Ez nagyon lol :DD - Archive #1 - 2003-12 - 2006-03

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-14, 17:20:14

Previous topic - Next topic

Meske

Quote from: TriviA taníto néni a szünet után
kérdezi az elsős kisiskolásokat:
- Na Józsika, mit csináltál a szünetben??
- Egész nap játszottam a homokozóban, várat építettem!
- Jól van! Betűzd szépen: épít!
- É, pé, í, té.
- Ügyes vagy, ötöst kapsz! Hát te, Pistike??
- Én segítettem Józsinak várat építeni!
- Jól van! Betűzd szépen: segít.
- Es, e, gé, í, t.
- Ügyes vagy! Te is ötöst kapsz!Hát te, Gazsika?
- Én nem csináltam semmit, mert a Józsi meg a Pisti nem akart velem
játszani, mert cigány vagyok!
- Ejnye, ejnye, Józsi, Pisti! Ez nem szép dolog. Tudjátok mi ez? Faji
diszkrimináció. Gazsika betüzd szépen: faji diszkrimináció...
Ezt a viccet már ismertem, de azért nem volt rossz. :D

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Moha

Nénike elmegy az orvoshoz.
- Jaj, doktor úr, rendkívül kínos problémám van, állandóan szellentek! Annyira azért nem rossz, mert halk is, és hál'istennek nincs szaga, de azért mégis zavar. Jaj, és egyfolytában... amíg ezt elmondtam is legalább tízszer szellentettem!
Doki felír valamit, szedje néni, aztán jöjjön vissza egy hét múlva. Mami egy hét múlva tényleg megjelenik.
- Doktor úr!!!!! Micsinált maga velem!?! Ugyanúgy szellentek egyfolytában, de most már rettenetes szaga van!
Doki kaján mosollyal maga elé motyog: na, a szaglása rendben, már csak a fülét kell kezelni... :D :D

.Attila

Miért nem nyerhetnek a férfiak a nőkkel szemben?

Ha megcsókolod, nem vagy úriember.
Ha nem csókolod meg, nem vagy férfi.

Ha mindennel egyetértesz, amit mondd, papucs vagy.
Ha nem értesz egyet vele, akkor nem figyeltél.

Ha elegáns vagy, nyálas szépfiú vagy.
Ha nem vagy elegáns, akkor igénytelen vagy.

Ha figyelmes vagy, azt gondolja, valami rosszat csináltál.
Ha nem vagy fiygelmes, nem szereted.

Ha sok szexre vágysz, akkor csak a teste kell neked.
Ha nem vágysz sok szexre, akkor nem szereted.

Ha a haverokkal mész el, akkor zülleni mész.
Ha a barátnőivel megy el, akkor igényes szórakozás történik.

Ha valamit mondasz, azt akarja, hogy rá figyelj.
Ha rá figyelsz, azt akarja, hogy mondj valamit.

.Attila

Egy verőfényes, nyári nap így kezdte a pap a misét:
- Testvéreim. Háromféle beszéd van a kezemben. Az első nagyon sokat ér, és 5 percig tart. A második nem olyan értékes, és 15 percig, míg a harmadik kevés értéket hordoz és egy óra hosszáig tart. Most körbehordozzuk a perselyt majd választunk a három közül egyet.

Egy kutya gondolkodik:
- Itt lakom ezzel az emberrel, aki etet, meleg szállást biztosít, simogat és szeret engem. Ezek szerint ő az Isten?
Egy macska gondolataiból:
- Itt lakom ezzel az emberrel. Etet engem, simogat, takarít, szállást biztosít. Ezek szerint én vagyok az Isten!

Moha

Quote from: TriviHa a haverokkal mész el, akkor zülleni mész.
Ha a barátnőivel megy el, akkor igényes szórakozás történik.
Kiegészítése: Ha ő megy el a te haverjaiddal, abba te ne szólj bele...

Amúgy az egész :lol:

Meske

Quote from: TriviHa valamit mondasz, azt akarja, hogy rá figyelj.
Ha rá figyelsz, azt akarja, hogy mondj valamit.
Nem akkor kell figyelni, amikor néma csendben hallgatunk, hanem, ha beszélünk, s nem akkor kell beszélni amikor mi is mondanánk valamit! Azt én sem szeretem, ha mondanék valamit és folyamatosan közbevágnak, s nem tudom végigmondani, amit akartam ilyenkor nagyon mérges leszek! :grrr: (szerencsére a fórumon nem tudtok közbe vágni, hihi!  :hehe: )

.Attila

1. Az egész csak vicc, bár rengeteg igazságtartalma van...
2. Nem én írtam, én copy+paste-eltem a vicclap.hu-ról
3. Olvasd el alaposan azt, amit kiemeltél. Ott az áll, hogy amikor mi beszélünk, akkor akartok ti is mondani valamit. Szó sem volt itt közbevágásról. Itt az szituáció az, hogy a férfi beszél, és a nő mondani akar vmit, nem az, hogy a nő beszélt, és a férfi belevágott.
Amikor viszont nem beszélünk, hanem figyelnénk, akkor bezzeg semmi mondanivalótok nincs. Legalábbis ezt mondja az a mondat.

