Main Menu

Toriko

Started by blackronin, 2012-06-04, 15:39:40

Previous topic - Next topic

Yuuki

Isley: Szerintem is jó dolog, ha látunk más karaktereket egy adott fejezetben pár képkocka erejéig. Kíváncsi vagyok Toriko-ékra, az igaz, azonban szerintem is először Buranchi-ék harcának kellene lezajlania. Tényleg jó lenne, ha nem szakítanák meg egy más fejezettel, mert valóban hihetetlenül izgalmassá nőtte ki magát ez a harc. Nagyon szurkolok Buranchinak.

Továbbá számomra kezd felzárkózni a Négy Mennyei Királyhoz. Nem tartanám rossz ötletnek, ha többet dolgoznának együtt és szorosabb baráti kapcsolat alakulna ki közöttük. Mondjuk, arra nagyon kíváncsi lennék, hogy a Zebrával való kapcsolata, hogyan alakulna, ugyanis mindketten elég domináns személyiségek.

Szerintem is képes alapból elektromos áramot gerjeszteni és ezt erősíti az elemekkel. Érdekes, amit mondasz Isley és én is lehetségesnek tartom. Szeretem ebben a mangában azt, hogy mindenkiben megvan a fejlődés lehetősége. Az igaz, hogy például Midora már nem lesz erősebb, azonban a Négy Mennyei Király jelenlegi erejét össze sem lehet hasonlítani azzal, amilyen a történet kezdetekor volt.

,,People bring the small flames of their wishes together... since they don't want to extinguish the small flame... they'll bring that small flame to a bigger fire. A big flame named Griffith. But you know... I didn't bring a flame with me. I think I just stopped by to warm myself by the bonfire."/Guts/

Isley

Quote from: Yuuki on 2013-03-29, 12:17:08
Továbbá számomra kezd felzárkózni a Négy Mennyei Királyhoz. Nem tartanám rossz ötletnek, ha többet dolgoznának együtt és szorosabb baráti kapcsolat alakulna ki közöttük. Mondjuk, arra nagyon kíváncsi lennék, hogy a Zebrával való kapcsolata, hogyan alakulna, ugyanis mindketten elég domináns személyiségek.

Lehet végül majd tényleg összeállnak egy comboba. Komatsu mindenképp Toriko mellett marad, Zebra és Buranchi pedig kemény páros lenne. Mindenesetre, remélem megmarad innentől már főszereplőnek. Nem kell neki is visszatérő szereplővé válnia mint amilyen Teppei és Match-san. Ők is jók, de egyszerűen nem jut rájuk nagyon idő.

Egyébként azt nem találjátok érdekesnek, hogy Buranchinak van egy étterme az Ínyenc Világban? Mégis milyen vendégek járhatnak oda? Az IGO nulladik biotóp tagjain kívül nem tudok másra gondolni.

Yuuki

Egy Zebra Buranchi páros tényleg nagyon ütős lenne, bizonyára sok érdekes pillanatot okoznának nekünk. Buranchi valóban jó lenne, ha megmaradna főszereplőnek. Nagyon kivételes karakter.

Szerintem akik alkalmazkodtak az Ínyenc Világ klímájához és ,,átugornak" oda valamiért, benézhetnek az éttermébe is. Én például Knocking Master Jirou-t is el tudom ott képzelni, szakét iszogatva egy ,,kimerítő" vadászat után. Azonban bizonyára csakis a legerősebbek fordulhatnak ott meg.

