Új sorozatok, [insert year and season here]

Started by kikuchiyo, 2007-03-24, 19:32:19

Previous topic - Next topic

Junchi

^Igaz! Mondjuk igen, ez valóban elég kényelmetlen pontja a cuccnak, de azért, ha figyelembe vesszük a kort, meg úgy általában véve minden egyebet, akkor már nem is olyan meglepő.

(Ettől függetlenül én sem bántam volna, ha mondjuk egy-kettő tényleg kemény gyilkosság miatt lett elítélve, de akkor meg ugye romba dőlt volna az anime "főhőseink jó fiúk" alapköve. Amúgy érdemes nézni, nekem eddig rohadtul bejön. :3)

Flaser

Az az orvos egy pedofil. Ne mondjátok már, hogy csak nekem tűnt fel?

"Mondtam, már, hogy ne bántsa a gyerekeket"
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Member

Quote from: Junchi on 2010-04-20, 13:35:36
Amúgy érdemes nézni, nekem eddig rohadtul bejön. :3
Engem eléggé visszatart, hogy Ima, Soko ni Iru Boku szagot áraszt a monitorból is.

Member

Arakawa Under the Bridge 03:
Most a varázsa múlt el számomra, vagy ez tényleg nagyon gyenge lett?

LuckyDingo

Quote from: Member on 2010-04-21, 21:35:31
Arakawa Under the Bridge 03:
Most a varázsa múlt el számomra, vagy ez tényleg nagyon gyenge lett?
Szerintem simán gyenge lett.. én már a múltkoriról is azt gondoltam.. :S

Member

Azért látszik, hogy a manga 1 epizódnyi chaptert ért meg.

SaiyaGin

Ichiban Ushiro no Daimao 1-2: eddig egész jó! :jee:

motifator

Ookiku Furikabutte ep3:
Bejön ez a sorozat, nagyon :D Amikor Mihashi úgy állt fel a második ütéshez azután a nevetséges strike után, hogy "Ütni akarok! Be akarom hozni Abét!", és erre feljött a végefőcím, akkor akaratlanul is elhagyta a számat egy hangos "Óóóóóóó!"
A francba, volna kedvem ezt most végigmaratonozni. Nagyon rövidek így ezek a részek, hogy az epizód második felében nem ment le csak 2 inning. De tudtuk ezt, az első évadban simán voltak 8-10 részen át tartó meccsek, de olyanok, hogy lerágtam a körmöm a végére, pedig akkor még nem is vágtam a baseballt.
Azóta már fél éve magam is baseballozom, és nem is csak kezdem érteni a sportot, hanem meg is tapasztaltam belőle ezt-azt, és így még sokkal izgalmasabb az Oofuri. Ami viszont nagyon durva, hogy még így sem értem a stratégiai baseball zsargon dumák kb. harmadát. Na jó, értem én, hogy miről beszélnek, de nekem ezek eszembe se jutnának. Hát nem hiába, nem vagyok egy szinvonalon azokkal, akik egy lassú, de furcsán emelkedő fastballt, és hihetetlenül pontos breaking ballokat dobó dobójátékossal fognak eljutni a koushienig. Márpedig el fognak jutni, az biztos, és ha nincs egy közel 160 km/órás dobójuk, mint a Seishunak, akkor szükségük lesz a jó stratégiákra, én meg közben tanulok egy rakás dolgot a sportról.
És az Oofuriban nem csak a baseball jó, hanem a karakterek is. Jók a párbeszédek, jó a szereplők kémiája, ha ez nem így lenne, valószínűleg pár rész után dobtam volna az első évadot, és akkor bele se kezdtem volna a Cross Game-be, és valószínüleg ma nem baseballoznék. Szal hálás lehetek az első évadnak, hogy a jó karakterekkel és az izgalmas játékokkal úgy is nézette magát, hogy nem sok fingom volt a sporthoz, és a 26 rész végére megszerettette velem a baseballt.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Titkos

