Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

Acchan

http://kotonoha.monkey-pirate.com/2007/06/11/ressentiment/

[spoiler]NLZ meg én már mondtuk itt egyszer, h érdemes csekkolni a mangaupdates-t, majd a fordító csapat oldaláról le lehet tölteni a friss chap-eket.  ;)[/spoiler]

NLZ

Nem egyszer. :)  De ám a SomeMangas is hasznos. Legfőképp a többi online olvasóból gyűjti be a mangákat, úgyhogy elég sokminden megtalálható, még ha a minőség sokszor felemás is. Meg néha össze tud bugozni lapismétléseket. Jah, meg van egy SomeMangos társoldal, ahol a jogvédett cuccok vannak, és könnyű az átjárhatóság.
[reserved]

balu01

Quote from: chilip on 2010-12-29, 13:03:48
Sora no Otoshimono:  :D Chaos nemsokára Tomoki háremét fogja gazdagítani  :lol:
47. fejezet
[spoiler]Arra számítottam, hogy Chaos most fog végleg csatlakozni Tomoki-hoz, de mostmár nem tudom mi lesz. :confused:
[spoiler]Remélem a végeredmény ugyanaz lesz végül. :D[/spoiler][/spoiler]

chilip

Darkstar

Na, kb pont ilyen arányban kell a fightan rész meg az egyéb. Jó chapter.  :Kiraly:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2011-02-03, 11:57:19
<< új >> Freezing :P egész élvezhető volt
Jah bár a végén a takargatós résznél volt egy facepalm, de közben mondtam magamban: "Mit vártál, hogy majd ráugrik?"

Member

Quote from: LuckyDingo on 2011-02-03, 15:36:29
"Mit vártál, hogy majd ráugrik?"
Akkor nem csak én bíztam benne, hogy elbújik a tőgyök között. :)

Darkstar

Quote from: LuckyDingo on 2011-02-03, 15:36:29
Jah bár a végén a takargatós résznél volt egy facepalm, de közben mondtam magamban: "Mit vártál, hogy majd ráugrik?"
Nekem az jött le, hogy a végén meg is tette volna. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Chronus

xxxholic: Volt egy megérzésem, hogy most kell felzárkóznom ehhez is. A legutolsó fejezet (212) tetszetős. Remélem végre visszahozzák az egyik legjobb karaktert az egészből.

Bishop

Új Jio(vagy nem új  :D ): Hát ez így elég hamar vége lesz kb ha nem lesz itt semmi csavar akkor Gint legyőzik talán aztán ennyi. Azt meg igazán jobban kifejthették volna hogy most hogy is lett jóban a fire és a ice curse.

Közben most hogy Mangastream elkezdte a Hajime no Ippot ez is elkezdett haladni szépen. Remélem végre Ippo championként fog küzdeni, és nem lesz több Woli féle borzadály ::)

NLZ

Jioban úgy éreztem, hogy mint ha kimaradt volna egy fejezet. Kár, hogy ilyen lassan halad.

Ám mangaupdatesbe más be tud jelentkezni? Jó jelszónál nem reagál semmit, rossznál meg kiszól, hogy gáz van. Kértem jelszócserét is, azzal se, IE-ben se.
[reserved]

Acchan

Quote from: NLZ on 2011-02-08, 19:04:37
Ám mangaupdatesbe más be tud jelentkezni? Jó jelszónál nem reagál semmit, rossznál meg kiszól, hogy gáz van. Kértem jelszócserét is, azzal se, IE-ben se.
Én be tudok.

NLZ

xxxHOLiCnak vége?! :zomg:
Remélem lesz vmi folytatás.
[reserved]

chilip

már rég dropoltam olyan vontatott volt az egész.... :D

White SeeD

Elég hirtelen lett vége. Ráadásul lehangoló és keserű volt a befejezés :frown:
Összességében jó kis olvasnivaló volt az évek folyamán, csak marhalassan jött kifelé.
Remélem hamarosan kikerül valami torrentféleségre az egész egyben. :redface:
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

NLZ

Quote from: chilip on 2011-02-10, 18:57:45
már rég dropoltam olyan vontatott volt az egész.... :D
Ismerős, mikor a mangaupdateses listámon feltűnik valami fél-egy év után, azt nézem miaszar az, és kukázom is. :D
[reserved]

LuckyDingo

Darkstar

Igen, igen, erről beszéltem. A felesleges gyilkoljuk egymást hülyeség nélkül még jó is ez a cucc. Moar moe Stella is always welcome :cool:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Prof. William

Főleg hogy sztem innentől már a Novákat ölik inkább mert rangbeli nézeteltéréseket már lejátszották az elmúlt 5 kötetben. :)

Más.

Most értem a Lucifer and the Biscuit Hammer végére és csak egy kérdésem van...

ANIME MIKOR JÖN EBBŐL?

Rendkívül jó manga volt.

Darkstar

Hadd fogalmazzam meg akkor máshogy: A felesleges fightan & forced loldrama nélkül még jó is ez a cucc. Moar moe Stella is always welcome.  :cool:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Holyland má megint iszonyat szánalmas.  :ejj:
[reserved]

Bishop

NLZ

Sekirei is ilyen csöcsvillantós manga, ha arra vágysz. :)
[reserved]

Bishop

Nekem nem jönnek be, mondjuk Aflame infernot olvastam egy darabig, csak gondoltam ha már ennyire menő a Freezing akkor ez is tetszeni fog :D

chilip

Quote from: Bishop on 2011-02-15, 19:04:40
Aflame Inferno és Freezing után szabadon Re:Birth - The Lunatic Taker

na elolvastam míg kinnvan ezt a trash-manhwát  :Kiraly: NEXT!  :lul:

NLZ

Sekirei má vót? Azzal elleszel egy darabig. :D
[reserved]

chilip

Quote from: NLZ on 2011-02-19, 02:12:18
Sekirei má vót? Azzal elleszel egy darabig. :D

:ejnye: már droppoltam is x-száz chapter után :D de lehet megint folytatom  :lul:

NLZ

110 fejezet, nemtom mit vagy oda. :D
Tényleg, Unbalance x2? Anno volt említve itt a zseniális bitchslap miatt, igaz volt is egy nagy szünet a scanelésben.
[reserved]

chilip

Member

Quote from: chilip on 2011-02-21, 01:17:11
Soul Eater Not 02

[spoiler][/spoiler]
Shit covered in sealsemen. :ejj: Szinte le sem tagadhatóak a K-ON jegyek.