Main Menu

Toriko

Started by blackronin, 2012-06-04, 15:39:40

Previous topic - Next topic

blackronin

Quote from: Isley on 2013-04-24, 16:18:09
Zebra pusztító ereje a legnagyobb (kb. a sorozat eleje óta tudjuk ezt), de az mit számít? Számos más dolog számít egy harcban a nyers erőn kívül. Nem értem, mit akartál ebből kihozni.
Csak azt, hogy vajon Coco, Sunny és Toriko is képes lett volna ilyen egyszerűen lerendezni a fejezetben lévő ellenfeleket?
Tudott-e volna úgy helyt állni a többi Király a 3 Nitro ellen, mint ahogy Zebra tette?

Mert a 3 Nitro elleni harcban szerintem az erő jött jól leginkább, s kötve hiszem hogy a többiek technikái is ennyire hatékonyak lettek volna ugyanebbe a szituációban.

Isley

Akkor ezt mondd. : P

Igazából én azt sem vártam, hogy Zebrának ilyen jól fog menni a Nitrok ellen. Bár korábban a piramisban teljesen más körülmények között találkoztak a Nitroval és az már elég rég volt.

Szóval így semmi ok nincs azt feltételezni, hogy kizárólag Zebrának mehet ilyen jól ellenük.

Coco és Toriko még később jön, Sunnyt láthattuk, hogy mire képes. Igazából vele kapcsolatban a harca óta nem igazán vannak kétségeim. Toriko és Coco pedig néhány ilyen vadállatot lazán lesöpörne. Úgy érzem, hogy a Nitrok egyébként is kezdenek kicsit veszíteni a nimbuszukból sajnos. Szóval mindent egybevetve Grinparch és Stayjun keményebb ellenfélnek tűnik azért ezeknél.

blackronin

Quote from: Isley on 2013-04-24, 16:41:42
Úgy érzem, hogy a Nitrok egyébként is kezdenek kicsit veszíteni a nimbuszukból sajnos. Szóval mindent egybevetve Grinparch és Stayjun keményebb ellenfélnek tűnik azért ezeknél.
Annyira nem baj ez, mert a Human World se tudja kitermelni egymás után a 0th Biotop szintű tagokat.  :P
Szegény IGO hadsereg milyen esélytelen volt már a sima 130-140-es CL (Capture Level) szintű szörnyekkel.
A Nitro-k pedig simán 200-300-as CL-el bírnak, pontosan szólva a közkatonák.
Mert biztos vagyok benne, hogy vannak "szuper", "elit" és "ultraelit" Nitro-k is.
A Nitro-knak saját társadalmuk és saját nyelvük van/volt, így az emberekhez hasonlóan ők is kitermelték a maguk legjobbjait.

Meg jobban belegondolva újra:
A Human World 99,99 % számára még így is félelmetesen erősek, az embereknek semmi esélye sem lenne, ha az IGO fejesek, a 0th Biotop tagok és a Mennyi Királyok nem védenék meg őket.

blackronin

232 spoilers
[spoiler]
Setsuno uses her pressure power to crush Kuribou's arm, but they were actually gimmick frying-pan fake arms.
Kousairou sucked out at least 10 million calories from Setsuno.
Setsuno notices ther are new scars on Zaus' face, realizing he must have come in contact with Joa.

There are actually five winners of the Cooking fest - Brunch, Zaus, Chiyo, Setuno, Judas... but the actual winner of the first contest was Joa. After the said contest it was revealed he had broken the rules, and was eternally expelled from the cooking world as well as erased from history. Retrospectively Setsuno was named the winner of the contest.

Zaus attacks the unsuspecting Chiyo, stealing her calories and nearly killing her.
Zaus is going all out against Setsuno.

Meanwhile elsewhere, the Gourmet Knights, Gourmet Yakuza, and Match are fighting the Bishokukai.
The Yakuzas shoot Rimon, but it does no harm to her as she transfers the damages back to them.
You attacks with spices, but the chefs fight back diligently. Although many of the chefs are fighting the best they can, Apollo says he's leaving for somewhere other than IGO and Bishokukai... Ume's aunt is also seen, not knowing what to do with the situation.

