Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Dreamcleaver

Mi most a megengedett avatar méret? Egy 73 kb-s file-t nem enged feltenni.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Rounin

Quote from: Dreamcleaver on 2010-10-23, 00:42:20

Jó kérdés, nekem van, hogy az 50*50-es, 8 bites, 3 kbyte méretűre csökkentett képet is "túl nagy" jelzővel illeti vagy közli velem, hogy nem, ez nem avatar, holott többször is használtam már itt, de a jelenlegi ennél több, mint kétszer akkora, 24 bites blabla.
Több tucatnyi ugyanekkora felbontású, már használt képet viszont nem fogad el.

Selmo

Valami probléma van a képekkel az új verzióban, csatolni sem engedi őket. :mittomen:

A tökéletesség unalmas.

Xzone

Oh, tényleg. Netsebesség:

chilip

Quote from: Rounin on 2010-10-23, 00:51:11
Quote from: Dreamcleaver on 2010-10-23, 00:42:20

Jó kérdés, nekem van, hogy az 50*50-es, 8 bites, 3 kbyte méretűre csökkentett képet is "túl nagy" jelzővel illeti vagy közli velem, hogy nem, ez nem avatar, holott többször is használtam már itt, de a jelenlegi ennél több, mint kétszer akkora, 24 bites blabla.
Több tucatnyi ugyanekkora felbontású, már használt képet viszont nem fogad el.

töltsétek fel őket valahova, linkelésnél meg mindent enged szinte

pl.: http://kephost.hu/

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Selmo

A tökéletesség unalmas.

Darkstar

Quote from: Xzone on 2010-10-23, 02:04:27
Oh, tényleg. Netsebesség:

Quoteuniversity
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Én

Mai Google-logó :cool:

Member

És minden országban megjelenik?

Fazék

Quote from: Member on 2010-10-24, 00:08:04
nope. nekem is ez volt az első gondolatom, ki is próbáltam és nem olyan meglepő módon, csak nálunk jelenik meg így :)

szpeter

Quote from: Fazék on 2010-10-24, 00:17:10
Quote from: Member on 2010-10-24, 00:08:04
nope. nekem is ez volt az első gondolatom, ki is próbáltam és nem olyan meglepő módon, csak nálunk jelenik meg így :)
Azért szép gesztus így is.  :smile:

Moha

Milyen google logo volt? Lemaradtam.

Member

Mi volt tegnap?

SaiyaGin

Quote from: Member on 2010-10-24, 19:49:38
Mi volt tegnap?

A Google logója lyukas közepű magyar zászló volt, október 23. miatt.

Fazék

Quote from: SaiyaGin on 2010-10-24, 19:56:35
Mi volt tegnap?

tetszik amikor a segítőkészség ilyen szépen párosul a figyelmetlenséggel :D

nikici

Pár nap múlva tuti felteszik a többi mellé, ha valaki elszalasztotta volna.
http://www.google.hu/logos/

Member

Quote from: Fazék on 2010-10-24, 19:57:42
Mi volt tegnap?

Végülis így is értelmezhette a kérdést. :)

SaiyaGin

Quote from: Fazék on 2010-10-24, 19:57:42
Mi volt tegnap?

^^"

LiaLia

Quote from: Kuroi Tenshi on 2010-10-22, 01:36:24
hahahahaha

"japanese transvestite bassist" -- úgy tudtam, hogy ő lesz  :rotfl:

:lol: fantasztikus, még a haját is lobogtatja a ventillátor, és a háttérben az ágyra dobott fekete ruci is nagyon dizájnos! :cool:

Kuroi Tenshi

Quote from: LiaLia on 2010-10-24, 21:28:11
még a haját is lobogtatja a ventillátor, és a háttérben az ágyra dobott fekete ruci is nagyon dizájnos! :cool:

ebből is látszik, hogy nem ismered
Igen, az a fekete maid-dress szerintem is jobban állt neki
a related-ek között biztos ott van pl. a lucky staros videója,
amiben hordja...

tud a csávó, de ez a kiöltözés :zomg: :muhahah:

.Attila

Hogy egy ilyen jó basszerosnak miért így kell felhívnia magára a figyelmet...
De ezt mintha pár hónappal ezelőtt már mondtam volna.