B Gata H Kei

Harmadik részben most kissé több volt a romantika, és kevesebb az ecchi, de mondjuk várható volt, maga a sorozat meg még mindig rulez. :D (Most már azt is kinézem, hogy a végére talán járni is kezdenek a sráccal. XD) Ezután kezdenek majd amúgy mindenhol szaporodni az otaku fikázások, hogy "mi ez a romantikus szarság, én az ecchi miatt nézem!", persze azoktól a leghangosabban, akik az elején meg pont a sztori miatt szidták, hogy "micsoda kurva, 100 pasast megdugni, hát fujj!". :D
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Member

Quote from: Titkos on 2010-04-23, 01:53:17
majd amúgy mindenhol szaporodni az otaku fikázások, hogy "mi ez a romantikus szarság, én az ecchi miatt nézem!", persze azoktól a leghangosabban, akik az elején meg pont a sztori miatt szidták, hogy "micsoda kurva, 100 pasast megdugni, hát fujj!". :D
Bleach manga sorsra jut, azt mondod? :haha:

kelvor

Quote from: Member on 2010-04-23, 09:43:58

Nem vagyok képben, mi van a Bleach mangával?  :smile:

Member

Ha sok a harc, akkor az a baj, ha nem halad a harc, akkor meg az a baj. :)

Darkstar

A csaj a huga nyomába se érhet, meg akkor se, ha osszejonne neki a 100. Egyebkent az animebol kihagytak par "aprosagot", kiv vagyok kesobb/dvd verzion rajta lesznek-e.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Titkos

Quote from: Member on 2010-04-23, 09:43:58

Jaja, "unpleasable fanbase" ahogy Chronus szokta mondani. :)

Quote from: Darkstar on 2010-04-23, 13:33:36
A csaj a huga nyomába se érhet, meg akkor se, ha osszejonne neki a 100. Egyebkent az animebol kihagytak par "aprosagot", kiv vagyok kesobb/dvd verzion rajta lesznek-e.

LOL, de most csak azért, mert loli? :D Mert szerepe kb. annyi volt eddig, hogy minden részben benyögött egy mondatot fél pillanatra. XD Btw, te megtaláltad a mangát a neten? O_O Égre-földre kerestem nulla eredménnyel.
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Member

Lehet, hogy az a pár "apróság" a lolira vonatkozik. :ejnye:

Darkstar

Nem, a huga akkora kurva, mint a ház, erre gondoltam. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

SaiyaGin

Ichiban stb. 3. rész: ebben már voltak olyan dolgok, amiknél  ::) arcot vágtam. Ha valakinek az életcélja az, hogy másoknak segíthessen, és azt szeretné, hogy csupa jótéteményből álljon az élete, akkor miért áll le tök nyugodtan, Gonosz Vigyorral az arcán kínozni egyeseket? :gyagya: A rész végén Junko átállása meg egy kicsit talán gyorsabb volt annál, mint ami ésszerű lett volna. ^^"

chilip

tör elő belőle a démoni vére, még mondta is hogy ebben a helyzetben rég bepánikolt volna de valamiért meg tudta őrizni a hidegvérét ::) gondolom nyomás alatt jön elő belőle a pusztítani vágyás, a szeme is megváltozik ilyenkor.

SaiyaGin

Quote from: Junchi on 2010-04-11, 14:49:04
Btw, Kaichou wa maid-sama ep01: Keresve sem találhattam volna jobb shoujo stuffot a KnT helyére.  :whoah:

:tezsvir:

Quote from: Darkstar on 2010-04-17, 15:35:19
Kaichou wa Maid-sama 1-3

Usui is one awesome mofo   :hopp:

:Kiraly:  :jee:

Quote from: chilip on 2010-04-23, 17:33:15
tör elő belőle a démoni vére

Hmm, lehet.

Quote from: chilip on 2010-04-23, 17:33:15
még mondta is hogy ebben a helyzetben rég bepánikolt volna de valamiért meg tudta őrizni a hidegvérét ::) gondolom nyomás alatt jön elő belőle a pusztítani vágyás, a szeme is megváltozik ilyenkor.