Komatsu finally arrives where Toriko is... only to find Toriko impaled by StarJun.
StarJun: So you've come... I just got done here.
[/spoiler]

Isley

232

Képek

http://juinjutsuteam.forumcommunity.net/?t=54227240

A vége...

[spoiler]...elég durván néz ki. Starjun nem valószínű, hogy olyan hamar fog kihullani mint Tommyrod. Egyáltalán nem.[/spoiler]

blackronin

Quote from: Isley on 2013-05-08, 17:21:38
232

Képek

http://juinjutsuteam.forumcommunity.net/?t=54227240

A vége...

[spoiler]...elég durván néz ki. Starjun nem valószínű, hogy olyan hamar fog kihullani mint Tommyrod. Egyáltalán nem.[/spoiler]
Köszi, Isley!  :smile:

A spoiler-es részhez
[spoiler]
Én már azt sem feltételezném, hogy kihullana. Tutira éreztem azt, hogy Starjun messze erősebb mint Toriko (tehát valami ilyesmit vártam, mint amit kaptunk), főleg Toriko kezdeti intenzív támadása után (a legerősebb csapásokat kapta telibe, s lényegében nem okozott neki komolyabb sérülést, max. kicsit véres és piszkos lett).

Grinpatch is esetleg veszíthet Coco ellen, de biztosra veszem hogy Starjun győztesen jön itt ki.
Bárhogyan is alakul majd a csata folytatása.
[/spoiler]

Isley

blackronin

Quote from: Isley on 2013-05-09, 10:29:25
232

Kijött a fejezet!

http://www.mangareader.net/toriko/232
Köszi, Isley!  :smile:

Megint simán verte az OP-t, egyszerűen ez a Cooking Fest arc túl jó...  :P
A fejezetről konkrétabban:
Joa karaktere egyre misztikusabb, s valószínűleg egy nagyon erős szereplője lesz a jövőbeli eseményeknek.
Kiderült az is végre, hogy a NEO nem csak a God-ot akarja, hanem el akar jutni a "keresett helyre", vagyis a nevükben szereplő New Food Utopia-ra. Tippem: ez a hely a Gourmet World-ben lehet, s nagy valószínűséggel a Nitro-k birodalmára utal.
Setsuno kemény, egyszerűen brutális belegondolni abba, hogy mennyi tartaléka lehet, ha meg se kottyant neki a 10 milliós veszteség!  :zomg:
Limon és a többi Branch chief is klassz, jó lenne többet látni az ő küzdelmeikből is.
Ja az idióta asztronauta fejű séf NEO tag. De őszintén: kit érdekel egyáltalán?  :P
A vége pedig várható volt, Starjun túl erős karakter még most.
Toriko valahogyan visszavág, de akkor se fog nyerni. Ez tuti.

Isley

232

Toriko szerintem kezd elérni egy olyan szintet, hogy kár is hasonlítani bármelyik mangához. Nemhogy gyenge fejezet nincs, hanem a legtöbb Toric. : D

Úgymint ez is. Ez is Toric. Leszámítva érthető okokból a végét számomra...

Setsuno és Zaus harca egyre hatalmasabbnak ígérkezik. Setsuno energiatartaléka olyan hatalmas, hogy azzal évekig lehetne küzdeni. Félelmetes. Zaus pedig biztos vagyok benne, hogy nagy harcos, bár nem hiszem, hogy esélye lehet Setsuno ellen.

Zaus Chiyo-sanra támadása elég álságos volt. Chiyo-sant nem tartom árulónak, ugyanis ő a fiáért harcol, ő egy elkeseredett, a gyermekéért mindenre kész anya. De Zaus...Nála még hiányzik az indok és valami nagyon jó kellene.