,,People bring the small flames of their wishes together... since they don't want to extinguish the small flame... they'll bring that small flame to a bigger fire. A big flame named Griffith. But you know... I didn't bring a flame with me. I think I just stopped by to warm myself by the bonfire."/Guts/

Isley

Na, erről beszélek! A legerősebbek! Azok, akik a mostani Toriko és Sunny szintjén vannak. Az pedig nem lehet a jó oldalon több 30 embernél. Kicsit unalmas lehet ez Buranchinak, nem gondolod? : D Mekkora klasszis séf, és mindig ugyanazt a pár tucat vénembert kell bámulnia. : D Várom már azt, amikor az éttermét mutatja be Mitsutoshi. Biztos hangulatos lesz. Ha valakinek valami nem ízlik, Buranchi kivágja a fenébe, oda többet be nem teszi a lábát. : D Meg ilyenek. :)

Yuuki

Bizonyára unalmasnak találhatja a nem túl gyorsan bővülő vendégkört. Azonban ez is annak a jele, hogy ha valaki ott szeretne ebédelni, azt ,,ki kell érdemelni". Nem hiszem, hogy lenne olyan, aki kritizálni merné az ételt, szerintem tudják, hogy veszélyes. Valamint valószínűleg nincs mit kritizálni, biztosan minden kifogástalan és tökéletes. Nagyon izgalmas lesz, én is várom már. Lehetséges, hogy hagyományos Japán bútorokkal lesz berendezve, azonban úgy gondolom, hogy ennek az étteremnek is lesz egy kis trükkje az odajutás szempontjából. Te hogyan képzeled el?

Isley

Ez tetszett! Valószínűleg nincs mit kritizálni. : D

Egyelőre nincs tippem. Arra tudok gondolni, hogy az étterme majd csak a következő arcokban jön képbe. Akkor, amikor már végérvényesen áttelepül a fő történetszál az Ínyenc Világba. Kíváncsi vagyok, hogy van-e még ehhez hasonló étterem ott. Persze, az IGO-nak van sok, de ilyen külön utas étterem nem hiszem, hogy lenne még egy az övén kívül.

blackronin

Quote from: Isley on 2013-03-30, 00:57:00
Egyelőre nincs tippem. Arra tudok gondolni, hogy az étterme majd csak a következő arcokban jön képbe. Akkor, amikor már végérvényesen áttelepül a fő történetszál az Ínyenc Világba. Kíváncsi vagyok, hogy van-e még ehhez hasonló étterem ott. Persze, az IGO-nak van sok, de ilyen külön utas étterem nem hiszem, hogy lenne még egy az övén kívül.

Quote from: Yuuki on 2013-03-29, 23:18:55
Bizonyára unalmasnak találhatja a nem túl gyorsan bővülő vendégkört. Azonban ez is annak a jele, hogy ha valaki ott szeretne ebédelni, azt ,,ki kell érdemelni". Nem hiszem, hogy lenne olyan, aki kritizálni merné az ételt, szerintem tudják, hogy veszélyes. Valamint valószínűleg nincs mit kritizálni, biztosan minden kifogástalan és tökéletes. Nagyon izgalmas lesz, én is várom már. Lehetséges, hogy hagyományos Japán bútorokkal lesz berendezve, azonban úgy gondolom, hogy ennek az étteremnek is lesz egy kis trükkje az odajutás szempontjából. Te hogyan képzeled el?

Buranchi éttermének a neve Bizarre Dining Hall "Tengu Castle" (meg hát ugye ő is egy tengu-ra hasonlít, vagyis egy japán mitológiai lényre), így szerintem az étterem japán stílusú, sötét színekkel, valamint bizarr szobrokkal és más misztikus kiegészítőkkel.
Én így képzelem el.
A vendégkör?
Igen, IGO részéről "hivatalosan" nem sokan járhatnak, talán a 0. Biotop tagjai, de a NEO és más magánszemélyek biztosan jönnek oda. A Bishokukai tagok is ehetnek / ehettek ott, hiszen nincs a fejükre rátetoválva, hogy "Én egy gonosz, erős Bishokukai tag vagyok."  :P  Buranchi-t pedig nem érdekelheti annyira az adott személy, ha még azt se várja meg, hogy valaki bemutatkozzon neki.  :D
Valamint szerintem is az étterme egy elég speciális hely, vagyis ki kell érdemelni a helyedet.

blackronin

Tévedtem, s nem lesz jövő héten golden week.
Valószínűleg csak áprilisi tréfa volt.
Így lesz Toriko a jövő héten, ráadásul color page-el!  :whoah:

Isley

229

Ha minden igaz, megnyugodhattok az elemekkel kapcsolatban. ;)

http://mangahelpers.com/forum/showthread.php/2990338-Toriko-229-Spoiler-Thread?p=3384056&viewfull=1#post3384056

[spoiler]Úgy tűnik, Buranchi nem függ az elemektől, csak a kényelem miatt használja azokat.[/spoiler]

Valamint az e heti egyik színes kép.

