Neon Genesis Evangelion 2003

Started by Chronos, 2003-07-11, 12:24:19

Previous topic - Next topic

Komplikato

Quote from: bpka000Nemrég olvastam az usteam fõoldalán egy anime DVD boltról, lehet, hogy ott még olcsóbbért meg tudják számítani. Nem ismerem a helyet, de ez is egy lehetõség talán.
Nem figyeltél, abból indult ki a vita, hogy ott az R1-es volt 51.000. Igaz ez valami díszdobozos volt, de nem hiszem, hogy 40e alatt tudna szerezni.
Ezért egyenlõre "rövidebb" cuccokat akarok beszerezni, mint pl. Lain.
(Az elsõ lemez ott volt a boltban 6e-ért, gonolom akkor egyben olyan 24e lehet?)
De lehet eladom a francba a vesémet, és még is megrendelem szülinapomra az NGE-t fullban  :hopp:
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide) 

Dragon

Az NGE egy fél alsótestet megér, adj el egy full set belsõséget  :lol:
hanyas +van rajta?
máj van még tarcsiban?
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Komplikato

- Tudja valaki, hogy van e különbség a ZX-es MVK és az A2000A AVI változatok között, ahol a Director's Cut kitétel van?

- Tudja e valaki, hogy a 2003-as verzióhoz készült magyar feliratok közül hogyan lehetne bármelyiket ékezetes betükkel megjeleníteni?
(Minden más oké volt eddig, ezeket egyik lejátszó SE akarja kirakni ...)

- A ZX-es verzióból vajh mikor lesz 24, 25, 26-os rész???

- Mi van az NGE filmváltozatával, mert elég hajhullatos pletykák keringenek, de valami konkrét hír???

Amúgy sokáig azért nem érdekelt az NGE, mert azt hittem, hogy "olyan óriásrobotos izé" ... közben már az elsõ részben kiderül, hogy nem is robotokról szól.  :wtf:
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide) 

Manu

Csatlakoznék az elõttem szóló utolsó megszólalásához és én is kérdeznék:

- A remastered könyvtárban található Death az a Death & Rebirth vagy csak a Death, és ha csak az, akkor lesz-e a Rebirth is felújítva valamikor. Ha tök hülyeséget kérdeztem vagy volt már róla szó akkor elõre is bocs  :lame: -ságomért.

Chronos

A ZX-es és az A2000A-s verzió ugyanabból a forrásból lett, az MX-es verzió pedig a pár hete kijött USDVD-bõl...:)(kár, hogy az nincs fent ftp-n :P)

Dragon

Quote from: ManuCsatlakoznék az elõttem szóló utolsó megszólalásához és én is kérdeznék:

- A remastered könyvtárban található Death az a Death & Rebirth vagy csak a Death, és ha csak az, akkor lesz-e a Rebirth is felújítva valamikor. Ha tök hülyeséget kérdeztem vagy volt már róla szó akkor elõre is bocs  :lame: -ságomért.

;)
hehe, ha megnézed az uccsó feliratfájl végét:
Quote402
00:30:45,381 --> 00:30:48,481
FOLYTATÁSA KÖVETKEZIK

úgyhogy az ott csak a Death szerintem
de volt valamikor réges-rég egy full D&R is fenn, az nemtom hova lett
addig is megnézheted az eredeti verziót, az is több, mint a semmi  :)

Üdv!
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,

Manu

Quote from: bpka000;)
hehe, ha megnézed az uccsó feliratfájl végét:

úgyhogy az ott csak a Death szerintem
de volt valamikor réges-rég egy full D&R is fenn, az nemtom hova lett
addig is megnézheted az eredeti verziót, az is több, mint a semmi  :)

Üdv!

Azért kérdeztem, hogy melyiket szedjem le, ezért a feliratfájl végét sem láthattam, de ezt te megtetted helyettem, így hát köszönöm a segítséget. :tezsvir:  Jöhet a full eredeti :)

Gábor83

Quote from: Komplikato- Tudja valaki, hogy van e különbség a ZX-es MVK és az A2000A AVI változatok között, ahol a Director's Cut kitétel van?

- Tudja e valaki, hogy a 2003-as verzióhoz készült magyar feliratok közül hogyan lehetne bármelyiket ékezetes betükkel megjeleníteni?
(Minden más oké volt eddig, ezeket egyik lejátszó SE akarja kirakni ...)

- A ZX-es verzióból vajh mikor lesz 24, 25, 26-os rész???

- Mi van az NGE filmváltozatával, mert elég hajhullatos pletykák keringenek, de valami konkrét hír???