Zaus azt mondta, hogy ez a világ csak csepp az óceánban. Talán, amit keresnek nem is a Földön van. Elvégre Appoloék az űrben voltak. De végül is ez nem sci-fi. Vagy mégis? : D

Limonból, Yuuból és Jerry Boyból még keveset láttunk. Limon képessége jónak tűnik, de ezen a szinten ez az alap. Kíváncsi vagyok mire lesznek képesek.

Appolo NEO-tagsága nyilvánvaló volt, hiszen együtt érkezett vissza a Földre Mahmai Moi-jal. Ezzel már tízre bővült a NEO-tagok száma.

A vége pedig megdöbbentő. A következő fejezetben kizárólag Toriko harcára számítok. Toriko nem fogja hagyni magát. Nem ezért várta ezt a küzdelmet ilyen régóta.

Yuuki

Sokkoló fejezet volt. Rengeteg fordulattal, amire nem számítottam. Setsuno ereje valami hihetetlenül kiemelkedő. Nagyon gyorsan és kegyetlenül elintézte az áruló Kuribou-t. Mondjuk ezt már vártam is, az előző fejezet vége óta. Gondoltam, hogy nem fog neki különösebb nehézséget okozni elbánni vele. Főleg azok után a vészjósló fejek után. Isley, én sem gondolom, hogy Zaus-nak lenne esélye Setsuno ellen. Véleményem szerint is akár milyen erőt képvisel Zaus hosszú távon biztosan nem fogja bírni Setsuno ellen.

Nekem Chiyo sosem volt a szívem csücske, azonban egyet kell, hogy értsek veled Isley. Zaus egyáltalán nem volt fair és mindenek tetejében valóban egy ,,üres", indítékok nélküli harcos. Remélem, hogy motivációira fény fog derülni a továbbiakban.

Ez a mondat nekem is megragadta a fülemet, én azonban az Ínyenc Világ-ra gondoltam. Méreteiben a Földi Világ is szinte eltörpül mellette.

Blackronin, egyetértek veled, szerintem is rejtélyes szereplő Joa. Nem is gondoltam volna róla. Így neki is megvan a háttértörténete, ami szerintem nagyon megrázóra sikeredett.

A NEO felépítse is egyre tisztázottabb és egyre jobban megsimerjük igazi céljat. Több tagja fedi fel magát, aminek örülök. Jó lenne már végre ezt a szervezetet is teljes egészében látni, mert eddig csak a ,,sötétben bujkáltak". Érdekes felvetés amit az Ínyenc Világról és a New Food Utópiáról mondtál. Valóban lehetséges, hogy így fog történni, mivel tudjuk, hogy a Nitro-k egy nagyon ősi faj, ezért lehet közük God-hoz.

Én a végére egyáltalán nem számítottam. Nem gondoltam volna, hogy Starjun erősebb Toriko-nal és pláne, hogy ennyivel. Én egy kemény azonban nagyrészt kiegyenlített küzdelemre számítottam. Remélem, hogy ezen harcnak lesz még folytatása. Azonban a kép alapján valóban egyértelműnek tűnhet, én még bizakodom.

,,People bring the small flames of their wishes together... since they don't want to extinguish the small flame... they'll bring that small flame to a bigger fire. A big flame named Griffith. But you know... I didn't bring a flame with me. I think I just stopped by to warm myself by the bonfire."/Guts/

Isley

Yuuki

Zaus nem lehet olyan erős mint Setsuno, ez igaz. Szerintem épp ezért valai vagy valaki majd megzavarja az ő küzdelmüket. Az is lehet, hogy éppen Joa fog itt feltűnni. Valami csavarnak lennie kell.

Chiyo mindenesetre ettől nem fog meghalni. Én még látok esélyt arra, hogy ő majd valamikor visszatér az IGo oldalára. Elég csak megnézni Setsuno reakcióját, amikor Zaus hátba támadta Chiyo-sant.