[spoiler]http://www.imagebam.com/image/d60561248075798[/spoiler]

Yuuki

Nagyon örülök ennek a hírnek.

[spoiler]Már kezdtem kicsit megijedni az elemekkel kapcsolatban, de ez a magyarázat teljes mértékben megnyugtató volt. Buranchi karaktere továbbra is fantasztikus![/spoiler]

[spoiler]A színes kép nagyon vicces és ínycsiklandozó. Az a hatalmas szelet gyönyörű sült hús. Rögtön megéheztem tőle.
[/spoiler]

blackronin

229:
Hát igen...
Én is Buranchi dolgának örültem legjobban.
Így már nem félek attól, hogy veszítene.  :smile:

A színes kép pedig nem az, amit linkeltél, ez csak a cover (a color spread még nincs fent). 
Attól még meghozta az étvágyat! :D

edit: kijött a fordítás!
http://mangahead.com/

Fantasztikus volt a fejezet.
Innentől kezdve követelem, hogy Shima tegye Buranchi-t is bele az állandó csapatba!
Egész egyszerűen röhejes lenne egy ilyen karaktert veszni hagyni vagy egy sima mellékszereplőnek beállítani.
Ő olyan egyenrangú karakter, mint Komatsu és a Mennyi Királyok.
Pont.

A color page pedig OPIC.  :whoah:
Be is rakom!
[spoiler]

[/spoiler]

Isley

229

http://www.mangahere.com/manga/toriko/c229/

Tökéletes. TORIC volt, bárhogy is nevezzük Torikosan az EPICet.

Buranchi nem hiába lett már eddig is az egyik fő kedvencem. Nem elég, hogy nem szükségből, hanem pusztán kényelemből támaszkodik az elemekre, és bármilyen külső energiaforrást át tud alakítani elektromossággá, még az ellenfél támadásaival is megteszi ugyanezt. Ez hasonló Sunny Super Spatula-jához.

Buranchi eszméletlen jó volt, ezzel megy is a főszereplők közé minden bizonnyal.

Yuuki

TORIC, ez nagyon találó. Azt hiszem, ez a rész valóban – ezzel a megnevezéssel élve – TORIC volt. Burnachi kiérdemelte helylét a legjobbak között. Nem csak a kiemelkedő ereje miatt, hanem a leleményessége és kimagasló intelligenciája is méltóvá tették erre a címre.

Különlegessé teszi őt az elektromos képessége és az, hogy ezt milyen mesteri szinten űzi. Nagyon megörültem amikor azt láttam, hogy minden külső energiát át tud alakítani elektromossággá és valóban mindenek feletti tündöklő csillaggá változtatta a karaktert fényes győzelme. Hihetetlenül kedvelhető szereplő.

Annyira kijöttek a sajátos jellemvonások a közdelem közben. Az ellenfél dölyfösségével és elbizakodottságával szemben Buranchi zseniális logikája fényes győzelmet aratott.  Valamint a lezárás az igazán ütősre sikeredett, a Buranhit alábecsülő, elbizakodott Elg megkapta, ami neki jár, továbbá hihetetlenül találó volt, amikor Buranchi kérdezte meg az ő nevét.

Remélem, hogy ezzel tényleg tagja lesz ő is a ,,jók" csapatának. Kiválóan összerakott, nagyon kedvelhető karakter. Valamint a színes kép is eszméletlenül jó.

