Hinata Hotsprings <!!!Spoiler - Warning!!!>

Started by Exo, 2004-06-11, 21:07:52

Previous topic - Next topic

Dunpeal

Quote from: MeskeNah. Végre megnéztem az again-eket is. És mondhatom nagyon  :lol: volt! Mostmár végignéztem az egész sorozatot!! :D  :hopp:

A mangát olvastad már? Mert ha nem, szerintem azt is olvasd el, mert az is nagyon jó.

Meske

Quote from: DunpealA mangát olvastad már? Mert ha nem, szerintem azt is olvasd el, mert az is nagyon jó.
Abból is olvasgattam már, de nem az egészet. Majd ha lesz idõm hozzá, elolvasom. Azért köszi. :)

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Moha

Hehe, mit találtam: Love Hina Winamp skinek
Habár nekem már amúgyis egy Shinobu-s skinem volt. :p

Ja igen, az elõzõ kép pedig egy Flash alapú dating sim-bõl való: Ebbõl :)
És érdemes azon az oldalon még szétnézni, mert jópár anime játék van. Ugyanúgy dating sim pl. NGE szereplõkkel.

Meske

Quote from: MohaHehe, mit találtam: Love Hina Winamp skinek
Ez sík jó, fõleg azért mert francia oldal. :D

Meske

Olyan rég nem írt ide senki, így most gyüjtögettem néhány képet:

1
2
3 - ez :kiraly:
4
5
6
7
8
9 (cuki) :D
10
11

Ja, és itt van ez a honlap is, ahol nem csak tök jó képek vannak, hanem sok egyéb más is (pl. winamp skinek, szereplõk leírása [csak annak aki tud franciául  :hehe: ] stb.).
Úgy tünik a franciák nagyon szeretik a love hinát, mivel ez a honlap is meg az is, amit Moha talált francia volt.  :rolleyes:

Marfy

Zsír képek és még egy sem volt meg köszi szépen.  :merci:
Az oldalra meg ellátogatok.

Dunpeal

:kiraly: képek. Sajna a 6-os és a 7-es nálam valamiért nem jelenik meg. :(
És ezen a francia oldalon is van egy pár nagyon jó kép.
Köszi! :merci:

Titkos

Meske: A 7., az csak afféle "paródia-kép", vagy volt ilyen sci-fi epizód is a sorozatban? :)
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Meske

Quote from: TitkosMeske: A 7., az csak afféle "paródia-kép", vagy volt ilyen sci-fi epizód is a sorozatban? :)
Az biztos, hogy nem a sorozatból való, mert abban nem volt ilyen rész. Nagy valószínüség szerint csak egy poénkép, de szvsz nagyon jó. Ennél többet nem tudok róla, mert a google-ön akadtam rá, s nem is igazán néztem honnan való, csak a kép tetszett meg. :)

Exo

Quote from: MeskeOlyan rég nem írt ide senki, így most gyüjtögettem néhány képet:

1
2
3 - ez :kiraly:
4
5
6
7
8
9 (cuki) :D
10
11

Ja, és itt van ez a honlap is, ahol nem csak tök jó képek vannak, hanem sok egyéb más is (pl. winamp skinek, szereplõk leírása [csak annak aki tud franciául  :hehe: ] stb.).
Úgy tünik a franciák nagyon szeretik a love hinát, mivel ez a honlap is meg az is, amit Moha talált francia volt.  :rolleyes:

Óóó, naggyon :kiraly: mind!!! :jee: :D
Kösszépen! :)

Komplikato

Valaki segítsen, mert nem lelem a Love Hina Special Xmas/Spring és Again feliratokat, de csak ezek hiányoznak a "boldogságomhoz".  :beken:

P.S. Nincs meg valakinek ez a koncertfelvétel?
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide) 

Moha

Nekem errõl a DVD-rõl sajnos csak az a válogatás van meg, amit a TV sorozatból raktak össze. A koncertre én is kíváncsi volnék.

