachen. Csak az hiányzik amikor abba hagytam a Naruto animet, és olvastam a mangat, és büszkén mondtam hogy a manga ezerszer jobb mint a Naruto fillerezet szarja. ÁÁ nem tudom mit mondjak :ejj:

Prof. William

A következő részben majd Naruto is kap Sharingent mert majd kiderül hogy a legjobb barát automatikusan megkapja.

Hinataról meg kiderül hogy azért olyan fehér a szeme mert kontaktlencsét visel amivel a saját Sharinganját takarja el.

Gara homokosköcsögében pedig egy kosárlabda nagyságú Mangekyo  Sharingant rejteget.

Most komolyan... a Narutpo elején az ilyen képességek ritkák voltak mitn a fehér holló és akinek volt az már OMG! volt és istenkirály most már minden ágrólszakadt ninja Sharingannel vagy Kyubival rohangál esetleg tud 10-15 tiltott techet és már 10 évesen nyomra a Rasengant... :)

chilip

egész jó chapter volt, uccsó oldal persze lol (danzo eye-arm) de jó kis fightot tolt le a 2 csicskás

ed.: WTF, mi van madara kezében? http://www.onemanga.com/Naruto/475/11/ itt le kellett vágnia

Zen

CAPTAIN OBVIOUS FIGHTS, MY ONLY WEAKNESS! NOOOOOOO!
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Bishop

Pff ahelyett hogy Shinot látnánk hogy mennyit fejlődött berakja ezt az anbust, és akkor innen nyilvánvalóan értelmetlen Shino fejlődése :ejj:

Zen

Az nem Shino, Torune-nek hívják.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

LuckyDingo

Quote from: Zen on 2009-12-10, 21:21:12
Az nem Shino, Torune-nek hívják.
Jah ez a baj, ha jól értem XD

Zen

&fmt=1

smash++

475:  :zomg:

Mekkore egy állat marha ez a mangaka :eek:

Ez a Root aztán kurva különleges:
- nano bugs
- shinteshin
- és természetesen nem maradhat el a sharingan van a seg....kam helyén is, vazzeg
- nem is maradt más, mint egy puli idomár, egy zabagép és egy taijutsu bajnok...stb -> csak, hogy teljes legyen a nagy root csapat

Vérlázító ez az egész szaros Root mi a jó büdös fenéért nem lehet kiírtani őket...bele sem kelett volna hozni a történetbe.

NLZ

Azért nem lehet kiírtani, mert mélyen vannak a gyökerei. Höhö.
[reserved]

Titkos

Quote from: smash++ on 2009-12-11, 00:24:56
- nem is maradt más, mint egy puli idomár, egy zabagép és egy taijutsu bajnok...stb -> csak, hogy teljes legyen a nagy root csapat

Chapter 477: Attack of the poodle
Chapter 478: "Who said that you can only eat 3 fat-burner capsules?"
Chapter 479: The man with the thousand kicks - Prick Lee enters the fight, maximum taijutsu!
Chapter 480: Color pages! The long-awaited showdown! Sasuke vs. Danzou! "You can use the Moon as a giant Sharingan, but I can block it with the Sun!"

Stay tunned! :D

A chapter amúgy szerintem azért nem volt annyira gagyi, mivel Kishi csak hozta a fomáját. Danzo sem patkolhat el anélkül, hogy előtte ki ne röhögjük. Lássátok cápasrácot, Street Shark-ká változott, és talán még két chapterig húzta. Vagy Oro, aki röhögve és félpucéran mászott elő Sóska szájából, vagy honnan. (Bár ő még vissza fog térni, mint félig rohadó Kabuto-zombi.) Ezek után érzésem szerint Danzo napjai is meg vannak számlálva, hiszen megmutatta a legröhejesebb képességét. Esetleg még valami idióta átváltozást elnyomhat (pl. hogy átalakul ilyenné), de hosszú szereplést már nem jósolok neki, főleg, hogy mangaka-kedvence "Mydarknessisoverninethouuusaaannnddd!!!444" Sóska lesz az ellenfele.

A nanobogarakra, meg ilyesmikre most nem térnék ki (azok a szokásos "Kishi meets Hollywood" hülyeségek), de amik nagyok voltak:

"Bocs öreg, ha az ellenfél elmozdul, nem tudok kitérni vagy irányt változtatni, így véletlenül téged ütöttelek meg a leprajutsummal!": http://www.onemanga.com/Naruto/475/07/
Edit: Mondjuk így másodjára nézve nem elmozdult, hanem szimplán továbbra is maradt a "hologram" stílusban, amikor minden átmegy rajta, de akkor is fura, hogy erre nem számítottak, miután előtte kardal, és kunaival is tesztelték.