Amúgy sokáig azért nem érdekelt az NGE, mert azt hittem, hogy "olyan óriásrobotos izé" ... közben már az elsõ részben kiderül, hogy nem is robotokról szól.  :wtf:

Usteam Fansubs gondozásában van magyar felirat a remasterdehez! Próbáltad?

Komplikato

Quote from: Gábor83Usteam Fansubs gondozásában van magyar felirat a remasterdehez! Próbáltad?
Most megnéztem újra .. elvileg ez az egyik, ami nekem is megvan.
Legalább is file név szinten. Mindjárt leszedek egyet, és megnézem ...
P.S.
Hogy én mekkora láma vagyok  :gevumezs:
Az UST-n ami van felirat csomagolva az BÉTA a neve szerint, ami az oldalon fent van az megy jól!
Domo Arigatou!

P.S.2
Még se jött össze a dolog, nem megy a ZX verzióhoz a felirat (nem tudom állítani a késleltetést, hogy valamerre ne csússzon el ...), az AVI verzión meg ott az angol felirat  :beken:
Akkor inkább angolul nézem. Csak ki akartam írni, és nem minden ismerõsöm perfekt angol, igaz én se.

Gábor83

Quote from: KomplikatoP.S.2
Még se jött össze a dolog, nem megy a ZX verzióhoz a felirat (nem tudom állítani a késleltetést, hogy valamerre ne csússzon el ...), az AVI verzión meg ott az angol felirat  :beken:
Akkor inkább angolul nézem. Csak ki akartam írni, és nem minden ismerõsöm perfekt angol, igaz én se.

Ezen könnyû segíteni! Nálunk megtalálod az mplayert, ami tesz a beégetett feliratra, ha nem mondod neki,hogy azt tegye be,akkor nem rak be semmit! Tehát csak meg kell add az utat a magyrhoz, és voi lá, kész!

Cobra

:eek:  Már bocs, de hogy tudná az Mplayer kiszûrni a videóból a rárakott feliratot?
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Gábor83

Quote from: Cobra:eek:  Már bocs, de hogy tudná az Mplayer kiszûrni a videóból a rárakott feliratot?
Nem tudom hogy csinálja, de a hack sign-nál szabályosan kötelezni kellett, hogy kiírja az angolt  :wtf:
A bsplayer pedig két dolgot ismert, vagy van angol, vagy nincs angol, a magyart be sem tudtam tölteni.....

Karma XXL

Quote from: Gábor83Nem tudom hogy csinálja, de a hack sign-nál szabályosan kötelezni kellett, hogy kiírja az angolt  :wtf:
A bsplayer pedig két dolgot ismert, vagy van angol, vagy nincs angol, a magyart be sem tudtam tölteni.....

Az azért volt, mert az nem beégetett felirat volt. Az OGM feliratsávjai lényegében különálló SRTk, és ezért tudja ki-be kapcsolgatni az MPlayer, ill. a többi vindózos lejátszó.

A beégetett feliratok kinyerésére nincs mód, mivel ott a felirat felülírja az alatta lévõ képanyagot.

Gábor83

Quote from: SysOP XXLAz azért volt, mert az nem beégetett felirat volt. Az OGM feliratsávjai lényegében különálló SRTk, és ezért tudja ki-be kapcsolgatni az MPlayer, ill. a többi vindózos lejátszó.

A beégetett feliratok kinyerésére nincs mód, mivel ott a felirat felülírja az alatta lévõ képanyagot.
Vagy úgy...már értem, köszi.

Isi101

Szeretném Dvdvé alakítani a sorozatot,ezért az lenne a kérdésem, van idefent olyan verzió amelyik nem beleégetett felirattal rendelkezik?

Továbbá úgy néz ki, hozzám kerülnek az Nge alternatív befejezései is.
Hogy mikor, milyen verzióban, azt még nem tudom,
De mintha nem láttam volna itt a letölthetõk között :)

Stairan

Quote from: Isi101Továbbá úgy néz ki, hozzám kerülnek az Nge alternatív befejezései is.
Hogy mikor, milyen verzióban, azt még nem tudom,
De mintha nem láttam volna itt a letölthetõk között :)
Én úgy tudom, hogy fennt van az End of Evangelion és a Death&Rebirth ha nem tévedek. :rolleyes:
Vagy ez esetleg valami más?

Isi101

Quote from: StairanÉn úgy tudom, hogy fennt van az End of Evangelion és a Death&Rebirth ha nem tévedek. :rolleyes:
Vagy ez esetleg valami más?