Exo

Quote from: KomplikatoValaki segítsen, mert nem lelem a Love Hina Special Xmas/Spring és Again feliratokat, de csak ezek hiányoznak a "boldogságomhoz".  :beken:

P.S. Nincs meg valakinek ez a koncertfelvétel?

pfff....még nem hallottam róla, de most már nagyon szívesen megnézném :D
De vajon honnan lehetne megszerezni???

Meske

Meske

Ide miért nem ír senki semmit?? :confused: Milyen lentrõl kellett ezt a threadet is elõbányásznom!  :wtf: :morci:

Hééé, Love Hina rajongók: Ide, ide!!!

Ha mást nem, legalább képeket rakhatnátok fel, plz!

Egyébként nincs meg valakinek véletlenül a manga 3. kötete? Összesen hány kötetes? Nem tudja valaki? Válaszoljatok, plz!!!!

Stairan

Quote from: MeskeIde miért nem ír senki semmit?? :confused: Milyen lentrõl kellett ezt a threadet is elõbányásznom!  :wtf: :morci:

Hééé, Love Hina rajongók: Ide, ide!!!

Ha mást nem, legalább képeket rakhatnátok fel, plz!

Egyébként nincs meg valakinek véletlenül a manga 3. kötete? Összesen hány kötetes? Nem tudja valaki? Válaszoljatok, plz!!!!
Én ugyan még nem láttam a Love Hina-t, meg a mangát se olvastam, de megnéztem az animenfo-n és 14 kötetes a manga.

Meske

Quote from: StairanÉn ugyan még nem láttam a Love Hina-t, meg a mangát se olvastam, de megnéztem az animenfo-n és 14 kötetes a manga.
Köszi szépen!  :merci:

Exo

Quote from: MeskeEgyébként nincs meg valakinek véletlenül a manga 3. kötete? Összesen hány kötetes? Nem tudja valaki? Válaszoljatok, plz!!!!

SysOP-nak anno megvolt...hogy még most is megvan-e?...passz azt tõle kell megkérdezni! :)

Exo

Akkor néhány képecske:

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

Szóval, aki Hinás háttérképet szeretne, az most kedvére válogathat! ;) :D

Meske

Quote from: Ner-sanHa az animeHQ-ról szeded le, akkor találsz mellette jó pár scannelt képet is. Manga/Complete/Love_Hina: innen mindent letölthetsz. Ezeket az extra képeket, és a teljes mangát is.
Köszike, majd megnézem! :merci:
Quote from: ExoSysOP-nak anno megvolt...hogy még most is megvan-e?...passz azt tõle kell megkérdezni! :)
OK! Majd megkérdem tõle. Köszi!

Jók a képek is, de csak a 7.et nem láttam eddig. :( Azért tényleg nagyon jók, a   10. a legkirályabb!! :jee:

Meske

Nézzétek mit találtam:

Cuki: Hát nem imádni valóak!  :rolleyes: Olyan édesek... :D :cool:

lynx655

Hehe én is szeretem a Love Hina-t, nekem ez a kedvencem, még a RahXephon-t is megelõzte. "AZ" elõtt nem gondoltam volna hogy ilyen mûfajú animét képes lennék nézni, többnyire sci-fi meg fantasy érdekel. Persze azóta...  :lul: Ezek után nem gondoltam volna, hogy bármi lehet ennél jobb, de manga 100x jobb volt. Meg is akarom venni végig, sajnos csak az elsõ három kötetet találtam meg még, de azokat vagy 3x elolvastam :D (csak most nyár végén szereztem meg). Pedig az a része még nem olyan jó, mint a következõk (a 3. akkor van vége amikor naru és keitaro hazajönnek az utazásból a toudai felvételi után). Hehe, a haverjaim (akik szintén LH fanok) szeretnének csinálni egy Jedi Academy pályát a Hinatasou-ból. Meg is lepõdtem, összeszedtek 25MB screenshotot a sorozatból textúrának meg referenciának... :rotflol: (ez biztos a számtech suli átka)

(...vajon miért van az, hogy akárhányszor postolok, mindig jó hosszú lesz...)