Itt már nagyon durvul a helyzet, nem lehet ez valami jó képesség, mert mintha egyik képkockáról a másikra falná fel a használóját is a lepra: http://www.onemanga.com/Naruto/475/09/

Valamint a best: http://www.onemanga.com/Naruto/475/11/
Madara: Ronaldooo!! 11-es! Ezt Kisamétől tanultam két chapterrel ezelőtt!
Fu: Úristen, egy kar! És felém jön! Gyorsan kitérek, még a végém nekem csapódik, és ki tudja mi történne....ó, én hülye.

Btw, ebben a Root-ban az a poén, hogy úgy látom csak addig szupertitkosak a tagok, amíg el nem nyomják valamelyik spécibb jutsujukat, onnantól egy közepesen jól informált ninja egyből levágja, hogy ki kicsoda, melyik klánba tartozik, sőt, még talán az anyját-apját is meg tudja tippelni. XD

Igazából az egyetlen normális rész Gaara kétoldalas monológja volt. Kíváncsi vagyok, hogy a "gondolkodj el a barátság fogalmán, és azon, hogy mit teszel Sóskáért" vajon azt jelentette, hogy "Hülyegyerek, vedd már észre, hogy aki a barátod, az nem így viselkedne!", vagy pedig ez megint valami hülye biztatás, hogy "De hiába sorozatgyilkos és körözött bűnöző, akkor is a barátom, és a farkamat is levágnám érte, csak a fangirlök tartanak vissza!"? Ez majd valszeg kiderül.

Btw, nem hittem volna, hogy megérem a napot, amikor már Blackronin szerint is gondok vannak ezzel a mangával. XD
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

NLZ

Quote from: Titkos on 2009-12-11, 02:00:47
Itt már nagyon durvul a helyzet, nem lehet ez valami jó képesség, mert mintha egyik képkockáról a másikra falná fel a használóját is a lepra: http://www.onemanga.com/Naruto/475/09/
Dehogy felfalja, csak szétterjeszti a testét, így Tobi bárhol is próbálna hozzáérni, a nanobogarak megbasszák.
[reserved]

blackronin

Quote from: smash++ on 2009-12-11, 00:24:56

Chapter 477: Attack of the poodle
Chapter 478: "Who said that you can only eat 3 fat-burner capsules?"
Chapter 479: The man with the thousand kicks - Prick Lee enters the fight, maximum taijutsu!
Chapter 480: Color pages! The long-awaited showdown! Sasuke vs. Danzou! "You can use the Moon as a giant Sharingan, but I can block it with the Sun!"

Stay tunned! :D

A chapter amúgy szerintem azért nem volt annyira gagyi, mivel Kishi csak hozta a fomáját. Danzo sem patkolhat el anélkül, hogy előtte ki ne röhögjük. Lássátok cápasrácot, Street Shark-ká változott, és talán még két chapterig húzta. Vagy Oro, aki röhögve és félpucéran mászott elő Sóska szájából, vagy honnan. (Bár ő még vissza fog térni, mint félig rohadó Kabuto-zombi.) Ezek után érzésem szerint Danzo napjai is meg vannak számlálva, hiszen megmutatta a legröhejesebb képességét. Esetleg még valami idióta átváltozást elnyomhat (pl. hogy átalakul ilyenné), de hosszú szereplést már nem jósolok neki, főleg, hogy mangaka-kedvence "Mydarknessisoverninethouuusaaannnddd!!!444" Sóska lesz az ellenfele.

A nanobogarakra, meg ilyesmikre most nem térnék ki (azok a szokásos "Kishi meets Hollywood" hülyeségek), de amik nagyok voltak:

"Bocs öreg, ha az ellenfél elmozdul, nem tudok kitérni vagy irányt változtatni, így véletlenül téged ütöttelek meg a leprajutsummal!": http://www.onemanga.com/Naruto/475/07/
Edit: Mondjuk így másodjára nézve nem elmozdult, hanem szimplán továbbra is maradt a "hologram" stílusban, amikor minden átmegy rajta, de akkor is fura, hogy erre nem számítottak, miután előtte kardal, és kunaival is tesztelték.