Bár, biztosat még nem tudok mondani.
De a letöltési cím mást sejtet :
Alternative ending\Neon Genesis Evangelion - 25' - End of Evangelion [divx]
Alternative ending\Neon Genesis Evangelion - 26' - End of Evangelion [divx]

Azért, ha valaki tud ezekrõl valamit, ne titkolja.
Reménykedem, nem a rendes részek....

Stairan

Quote from: Isi101Bár, biztosat még nem tudok mondani.
De a letöltési cím mást sejtet :
Alternative ending\Neon Genesis Evangelion - 25' - End of Evangelion [divx]
Alternative ending\Neon Genesis Evangelion - 26' - End of Evangelion [divx]

Azért, ha valaki tud ezekrõl valamit, ne titkolja.
Reménykedem, nem a rendes részek....
Ez már fennt van a szerveren!Amúgy ez egy alternatív 25. és 26. rész, szóval egy másik befejezés.Bõvebb info itt.

Isi101

Köszönöm !
Akkor nem is veszõdöm vele tovább.(megmentettél egy szerencsétlen chellosnak másfél gigát a korlátig :)   )

És arra, hogy az ftpn melyik verzióban nincs beleégetett felirat valaki nem tudja a választ?

Komplikato

Egyszerû mint faék, általában az MKV vagy OGM kiterjesztésûbe nem beleégetett a felirat (igaz kivételek akadnak) ... de AVI esetén szinte biztos, hogy bele van égetve.

Isi101

Köszönöm szépen!

Most gondoltam bele,hány dvd lessz is ez.Egy jó darabig biztos el fogok vele szórakozni, mire mindet átkonvertálom :)

Amadeus Anony

Ma 2004.szept 18-án este eltünk minden, meghalt a server egy idõre, és mikor visszatért, eltünt a sorozat teljesen. Mi az oka? Nem volt hely? Mind1, az lenne a kérdés, hogy mikor lehet majd újra elérni? Mert nagyon szeretném befejezni ennek a jobb minõségûnek a letöltését.
Elõre is köszi a választ.
üdv Anony

Amadeus Anony

Stairan

Quote from: Amadeus AnonyHello megint!
Szerintek ez kamu?

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=7737&item=6322575400&rd=1

Vagy tényleg ilyen olcsó kint a cumo?
Ez tényleg enni, egyenlõre, mert itt licitálni kell szóval feljebb mehet még az ára, de mo.-ra nem küldik el.. (Versand nur nach: Deutschland)
Úgyhogy errõl le kell mondanod, hacsak nem tudod valami német rokonnak elküldeni..

bandiras2

Hábazz...
Most fejeztem be az Evangeliont...
Eleinte sokat röhögtem... :jee:
A vége felért egy szellemi gyomormosással. :eeek:
Amikor végelett felálltam, és reseteltem a gépet. :comp:
Most marhára kiváncsi vagyok a alter befejezésre.
Kösz hogy felhívtátok rá a figyelmemet.

:hail:
Most pedig megnézem a Full Metal Panic-ot.
Press any key to continue and any other key to quit.

bandiras2

Az meg volt:
Asuka- Rosszul vagyok.

Na ezután vettem ki a lemezt és RESET.

bandiras2

Letöltöttem a remastered befejezést, és hibásak a fileok! :bruhuhu:
Légyszi ellenõrizzétek!
Hibajelenség:
classiccal próbáltam, mindet visszadobja, anélkül hogy elkezdené.
Bsplayerrel: a Death elkezdõdik, de 10 mp után visszadobja errorral, a többit el sem kezdi
Mediaplayer9: mint a BsPlay

PLEASE HELP!!!
Letöltöttem õket mégeccer, de akkor is hibás lett :bruhuhu:

off
Furcsa h a classic sem tud mit kezdeni vele, mikor a bs elkezdi. Úgy tapasztaltam, h a classic az ami a legredvásabb fileokkal is boldogul valamennyire.

zsozso

Konyorgom emberek hasznaljatok mplayert ...
Death is the only redemption

Dragon

Quote from: zsozsoKonyorgom emberek hasznaljatok mplayert ...
Bizony, az viszi rendesen.
De a BSPlayer-ben is csak a hangsávval van gondom, igaz, én régebben szedtem le a file-t.

Equinox1991

Üdv!

Új vagyok itt...és csak annyit szeretnék megtudni, hogyan lehet lejátszani az mkv-s videó fájlokat...(NGE-ről van szó)

Köszi előre is a segítséget!