Isley

Találó volt az a végén, igen. Meg az is, ahogy felhasználta Elg halhatatlanságát az ellenfele minél nagyobb kárára. Vagyis rámutatott arra, hogy ilyen esetben nem a legjobb annak lenni. Ez valami hasonló, amit Mayuri csinált Szayellel, csak ennek a szenvedésnek nagyon vége sem lesz. Az üzenet ugyanaz: szenvedj, hogy megtudd, mégsem vagy annyira különleges. Bár ott a megoldás katasztrofális volt...

Mitsutoshinak egyre inkább kijön az az erőssége, hogy egész jó ellenfeleket tud csinálni, de így sem érnek a jó karakterek közelébe. (Persze, Stayjunék kivételek) Elg például egy meggyőző képességekkel rendelkező karakter volt, de engem már fárasztott. Nem állt jól neki az önteltség. Kész vicc volt a végén, amikor úgy csinált mintha nem jutna eszébe az ellenfele neve...

Nem volt egy rossz karakter, de elképesztően idétlenné tette az, hogy egy nála klasszisokkal jobb harcos ellen pofátlankodott. S amikor már felfogta, hogy nem tud ellenállni és ropogósra pirította Buranchi a nagy fejét, még utána is folytatta az idiótája a hülyeséget. : D Attól, hogy valaki idős, még nem lesz okosabb, úgy tűnik. : D

Yuuki

Ezek nagyon jó felvetések Isley. Itt valóban az volt a helyzet, hogy a halhatatlanág volt az, ami örök kárhozatra és szenvedésre ítélte az illetőt. Vannak olyan halhatatlan karakterek, mint ez az Elg is, akik büszkén hirdetik és dicsérik halhatatlanságukat. Valamint önteltségüktől elvakultan nem képesek hideg fejjel felmérni – vagy nem is akarják tudomásul venni – ellenfelük erejének valódi kapacitását. Ezért Elg is, Buranchi keze által lett sújtva a sors által rá kimért, lehető legszörnyűbb csapással.

A mangaka valóban kiváló ellenfeleket képes alkotni, akik kedvelhetőek vagy elismerhetőek. Szerintem zsenialitása pont itt kristályosodik ki, amikor képes egy olyan ellenfelet teremteni ezek közé, aki ennyire merőben más, azonban nem szánalmas. Mert nevetséges volt ezzel a bődületes baklövésével, azonban semmiképp sem szánalmas.

Az általa leélt sok évszázad valóban nem vértezte őt fel a tudás és bölcsesség hatalmával. Buranchi fiatalsága ellenére pedig ezzel szemben páratlan ilyen szempontból is. Hihetetlenül mély karakter bontakozott ki előttünk a harc folyamán.

blackronin

Toriko-ban az ellenfelek nagyon jól ki vannak találva, a legtöbbjüknek érdekel a sorsa is, s még egész egyedi képességekkel is rendelkeznek.
Nem is jut eszembe senki, akit kifejezetten fárasztónak vagy unalmasnak találtam volna.
Ez azért már jelent valamit.  :smile:

Elg, pont az egyedi képessége miatt, lehet hogy csak ennyire képes.
Minden más dolgot feláldozott a halhatatlanságért és a rendkívüli gyógyulásért, így valójában elképzelhető, hogy a sima fizikai támadásokon túl (rúgás, dobás, ütés) semmi mást nem tud.
Ha ez igaz, akkor számomra ez a 2 fejezet bőven elég volt belőle.

Természetesen Buranchi-t még jó sokszor akarom látni, szükséges átvariálnom a top 15-ös listámat is (bár a többiek is kicsit átalakultak, főleg az elmúlt hetek, hónapok fényében):
1. Zebra
2. Buranchi
3. Toriko
4. Starjun
5. Coco
6. Ichiryu
7. Sunny
8. Jirou
9. Mansam
10. Grinpatch
11. Tommyrod
12. Midora
13. Rin
14. Komatsu
15. Setsuno

Isley

Yuuki: Nem feltétlenül fog örökké tartani a szenvedése. Elg képes arra, hogy regenerálja magát és ekkor át kell élnie újra azt a fájdalmat, amit Buranchi kimért rá korábban. Azonban Elg képes arra is, hogy ne regenerálja magát. Gondolom nem olyan automatizmus ez nála, amit nem ő kontrollál. Akkor regenerál, amikor akar. Normális esetben természetesen mindig érdeke lehetett eddig a regeneráció, de ha a fájdalom egy idő után olyan szintet ér el, amit nem képes elviselni, elképzelhető, hogy feladja.