Valamint a best: http://www.onemanga.com/Naruto/475/11/
Madara: Ronaldooo!! 11-es! Ezt Kisamétől tanultam két chapterrel ezelőtt!
Fu: Úristen, egy kar! És felém jön! Gyorsan kitérek, még a végém nekem csapódik, és ki tudja mi történne....ó, én hülye.

Btw, ebben a Root-ban az a poén, hogy úgy látom csak addig szupertitkosak a tagok, amíg el nem nyomják valamelyik spécibb jutsujukat, onnantól egy közepesen jól informált ninja egyből levágja, hogy ki kicsoda, melyik klánba tartozik, sőt, még talán az anyját-apját is meg tudja tippelni. XD

Igazából az egyetlen normális rész Gaara kétoldalas monológja volt. Kíváncsi vagyok, hogy a "gondolkodj el a barátság fogalmán, és azon, hogy mit teszel Sóskáért" vajon azt jelentette, hogy "Hülyegyerek, vedd már észre, hogy aki a barátod, az nem így viselkedne!", vagy pedig ez megint valami hülye biztatás, hogy "De hiába sorozatgyilkos és körözött bűnöző, akkor is a barátom, és a farkamat is levágnám érte, csak a fangirlök tartanak vissza!"? Ez majd valszeg kiderül.

Nagyjából leírtál mindent, amit én is le akartam volna...
A fenébe!  :P

Btw, nem hittem volna, hogy megérem a napot, amikor már Blackronin szerint is gondok vannak ezzel a mangával. XD
Nincsenek nagy gondok vele, de a már általad említett okok miatt elég hanyagolható lett a fejezet... Felejthető.
Reméljük téyleg 1-2 fejezeten belül meghal Danzo és léphetünk tovább.

Mint látjátok, én nem ragaszkodok ahhoz görcsösen, hogy kitaláljak valamit a fejezetet lefikázásának elkerülése érdekében... Mert azzal csak magamat csapnám be.
Ha rossz lett, akkor ez van. Kishi-nek sem jöhet össze mindig.
Jön a következő fejezet és továbblépünk.
Ennyi.

Titkos

A különbség csak az, hogy nálam Kishinek nagyon ritkán jön össze. XD

Amúgy a fejezethez: Utólag vettem észre, hogy a múltkori fejezetben Gaara Naruto vállára teszi a kezét, és amikor láttuk őket a mostaniban, azzal kezdi, hogy "elüti". Most akkor ez megint az volt, hogy már Gaara-val is bunkó (aki elvileg a "sorstársa" lenne), mert "senki ne támadja az én Sóskámat"? :zomg:
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Zen

Most h mondod...
ZOMG Naruto végül majd lespannol Sóskával, elpusztítják a ninja világot és örök gay orgy-ba kezdenek. :zomg:
&fmt=1

Dreamcleaver

Milyen lenne már, ha Kishi bevállalná, és tényleg gay románcot írna Naruto-nak meg Sasuke-nak.  :rotfl:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Swarczi

Azért azt ne feledjük, hogy Itachi adott egy keveset Narutonak az erejéből... Ki tudja, lehet neki Sóska sharinganjára fog aktiválódni mondjuk az amaterasu  :szemuveges: (mint annak idején mikor Sóska belenézett Madara szemébe).
Egyébkén ne feledjük Sakura Sóska után eredt, ugyhogy ki tudja, mit hoz a jövő  :smile:
Lehet hogy két rész múlva, mikor már Danzo végre padlótfogna befut Sakura és a kis csapata ééés... hm bármi történhet.

NLZ

Azért fingunk sincs, hogy mit adott Narutónak Itachi. Lehetett az akár lepra is. :D
[reserved]

Kassh

hmm, ez mikor volt? nem emlészem  :wtf:

NLZ

http://www.onemanga.com/Naruto/366/07/
Elvileg mintha valahol itt lett volna, de most így nem találom, hogy pontosan hol. Lehet rossz helyen keresem, de biztos volt valami olyasmi, hogy Itachi megérintette Naruto Homlokát.
[reserved]

Titkos

Úgy emékszem egy varjút dugott le a torkán. XD (Most én sem találom, melyik oldalon, mivel amikor pörgettem, láttam, hogy a réteshosszú Sóska vs. Bátyus fight jön, és reflexből elnyomtam.)

Zen

Ja, varjat etetett vele.
&fmt=1

chilip

ISTENEEEEEEEEEEEM most már biztos, kubo és kishi verseng egymással a hét trollja címért :D

[spoiler]476: Sasuke vs Danzō

The Sharingan on Danzō's right arm move

Danzō and Sasuke have a conversation
Sasuke finishes making handseals, Danzō attacks
Sasuke invokes Susanoo

Naruto thinks too much, starts hyperventilating and falls down
bővebben ez:
"[Sasuke is my soulmate, my brother and friend...]
I can feel that he's in danger...
GAH!
-Naruto collapses on the ground-
I must help him....
Sasuke...."

