Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Fazék

Quote from: .Attila on 2011-11-05, 21:29:31
Quote from: Fazék on 2011-11-05, 19:58:59
2. a nőt szimplán félrenevelés áldozatának (és kicsit butának) érzem, nem igazán látom, hogy mire ez a nagy gyűlölet vele szemben.

Azért mégis egy házasság ment rá, két gyerekkel.
ez tényleg igazán a nő hibája. inkább hagyta volna, hogy a férje heti 2-3x meghágja, és éltek volna tovább ebben a hazugságban. tényleg 100x jobb lett volna.
a csaj nem lett kellőképpen fölvilágosítva, vmi elborult módon azt hitte ez a normális, hogy ez a nő dolga. aztán ha jó későn is, de végre belátta, hogy ez nem működik.

a két gyerek meg kétlem, hogy "tönkrement" volna a szüleik házasságának fölbomlásába. vszleg mindkettő szülő szereti őket, talán rendesen nevelik is őket. attól hogy a szülők külön élnek, még nem válik a gyerek örök életére lelki nyomorékká...

szerk: véletlenül sem azt mondom, hogy ártatlan a nő, de hogy a nyakába varrni az egészet, meg leszídni, hogy 2 gyereket közben a világra hozott...

Member

Alapvető probléma, hogy a szexualitás mind a mai napig tabutéma, a felek nem szeretik egymásnak felemlegetni, hogy valami nem működik, nem jó, valahogy máshogy kellene csinálni. És sajnos az ember számára fontos a szexuális kielégülés, vagyis a nem működő szexuális élet teljesen megmérgezhet egy kapcsolatot. Vagyis nem volna szabad szégyenleni a helyzetet és ezért hazudni a másiknak (számomra félelmetes, mennyire természetesen beszélnek egyes hölgyek az orgazmus színleléséről, mint lehetőségről), és ezzel önmaguknak.

.Attila

Dehogy az egészet, valóban a felvilágosítással van a probléma, ill. alapvetően a neveltetéssel.
Ugyanis az egész viselkedéséből lerí, hogy nem megbeszéli a gondokat, hanem reménykedik abban, hogy maguktól megoldódnak vagy elfelejtődnek.

Quote from: Member on 2011-11-05, 22:14:32
Alapvető probléma, hogy a szexualitás mind a mai napig tabutéma, a felek nem szeretik egymásnak felemlegetni, hogy valami nem működik, nem jó, valahogy máshogy kellene csinálni. És sajnos az ember számára fontos a szexuális kielégülés, vagyis a nem működő szexuális élet teljesen megmérgezhet egy kapcsolatot. Vagyis nem volna szabad szégyenleni a helyzetet és ezért hazudni a másiknak (számomra félelmetes, mennyire természetesen beszélnek egyes hölgyek az orgazmus színleléséről, mint lehetőségről), és ezzel önmaguknak.

Sőt, manapság az a divat, hogy ha elsőre nem megy, kuka, jön majd egy másik. Dolgozni rajta? Á, ugyan...

Member

Quote from: .Attila on 2011-11-05, 22:19:04
Dehogy az egészet, valóban a felvilágosítással van a probléma, ill. alapvetően a neveltetéssel.
Ugyanis az egész viselkedéséből lerí, hogy nem megbeszéli a gondokat, hanem reménykedik abban, hogy maguktól megoldódnak vagy elfelejtődnek.
Ebben benne van, hogy ritkák az egyenértékű felek a párkapcsolatban. Ha nem működik, a hibát általában a férfinek róják fel, de nem mindegy, hogy ezt a hölgy szóvá teszi, vagy elhallgatja. Egyik sem jó, még kamaszként többször olvastam Nők Lapjában és egyéb intelligens lapokban nőkről, akik rábírták a férjüket nehezen, hogy legyen egy görbe órájuk, de aztán görbe három perc lett belőle, de mégis megjátszották, hogy kielégültek, a férj meg komolyan azt hitte, hogy neki is jó volt. Nem szabadna, hogy Mónika, Balázs vagy Joshii kelljen a problémák kimondásához, mert annak felismerése nélkül nem lesz megoldás.

Moha

Quote from: Member on 2011-11-05, 22:25:24
még kamaszként többször olvastam Nők Lapjában és egyéb intelligens lapokban nőkről, akik rábírták a férjüket nehezen, hogy legyen egy görbe órájuk, de aztán görbe három perc lett belőle, de mégis megjátszották, hogy kielégültek, a férj meg komolyan azt hitte, hogy neki is jó volt.
Az ilyenek után mégis mit várnak? Egy férfi, ha szereti a partnerét, arra fog törekedni, hogy kielégítse. Ez mint tudjuk nem is olyan egyszerű (egy férfit kielégíteni nem nagy kunszt, egy nőt az teljesítmény), de ha a hölgyemény mindig csak eljátsza, akkor a férfi azt fogja hinni, hogy mindent jól csinál. Ezzel a férfinek is és önmagának is hazudik. Ennek egyenes következménye a csalódottság, majd az elhidegülés. Nem az volna az értelmes, ha inkább próbálná rávezetne a férfit, hogy mit hogyan csináljon? Hiszen nincs két egyforma nő, mindenki mást szeret, össze kell csiszolódni.
Komolyan nem értem, miért jobb eljátszani az orgazmust, mint azt mondani, "ez így nem élvezetes, próbáld inkább így..." Oké, oké, ez azért ennyire nem egyszerű, de akkor is jobb megbeszélni, ha valami nem működik, mint színlelni, hogy működik...

Fazék

Quote from: Moha on 2011-11-07, 00:41:53
még kamaszként többször olvastam Nők Lapjában és egyéb intelligens lapokban nőkről, akik rábírták a férjüket nehezen, hogy legyen egy görbe órájuk, de aztán görbe három perc lett belőle, de mégis megjátszották, hogy kielégültek, a férj meg komolyan azt hitte, hogy neki is jó volt.
blabla
már bocsánat, de eléggé kettőn áll a vásár. a pasi is eléggé ostoba kellett hogy legyen, hogy ne tűnjön föl neki, hogy vmi gyanús lehet abban, hogy a párja kerüli a szexet...

Kvikveg

Quote from: Fazék on 2011-11-07, 01:14:43
blabla
már bocsánat, de eléggé kettőn áll a vásár. a pasi is eléggé ostoba kellett hogy legyen, hogy ne tűnjön föl neki, hogy vmi gyanús lehet abban, hogy a párja kerüli a szexet...
+1
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

.Attila

blabla

Szvsz az elsősorban a hibás, aki nem nyitja ki a száját.
A férfi jelezte, hogy ő többet szeretne, nyilván észrevette, hogy az asszony nem. Akár meg is gebedhet, egy olyan nő mellett, aki normálisnak tartja azt, hogy inkább a zuhany alatt áll, míg a férje elalszik. Egyértelműen a nő fejében voltak a zűrök és egy nő fejében zűrök vannak úgy, hogy ő közben teljesen normálisnak tartja magát, akkor a férfi fejest állhat, sem fog történni semmi.

Zsiga

Quote from: .Attila on 2011-11-07, 09:52:08
Asszem megvan a lényeg, bár lehet hogy nem egyre gondolunk.
:lazza:

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Xzone

Quote from: Zsiga on 2011-11-07, 10:02:15

ZING!

Lythis

:lul: :kocc:

Kraivan

Sztem meg velvet...
Részemről még a hírcsárda is nagyobb hitelességet kap.

Selmo

Gratulálok, hogy sikerült megfognod a probléma lényegét. :falba:

A tökéletesség unalmas.

Member

blabla
Rákérdezhetett volna, hogy "csak nem más elégít ki, drágám"?

Acchan

Quote from: Kvikveg on 2011-11-07, 08:48:34
blabla
+1
+2

(Szerk.: Csak sokaknak utólag esik le, és amíg nem látnak tisztán, csak homályban tapogatóznak, és lehet, h a lehető legrosszabb megoldást választják.)

:facepalm:

Fazék

Én

NLZ

[reserved]

szpeter

OFFtopic után szabadon
A tegnap éjjel tanulsága: Egy foglalt csaj NEM azért nem fekszik le veled,mert barátja van,hanem mert épp megjött neki. (én éreztem magam hülyének hogy ilyet feltételeztem...)

Darkstar

Ahogy a mondás tartja, csak az a csaj foglalt, akin épp fekszenek.  :D
(Ezt tapasztalatból is meg tudom erősíteni)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Cloud

Quote from: Darkstar on 2011-12-22, 15:03:45
Ahogy a mondás tartja, csak az a csaj foglalt, akin épp fekszenek.  :D
(Ezt tapasztalatból is meg tudom erősíteni)
Akkor ezek szerint te sem próbáltad még a szendvicset. :) :D

Darkstar

Még nem, majd valamikor. Lehetőleg bi ikerlányokkal  :Kiraly:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Cloud

Quote from: Darkstar on 2011-12-22, 17:55:50
Höhö. :D

Egyszer ajánlotta fel még gimi első évében egy csaj, hogy bevállal engem meg osztálytársamat, de inkább letettem róla.

Kvikveg

Quote from: Cloud on 2011-12-22, 17:58:43

Egyszer ajánlotta fel még gimi első évében egy csaj, hogy bevállal engem meg osztálytársamat, de inkább letettem róla.
Jo nagy ordas k lehetett. Kiveve ha 18 feletti hivatasos, ekkor pedo.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Cloud

Quote from: Kvikveg on 2011-12-22, 18:00:28
Quote from: Cloud on 2011-12-22, 17:58:43

Jo nagy ordas k lehetett. Kiveve ha 18 feletti hivatasos, ekkor pedo.

Fűvel fával lefeküdt, nem véletlen hogy elutasítottam. :)

.Attila

Én

Megéri elolvasni, I don't even
[spoiler][/spoiler]

Cheesy

Quote from: Én on 2012-01-12, 01:36:45
Megéri elolvasni, I don't even
[spoiler][/spoiler]
Hehe a srácra rájött a kangörcs a pina pozitív visszajelzései után és elvesztette a türelmét :) Mondjuk a kotont akkor is hülye volt, hogy említette