Main Menu

Toriko

Started by blackronin, 2012-06-04, 15:39:40

Previous topic - Next topic

chilip

[spoiler]
Quote from: Isley on 2014-02-22, 14:44:19
Quote from: chilip on 2014-02-20, 23:09:58
nem bántana amúgy ez ennyire ha itt nem lenne ennyire sztárolva ez a manga, [...]

Blackronin, ezen gondolom azért te is fogtad a fejed, nem? : D Szegény chilipet bántja, hogy az embereknek tetszik egy manga és még jól is érzik magukat miközben olvassák. Ő, mint a rosszkedv fenntartásának éber őre, ezt nem engedheti és egyből beír valami baromságot.

Mert ugye, ha baromság lenne a madár, akkor baromság lett volna Tommyrod is a több ezernyi bogárral a szájában, vagy a Food Immersion is, vagy minden más. Chilipnek csak az a lényeg, hogy siránkozhasson valamin. Hogy a manga minősége vagy az itteniek - saját megítélése szerint - túl jó kedve miatt teszi-e azt, az már neki tökmindegy.
[/spoiler]

én híve vagyok a normális társalgásnak, de erre többet nem vagyok hajlandó reagálni

légy szíves fogalmazd át a hozzászólásod úgy, hogy az arcom előtt ne egy képzeletbeli ököl lebegjen kinyújtott középsőujjal az olvasása közben :)

és ahogy látom, és ahogy én értelmeztem itt blackronin normális reagálását az enyimhez, ő fogja ám a fejét kicsit mostanában, de nem miattam sztem :)
Quote from: blackronin on 2014-02-21, 14:09:24
Quote from: chilip on 2014-02-21, 13:57:01
túlságosan kapkod a toriko, nemtom. túl gyorsan vált drasztikusan néha átvezető nélkül mostanában :P olyan kapkodósnak érzem most a tempóját
Ezt is le akartam írni az előző hozzászólásomban, mint hibát, de köszönöm hogy megtetted helyettem.
Valóban, Shima kapkodik egy kicsit mostanában.
Főleg a Cooking Fest arc idején éreztem a rohamtempót, lásd pl. Tengu Branchi visszamegy a GW-be, 0. Biotop tagok veresége és hatásai, Elődöntők átugrása, Mansam vs Shige harc, Coco vs Grinpatch harc, stb.

Szerintem a timeskip se kellett volna annyira, de már megtörtént.
A lényeg az, hogy szeretném ha már egy normális tempóra állna be a manga innentől kezdve.

A felsoroltak ellenére élvezetes a manga, de a hibákról vagy furcsaságokról én sem feledkezek meg ám...

ennek ellenére leírtam azt is hogy a manga tetszik nekem csak a szuper-hype-ot nem értem mögötte :)

Yuuki

Nekem is tetszett ez a fejezet és véleményem szerint a madárban semmi kivetnivaló nincs. Láttunk már hasonló dolgokat. Én élvezem a manga minden fejezetét és jó látni, hogy továbbra is ennyire színvonalas a történet. Szerintem Komatsu-val sincs gond, mert annak ellenére, hogy szakácsként kiváló képességekkel bír, semmi másban nem jó, ami lássuk be, azért neki is elég sok gondot okozott - gondoljunk itt a Cooking Festival Arc-os harcban nyújtott "teljesítményére". Chilip Már ne is haragudj, de szerintem a te kettővel ezelőtti hozzászolásodon is lenne mit átfoglamazni, például a sok nyomdafestéket nem tűrő obszcénkodásra gondolok most.

,,People bring the small flames of their wishes together... since they don't want to extinguish the small flame... they'll bring that small flame to a bigger fire. A big flame named Griffith. But you know... I didn't bring a flame with me. I think I just stopped by to warm myself by the bonfire."/Guts/

chilip

Quote from: Yuuki on 2014-02-22, 16:31:09
Nekem is tetszett ez a fejezet és véleményem szerint a madárban semmi kivetnivaló nincs. Láttunk már hasonló dolgokat. Én élvezem a manga minden fejezetét és jó látni, hogy továbbra is ennyire színvonalas a történet. Szerintem Komatsu-val sincs gond, mert annak ellenére, hogy szakácsként kiváló képességekkel bír, semmi másban nem jó, ami lássuk be, azért neki is elég sok gondot okozott - gondoljunk itt a Cooking Festival Arc-os harcban nyújtott "teljesítményére". Chilip Már ne is haragudj, de szerintem a te kettővel ezelőtti hozzászolásodon is lenne mit átfoglamazni, például a sok nyomdafestéket nem tűrő obszcénkodásra gondolok most.