Quote from: blackronin on 2013-04-11, 15:04:45
Természetesen Buranchi-t még jó sokszor akarom látni, szükséges átvariálnom a top 15-ös listámat is (bár a többiek is kicsit átalakultak, főleg az elmúlt hetek, hónapok fényében):
1. Zebra
2. Buranchi
3. Toriko
4. Starjun
5. Coco
6. Ichiryu
7. Sunny
8. Jirou
9. Mansam
10. Grinpatch
11. Tommyrod
12. Midora
13. Rin
14. Komatsu
15. Setsuno

Ez pedig az eredeti listád:

Quote from: blackronin on 2012-06-05, 10:08:26
180-a járok most, szóval mindjárt beérem a sorozatot teljesen.

Isley:
A sorozatról: nekem nagyon bejön, s alig várom a folytatást.
Kedvenc szereplők (sorrendben)
1. Toriko
2. Zebra
3. Komatsu
4. Coco
5. Ichiryu
6. Sunny
7. Stayjun
8. Midora
9. Knocking Master Jirou
10. Tommyrod
11. Grinparch
12. Teppei
13. Rin és Melk II

Mivel érdemelte ki Komatsu ezt a látványos hátrasorolást? : D Az összes többi karakter nagyjából hasonló helyet foglal el, mint korábban. Komatsu viszont harmadikról esett vissza 14-iknek.

Buranchi még Torikot is megelőzte nálad? Nem semmi...:)

blackronin

230:
Ez a fejezet brutális lesz.
Csak ennyit tudok kipréselni magamból miután megnéztem a RAW képeket.
Ha azt hitte bárki, hogy a NEO egy komolytalan kis szervezet, akkor most NAGYON NAGYON meg fog lepődni.
Komolyan mondom, még én sem hiszem el, hogy kikről derültek ki, hogy árulók!

Az utolsó oldalakat berakom, mert annyira TORIC (vagy OPIC) mind.

[spoiler]
Zebra csúcsformában!  :smile:
Nem hiába ő a kedvencem.  :whoah:

[/spoiler]

Shima egyszerűen megtáltosodott a Cooking Fest arc-ban!
Egyik fantasztikusabb fejezet jön ki a másik után.
Nem is kérdéses, hogy ki a hét legjobbja.  :smile:

Isley

blackronin

Quote from: Isley on 2013-04-18, 10:14:20
Kijött a fejezet!

230

http://mangafox.me/manga/toriko/vTBD/c230/1.html
Köszi, Isley!  :smile:

A fejezet fantasztikus volt, több szempontból is:
1. Zebra, szerintem további magyarázat nem szükséges.  :P
Végre ő is csatlakozott a harchoz.
2. A szakácsok is jól állják a sarat, bár azért látszik hogy ők se legyőzhetetlenek.
Yuda technikája, hogy feléleszti saját magát, elég hasznos.
3. Elg valószínűleg meghalt, de kellemes volt az utolsó beszélgetése Buranchi-val.
Kaptunk egy kis háttérstory-t mindkettőjük részéről.
De hasonlókat kell leszögeznem, mint Tommyrod esetében:
Ha Shima ennyi potenciált lát benne (vagyis hogy Elg lényegében mindent feláldozott a halhatatlanságért, valamint csak sima ütéseket és rúgásokat tud), akkor örülök hogy meghalt.
Shima így koncentrálhat az érdekesebb karakterekre, pl. Starjun, Grinpatch, Kuromado, Alfaro, Midora stb.
4. NEO
Na, ez már egy nagyobb hangvételű dolog.
Érdekes, hogy sok rajongó "gagyinak" tartja, hogy hirtelen ennyi emberről derül ki, hogy áruló.
Szerintem pont az ellenkezője igaz.
Shima a Toriko kezdete óta abba a "illúzióba" ringatta az olvasót, hogy az IGO által teremtett rendszer az ideális világ mintaképe.
Béke van, az emberek nagy része nem éhezik, s élvezi a mindennapi örömöket.
De minden békés világban, vannak olyanok akiknek ez nem elég.
Erre remek példa a NEO. Ők is megkapnak mindent, de ők különbnek érzik magukat a többi embernél, így a boldogságot nem akarják megosztani mindenkivel. Maguknak akarnak mindent.
Shigematsu számára valóban már nem lehetett volna továbblépni, Ichiryu még sokáig igazgatta volna az IGO-t.
Számára elfogyott a türelem, ő akarta kezébe venni az irányítást.
Ugyanez igaz Uumen-ra is. Ő is elért mindent, neki sincsen már továbblépési lehetőség.
Be kell vallanom, hogy már egy ideje éreztem, hogy túl sok jófiú van az IGO oldalon.
A Cooking Fest arc is azt kezdte mutatni, hogy az IGO simán nyerni fog.
Erre jött a NEO és mindent felborított.
És az arc-nak még nincs vége!

Ez az arc számomra a manga legjobbja, a sok érdekes harcnak és plot twist-nek köszönhetően.
Alig várom a folytatást!  :smile:

Yuuki

Egy újabb, izgalmakkal teli fejezetet olvashattam. Nagyon szeretem a mangakában, hogy mindig tud újat mutatni és nem csak, hogy nem laposodik el a történet, hanem töretlen lelkesedéssel folytatódik, valamint még érdekesebbé válik. Szerethető karakterekkel és csavaros történetvezetéssel.

Buranchi valószínűleg már helyet kapott a főszereplők között. Igazán kiérdemelte és szerintem sok lehetőség van benne. Elg valódi formája számomra nagyon meglepő volt. Nem is hittem volna, hogy valójában így néz ki. Azért hogyan kijött Buranchi nagyvonalúsága, amikor még meg is dicsérte őt. Nekem kissé olyan érzésem volt, mintha egy gyereket-vígasztalt volna.

Nagyon kíváncsi vagyok arra is, hogy a Neo hogyan fog a továbbiakban szervezkedni. Egyre inkább feltárul a szervezet felépítése és céljai is tisztázódnak. Kezdem úgy látni, hogy lehetséges, hogy meghatározó erővel bírnak, ami az események további alakulásának szempontjából fontos lesz.

Valamint a fejezet egyik legjobb jelente Zebra feltűnése volt. Örülök, hogy végre őt is láthattam. Remélem, hogy már a következő epizódban ő is többet fog szerepelni.

Isley

Yuuki

Kb. ezt éreztem én is. Jó, hogy a Bishokukaiban is vannak ilyen karakterek. Nem kell mindenkinek olyannak lennie mint Tommyrod, aki a maga nemében páratlan...volt. Buranchit ez még szimpatikusabbá tette.

A Neo számomra továbbra sem meggyőző. Ez a két öntelt idióta elárulta az IGO-t, és hamarosan Zebráék kukázzák is őket. Oké, megértem, hogy valaki IGO elnökhelyettesként nem tud már továbblépni, de ugyan miért? Azért, mert Ichiryuu kb. mindenben jobb képességekkel rendelkezik mint ő. És mivel azzal a szimpla cselekedettel, hogy elárulja őt, erősebbé nem válik, kissé értelmetlennek tűnik a teljes manőver. Mindegy, egészségére. Zebra már elkezdte kezelni az öntelt gyerekeket, ha lesz ideje őket is megkínálja némi önteltség-csökkentő támadással, és majd lamentálhatnak az elnökhelyettesi poszt tovatűnő szépségén. : D

Zebra feltűnésének örülök. Buranchi hatalmas volt. Toriko harcát egyre inkább várom. Legjobb arc lesz ez lassacskán valóban.

