Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Member

Quote from: .Attila on 2012-05-20, 00:07:06
Akivel nem akarnak szexelni, az nemhogy akkor nem házasodik, amikor akar, hanem soha.
Nah, nem úgy értettem, hogy vagy-vagy (hülyén is venné ki magát, ha nemi élet előtt volna a házasság, jó tudom, jehovák, krisnások és nazarénusok kíméljenek :D), ha a férfi eljutott már odáig, hogy párkapcsolatban van, ő mondja ki, hogy most lesz-e esküvő vagy sem.

.Attila

Vagy nem, mert a menyasszony félrelép. Ahogy sajnos egy itteni régi fórumtárs volt menyasszonya is megtette.
Vagy már a leánykérésre hezitálás vagy egyenesen nem a válasz.

Mindezzel csak annyit szeretnék mondani, hogy attól, hogy van egy ideje barátnőd, még nem egyértelmű, hogy hozzád is fog menni.

Member

Quote from: .Attila on 2012-05-20, 08:45:39
Mindezzel csak annyit szeretnék mondani, hogy attól, hogy van egy ideje barátnőd, még nem egyértelmű, hogy hozzád is fog menni.
Mint kolléganőm, akinél 15 évvel idősebb a párja és már mondta, hogy valószínűleg 1-2 éven belül ott fogja hagyni egy fiatalabbért?

.Attila

Quote from: Member on 2012-05-20, 09:03:04
Mint kolléganőm, akinél 15 évvel idősebb a párja és már mondta, hogy valószínűleg 1-2 éven belül ott fogja hagyni egy fiatalabbért?

Na, ilyen esetről még nem is hallottam. Legtöbb esetben kvázi random módon dönt úgy a nő, hogy na ő most akkor lelép.

Cloud

Vagy nem, mert a menyasszony félrelép. Ahogy sajnos egy itteni régi fórumtárs volt menyasszonya is megtette.

:zomg:

Member

Mit vagytok így kiakadva, csak elbizonytalandotott. ::)

NLZ

Quote from: Member on 2012-05-20, 11:04:32
Persze, teljesen érthető, sőt az a geci, aki nem érti őt meg. :)
[reserved]

Selmo

Quote from: .Attila on 2012-05-20, 09:06:57
Na, ilyen esetről még nem is hallottam. Legtöbb esetben kvázi random módon dönt úgy a nő, hogy na ő most akkor lelép.
Dehogy random, elegük lett az állóvízből és/vagy megjelent a színen egy jobb lehetőségekkel kecsegtető potenciális jelölt. Félrelépésnél meg vagy áll valami érzelmi ok a háttérben, vagy csak anyu Brad Pitt génjeit akaja továbbörökíteni. Azt hiszem elég, ha annyit mondok, hogy a házasságban született gyerekeknek úgy 10%-ban nem a férj az apja.

A tökéletesség unalmas.

szpeter

Lenne megint csajlehetőség, csak kellett nekem járnom a barátnőjével. Elismerem, az csúnya volt. Aztán egy hétre rá talált egy partnert magának, biztosított, hogy "túllépett rajtam" egy hónap távlata alatt, ami párhetes kapcsolatnál nem is tűnt meglepőnek annyira, így rámozdultam a cukibb bulára. Hát nem kicsapja a rinyát hogy féltékeny? Konkrétan sírt. Női logika.

.Attila

Quote from: NLZ on 2012-05-20, 14:07:09
Quote from: Member on 2012-05-20, 11:04:32
Persze, teljesen érthető, sőt az a geci, aki nem érti őt meg. :)

Folyt.: a csaj végül rájött, hogy az csak hirtelen fellángolás volt és vissza akart menni.

Member

Quote from: szpeter on 2012-05-20, 15:48:14
Hát nem kicsapja a rinyát hogy féltékeny? Konkrétan sírt. Női logika.
Olyat már láttam, aki két évig hitegette a srácot, hogy otthagyja a kihűlt kapcsolatát és inkább vele lesz, féltékeny lett, miután a srác végre túllépett ezen és összejött valakivel.
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/3937064_700b.jpg

Quote from: .Attila on 2012-05-20, 16:16:55
Folyt.: a csaj végül rájött, hogy az csak hirtelen fellángolás volt és vissza akart menni.
Gondolom ismeri a gumicsizma és a tehénszar történetét.

NLZ

[reserved]

kikuchiyo

Quote from: NLZ on 2012-05-20, 16:50:05
Quote from: Member on 2012-05-20, 16:37:00
Én nem. :(

Régi paraszti bölcsesség a házastársi hűtlenség egyenlőtlen megítélésének indoklásához.