köszönöm :) normális hozzászólás! átfogalmazom, pár perc. Ezért kértem én is meg Isley-t az átfogalmazásra mert néha felindulásból nem gondoljuk át eléggé mit írunk. :)

ed.: megtörtént

ed.2.: nem is tudom megfogni mi szurkálja amúgy az oldalam a mangával kapcsolatban, de ha körül kéne írnom talán hogy egyszerre próbál komoly lenni (felépít egy rendszert ezzel a food immersionnal, meg hasonló "erővel" és mellé megpróbálja megmagyarázni hogy a világ egy normális rendes fizikából hogy fejlődött idáig hogy most mindenkinek lehet ilyen emberfeletti képessége/ereje) és aztán beraknak ilyen looney toonsos megoldásokat (most a legutóbbi példának a billion birdre célozgatok, ami mintha konkrétan egy amcsi rajzfilmből jött volna)... mintha nem tudná maga a manga milyen akar lenni, csak azt hogy merre tart ezzel

és pont ezért tartom sokkal jobbnak a One Piece-t mert ott van egy téma ami máig megvan és ezért küzdenek, van egy erőrendszer és ahhoz nincs hozzányúlva csak hozzátéve/kiegészítve és én ezt itt nem nagyon látom holott sokkal később kezdték ezt... legalábbis ÉN nem érzem hogy itt meglenne és ezért vagyok sztem mérges erre a mangára mert emellett azért élvezem elolvasni minden héten, csak mikor a billion bird-höz jutottam a facepalm-om majdnem átszakította az arcomat :P

blackronin

"blackronin látja a kialakult vitát"

Remélem, hogy most már mindenki lenyugodott.  :smile:

Ja és távollétemben

Isley

Chilip: Utolsó hozzászólásodban megint a Billion Bird-re tértél ki, így ezzel kapcsolatban gondoljuk át a következőket:

(1) Természetesen igazad van akkor, amikor azt írod, hogy egy madár erre minden szempontból képtelen lenne. Ez tény.

(2) Azt is tudjuk azonban, hogy a Torikoban éppen elég ehhez hasonló dolog történt már. Felhoztam előző hozzászólásomban példának erre a Food Immersiont és Tommyrod technikáját. Már hogy lenne képes egy ember 1000 kilónyi ételt eltárolni a testében, ahogy Chin-chinchin megtette? Már hogy lenne valaki képes több ezer bogarat felhalmozni a testében? Ezekre kaptunk magyarázatot.

(3) Szerintem így nézve ez a megoldás nem tűnik nagyobb furcsaságnak ennél a két dolognál. Vagy csak gondoljunk az első részre. Toriko szinte egymaga felfalta a teljes Galala krokodilt, aminek a súlya 13 tonna volt. Toriko akkor még nem ismerte a Food Immersiont sem. Ez nem volt nagyobb furcsaság vagy legalább ugyanakkora? Szóval, ilyen megoldások, ha átgondolod, már az elejétől fogva jellemzik a Torikot, mint minden szupererővel és szuperképességekkel kapcsolatos mangákat. 

A manga felépítésével kapcsolatban:

A Toriko témája is egyértelmű, valamint kiválóan strukturált a sorozat. Az egész manga, eddig úgy néz ki, két "Act"-ből fog állni. Ebből az első Act, a Human World, két sagaból és azon belül 16 arc-ból. A sztori látjuk merre halad. Toriko célja elejétől kezdve GOD elejtése, Komatsu fő feladata valószínűleg annak elkészítése lesz, ezután pedig Toriko, mint az új világ Gourmet istene, elhozhatja az új ínyenc korszakot.

chilip

Quote from: Isley on 2014-02-22, 17:32:29
Chilip: Utolsó hozzászólásodban megint a Billion Bird-re tértél ki, így ezzel kapcsolatban gondoljuk át a következőket:

(1) Természetesen igazad van akkor, amikor azt írod, hogy egy madár erre minden szempontból képtelen lenne. Ez tény.