blackronin

Quote from: Isley on 2013-04-18, 17:32:46
A Neo számomra továbbra sem meggyőző. Ez a két öntelt idióta elárulta az IGO-t, és hamarosan Zebráék kukázzák is őket. Oké, megértem, hogy valaki IGO elnökhelyettesként nem tud már továbblépni, de ugyan miért? Azért, mert Ichiryuu kb. mindenben jobb képességekkel rendelkezik mint ő. És mivel azzal a szimpla cselekedettel, hogy elárulja őt, erősebbé nem válik, kissé értelmetlennek tűnik a teljes manőver. Mindegy, egészségére. Zebra már elkezdte kezelni az öntelt gyerekeket, ha lesz ideje őket is megkínálja némi önteltség-csökkentő támadással, és majd lamentálhatnak az elnökhelyettesi poszt tovatűnő szépségén. : D
Látom, hogy a NEO-t és a tagjait nagyon "szereted"...  :P

Ehhez még annyit, hogy a 4 Mennyei Király már simán elért egy olyan szintet, amivel már komoly veszélyt jelenthetnek a régebbi generáció (pl. Shigamatsu, Mansam, Rapp, stb.) tagjaira.
Elég csak arra gondolni, hogy Rapp a Mellow Cola arc idején a következőt mondta Zebra-nak:
"Valószínűleg legyőznélek, de én sem úsznám meg sértetlenül."
Azóta pedig már eltelt egy kis idő, s a 4 Király közül mindenki sokat erősödött, míg a régi tagoknál valószínűleg nem történt ilyesmi.
Tehát most már nem lenne egyoldalú a küzdelem.

Az IGO lehet, hogy sokat gyengült az árulóknak köszönhetően, de a 4 Mennyei Király + Buranchi szerintem remekül ellensúlyozza ezt.

Yuuki

Isley: Nekem is tetszik a mangaka találékonysága. Az, hogy minden karaktere egyedi. Nincs két szereplő a történetben, akikre azt mondanám, hogy nagyon hasonlítanának egymásra és ez meglehetősen ritka az ilyen hosszabb lélegzetvételű történetek esetében. Az idő múlásával általában más sztorik estében megjelenő karaktereken egyértelműen látszik, hogy egy régebbtől szereplő személyről lett mintázva. Itt ez egyáltalán nem jellemző. Egyedi jellemek sorakoznak fel és teszik színessé és izgalmassá ezt az egyedülálló mangát.

Mondjuk, van igazság abban is, amit a Neo-val kapcsolatban írtál. Azért nem lesz senki erősebb, mert áruló. Valamint erről jutott még az eszembe, hogy a Neo leghatalmasabbjai, pont azért ilyen ,,hatalmasok", mert már például az IGO révén ismerjük őket.

Zebra megjelenése olyan hatást keltett, mintha egy félisten érkezett volna, azon célból, hogy egy sorsfordító, monumentális tettet hajtson végre. Remélem, hogy a következő fejezetben is szerepel majd. Valamint szívderítő lenne számomra Toriko-t látni. Hihetetlenül kíváncsi vagyok az ő harcára is.

Isley

Talán csak Monchy és Nonchy. : D

Ezek után egyébként nem meglepő, hogy a NEO információs hálózata a legjobb, bár szerintem nem lesz ennyire egyszerű a dolog. Engem meglepne, ha kiderülne, hogy Ichiryuunak semmi tudomása nem volt arról, hogy jelen állás szerint minimum öt embere kémkedett az ellenségnek. Bár három IGO-tag halála azért nagyon súlyos veszteség már önmagában is.

Shigematsu és Mansam harca érdekes lehetne. Egy ilyen sérülést elvileg Mansam könnyen be tud gyógyítani.

Még Umeda szerepe lehet érdekes. Ha jól emlékszem ő volt az a személy, aki Komatsut elküldte a történet legelején Torikohoz. Szóval mondhatni ő hozta mozgásba a dolgokat.