A következő fejezet egy ilyen zárás után nagyon várós. Toriko egyik legjobb tulajdonsága, hogy ő menő. Ellentétben kb. az összes shounen főszereplővel manapság. Őt senki nem alázhatja meg. Szóval én azt várom, hogy vagy önerőből, vagy azért mert Komatsu odaér és csinál valamit, de Toriko visszatér a harcba és megmutatja Starjunnak, hogy milyen egy igazi harcos.

Nem győzelemre számítok (legalábbis nem mindenképp. Azért jó lenne.), mert egyértelműen az ő kapta a legnehezebb ellenfelet a Négy Mennyei Király, de valami rendes befejezést jó lenne látni. Valami olyasmit, amilyen a Tommyrod vs Toriko volt még régebben. De a legjobb az lenne, ha Toriko szétzúzna látványosan Stayjunt, hogy nehogy még túl önteltté váljon. A fejezet végén a dumája már kezdett annak tűnni.

blackronin

Eszembe jutott valami a fejezet kapcsán:
Ha véget ér a Cooking Fest arc, akkor minden bizonnyal a Gourmet World jön.
És ugye ezzel kapcsolatban rögtön felmerül egy aggályos dolog:
Hogyan fog egy egyszerű ember, Komatsu, ott túlélni?
Állandóan Toriko nyakán fog csimpaszkodni egy védőruhában, hasonlóan mint a Shining Gourami arc idején?
A válasz szerintem más lesz:
Komatsu-t elrabolja Starjun és magával viszi a Gourmet World-be.
Rögtön jöhetnétek azzal, hogy "hát akkor ki lesz a szakács a Mennyei Királyok csapatában? Ki fog nekik főzni ott?", de a megoldáson nem kell sokat elmélkedni:
Buranchi.
Ő szakács is, meg erős is, szóval neki nem gond a Gourmet World (valamint egy remek karakter és a Cooking Fest arc-ban is alaposan megalapoztak neki), így ő fog segíteni Toriko-éknak.
Megvan az új saga: "Save Komatsu!"  :smile:
Ezzel Shima megoldaná Komatsu szerencsétlen helyzetét, lenne egy konkrét cél is, ami hajtaná a Királyokat és még a Bishokukai tagok is a képben maradnának.
Szerintem jó ötlet.
Vélemény? 

Yuuki

Isley

Zaus és Setsuno küzdelme valóban lehetséges, hogy meg lesz zavarva. Én azonban azt sem bánnám ha Setsuno megszégyenítő vereséget mérne rá.

Érdekes amit Chiyo-ról mondtál. Az igaz, hogy Setsuno meglehetősen ijedt képet vágott amikor hátba támadta Zaus Chiyo-t. Lehetséges, hogy annak ellenére, hogy más oldalon állnak Setsuno is megérti Chiyo indokait és érzéseit és tiszteli mint séfet és mint ellenfelet egyaránt.

Toriko tényleg minden helyzetből tökéletesen jön ki. Nagyon szimpatikus szereplő, erős és a személyisége is tökéletes. Nagyon magabiztos és van karizmája. Én is azt várom, hogy összeszedje magát. Akár mennyire is kedvelem Starjun-t, Toriko-t jobban és nem lennék kibékülve egy olyan befejezéssel, mint ezen fejezet végén. Komatsu jelenléte sokat jelenthet.

A mangaka nagyon jól oldotta meg a Toriko Tommyrod harcot is, reménykedek benne, hogy itt is valami hasonló fog kialakulni a végén. Én sem számítok mindenképp Toriko győzelmére, azonban jó lenne ha győzne.