LiaLia

Quote from: Kuroi Tenshi on 2010-10-24, 21:52:01
Quote from: LiaLia on 2010-10-24, 21:28:11
még a haját is lobogtatja a ventillátor, és a háttérben az ágyra dobott fekete ruci is nagyon dizájnos! :cool:

ebből is látszik, hogy nem ismered
Igen, az a fekete maid-dress szerintem is jobban állt neki
a related-ek között biztos ott van pl. a lucky staros videója,
amiben hordja...
tud a csávó, de ez a kiöltözés :zomg: :muhahah:

hát honnan ismertem volna?  :ejnye:
Ebben tényleg jobb az a fekete ruha, és itt tudatosult, hogy tényleg játszik is azon a gitáron, addig inkább csak poénnak gondoltam :D

Kuroi Tenshi

Quote from: .Attila on 2010-10-24, 22:33:28

hát nézd... azok a videói, amiben normális ruhában van,
0-200k viewt értek el. Ezekből néhány 1.3-1.6m-nál tart :lul:

pl. lucky star -- no dresses: 180k
lucky star -- with dresses: 1.447M

30k, 63k

Quote from: LiaLia on 2010-10-24, 23:01:58
hát honnan ismertem volna?  :ejnye:

intawebz, where else...

itt tudatosult, hogy tényleg játszik is azon a gitáron, addig inkább csak poénnak gondoltam :D

csak nem elvonta más a figyelmed, esetleg a sokk?

LiaLia

Quote from: Kuroi Tenshi on 2010-10-24, 23:25:13
itt tudatosult, hogy tényleg játszik is azon a gitáron, addig inkább csak poénnak gondoltam :D
csak nem elvonta más a figyelmed, esetleg a sokk?

Hát, ööö... a megjelenése kötött le, a lobogó haj, fodros, rózsaszín ruci, és azok a harisnyakötős lábak... :D meg aztán a szoba berendezése, és a legutolsó volt, hogy vajon tényleg játszik a gitáron, vagy csak kamu. Aztán a második filmen már sokkal jobb lábai voltak abban a fekete harisnyában :lul: ott már jobban kihallottam a gitárt, aztán tetszett a lila ágyterítő az ágyon, majd következett, hogy tényleg milyen jól játszik a gitáron :D
Lehet erre mondják egy bizonyos hangsúllyal, hogy nők :haha:

Fazék

T-Online oldalon elérhető Online Ügyintézés működik bárkinek is? régebben is próbáltam belépni, akkor is volt vele vmi más gebasz, most meg akármilyen böngészőből próbálkozom ezzel küld el a fenébe:
[spoiler]Error page exception
The server cannot use the error page specified for your application to handle the Original Exception printed below. Please see the Error Page Exception below for a description of the problem with the specified error page.

Original Exception:
Error Message: java.lang.NumberFormatException: null
Error Code: 500
Target Servlet: WCS Stores Request Servlet Wukap
Error Stack:
java.lang.RuntimeException: java.lang.NumberFormatException: null
     at hu.soft4d.thome.session.WHRequestServlet.service(WHRequestServlet.java(Compiled Code))
     at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java(Compiled Code))
     at com.ibm.ws.webcontainer.servlet.ServletWrapper.service(ServletWrapper.java(Compiled Code))
     at com.ibm.ws.webcontainer.servlet.ServletWrapper.service(ServletWrapper.java(Compiled Code))
     at com.ibm.ws.webcontainer.filter.WebAppFilterChain.doFilter(WebAppFilterChain.java(Compiled Code))
     at hu.soft4d.common.filter.HtmlTagFilter.doFilter(HtmlTagFilter.java(Compiled Code))
     at com.ibm.ws.webcontainer.filter.FilterInstanceWrapper.doFilter(FilterInstanceWrapper.java(Compiled Code))
     at com.ibm.ws.webcontainer.filter.WebAppFilterChain.doFilter(WebAppFilterChain.java(Compiled Code))
     at hu.soft4d.common.log.WHSessionIdFilter.doFilter(WHSessionIdFilter.java(Compiled Code))
     at com.ibm.ws.webcontainer.filter.FilterInstanceWrapper.doFilter(FilterInstanceWrapper.java(Compiled Code))
     at hu.soft4d.common.log.WHLogEntryFilter.doFilter(WHLogEntryFilter.java(Compiled Code))
     at hu.soft4d.thome.session.WHSessionTimeoutFilter.doFilter(WHSessionTimeoutFilter.java(Compiled Code))
     at com.ibm.ws.webcontainer.filter.WebAppFilterChain._doFilter(WebAppFilterChain.java(Compiled Code))
     at com.ibm.ws.webcontainer.servlet.ServletWrapper.handleRequest(ServletWrapper.java(Compiled Code))
     at com.ibm.ws.webcontainer.servlet.CacheServletWrapper.handleRequest(CacheServletWrapper.java(Compiled Code))
     at com.ibm.ws.webcontainer.WebContainer.handleRequest(WebContainer.java(Compiled Code))
     at com.ibm.ws.webcontainer.channel.WCChannelLink.ready(WCChannelLink.java(Compiled Code))
     at com.ibm.ws.http.channel.inbound.impl.HttpInboundLink.handleDiscrimination(HttpInboundLink.java(Compiled Code))
     at com.ibm.ws.http.channel.inbound.impl.HttpInboundLink.handleNewInformation(HttpInboundLink.java(Compiled Code))
     at com.ibm.ws.http.channel.inbound.impl.HttpICLReadCallback.complete(HttpICLReadCallback.java(Compiled Code))
     at com.ibm.ws.tcp.channel.impl.WorkQueueManager.requestComplete(WorkQueueManager.java(Compiled Code))
     at com.ibm.ws.tcp.channel.impl.WorkQueueManager.attemptIO(WorkQueueManager.java(Compiled Code))
     at com.ibm.ws.tcp.channel.impl.WorkQueueManager.workerRun(WorkQueueManager.java(Compiled Code))
     at com.ibm.ws.tcp.channel.impl.WorkQueueManager$Worker.run(WorkQueueManager.java(Compiled Code))
     at com.ibm.ws.util.ThreadPool$Worker.run(ThreadPool.java(Compiled Code))
     Caused by: java.lang.NumberFormatException: null
     at java.lang.Long.parseLong(Long.java(Compiled Code))
     at java.lang.Long.<init>(Long.java(Inlined Compiled Code))
     ... 30 more