Egyébként számomra azért nem annyira megdöbbentő egyesek árulása, mert az árulás előtt nem igazán szerepeltek.

blackronin

231:
http://www.mangareader.net/toriko/231

Zebra ámokfutása brutális.
Setsuno a végén.  :eek:  :eek:  :eek:  :zomg:
Mik lesznek még itt!?  :zomg:

edit: jövő héten golden week, szóval ne várjon senki se fejezetet.

Isley

231

Brutális volt végig.

Zebra nagyon kemény volt. Átjött, amit csinált, de ez animében lesz nagyon ütős. Sok technika, a nagy felfordulás a stadionban és az emberek eltüntetése.

Setsuno pedig hozta, amit vártam tőle. Söpredék árulók hamarosan nem lesznek valami büszkék arra, hogy kikezdtek vele. : D Nem semmi elvetemült feje van Setsunonak is a végén mondjuk. : D

Yuuki

Ez egy meglehetősen Zebra központú fejezet volt, főleg eleinte. Aminek nagyon örülök, mert jó volt már látni az ő pusztító erejét a hozzá párosuló megzabolázhatatlan természetével. Sok felejthetetlen pillanatot okozott. Már a második oldalon lévő kép is árulkodott arról, hogy most Zebra mindent be fog vetni, hogy szórakozhasson egy kicsit.

Az ereje egyszerűen egyedülálló. Az általa bemutatott különös technikák sorozata valóban az animében lesz látványosabb. Hatalmasra nyitott szemekkel néztem, amikor a sok söpredéket egy pillanat alatt kiütötte, mert mondván útban voltak. Nagyon megragadt még az a mondata is, hogy ,, Az ilyen söpredékek, csak fogják be és haljanak meg." Tipikus Zebrás momentum volt még az is amikor a Nitro-kat, egyiket a másik után verte véresre, s az akció után csak ennyit fűzött hozzá, hogy ,, Kelj már fel! Még többet akarok szórakozni". Az biztos, hogy a Zebra rajongóknak kötelező!

Setsuno feltűnésének is nagyon örültem még. Az egyik kedven karakterem lévén kissé megijedtem akkor, amikor felrobbant, azonban ennyivel csak azt tudta ez az áruló banda elérni, hogy felmérgesítették. Tényleg nagyon elvetemült fejet vágott az utolsó oldalon, ilyennek még nem is láttam. Mi lesz még itt!

blackronin

Eszembe jutott valami:
Bármennyire is szeretem a többi Mennyi Királyt, de számomra Zebra most magasan viszi a mezőnyt az erő viszonylatában.
Vagyis hogy ő képes a legnagyobb pusztítást okozni, s az ő technikái a legkeményebbek.
Igaz ugyan, hogy Coco-nak ott van az új különleges mérge (amire csak utalt a Grinpatch-os fejezetben), Sunny-nak meg a Satan Hair, valamint Toriko-nak a Canon Fork, a Nail Gun és a Twin Kugi Punch.
Ezek is erősek, de véleményem szerint nem tudnak akkora pusztítást végezni, mint kedves Zebra barátunk hanghullámai és hanggal felerősített ütései.  :D

Az ő erejéhez talán Buranchi áll legközelebb, köszönhetően a folyamatos energiatöltésnek.

Lényegében, saját meglátásom szerint, eljutottunk oda, hogy a Mennyi Királyok simán 0th Biotop / Top Bishokukai / Top Neo szintűek (kivéve Jirou, Midora, Ichiryu, Setsuno).
Ez pedig azt jelenti, hogy a Gourmet World simán készen áll rájuk!  :smile:

Isley

Még szép!

Számomra az elejétől fogva evidens volt, hogy a Cooking Festival lesz az utolsó arc ebben a sagaban és ezután kezdődik majd a harmadik, Gourmet World Saga. Elég nyilvánvaló, hogy ennyivel előtte már késznek kellett lenniük rá. : P

Zebra pusztító ereje a legnagyobb (kb. a sorozat eleje óta tudjuk ezt), de az mit számít? Számos más dolog számít egy harcban a nyers erőn kívül. Nem értem, mit akartál ebből kihozni.