Blackronin

Érdekes felvetés és akár még elképzelhető is lehet. Mondjuk örülnék neki, hogyha valami felemelőbb szerepet kapna Komatsu a következő arc-ban és én eléggé fejlődőképesnek gondolom. Szerintem képes lenne idővel alkalmazkodni a körülményekhez, azonban addig sok megpróbáltatáson kellene keresztül mennie. Valamint ha ezek valóban így történnének, akkor ennek lenne szerintem egy negatív hozadéka is. Ezek tükrében én azt gondolnám, hogy Komatsu sosem lenne képes életben maradni a Gourmet World-ben és ez óriási csalódás lenne, tekintettel arra, hogy ő Toriko partnere, aki egyértelműen oda igyekszik és szerintem a későbbiekben sok időt fog ott tölteni.

Azonban az igaz, hogy Buranchi állandó jelenléte a következő Arc-ra így teljes mértékben be lenne biztosítva. Annak nagyon örülnék, hogyha többet szerepelne.

,,People bring the small flames of their wishes together... since they don't want to extinguish the small flame... they'll bring that small flame to a bigger fire. A big flame named Griffith. But you know... I didn't bring a flame with me. I think I just stopped by to warm myself by the bonfire."/Guts/

blackronin

Quote from: Yuuki on 2013-05-09, 17:50:11

Blackronin

Érdekes felvetés és akár még elképzelhető is lehet. Mondjuk örülnék neki, hogyha valami felemelőbb szerepet kapna Komatsu a következő arc-ban és én eléggé fejlődőképesnek gondolom. Szerintem képes lenne idővel alkalmazkodni a körülményekhez, azonban addig sok megpróbáltatáson kellene keresztül mennie. Valamint ha ezek valóban így történnének, akkor ennek lenne szerintem egy negatív hozadéka is. Ezek tükrében én azt gondolnám, hogy Komatsu sosem lenne képes életben maradni a Gourmet World-ben és ez óriási csalódás lenne, tekintettel arra, hogy ő Toriko partnere, aki egyértelműen oda igyekszik és szerintem a későbbiekben sok időt fog ott tölteni.

Azonban az igaz, hogy Buranchi állandó jelenléte a következő Arc-ra így teljes mértékben be lenne biztosítva. Annak nagyon örülnék, hogyha többet szerepelne.

Jókat írtál, Yuuki.  :jee:
Valóban egyszer Komatsu-nak is képessé kell válnia arra, hogy megmaradjon a Gourmet World-ben, de jelenleg semmi esélyét nem látom ennek.
Viszont a Gourmet World saga nem várhat tovább, minden elő van készítve neki.
Kár lenne mondvacsinált okokkal halogatni a dolgot sokáig.
Emiatt érzem azt, hogy Komatsu eljut a GW-be, de nem Toriko által, hanem azért mert elrabolják.
Buranchi is akkor válhat állandó társsá, ha van oka a jelenlétének.
Megismerte Komatsu-t és megkedvelte.
Az ő megmentése elég indok lehet majd, hogy csatlakozzon a Királyokhoz, s ugye még szakács is, kellő hatalommal megáldva.
Tökéletes segítség a GW-ben.
Meg legalább eljutnánk a falujába is, amikor nagyon érdekelne.

Isley

Yuuki

Zausról elég lesújtó véleményem van jelenleg, hisz egy áruló. Érdekel lehet mindenesetre az indok, amiért ezt tette. Plusz az is, milyen rég szervezték be a NEO-ba. Bár nem hiszem, hogy olyan indoka lesz mint Chiyo-nak.

Toriko harcával kapcsolatban szerintem az lesz kb., amit leírtál. Elvégre Toriko energiatartaléka a Shokurin Templomban történtek óta jelentősen nagyobb lett. Hatalmas tartalékai lehetnek még. Szóval a legjobb tippem az, hogy egy elég hosszú harc elébe nézünk.