(2) Azt is tudjuk azonban, hogy a Torikoban éppen elég ehhez hasonló dolog történt már. Felhoztam előző hozzászólásomban példának erre a Food Immersiont és Tommyrod technikáját. Már hogy lenne képes egy ember 1000 kilónyi ételt eltárolni a testében, ahogy Chin-chinchin megtette? Már hogy lenne valaki képes több ezer bogarat felhalmozni a testében? Ezekre kaptunk magyarázatot.

(3) Szerintem így nézve ez a megoldás nem tűnik nagyobb furcsaságnak ennél a két dolognál. Vagy csak gondoljunk az első részre. Toriko szinte egymaga felfalta a teljes Galala krokodilt, aminek a súlya 13 tonna volt. Toriko akkor még nem ismerte a Food Immersiont sem. Ez nem volt nagyobb furcsaság vagy legalább ugyanakkora? Szóval, ilyen megoldások, ha átgondolod, már az elejétől fogva jellemzik a Torikot, mint minden szupererővel és szuperképességekkel kapcsolatos mangákat. 

A manga felépítésével kapcsolatban:

A Toriko témája is egyértelmű, valamint kiválóan strukturált a sorozat. Az egész manga, eddig úgy néz ki, két "Act"-ből fog állni. Ebből az első Act, a Human World, két sagaból és azon belül 16 arc-ból. A sztori látjuk merre halad. Toriko célja elejétől kezdve GOD elejtése, Komatsu fő feladata valószínűleg annak elkészítése lesz, ezután pedig Toriko, mint az új világ Gourmet istene, elhozhatja az új ínyenc korszakot.

2) nem ételt tárolnak hanem "energiát", kalóriákat. tommyrod nem kifejlett bogarakat tárol (vagyis csak pár darabot azokból), hanem apró tojásokat amikből kikelnek a rovarok (legalábbis sztem) így az már elférhet (kicsit hunyorítva hozzá) a testében

3) az a felfalós dolog meg egy gag ami már nagyon hosszú ideje vonul végig bizonyos mangákon (legutóbbi nagy példa a dragon ball), lényegében egy vicc ami itt kicsit hangsúlyosabb mert a manga témája az evés/ételek

mint írtam
Quote from: chilip on 2014-02-22, 16:33:14
mintha nem tudná maga a manga milyen akar lenni, csak azt hogy merre tart ezzel

eddig is tisztába voltam hova tart az egész, a problémám az eszközök amivel arra fele tart. ugrál rendszertelenül a nagyon happy és a komor dráma között csettintésre (és még mindig nagyon rossz megoldásnak tartom a billion birdöt :'( :D )

és blackronin: senki sem dühöngött így nincs miért megnyugodni :) volt pár post aminek a szövege nem volt épp idevaló de normális beszélgetések közepette ezeket is letárgyaltuk :)

Isley

Quote from: chilip on 2014-02-22, 17:49:35

2) nem ételt tárolnak hanem "energiát", kalóriákat. tommyrod nem kifejlett bogarakat tárol (vagyis csak pár darabot azokból), hanem apró tojásokat amikből kikelnek a rovarok (legalábbis sztem) így az már elférhet (kicsit hunyorítva hozzá) a testében

Ez igaz. Valóban csak energiát tarolnak ilyenkor. Tommyroddal annyi csak a probléma, hogy nemcsak képes felhalmozni kb. 10000 parazita bogarat,  hanem mielőtt kiköpné őket a nyelőcsövében már ki is kelti őket, és egy-két óriás parazita esetében nem a legegyszerűbb volt.

Quote from: chilip on 2014-02-22, 17:49:35

3) az a felfalós dolog meg egy gag ami már nagyon hosszú ideje vonul végig bizonyos mangákon (legutóbbi nagy példa a dragon ball), lényegében egy vicc ami itt kicsit hangsúlyosabb mert a manga témája az evés/ételek

Toriko étkezésével kapcsolatban tudjuk, hogy már a legelején úgy volt, hogy 5000 ember számára elegendő étel elégíti ki az étvágyát. Plusz azt is tudjuk, hogy, mint Ínyenc Sejtekkel rendelkező Bishokuya, számára szükséges is az embertelen mennyiségű étel elfogyasztása. Szóval ez nemcsak gag.

Az, hogy a manga "ugrál" a borongós és a könnyed hangvételű történetek között tényleg érdekes, de szerintem nem zavaró. Egyes harcok (Toriko vs Starjun) simán elmenne seinenben is, de pl. Toriko háza nem. Én ezt úgy értelmezem, hogy a Toriko egy alapvetően jó hangulatú, pozitív shounen manga, ahol azonban a harcokkal nem viccelődnek, és a jó karaktereket sem védi mindig a plotshield, ami nem egy rossz dolog.