Susanoo's bones start choking Danzō, but...[/spoiler]

remélem nem attól esett össze, mert idáig egészséges volt

pár kép is
[spoiler]

[/spoiler]

blackronin

Mi a fene van ezen a héten?
Beállt az agyhalál?  :eek:

Az összes shonen manga heti fejezete elég gagyi lett...

Naruto pedig...
Ah, hagyjuk.

LuckyDingo

Bwahahaha... Danzou egy rakat Sharingannal át tudja b@szni Sóska 2 szuper mangekyouját :D

Titkos

Quote from: chilip on 2009-12-16, 16:47:23
ISTENEEEEEEEEEEEM most már biztos, kubo és kishi verseng egymással a hét trollja címért :D

And the winner is:

Quote from: Dreamcleaver on 2009-12-12, 21:52:59
Milyen lenne már, ha Kishi bevállalná, és tényleg gay románcot írna Naruto-nak meg Sasuke-nak.  :rotfl:

:D OK, én megvárom, amíg fordított fejezet lesz, hátha mégis tévednek, és totál más van a szövegben, vagy akármi, meg előre nem szeretek ragelni, de ha tényleg ez lesz, akkor asszem innentől offical a Naruto x Sóska szál. Ja "barátok" (olyan késelős barátok...), meg minden, de azért ez... Mellesleg ki is mondja, hogy a "lelki társa", innentől nem fangirlálom. :D

Na, két napot már remélhetőleg kibírok. XD Nagyon fogok röhögni, ha ez komoly. XD (Aztán + 5 fejezet, amíg Naruto lázasan nyomja az ágyat, és lázálmában olyanokat motyog, hogy "Sasuke no...it's too big...it wont fit...") De legalább Sóska ezúttal nem pöcsölt, az emós szöveg helyett rögtön elnyomott Danzora egy tápos támadást. (Mondjuk fura, hogy amikor pl. a bátyus ellen harcolt, vagy épp a Kagék törölték fel vele a padlót, Naruto semmit nem érzett. Akkor nem volt veszélyben, vagy csak Kishi a héten ezt álmodta meg füves szendergése közben? Most mondanám, hogy ez talán egy jel, hogy végre Sóska sikerszériája is véget ér, és emberére akad, de túlságosan ismerem Kishi stílusát... Meg őszintén szólva hülyén is nézne ki, hogy pont a félhulla nagypapi nyomja le, csak mert szemekkel van tele az egyik karja.)

Prof. William

Azért erősen a Lol kategóriába esett hogy nagy félisteni hiperdarkness Sóska agyát átcseszték egy Höh höh Genjutsuval.

Naruto meg milyen érzékeny lélek lett már. :)

Dreamcleaver

Mindig megrökönyödöm, hogy mennyire gusztustalanok a színes oldalak ebben a mangában. A kőhíd meg a kőkapu miért bugyi kék színűek?  :confused:

Amúgy Sasuke uncsi. Danzo egész jó volt. Főleg mikor magasról szart Sasuke pökhendi követelőzésére az elején és egyből támadt.

Köv fejezet: höhö...genjutsu.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Titkos

Na, a spoilerhez képest kellemes csalódás volt a mostani (meg ezen a héten Kubo szívott be nagyon), igaz a fele flashbackkel ment el, de a fight része végülis rendben volt, az meg várható volt, hogy most kezdődik a genjutsu, bár ettől a "szemezéstől" már előre félek, Itachi vs. Sóska is ezért volt agyhalál. A Narutós jelenet annyiban jó volt, hogy legalább ez a "szegény Sóska szívem veszélyben van, és megéreztem!" szöveg kamunak bizonyult, de ettől függetlenül röhej, hogy Naruto hányszor volt már halálközeli helyzetben, és ott végig "faszagyerek" bírt maradni (hint: Zabuza "vs." genin Naruto XD), ellenben most, ahogy végiggondolta, hogy Sóska milyen szinten lett közellenség, stresszrohamtól fulladozva ájult el. XD

LuckyDingo

Hát cam raw érdekes :D
[spoiler]Karácsonyi ajándéknak megkaptuk Itachit a végére XD Jah nem mellesleg Sasukét is szívatják ha jól látom[/spoiler]