De ez csak egy vicc.

Meske

Quote from: Trivi1. Az egész csak vicc, bár rengeteg igazságtartalma van...
2. Nem én írtam, én copy+paste-eltem a vicclap.hu-ról
3. Olvasd el alaposan azt, amit kiemeltél. Ott az áll, hogy amikor mi beszélünk, akkor akartok ti is mondani valamit. Szó sem volt itt közbevágásról. Itt az szituáció az, hogy a férfi beszél, és a nő mondani akar vmit, nem az, hogy a nő beszélt, és a férfi belevágott.
Amikor viszont nem beszélünk, hanem figyelnénk, akkor bezzeg semmi mondanivalótok nincs. Legalábbis ezt mondja az a mondat.

De ez csak egy vicc.
Tudom, hogy csak egy vicc, de úgy gondoltam, hogy ezt illik hozzátenni, mert így a teljes igazság. Megmondom őszintén: nekem nemigazán tettszenek az effajta viccek, Sorry!

.Attila

Nem szeretném komoly irányba terelni a dolgot, de így még nem teljes az igazság. Ha azt akarjuk, hogy teljes legyen, akkor írhatnánk egy Révai méretű enciklopédia sorozatot, vagy még nagyobbat.
Mellesleg az egymás szavába vágás nem nemfüggő... ugyanúgy a nők is megteszik.

teraflare

Quote from: TriviMellesleg az egymás szavába vágás nem nemfüggő... ugyanúgy a nők is megteszik.
Mármint amikor végre hagynak minket szóhoz jutni?

Damnatus

Quote from: TriviDe ez csak egy vicc.

Nem ez nem vicc. Ez
 :zen:

.Attila

Al Gore VS. George Bush -> :lol:

tipp: előbb Gore-t hallgassátok meg, aztán Bush-t.

.Attila

Ramiz

Quote from: TriviMiért nem nyerhetnek a férfiak a nőkkel szemben?

Ez így van! Ez így van!  :merci: hogy "kimondtad"!
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Aka-shi

Nem is tudtam, hogy Bush bácsi így keni a rap-témát:D
 :appl:

Aka-shi

OFF: Mellesleg én utálom, ha félbevágnak, mégis rendszeresen megteszik 1 csomóan, fiúk, lányok egyaránt...

Moha

Quote from: TriviAl Gore VS. George Bush -> :lol:
Jóóóóó! :lol: Bokor bácsi nagyon keni! :hehe:

Én is ismerek egy hasonlót, bár ez már régebbi, Brit kiadásban.

Feldin

http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

.Attila

Quote from: FeldinHihi!!!
Mit találtam!!!!
http://www.kecskefeszek.hu/flash/perverz.swf
Már volt :(

Xaga

Quote from: FeldinMit találtam!!!!

Semmi újat. De azért nagy jó :D

ignus

Emberek... Azért tudtok "termelni" egy hét alatt... :D És milyen jókat
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Shadowolf

Nem tudtam hova rakjam szóval úgy döntöttem, ide. :D Ezt a cuccost elsösorban azoknak ajánlom, akik nem nagyon rajonganak Bush elnökért (gy.k.: mindenkinek :D)

Bushgame

Sztem eléggé tanulságos. :rolleyes:

ignus

Quote from: ShadowolfNem tudtam hova rakjam szóval úgy döntöttem, ide. :D Ezt a cuccost elsösorban azoknak ajánlom, akik nem nagyon rajonganak Bush elnökért (gy.k.: mindenkinek :D)

Bushgame

Sztem eléggé tanulságos. :rolleyes:

Végignyomtam... Érdekes... :)
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Kilteh

Kil

A .hack univerzumának fanatikus imádója...  :D

Saori

Quote from: Kiltehhttp://talpak.org/alakulat/brazil/index.php - ismerősök nevével az igazi... :D

Már a 2. rész után ott tartottam hogy azt sem tudom ki kinek a micsodája..:hehe: A 20. részig bírtam olvasni, tovább nem... Meg borultam egy sort a saját brazilosított nevemen ..:p "Eszticia"..
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Moha

Quote from: Kiltehhttp://talpak.org/alakulat/brazil/index.php - ismerősök nevével az igazi... :D
Baaa! :lol: Ezek a nevek!
Nekem az első oldat volt csak türelmem végigolvasni, de ha jól látom, ez menne a végtelenségig. Asszem valahogy így készülhet a forgatókönyv.... :p
Hmmm, miért is utálom a szappanoperákat? :rolleyes:

Azért két érdekes idézet:
"Comubocio titokban követi Ganxsta Zoleecio útját egy találkozóra."