A Blackronin által felvetettekre

A Toriko nem Bleach. : D Ott szólt egy ideig az egész manga arról, hogy megyünk és megmentjük az elrabolt XY karaktert. Már egyébként is legalább harmadjára hoztad fel ezt az ötletet. : D

A fő problémám ezzel az, hogy irreális. Alapvetően feltételezi azt, hogy Starjun nagyjából könnyedén le tudja győzni Torikot, ami lehetetlen. Egy kiélezett, épphogy megnyert csata után nem fog embereket lopkodni Starjun. Azért irreális, mert ha ez meg is történne, a sima győzelem, többen vannak, akik megállíthatnák. Zebra például már lassacskán végez a Nitrokkal, és annál önteltebb dolgot el sem tudna képzelni, hogy valaki a szemük láttára elrabolja az egyik barátjukat. De nyilván nem Zebra dolga, hogy megvédje Komatsut. Az csak Toriko feladata lehet. Ez becsületbeli ügy.

Komatsu adaptálódása az Ínyenc Világhoz a sorozat egyik legnagyobb kérdése. Olyan módon, ahogy a Királyok adaptálódtak, ő nyilván képtelen lesz. Valami más módot fog erre Mitsutoshi kitalálni, ugyanis Komatsu világos, hogy megmarad főszereplőnek a továbbiakban is.

blackronin

Quote from: Isley on 2013-05-09, 19:24:46
A Blackronin által felvetettekre

Komatsu adaptálódása az Ínyenc Világhoz a sorozat egyik legnagyobb kérdése. Olyan módon, ahogy a Királyok adaptálódtak, ő nyilván képtelen lesz. Valami más módot fog erre Mitsutoshi kitalálni, ugyanis Komatsu világos, hogy megmarad főszereplőnek a továbbiakban is.
Reméljük, hogy ezt jól fogja megoldani Shima.
Azt nem akarom, hogy valami bugyuta ötlettel oldja meg Komatsu esetében az adaptációt.
Mert ha könnyen le lehet tudni a GW-höz való hozzászokást (pl. egy speciális ruhával vagy más high-tech eszközzel), akkor értelmüket vesztették az eddigi training arc-ok.

Yuuki

Amilyen szimpatikus volt számomra eleinte Zaus, mostanra annyira ellenszenvessé is vált. Az érdekes, hogy Chiyo viszont szerintem kezd szerethető és megérthető lenni.

Komatsu adaptálódása az Ínyenc Világhoz az egyik legfontosabb kérdés. Egyetértek, hogy más módon lesz rá képes, mint a Mennyei Királyok és azzal is, hogy remélem, hogy nem valami ruha lesz ebben a segítségére. A mangaka azonban eddig sosem követett el ekkora baklövést és bízom benne, hogy most sem fog.

Most, hogy így átgondolom, Komatsu elrablására meg volt a lehetősége a Bishokukai-nak, amikor elragadtak megannyi tehetséges séfet világszerte, akiket aztán megnyertek maguknak és az oldalukra állítottak, mint például Ootake. Szóval szerintem, ha meg akarták volna tenni, akkor már megtették volna.

Isley

Kijött a fejezet!

233

http://www.mangareader.net/toriko/233

Szerk.:

Toriko természetesen visszatért! Ez a Food Immersion egy remek dolog. Ezek után az autofágia során nem fogja a megfélemlítő démon Toriko sejtjeit megenni, hanem bőven lesz neki étel, így Torikonak pedig idő a harcra.

Tetszett ez a visszatekintés is, ami megmutatta, hogy Toriko a korábbi harcokban is milyen magabiztos volt mindig.

blackronin

233:
Köszi a linket, Isley!  :smile:

Nem volt rossz fejezet, bár nem ütött akkorát, mint az elmúlt hetek történései.
Komatsu és a könnyei egy kicsit sok volt most nekem, tudom hogy a barátja meg minden, de akkor is.
Biztos velem van a gond, hogy panaszkodok emiatt.
Viszont a belső monológ a démonnal jó volt, meg persze az, hogy Toriko újra harcképes.

Isley

Nos, Toriko és Komatsu kapcsolata mindig ilyen volt. S ez most a tetejében egy elég ritka esemény is volt.