Ha neked ez nem tetszik, az nyilván a te dolgod. Semmi gond vele. S ha így mondod el, mint az utolsó két hozzászólásodban, még jót vitázhatunk is. :)

chilip

nem a váltással van bajom, hanem hogy mikor vált átvezetők nélkül

nevetséges volt ez a timeskip miután felvezették a nagy drámát hogy komatsu ottmarad, de aztán a mangaka mintha "basszus semmi ötletem a rescue arc-hoz, skippeljük csak az egészet talán beveszik az emberek..."

blackronin

chilip és Isley vitához egy megjegyzés:
Nem akarok itt okoskodni (végigolvastam a hozzászólásokat), de az azért érdekes, hogy tudtok ti értelmesen is beszélgetni/vitatkozni, anélkül hogy mindenfélét egymás fejéhez vágnátok...  :P
Szerintem, chilip, ha máskor rögtön a normális hangnemben indítasz, akkor mások se fognak semmi kivetnivalót mondani a stílusoddal kapcsolatosan.  :smile:

Egyébként nem gond, ha vannak fenntartások a mangával kapcsolatosan, én is leírom ezeket, de ügyelni kell a megfogalmazásra.

Quote from: Yuuki on 2014-02-22, 16:31:09
Jó hogy te is beírtál végre megint, Yuuki, mert már hónapok óta nem véleményezted a mangát.  :smile:

chilip

valamiért annyira kiverte a biztosítékot a billion bird nálam hogy ilyenre sikerült az az ominózus post :P

de miután szólt valaki hogy hogy sikerált azért utólag kapcsoltam :P

blackronin

Kijött!
268
http://www.mangabird.com/toriko-268

edit:
Ez aztán egy remek fejezet volt!  :whoah:
Igazi Toriko hangulat, kellemes átvezetés a köv. fejezetbe, ahol Rin álma is teljesül végre.  :smile:
És ki hitte volna, hogy új elemmel bővül Toriko Full-course menu-je?
Minden kétséget kizáróan verte a Toriko a héten az OP-t.

Megjegyzés:
Ha ebbe is belekötsz, chilip, akkor apró darabokra leszel széttépve itt a topicban.  :P

Isley

268

Nagyon élvezetes fejezet volt! Igazi Toriko hangulattal! A madár is nagyon érzelmes történetet kapott, már Yun jutott eszembe róla.

Az is tetszett, hogy Ichiryuu Összfogásos ételével ennyire kompatibilis az összes Mennyei Király Ínyenc Sejtje. Ennek így kellett lennie.

Az is külön jó, hogy megvan Toriko Összfogásos Menüjében a negyedik kaja! Itt is félidőhöz érkezett a manga!

Jövő hétre te is esküvőt tippelsz? ;) Rin egyébként egyre jobban néz ki. :) (Na persze, elég messziről is indult, szegényke...)

blackronin

Quote from: Isley on 2014-02-27, 12:35:14
268
Jövő hétre te is esküvőt tippelsz? ;) Rin egyébként egyre jobban néz ki. :) (Na persze, elég messziről is indult, szegényke...)
Még szép!  :smile:
Reméljük, hogy Rin is képes lesz végigcsinálni anélkül hogy elájulna...
Szegénynek azért elég nehéz volt feldolgozni elsőre Toriko válaszát is.  ^^"

Quote from: Isley on 2014-02-27, 12:35:14
Az is külön jó, hogy megvan Toriko Összfogásos Menüjében a negyedik kaja! Itt is félidőhöz érkezett a manga!
4 kaja a Human World-ből és 4 pedig a Gourmet World-ből.
Jó felállás.

A történet szempontjából jól haladunk, köv. héten esküvő, majd utána indulás Gourmet World-be (ha nem talál ki még valami mellékszálat Shima).

Bishop

Quote from: blackronin on 2014-02-26, 09:53:43
Megjegyzés:
Ha ebbe is belekötsz, chilip, akkor apró darabokra leszel széttépve itt a topicban.  :P
akkor majd én :D  :angyali:

Gourmet Cell upgrade és Toriko menüjének bővülésétől eltekintve unalmas chapter volt. Talán ha a végén valami kis sejtetés lenne a másik oldalról, akkor talán. Így viszont lapos átvezető rész. Vihar előtti csend semmi több.

blackronin

Quote from: Bishop on 2014-02-28, 18:50:35
Quote from: blackronin on 2014-02-26, 09:53:43
Megjegyzés:
akkor majd én :D  :angyali:

Gourmet Cell upgrade és Toriko menüjének bővülésétől eltekintve unalmas chapter volt. Talán ha a végén valami kis sejtetés lenne a másik oldalról, akkor talán. Így viszont lapos átvezető rész. Vihar előtti csend semmi több.
Leírtad, hogy mi tetszett benne és mi nem teljesen normális stílusban.

Nincs mibe belekötnöm, mert az értelmes hozzászólások bármikor jöhetnek, csak olyan ne legyen, hogy valaki a problémái megfogalmazása helyett csak köpköd.
De úgy látom, hogy chilip (Isley és Yuuki közbenjárásának köszönhetően) örökre megtanulta a leckét!  :P

Szóval, Bishop el kell hogy szomorítsak:
Nem leszel széttépve senki által. :D

chilip

billion bird továbbra se tetszik, a többi résszel nem volt bajom :P amúgy VÉGRE megint előjött a spéci listája a főhősöknek, ennek kimondottan örültem

[spoiler]amúgy a madár megjutalmazta azokat akik dicsérték a húsát és meg akarják enni? wtf?  :__devil: :D sok lehet benne az "életösztön" LOL[/spoiler]

blackronin

Kijött!
http://www.mangapanda.com/toriko/269

Remek fejezet volt, Shima elég sok mindenre ki tudott térni.

Komatsu-Nono szál pedig különösen tetszett, örülök hogy nem feledkeztünk meg róla!  :smile:

Hamarosan indulunk vissza a Gourmet World-be, de előtte az esküvőt le kellene tudni.
Szegény Rin biztosan nem bírná ki, ha Toriko nem férjeként indulna el az új kalandokra.  :P

chilip

kivételesen semmi kivetnivalót nem találtam a fejezetben :P jó volt :D

Isley

269

Jó kis fejezet volt. Mindig jó látni Toriko múltjából valamit. Komatsu és Nono közötti kapcsolatot éreztem, hogy most tovább fogja vinni Mitsutoshi, elvégre Toriko is nősül. : D Most már tényleg jó lenne, ha jönne az esküvő, mert ez a hosszú utazás, amiről Toriko beszélt, már valószínűleg majdnem a manga végéig fog tartani, odáig pedig Rin biztos, hogy nem vár. : D

chilip

http://www.mangareader.net/toriko/270

végre! egy kiváló fejezet (az én mércémmel is) :D

blackronin

Quote from: chilip on 2014-03-12, 12:45:03
http://www.mangareader.net/toriko/270

végre! egy kiváló fejezet (az én mércémmel is) :D
Jópofa volt és humoros, de inkább átvezető jellegűnek éreztem.

Isley

270

Jó kis fejezet volt, de nem számítottam arra, hogy lesz még valami konkrét feladatuk az ember világban. Nem tudom, mi újdonságot tud majd mondani ez a Nitro, biztos érdekes lesz, de én már az esküvőt várom. : P

blackronin

Nincs Toriko a héten.  :frown:

Ráadásul OP sincs, így duplán rossz nekem...  ^^"

edit:
Na, eltelt a break és most már újra van manga.  :smile:
http://www.mangabird.com/toriko-271

Isley

271

Ez a Nitro teljes lökött, na meg perverz. De rendben volt. Ezek után arra vagyok kíváncsi milyen lesz Torikoék reakciója, amikor megtalálják Acacia egyik kajáját. : D

blackronin

Quote from: Isley on 2014-03-28, 12:26:25
271

Ez a Nitro teljes lökött, na meg perverz. De rendben volt. Ezek után arra vagyok kíváncsi milyen lesz Torikoék reakciója, amikor megtalálják Acacia egyik kajáját. : D
:tezsvir:

Most vettem csak észre, hogy nem írtam le a véleményemet a fejezetről...  ^^"
Szerintem jó volt, de megint csak inkább átvezető jellegű.
Meg hol van már Rin és Toriko esküvője?  :confused:

Ja és egy dolog, amit azért egy "kicsit" durva:
Shima ebben a fejezetben, mindenféle köntörfalazás nélkül, megmutatta, hogy Komatsu-nak is vannak Gourmet Cell-jei.
Bizonyíték:
http://www.mangareader.net/toriko/271/9

Jobb alsó sarokban Komatsu arca. Hasonló erezet látható rajta, mint Oorake esetében, tehát vannak GC-jei és elég erőteljesen reagálnak az almára.
Tehát Komatsu az eltelt másfél évben, valószínűleg a Bishokukai fogság alatt, kapott GC-eket, mint Ootake.

Isley

blackronin

Quote from: Isley on 2014-04-02, 11:14:35
Kijött a fejezet!

272

http://www.mangareader.net/toriko/272
Köszi, Isley!  :smile:

edit:
Vélemény:
Simán lett volna egy OPIC (TORIC) számomra, ha nem történt volna meg Toriko 1,5 éves tartózkodása a Gourmet World-ben...
Emiatt kicsit furán hat a fejezet.
Most érzem igazán, hogy Toriko GW-ös kalandja és Komatsu kimentése nem kellett volna egyáltalán.
Mindent meg lehetett volna csinálni így is, valamint így legalább nem lenne zavaró Toriko "előnye" a többi királlyal szemben.
Ja és Rin nem kapta meg az esküvőjét, így ha nem történik valami rendkívüli dolog, amiatt vissza kellene jönniük Toriko-éknak a Human World-be, akkor lényegében Rin-t a manga végén láthatjuk viszont újra...  ^^"

Én így csináltam volna:
Komatsu-t hazaviszi Starjun Midora utasításának megfelelően ("elmehetsz szabad akaratodból"), így Toriko-nak nem emiatt kellett volna a GW-be menni, hanem csak a kaja miatt.
Így viszont akkor mehetett volna a többi királlyal és Komatsu-val, aminek köszönhetően együtt fejlődhettek volna tovább.
Persze Toriko-ék nem hatoltak be volna nagyon a GW-be, hiszen azért van még hova fejlődniük, de a korai területeken simán összegyűjthették volna a HW megmentéséhez szükséges kaját.
Toriko-ék hazajönnek, mindenki happy, Rin esküvője megtartva, valamint a Chichi-s rész ugyanúgy lezajlott volna.
És utána indulnak az igazi GW kalandra.
Szerintem így tisztább helyzettel indultunk volna, mint hogy Toriko 1,5 évig éldegélt Komatsu-val a GW-ben, míg a többi Király lényegében pihen a HW-ben...

De hát ez van, így alakult.

Isley

272

Szerintem Mitsutoshi akart egy időugrást, hogy minden szempontból elkülönüljön egymástól a két Act. S ez arra is jó volt, hogy amikor együtt mennek majd az Ínyenc Világba, akkor Toriko igazi vezér lehessen ott is.

Ja, az esküvő így később lesz. De nem biztos, hogy a manga legvégén. Végül is a NEO fellépése óta nem egyértelmű, hogy GOD megszerzésére a manga végén kerül sor. Ez még kiderül.

Ez a polip-görögdinnye lény jó pofa volt. A fejezet is tetszett. És végre elindult a nagy útra a Négy Mennyei Király.

Isley

273

Az első igazi Gourmet World-ös fejezet! Igazán jóra sikeredett. Nagyon hangulatos volt, kaptunk új infókat a GW kontinenseiről és nem soká jöhet Acacia salátája. Jó lesz ez nagyon!

Ez a kaland a tüskés tengeren király volt. Nem semmi veszélyek lesznek itt még. Most a rajzolás is kicsit sötétebbre sikeredett, ami megdobta a hangulatot. Csak így tovább!

blackronin

Quote from: Isley on 2014-04-10, 16:28:43
273

Az első igazi Gourmet World-ös fejezet! Igazán jóra sikeredett. Nagyon hangulatos volt, kaptunk új infókat a GW kontinenseiről és nem soká jöhet Acacia salátája. Jó lesz ez nagyon!

Ez a kaland a tüskés tengeren király volt. Nem semmi veszélyek lesznek itt még. Most a rajzolás is kicsit sötétebbre sikeredett, ami megdobta a hangulatot. Csak így tovább!
Teljesen el is feledkeztem a Toriko-ról a héten...  ^^"

A fejezet tényleg hangulatos volt és az art remek.  :smile:
Azon mondjuk meglepődtem, hogy az első GW-ös tétel már Acacia menüjéből, az Air lesz.
Nem ahhoz csináltatta Ichiryu azt a különleges kardot?
Mert ha igen, akkor anélkül nem is mehetnek tovább Toriko-ék.