Error Page Exception:
Error Message: hu.soft4d.thome.server.CookieBasketInfo
Error Code: 0
Target Servlet: null
Error Stack:
java.lang.ClassCastException: hu.soft4d.thome.server.CookieBasketInfo
     at hu.mt.menu.taglib.frame.Frame.parsePart(Frame.java(Compiled Code))
     at hu.mt.menu.taglib.frame.Frame.doEndTag(Frame.java(Compiled Code))
     at com.ibm._jsp._error._jspx_meth_menu_frame_0(_error.java:593)
     at com.ibm._jsp._error._jspService(_error.java:134)
     at com.ibm.ws.jsp.runtime.HttpJspBase.service(HttpJspBase.java(Compiled Code))
     at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java(Compiled Code))
     at com.ibm.ws.webcontainer.filter.WebAppFilterChain._doFilter(WebAppFilterChain.java(Compiled Code))
     at com.ibm.ws.webcontainer.servlet.ServletWrapper.handleRequest(ServletWrapper.java(Compiled Code))
     at com.ibm.wsspi.webcontainer.servlet.GenericServletWrapper.handleRequest(GenericServletWrapper.java(Inlined Compiled Code))
     at com.ibm.ws.jsp.webcontainerext.JSPExtensionServletWrapper.handleRequest(JSPExtensionServletWrapper.java(Compiled Code))
     at com.ibm.ws.webcontainer.webapp.WebAppRequestDispatcher.forward(WebAppRequestDispatcher.java(Compiled Code))
     at com.ibm.ws.webcontainer.webapp.WebApp.sendError(WebApp.java(Compiled Code))
     at com.ibm.ws.webcontainer.servlet.CacheServletWrapper.handleRequest(CacheServletWrapper.java(Compiled Code))
     at com.ibm.ws.webcontainer.WebContainer.handleRequest(WebContainer.java(Compiled Code))
     at com.ibm.ws.webcontainer.channel.WCChannelLink.ready(WCChannelLink.java(Compiled Code))
     at com.ibm.ws.http.channel.inbound.impl.HttpInboundLink.handleDiscrimination(HttpInboundLink.java(Compiled Code))
     at com.ibm.ws.http.channel.inbound.impl.HttpInboundLink.handleNewInformation(HttpInboundLink.java(Compiled Code))
     at com.ibm.ws.http.channel.inbound.impl.HttpICLReadCallback.complete(HttpICLReadCallback.java(Compiled Code))
     at com.ibm.ws.tcp.channel.impl.WorkQueueManager.requestComplete(WorkQueueManager.java(Compiled Code))
     at com.ibm.ws.tcp.channel.impl.WorkQueueManager.attemptIO(WorkQueueManager.java(Compiled Code))
     at com.ibm.ws.tcp.channel.impl.WorkQueueManager.workerRun(WorkQueueManager.java(Compiled Code))
     at com.ibm.ws.tcp.channel.impl.WorkQueueManager$Worker.run(WorkQueueManager.java(Compiled Code))
     at com.ibm.ws.util.ThreadPool$Worker.run(ThreadPool.java(Compiled Code)) [/spoiler]

.Attila

Quote from: Kuroi Tenshi on 2010-10-24, 23:25:13
Quote from: .Attila on 2010-10-24, 22:33:28

hát nézd... azok a videói, amiben normális ruhában van...

Jellemzi az embereket...
Az a koreai hangszer sem lehet egyszerű, ahogy elnézem.

Kvikveg

Tenyleg senkinek sem tunt fel, hogy hetfotol szombat delelottig nem voltam?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.