A démon Acacia vagy Ichiryuu összefogásos menüjére gondolt? Mert ha Acaciára, akkor lehet majd az sül ki az egészből, hogy Toriko végül azokat fogja összegyűjteni, mint Acacia. Akkor pedig elég hosszú lesz a sorozat. : D

chilip

vicces lenne ha GOD nem egy konkrét kaja lenne, hanem egy fogás-sorozat, és tényleg pont Toriko szedné össze a végére Komatsu miatt, mert az összetevők ugye szeretik őt.

Yuuki

Nekem is nagyon tetszettek a visszaemlékezések, így legalább fel lettek idézve azok a szép emlékek, amik Komatsu és Toriko kapcsolatát, olyan különlegesen méllyé tették. Lehetséges, hogy most egy kissé túl sokat láthattuk Komatsu-t búsulni, azonban a rész végére kiderült, hogy miért. Ugyanis ez rengeteg erőt a Toriko-nak a harchoz, szerintem ezért emelték ezt most ki nagyon.

Annak én is örülök, hogy az autofágiát megoldották. Már régebben is reménykedtem benne, hogy tesznek azért valamit, hogy ez az állapot huzamosabb ideig fenn tudjon állni.

Nagyon tetszettek a Toriko-s képek a fejezetben. Mindvégig nagyon magabiztos volt, főleg a visszaemlékezések alkalmával és különösen tetszett a végén, a visszatérése. Ezért ő egy igazi hős, mindvégig egy igazi, kemény harcos akaraterejével küzd és bármilyen helyzetbe is kerül, a karizmájából sosem veszít.

Azt, hogy a GOD meg egy fogás-sorozat lenne, erősen kétlem, mivel láthattuk korábbi részekben, visszaemlékezések alkalmával, az arany csillogású fényárban úszó ételt, ami megolvasztotta még a leghidegebb szíveket is. Azt viszont elképzelhetőnek tartom, hogy Toriko ugyan azokat az ételeket fogja betenni az összefogásos menüjébe, mint Acaica.

A továbbiakban Toriko győzelmében reménykedek, hihetetlenül felemelő érzés lenne, ha egy ilyen helyzetből győztesként tudna kijönni. Azonban bárhogyan is lesz, abban biztos vagyok, hogy remekül meg lesz oldva, bármely kemény karakter nimbuszának megbecstelenítése nélkül.

blackronin

234 spoilers

Képek
http://juinjutsuteam.forumcommunity.net/?t=54363718

Legalább a Toriko hozza a remek színvonalat a héten!

Folytatódik a Starjun vs Toriko harc.  :whoah:

Isley

Kijött a fejezet!

234

http://www.mangareader.net/toriko/234

EDIT:

Amit ebben a fejezetben Toriko csinált, az bámulatos. Hatalmas harcos. Ez a fejezet nagyon látványos volt a sok dupla képpel. Starjunról a képek néha furák mondjuk. Például, amikor látszólag kettészakad, de mégsem. Meg amikor a fél feje eltűnik...

A vége pedig egyszerűen lehengerlő. Mint a Four Beast korábban, úgy került most Starjun Toriko asztalára. Jó étvágyat! : D

blackronin

Isley:
Egyetértek, leszámítva Komatsu könnyezését megint.
Kicsit sok ez nekem már, tudom hogy a barátja meg minden, de valamiért annyira idegesítő módon csinálta meg Shima...  ^^"

Egyébként Toriko király volt, az egyik jelenetben (amikor azt mondta, hogy ő se tudja pontosan, hogy mire képes) pedig tiszta Zebra-s beállása volt.  :smile:
Starjun fejeivel nekem semmi bajom nem volt, amikor pedig "kettészakad" és "a fél feje eltűnik" az csak azt mutatja, hogy Toriko routinja annyira erős, hogy mindegy Starjun előre látja, hogy mit akar tenni vele Toriko.
Ennek elméletileg meg kellene rémítenie az ellenfelét, hiszen az áldozat úgy érzi mintha kettészakították volna (lásd Teppei esetében), de Starjun csak rájön, hogy nem hagyhatja hogy eltalálja a támadás.