Aktakukaccio egy törvénytelen kábítószerüzlet lebonyolítását javasolja a Mistral cég tevékenységének leple alatt. - Szóval mivel is foglalkozik a Mistral? :D :D :D

.Attila

Megint találtam vmit :) -> klikk

.Attila

Néhány vicc:

A legújabb hírek szerint Michael Jackson összeállt egy koncert erejéig....

- Miért ülnek a szõke nõk leghátul a kabaré elõadásokon?
- Mert tudják, hogy az nevet a legjobban, aki utoljára nevet.

Felkelsz.
Nokia, Colgate, Nescafe, Hochland, Orbit.
Renault, Compaq, Epson, Nokia, Nokia, Nokia.
McDonalds, Coca-Cola, Orbit.
Compaq, Epson, Nokia, Nokia, Nokia. Renault.
Tuborg.
Tuborg.
Tuborg-Tuborg-Tuborg-Tuborg.
Nokia... Nokia.
Durex.
Colgate.

- Mikor van mindenki a helyén?
- ???
- Ha a férj autót vezet, a feleség háztartást, az anyós meg áramot.

.Attila

Most egy jó hosszú, de érdemes végigolvasni:

Drága Szüleim!

Már 6 hónapja itt vagyok a fõiskolán, és még nem írtam nektek. Nagyon szégyellem magam, de ígérem, hogy most mindent bepótolok! De mielõtt még folytatnám a levelet, kérlek üljetek le! Semmi esetre se olvassátok tovább a levelet állva! Már majdnem teljesen rendbe jöttek az égési sérüléseim, és a sokkot, amit az okozott, hogy ki kellett ugranom a 2. emeletrõl, szinte egészen kihevertem. Csak 2 hetet kellett a kórházban feküdnöm, már majdnem jól látok, és az a szörnyû hányás is csak egy héten egyszer jön rám. Mivel a tüzet én, okoztam, 1 milliót kell fizetnünk a fõiskolának a károkért, de ez mind semmi, hiszen az a lényeg, hogy életben maradtam. Az volt a szerencsém, hogy a szemközt lakó férfi észrevette, mi történt, és kihívta a mentõket és a tûzoltókat. Õ volt, aki aztán meglátogatott a kórházban, és mivel, nem volt hova mennem (a szobám hamuvá égett), olyan kedves volt, hogy felajánlotta, lakjam vele. Egyszobás lakása van, de azért nagyon jól megvagyunk. Õ vagy kétszer olyan idõs, mint én, de õrülten egymásba szerettünk, és össze szeretnénk házasodni. Még nem döntöttük el, hogy pontosan mikor, de még azelõtt megtartjuk az esküvõt, mielõtt túl feltünõvé válik, hogy terhes vagyok. Bizony drága szüleim, anya leszek! Tudom, hogy alig várjátok már, hogy a kisbabákat (merthogy hármas ikrek lesznek) azzal a szeretettel fogjátok körülvenni, amivel engem is kiskoromban. Az egyetlen dolog, ami egy kicsit késlelteti az esküvõnket az egy fertõzés, amit a võlegényem szedett össze valahol. Emiatt most megint kórházban vagyunk, mert persze én is elkaptam, de már sokkal jobban vagyunk az antibiotikumoknak köszönhetõen, amit vénásan adnak nekünk. Az orvosok valami szifilisznek hívják a betegséget, azt hiszem. Tudom, hogy a férjemet tárt karokkal fogadjátok majd, és hamarosan olyan lesz majd, mint egy igazi családtag. Nagyon kedves ember, és bár nem végezte el a 8 általánost sem, rendkívül ambíciózus. Természetesen más vallású, mint m toleránsak vagytok, és így az sem fog titeket zavarni, hogy sötétebb bõre, mint a miénk. Biztos vagyok benne, hogy legalább annyira fogjátok majd szeretni, mint én!! Mivel nagyjából a ti korotok béli, biztos nagyon jól kijöttök majd egymással, ha majd hazaköltözünk hozzátok a gyerekekkel (mert hát a mi lakásunk túl kicsi ennyi embernek). Az õ szülei is nagyon rendes emberek, azt hiszem, az apja valami híres kábítószercsempész Afrikában, ahonnan a jövendõbelim is származik .. Most, hogy már mindenrõl részletesen beszámoltam, azt hiszem itt az ideje, hogy bevalljam nektek, hogy nem égett le a lakásom, és így nekem kutya bajom, nem is voltam kórházban egy napot sem, nincs se võlegényem, se szifiliszem, se semmilyen néger pasim. Az igazság az, hogy meghúztak analízisbõl meg makróból, és kettest kaptam informatikàból, és csak azt szerettem volna tudatosítani bennetek, hogy vannak ennél a világon sokkal rosszabb dolgok is!

Sokszor Csókol Lányotok

Xaga

Az a levél nagyon ott van :D :lol: