Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

SaiyaGin

Van új Freezing.

[spoiler][/spoiler]

NLZ

Toriko-t ám olvassa valaki? Az elején néztem, hogy aztakurvaaa. :D 
[reserved]

SaiyaGin

TTGL Rasen Shounentan 1-4: újabb alternatív világos rókabőr, de eddig egész érdekes.

Prof. William

Corpse Party: Blood Covered

Állítólag valami játék alapján készült. Rajzstílus tetszik. Egy csapat fiatal amolyan bátorságpróbaként részt vesz egy éjszakaik iskolai látogatáson ahol hirtelen mindannyian egy amolyan alternatív síkban létező rothadó, elhanyagolt szellem járta suliban találják magukat. Meg kell fejteniük a rejtélyét és ki kel jutniuk valahogy ha meg akarják úszni az éjszakát.

Amilyen normálisan indul úgy válik egyre betegebbé és szürreálisabbá (jó értelemben) a manga.

http://www.mangafox.com/manga/corpse_party_blood_covered/

Aki szereti az ilyesmi szellemes túlélős horrorokat az nyugodtan vágjon bele.

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

balu01

Ez még csak a 6. fejezet volt. :D

Egyébként most se csalódtam... :D Momo :whoah:

Darkstar

Nem mondtam még, hogy Yabuki jó haverom és 3 chapterrel a release előtt járok? :D

Amúgy ja, Momo már az eredeti szériában is top volt, ebben meg...
De egyszer már tényleg megnézném milyen, amikor tényleg begorombul. Eddig mindíg visszafogta magát, pedig elvileg elég durva tudna lenni. Látványra mondjuk így is az. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

chilip

van új Freezing, surprise niichan rapeface :D amúgy ha 2x használta az MC a "freezing"-jét, meg alig látjuk amúgy is, mé nem pandora a címe a mangának?

Member

Quote from: chilip on 2011-03-07, 13:30:23
van új Freezing, surprise niichan rapeface :D amúgy ha 2x használta az MC a "freezing"-jét, meg alig látjuk amúgy is, mé nem pandora a címe a mangának?
Mivel a sztorit három delfin írja, akik különféle feliratokkal ellátott heringek elfogyasztásával döntenek, mit vársz? A "pandora" feliratú biztosan nem volt elég friss. :)

White SeeD

Kurohime
Hosszú évek után véget ért ez is. Összességében egész jó volt. Bár a legvége elégé wtf-ra sikeredett.
[spoiler= igen spoiler]Mondjuk nem hittem volna hogy sikerül happy endet kihozniuk. Az a nemcsere a végén meg...[/spoiler]
Remélem az alkotó nem ül a babérjain és hamarosan nekiáll a következő mangájának :angyali:
Főleg hogy lassan elfogynak a hosszabb hangvételű cuccok amiket olvasok :frown:

Amúgy Freezingfanoknak ajánlott kategória :D Bár annál sokkal jobb.
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

SaiyaGin

Lovely Complex 2. kötet: már nem is emlékeztem arra, hogy Haruka mekkora bunkó volt.

Darkstar

Átrágtam magam a Rance mangoo kintlévő 2 volján.

I NEEDZ MOAR.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Junchi

(Bár már lassan két hete is megvan, de...)

Hotel (one-shot)

DURVA. Főleg az utolsó két-három oldal. A "poénokat" viszont száműzhették volna belőle...

9/10.

Prof. William

Nagyon jó főleg maga a címadó Hotel történet.

Acchan

Quote from: Junchi on 2011-03-21, 20:20:17
(Bár már lassan két hete is megvan, de...)

Hotel (one-shot)

DURVA. Főleg az utolsó két-három oldal. A "poénokat" viszont száműzhették volna belőle...

9/10.
Nekem is nagyon tetszett - bár a poénokkal sem volt semmi bajom. :3 Nem találtam benne kivetnivalót: az intelligens sci-fi jöhet bárhol-bármikor.  :lazza:

KissWood

Kaland/fantasy műfajban mozgó webtoon egy kertésszel a főszerepben, akinek egy különleges erdőből kellene vhogy kivergődnie a valóságba, ahol egy kórházi ágyban fekszik eszméletlenül. Eddig nem rossz.  :smile:

SaiyaGin

Unbalance x Unbalance 75: ez most ugyanúgy alulmúlta magát, mint ahogy a Freezing szokta. :ejj: :Eztneked: Sőt.

Member

Quote from: SaiyaGin on 2011-03-24, 21:05:59
Unbalance x Unbalance 75: ez most ugyanúgy alulmúlta magát, mint ahogy a Freezing szokta.
Magadnál vagy?! Csak óvatosan az ilyen meggondolatlan kijelentésekkel!!

SaiyaGin

Quote from: Member on 2011-03-25, 07:33:43
Quote from: SaiyaGin on 2011-03-24, 21:05:59
Unbalance x Unbalance 75: ez most ugyanúgy alulmúlta magát, mint ahogy a Freezing szokta.
Magadnál vagy?! Csak óvatosan az ilyen meggondolatlan kijelentésekkel!!

Ugyanaz a fickó írja mindkettőt, azt hiszem, ez elég alap az összehasonlításra.

kada

Yankee-kun to Megane-chan
[spoiler]NA VÉGRE[/spoiler]

chilip

NLZ

« Reply #3067 on: Today at 00:28:29 »

Végre egy kis érdekesség. Ilyen látványos fordulat után erősen ajánlom, hogy legyen valami fejlemény. Reméljük hamar jön a 135ös. :)

Éééés, itt is van a 135! Igéretes. :)

Kekkaishi meg eléggé lezárás szagú.
[reserved]

kada

Quote from: NLZ on 2011-03-26, 11:12:34Kekkaishi meg eléggé lezárás szagú.
Ami szerintem nem feltétlen baj.
Az animét csak azért néztem meg, mert olvastam valahol hogy a manga "folytatás" kellően érdekes, azt a részt amit az anime dolgozott fel lehetett húzni mint a rétestésztát (de akkor el se kezdem :rotfl:), a manga komolyabb témájához és amerre haladt illik egy jó befejezés.
(vagy valami érdekes irányváltás amit nem tudnék/akarnék én kitalálni ha én írnám mert úgyse lenne elég jó, szerencsére nem én írom)
*vár*

Quote from: NLZ on 2011-03-26, 11:12:34
Éééés, itt is van a 135! Igéretes. :)
[spoiler] Nem tudom, valamennyire ez is lezárás szagú.
És szintén nem rossz. 100+ részen át haladtak előre a sehová, most meg bumm.
Pár tucat részt még simán ki lehetne tán hozni belőle, aztán vagy lezárni, vagy köv suli/vmi  :angyali:[/spoiler]

NLZ

http://www.mangaupdates.com/series.html?id=10829
15 kötet van eddig a 21ből és még folyóban.

Viszont ígéretesen hangzik, hogy a Mahou-X -es, aki kirakta az uccsó fejezetet a honlapra, az azt írta, hogy ez a kedvenc történetszála. :)
[reserved]

chilip

új Magician - kövi chapterben nagy elpicsázás lesz itt a tolvajok közt :D

NLZ

[reserved]

LuckyDingo

Medaka Box 91 - Hihetetlen, hogy még mindig olvasom, de a Minusos történet szál egész jónak tűnt.. most viszont ez a jó oldal - rossz oldal - barát - ellengés tekergős magyarázata meg úgy az egész felfordult. Kíváncsi vagyok, hogy ezzel befejezik-e végre, vagy megint jön egy shounen főgonosz.

Domina no Do! - egyszerűen kész. Ritkán olvasok ennyire perverz cuccokat, amelyek nem feltétlenül az erotikára, hanem inkább a poénokra hajtanak.

Junchi

Gantz ch337

BETEG ez a mangaka, komolyan mondom... :D

NLZ

Quote from: Junchi on 2011-04-01, 18:58:13
Gantz ch337

BETEG ez a mangaka, komolyan mondom... :D
Az elején röhögtem, de ennyi.
[reserved]