Yuuki

Óriási fejezet! Egy végletekig izgalmas harc folytatása. Eddig kissé bizonytalankodtam, hogy melyik oldalra is álljak, annak ellenére, hogy az igazság és elemi erő egyaránt Toriko mellett áll, azonban valamiért Starjun annyira megkapó volt a rejtélyes, különleges erejével. Ezen fejezetben az én számomra győzött az igazság, a nemes eszmék és célok érdekében akár a vérét is barátjáért feláldozni képes bivalyerős harcos, aki szívének minden egyes dobbanásával, s erejének minden magasságával és határtalanságával képes harcolni a barátjáért. Mindezek tükrében számomra Starjun a dölyfösségével labdába sem rúghat az igazság tiszta szívű harcosa, Toriko mellett.

Toriko új képessége valószínűleg lehetővé teszi, hogy nyerjen és ő ülje meg a győzelmi lakmát. Hihetetlenül tökéletes manga, melyben végig ki lehet tartani a főszereplő mellett. A képek valóban káprázatosak voltak, nem bánnám, ha valaki kiszínezné őket. Komatsu azonban szerintem eme fejezetben egyáltalán nem volt sok. Kíváncsi leszek a végére és remélem, hogy nem fogják már megszakítani ezt az idegtépően izgalmas harcot.

Isley

Yuuki

Néhol tényleg beképzeltnek tűnik Starjun. Néhol viszont ez csak őszinteség. Amikor azt mondja, hogy még ő sem tudja a saját határait, szerintem azt tényleg úgy is gondolja. Toriko most egyre jobban áll, viszont Starjun nem nagyon csinált még semmit, tehát az energiatartaléka félelmetes lehet még. Ez a harc nagyon sokáig elhúzódhat még. Túl azon, hogy nagyon látványos volt a fejezet, plusz Toriko hamisítatlan Mennyei Király volt benne nevéhez méltóan, Starjun is egyre inkább kezd kiemelkedni az ellenfelek közül. Ez a küzdelem nagyon fontos lesz a manga szempontjából. Könnyen válhat ez az egész manga legnagyszerűbb harcává.

Blackronin

Kösz, hogy elmagyaráztad. Így már érthető. Ezek után én Aimarura is kíváncsi vagyok. Korábban nem sokat gondoltam róla, ami hiba volt. : D

Yuuki

Isley

Starjun valóban kivételes ellenfél. Kíváncsi vagyok az igazi erejére, meglehetősen várom, hogy végre az is megmutatkozzon. Toriko fejlődésével, lehetséges, hogy már képesek lesznek egyenlő félként küzdeni. Igazad lehet abban, hogy Starjun-ban még sok erő rejlik. Ő még közel sem mutatta meg erejének valódi természetét, ami az elkövetkezendő fejezetekben kerül majd terítékre.

Örülnék neki, hogy ha valahogy meg lenne oldva az, hogy a manga további epizódjaiban Starjun kiemelkedjen az ellenfelek közül és Toriko nagy riválisává váljon. Szerintem meg van bennük a lehetőség, hogy egy Goku – Vegeta féle ősrivális – legjobb barát szerű viszony alakuljon ki közöttük a jövőben. Mondjuk annak, hogy barátok lesznek szerintem nem túl nagy a valószínűsége, azonban azt elképzelhetőnek tartom, hogy mindketten megtanulják tisztelni és elismerni a másik erejét.

blackronin

Quote from: Isley on 2013-05-30, 00:07:21
235

Kínai nyers már van.

http://www.ishuhui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=24502&extra=page%3D1
Itt a rendes fordítás:
http://mangahead.com/Manga-English-Scan/Toriko/Toriko-235-English-Scan

Nem volt a rossz a magyarázós rész, de remélem, hogy a tényleges harcot már több ilyen dolog nem szakítja meg.
Starjun képességeit is jó lenne látni.
Egyébként tetszik a Supreme Routine, van benne fantázia.