Ez feltűnt nekem is. ;)

Darkstar

Angel Beats 4

Now THAT was a surprise. Also epic amount of Yui (DEM legs) and Tenshi in cute outfit.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

LiaLia

Rainbow
azt a "furcsán szelíd orvost" csak azért írtam, mert már annyi rosszat írtam az anime történetéről, hogy próbáltam kicsit "szelidíteni" rajt. Viszont tényleg túl kedves ahhoz, hogy egy olyan helyen majd épp barátságos lenne a fiúkkal. Háát, hogy mennyire pedo, a fiatal fiúkat nagyon valószínű, hogy szereti, eléggé megakadt a szeme a kékszeműn.
Engem nem zavar, hogy "jófiúk" kerülnek be oda, épp elég ott az az állat őr, meg még ki tudja kik és mit fogak művelni még velük.

House of Five Leaves 1. rész
Tetszett. :smile: Nagyon pihent, lassan folyó a történet, még a harci jelenetet is körbegondolkodják. Enyhe humor van benne. Érdekes a grafikája, egyedi, gyakran hullanak a levelek. :smile: Csak az arcok nagyon furcsák, tényleg nagyon egyformán lefelé áll a szájuk. A macska külön jó volt benne, és a zene is jó szerintem, klasszikus japános.

Heroman 3. rész
Hűha, nagyon megindultak az űrcsótányok. A hadsereg szuperszonikus repülőgépei is megjelennek, és Heromanből is kicsap a magasfeszültség. És a nagy kérdés, vajon melyik fiú lesz hős, Joey vagy Will? :Kiraly: A Heroman zenei téma kifejezetten tetszik, majd utánahallgatok.

chilip

Ichiban Ushiro no Daimao 4

ez a rész is végigröhögős volt :D mikor ment a lila a pisztolyjal és ecsetelte a tervét, közbe a néző tudta hogy jól be fog fürödni mert nem épp úgy van ahogy elképzelte :D eddig a szezon meglepetése.

Titkos

Quote from: Member on 2010-04-23, 15:56:38
Lehet, hogy az a pár "apróság" a lolira vonatkozik. :ejnye:

És közben kiderült, hogy tényleg. :) Mondjuk ettől függetlenül is érdekel a manga, már azóta vadászom, mióta az animéről felröppentek az első hírek és olvastam a sztoriját.

Quote from: Darkstar on 2010-04-23, 16:18:34
Nem, a huga akkora kurva, mint a ház, erre gondoltam. :D

Jaaa, vagy úgy. :D (Ez a cucc határozottan menetel a 10/10 felé. XD)

Edit: Közben kijött a negyedik rész is, nem csak az említett hugica viselt dolgaira derült fény, de szerintem ez volt az eddigi négy rész közül a legjobb, a "finálénál" már valóban annyira röhögtem, mint a legjobb DMC epizódokon. :D Csak így tovább! XD

SaiyaGin

Drrrrrrr 15: a helyzet fokozódik! Újabb információk jöttek a Saika-dologról, Shizuo meg megint nagy volt. :Kiraly: Amúgy Dotachinék kvartettje is egyre jobban kezd érdekelni.

ogre

Quote from: chilip on 2010-04-24, 00:44:25

ez a rész is végigröhögős volt :D mikor ment a lila a pisztolyjal és ecsetelte a tervét, közbe a néző tudta hogy jól be fog fürödni mert nem épp úgy van ahogy elképzelte :D eddig a szezon meglepetése.

a cenzúrázott verzióban még mindig kihagyják a fél képernyőt, vagy van belőle nézhető is? a ryuumaruv féle subbal az egyetlen bajom, hogy későn jön ki. :/

SaiyaGin

Quote from: ogre on 2010-04-24, 20:33:41
Quote from: chilip on 2010-04-24, 00:44:25

a cenzúrázott verzióban még mindig kihagyják a fél képernyőt, vagy van belőle nézhető is? a ryuumaruv féle subbal az egyetlen bajom, hogy későn jön ki. :/

Mintha valahol azt olvastam volna, hogy a cenzúrázatlan verzió pár nappal később megy a tévében.

Cobra

A cenzúrázatlan hétfőnként megy, szóval csak utána van sub.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Zen

Btw Iron Man/Armored Trooper Votoms/Sengoku Basara II/Disappearance of Suzumiya Haruhi -val mi van?
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

SaiyaGin

Quote from: Zen on 2010-04-24, 21:00:20
Btw Iron Man/Armored Trooper Votoms/Sengoku Basara II/Disappearance of Suzumiya Haruhi -val mi van?

SBII csak júliusban.

Zen

Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1