[spoiler]"Ha belelépek a csizmámmal a tehénszarba, csak lemosom, és olyan lesz, mint újkorában, nem történt semmi. De ha beleszarik a tehén a csizmába, akkor azt a csizmát bizony el kell dobni."[/spoiler]
Failure is the default option

NLZ

Quote from: kikuchiyo on 2012-05-20, 16:56:10
Quote from: NLZ on 2012-05-20, 16:50:05
Én nem. :(

Régi paraszti bölcsesség a házastársi hűtlenség egyenlőtlen megítélésének indoklásához.

[spoiler]"Ha belelépek a csizmámmal a tehénszarba, csak lemosom, és olyan lesz, mint újkorában, nem történt semmi. De ha beleszarik a tehén a csizmába, akkor azt a csizmát bizony el kell dobni."[/spoiler]
Köszönöm a tudást! ^^
[reserved]

szpeter

Olyat már láttam, aki két évig hitegette a srácot, hogy otthagyja a kihűlt kapcsolatát és inkább vele lesz, féltékeny lett, miután a srác végre túllépett ezen és összejött valakivel.
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/3937064_700b.jpg
True story.

Más: Ed Is On- Meg akarlak  :lol:

Xzone

Kuroi Tenshi

>2 volt osztálytárs esküvője ezen a hétvégén
>idén már legalább 6-7 viszonylag közeli ismerős házasodott

dat feel

.Attila

Cloud

Hm, amíg az embernek nincs barátnője nem nagyon figyelnek rá (rám) a csajok. Amint lesz neki, azonnal érdeklődni kezdenek érte többen is. Ki érti ezt...

Nakedape

Quote from: Cloud on 2012-07-27, 19:48:48
Hm, amíg az embernek nincs barátnője nem nagyon figyelnek rá (rám) a csajok. Amint lesz neki, azonnal érdeklődni kezdenek érte többen is. Ki érti ezt...
simán logikus
tested product lettél
egy csomó dolog fontos egy nőnek, amit mind ki kell deríteni, téged meg már valaki átengedett :D
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Én

Vagy csak egyszerűen boldogabb vagy mióta van kapcsolatod, és ez meglátszik.

Nakedape

Quote from: Én on 2012-07-28, 11:22:29
persze igaz ez is. meg beszélgetés alatt sincs benned ilyen szerezzük meg a nőt, nő kell típusú feszültség
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

.Attila

Quote from: Nakedape on 2012-07-28, 14:00:41
Quote from: Én on 2012-07-28, 11:22:29
persze igaz ez is. meg beszélgetés alatt sincs benned ilyen szerezzük meg a nőt, nő kell típusú feszültség

Az nekem egyébként sincs, mégsem tapadnak a nők automatikusan.
Viszont minden egyes alkalommal, amikor egyedül sétálok egy velem nagyjából hasonló korú nővel (teljesen mindegy, milyen minőségben), a szembejövő nők nagy része megbámul minket (főleg a nőt mellettem).

szpeter

-szeretlek, csak nem tudom, hogy
-what do you mean?
-hogy ez ideális-e egy kapcsolathoz
-micsoda?
-ahogy szeretlek

:Eztneked:

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

szpeter

Több órás beszélgetésből idézek. Érdekes eset, lehet hogy ezért érdekel ennyira. Azt állítja, hogy nem "képes szerelmesnek lenni" illetve "függeni mástól" és ezt már sokakkal eljátszotta. Csak akkor nem tudom miért próbáltuk meg.
And yes, I will, buuut..
..holnap délelőtt összefutok vele, így hogy nem járunk már nem zavarja, a kapcsolatunk alatt szépen lassan kerülni kezdett. Mazochizmus részemről tartani vele a barátságot?

Darkstar

QuoteMazochizmus részemről tartani vele a barátságot?

Amennyiben leírod, nem.
Ha viszont benned motoszkál, hogy esetleg folytatni akarod, akkor én nem erőltetném az azonnali találkozókat.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Én

Quote from: szpeter on 2012-07-31, 01:51:59
Több órás beszélgetésből idézek. Érdekes eset, lehet hogy ezért érdekel ennyira. Azt állítja, hogy nem "képes szerelmesnek lenni" illetve "függeni mástól" és ezt már sokakkal eljátszotta.
Hah, ismerős. Nyugi, tuti hogy bullshit ez, egyszerűen csak megunta az egészet.
A mi a barátság dolgot illeti, ez viszonylag egyéni, én pl könnyebben túllépek az ilyeneken ha kapcsolatban maradunk, de neked meg lehet szar lesz.