Meske

Quote from: lynx655Hehe, a haverjaim (akik szintén LH fanok) szeretnének csinálni egy Jedi Academy pályát a Hinatasou-ból.
Bocs a :lame:-ségemért, de én már csak ilyen vagyok: mi az a Jedi Academy pálya? :confused:

Én pedig ismerek egy játékot a Love Hinából, ahol a fiúkkal vagy, és a lányokat kell felszedned 100 nap alatt. (Bezzeg olyat nem csinálnának, hogy a lányokkal vagyok, és jöjjek össze a fiúkkal...   :grrr: )
Moha már agyon játszotta azt a játékot, és ha jol tudom mindig Keitaroval volt.

lynx655

Hehe, mielõtt anime és manga függõ lettem volna, kb ennyire voltam gépfüggõ...  :rotflol: Star Wars Jedi Knight III: Jedi Academy akciójáték leginkább netre hegyezve. Gondoltuk hogy lemodellezzük a hinatasout amilyen pontosan csak lehet. Ja, igen, ha találkoznál velem az utcán, a saját érdekedben... :eek: FUSS, AMÍG ENGEM LÁTSZ :_piszka:

Ja, igen én is hallottam arról a játékról, de még nem láttam, a haverom biztosan nagyon érdekelné... (ha jól emlékszek mondta már nekem, csak hát én elég szenilis vagyok (vagy szórakozott? elfelejtettem... :confused: )

Moha

Quote from: lynx655Ja, igen én is hallottam arról a játékról, de még nem láttam, a haverom biztosan nagyon érdekelné... (ha jól emlékszek mondta már nekem, csak hát én elég szenilis vagyok (vagy szórakozott? elfelejtettem... :confused: )
Egy flash játék. Itt egy link hozzá. Szerintem õrült jó! :jee:

Edit: Bár az igaz, hogy eléggé mocskosszájúra sikeredett.

Titkos

Quote from: lynx655Hehe, a haverjaim (akik szintén LH fanok) szeretnének csinálni egy Jedi Academy pályát a Hinatasou-ból. Meg is lepõdtem, összeszedtek 25MB screenshotot a sorozatból textúrának meg referenciának... :rotflol: (ez biztos a számtech suli átka)

Én kíváncsi lennék rá, hiszen a Love Hina-t és a Jedi Knight-ot is szeretem. :)
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Exo

Quote from: MohaEgy flash játék. Itt egy link hozzá. Szerintem õrült jó! :jee:

Edit: Bár az igaz, hogy eléggé mocskosszájúra sikeredett.

Nagyon jó ez a dlashjáték! :D
Csak most egymás után 3x kegyetlenül felnyomott idegileg az, hogy kirakom nagynehezen a kirakóst (kitsune kép - Intelligence test) aztán egy fekete képernyõvel befagy...miért van ez???
:uzi:  :hogyaza:  :mad:  :comp:

Moha

Quote from: Exohogy kirakom nagynehezen a kirakóst (kitsune kép - Intelligence test) aztán egy fekete képernyõvel befagy...miért van ez???
:uzi:  :hogyaza:  :mad:  :comp:
:wtf: Melyik játékra gondolsz? Mert én speciel nem találkoztam "kirakóssal" a Love Hina dating sim-ben.

Shadowolf

Quote from: Moha:wtf: Melyik játékra gondolsz? Mert én speciel nem találkoztam "kirakóssal" a Love Hina dating sim-ben.

Tokyo U tanteremben van. Az a játék amikor a képkockákat addig kell rendezgetni míg ki nem jön az eredeti kép.

Moha

Quote from: ShadowolfTokyo U tanteremben van. Az a játék amikor a képkockákat addig kell rendezgetni míg ki nem jön az eredeti kép.
Ja, tényleg. Most már beugrott.
Gondolom azért nem emlékeztem rá, mert és sose szenvedtem vele... :hehe: