Main Menu

Fairy Tail

Started by Liquid Snake, 2007-08-27, 01:18:01

Previous topic - Next topic

Megmurdel

A legjobb mindenki örül a powerup-nak és persze  Natsu : I don't get it! XD

Megmurdel

van új chapter  :jee:
jön a power up ... amolyan fairy tailesen és gyorsan

Happy aláz megint  :Kiraly:

Bishop

Kivételesen egy jó chapter volt. Happy a végén  :lol:

LuckyDingo

Quote from: Bishop on 2011-12-22, 18:31:29
Kivételesen egy jó chapter volt. Happy a végén  :lol:
Na ezt most én is elolvastam... annyira elérkezett volt az idő arra, hogy valaki jól seggbe rúgja azt az idegesítő repülőmacskát. XD

NLZ

Happy osztotta. :Kiraly:
Hiányzik a jó öreg Gérárd feeling. :(
[reserved]

Squazee2005

Sose szerettem Happyt, de most vicces volt. XD Az előzőekhez képest, egész jó fejezet volt.

Bishop

Yo Dawg I heard you like Dragon Slayers so we put a Dragon Slayer on your Dragon Slayer, so you can Dragon Slay while you Dragon Slay....

also Happy rulez

Megmurdel

266 fincsi chapter volt teccet az első próba báááár az nem h megint [spoiler]uccsó hely -.-'[/spoiler]

Megmurdel

267 semmi érdekes mavis-en kívül csak a továbbjutó csapatok bemutatása :D

Leara

Tényleg nem történt semmi különös, de Elfman jelenetei...  :lol:
MAL

Liquid Snake

ch 267

[spoiler]
[/spoiler]

NLZ

Azé szomorú, hogy ennél többet nem tudott nyújtani :/
[reserved]

Liquid Snake

Quote from: NLZ on 2012-01-20, 23:53:45

Nekem elég. Nemtom mit vártatok amúgy, most mutatják be a résztvevőket, egyértelmű h még nem fognak összeugrani. Semmi baj nem volt ezzel a ch-val.

LuckyDingo

Quote from: Liquid Snake on 2012-01-20, 23:58:44
Quote from: NLZ on 2012-01-20, 23:53:45

Nekem elég. Nemtom mit vártatok amúgy, most mutatják be a résztvevőket, egyértelmű h még nem fognak összeugrani. Semmi baj nem volt ezzel a ch-val.

De.. hogy a maradék két résztvevő átcsúszott a következő chapterbe.. :P

Liquid Snake

Quote from: LuckyDingo on 2012-01-21, 01:40:04

Na jó, én is vártam őket. De meg kell tervezni az új karaktereket, majd szépen lerajzolni :D Így is kitett magáért a mangaka a Raven Tail duplaoldallal :D

Megmurdel

Quote from: LuckyDingo on 2012-01-21, 01:40:04

de nehogy eltrollkodja h a maradék 2-t a kövibe XD és pont

remélem megint valami epic feladat lesz v epic harc ... aztán majd jöhetnek a komolyabbak is :D

Liquid Snake

Fairy Tail 268

Quote from: Megmurdel on 2012-01-22, 00:49:30

Végülis majdnem XD De engem legalább annyira érdekel a B-csapat teljesítménye mint Natsu-éké, sőt lehet még jobban is. A Sabertooth-ot meg már ismertük :)

Megmurdel

Quote from: Liquid Snake on 2012-01-27, 20:12:00
Fairy Tail 268

Végülis majdnem XD De engem legalább annyira érdekel a B-csapat teljesítménye mint Natsu-éké, sőt lehet még jobban is. A Sabertooth-ot meg már ismertük :)

akkor egész jó tipp lett belőle mondjuk ezzel a B team ötlettel nagyon felkeltette az érdeklődésemet ééés máris jó harcnak nézünk elébe ha Gray és Lyon kezd

Liquid Snake

Quote from: Megmurdel on 2012-01-28, 01:27:08
Quote from: Liquid Snake on 2012-01-27, 20:12:00
Fairy Tail 268

akkor egész jó tipp lett belőle mondjuk ezzel a B team ötlettel nagyon felkeltette az érdeklődésemet ééés máris jó harcnak nézünk elébe ha Gray és Lyon kezd

na így kell felfogni :D +1 ( amúgí az baj h még seggrészegen sem bírok lefeküdni a fórum bönglszése nélkül? :D  xD )

Leara

Na, ez a B csapat nem is volt rossz ötlet... engem még jobban is érdekel, mint Natsuék csapata, remélem jobban fognak szerepelni :D.
MAL

NLZ

[reserved]

Megmurdel

Quote from: NLZ on 2012-02-03, 16:49:50

ki gondolta volna XD
kezdődnek az elferdített játékok asszem majd lesz 1-2  :wtf: közbe

Liquid Snake

Nekem különösen tetszik ez az első megmérettetés :D Taktikázni is kell egy kicsit, utánna meg majd jön úgyis a "harc" ahol elengedhetik magukat :D

LuckyDingo

A mangaka sokat Assassin's Creed multizott szerintem.. :D

Megmurdel

Quote from: LuckyDingo on 2012-02-04, 13:05:44
A mangaka sokat Assassin's Creed multizott szerintem.. :D
+1 XD ez jó és majd megjelennek az Apple Of Eden-el és lezúznak mindenkit :D

Megmurdel

270 Nah vége az első játéknak végre megint a szokásos a felállás Fairy Tale a "legjobb" helyen áll megint XD de a kövi harc izgi lesz :D

Swarczi

Én személy szerint nagyon mérges leszek ha Lucy kikap. Eddig mindig valami jelentéktelen kis ellenfelet kapott, vagy egymagában nem volt képes legyőzni ellenfeleit... Bízom benne hogy combosodott egy kicsit :D

Liquid Snake

Hot fight lesz az tuti. Én is szeretném ha Lucy nyerne. Végre mutatna vmit a Fairy Tail is az erejéből. Gray-re is kíváncsi leszek, ő nagyon elszánt volt, akor lenne igazán EPIC ha a saját harcát simán megnyerné, és bevágna vmi kemény fejet, hogy "This is the power of Fairy Tail"  :angyali: Lehet sokat akarok egy kicsit :D

Megmurdel

271 IGEN és elkezdődött Lucy aláz és erre megin ez jön majd meglátjuk mi lesz de szerintem legrosszabb esetbe szándékosan fog kikapni [spoiler]mondjuk elég gáz h senkinek se tűnt fel h a hajasbaba kinövesztette a haját pont mellettük  ^^"[/spoiler]

nah de mind1 jó chapter volt azért  :D

NLZ

Tudom már, hogy mi lesz itt: Raven Tail is azért jött, hogy megállítsa a sötét erőket. :D
[reserved]