Main Menu

Toriko

Started by blackronin, 2012-06-04, 15:39:40

Previous topic - Next topic

NLZ

Quote from: blackronin on 2014-11-13, 21:39:45
Quote from: NLZ on 2014-11-13, 21:35:24
Ahogy mondták, hogy Pair a Monkey King testrésze, valamiért a golyóira gondoltam. :D
Szerintem veled együtt a topicban mindenki erre gondol.  :D
Egyébként az AP fórumon a másik ötlet az, hogy Bambina vizelete lesz a Pair... elvégre "leves".  :P
Jah, az is eszembe jutott. Meg más testnedvek, amik páros szervből erednek.
[reserved]

Yuuki

301

Információgazdag fejezet volt, annak ellenére, hogy Bambina játszadozása valóban a nagy részét kitette. Óriási ellenfél lesz, nekem valahogy az az érzésem, hogy nem lesz szükség rá, hogy megöljék ahhoz hogy megszerezzék Pair-t. Mint tudjuk Toriko nagyon erős és rengeteget fejlődött, azonban Bamibna  ereje a Horse King-éval vetekszik, s az azért egy teljesen más dimenzió.

Kaka egyértelműen elhallgat valamit. Feltűnt, hogy nagyon a közelében akarja tudni Komtasu-t,- példának okáért nem akarta, hogy Toriko ide magával hozza, helyette ő akart rá felügyelni - valamint mostanában túl sokszor elmondja, hogy mennyire hálás Komtsunak azért, hogy felébresztette. Lehetséges, hogy magának akarja Komatsu-t. Véleményem szerint abban a könyvben, amit Komatsu az Ínyenc Piramisól hozott el, lehetett leírva God elkészítésének módja, s ha visszaemlékszünk, Komatsu volt az egyetlen, aki el tudta olvasni.

,,People bring the small flames of their wishes together... since they don't want to extinguish the small flame... they'll bring that small flame to a bigger fire. A big flame named Griffith. But you know... I didn't bring a flame with me. I think I just stopped by to warm myself by the bonfire."/Guts/

Isley

Quote from: Yuuki on 2014-11-14, 00:02:32
301

Információgazdag fejezet volt, annak ellenére, hogy Bambina játszadozása valóban a nagy részét kitette. Óriási ellenfél lesz, nekem valahogy az az érzésem, hogy nem lesz szükség rá, hogy megöljék ahhoz hogy megszerezzék Pair-t. Mint tudjuk Toriko nagyon erős és rengeteget fejlődött, azonban Bamibna  ereje a Horse King-éval vetekszik, s az azért egy teljesen más dimenzió.

Kaka egyértelműen elhallgat valamit. Feltűnt, hogy nagyon a közelében akarja tudni Komtasu-t,- példának okáért nem akarta, hogy Toriko ide magával hozza, helyette ő akart rá felügyelni - valamint mostanában túl sokszor elmondja, hogy mennyire hálás Komtsunak azért, hogy felébresztette. Lehetséges, hogy magának akarja Komatsu-t. Véleményem szerint abban a könyvben, amit Komatsu az Ínyenc Piramisól hozott el, lehetett leírva God elkészítésének módja, s ha visszaemlékszünk, Komatsu volt az egyetlen, aki el tudta olvasni.

Igen, én egészen biztos vagyok benne, hogy egy király sem fog meghalni. Vagy, ha igen, akkor ott lesz trónörökös, mint Heracles esetében.

Kaka maga is Blue Nitro, akikben nem érdemes bízni. Eddig talán csak ChiChi volt a kivétel. Bár szerintem nem gonosz, éppen azért, mert ChiChivel jó barátok voltak annak idején. Valamit akar, annyi biztos.

NLZ

Hahaha. Akkor a speciális elkészítési mód az lesz, hogy kézimunkát adnak a majomnak. :D
[reserved]

blackronin

Quote from: NLZ on 2014-11-19, 21:25:00
Hahaha. Akkor a speciális elkészítési mód az lesz, hogy kézimunkát adnak a majomnak. :D
Öööhhh... hát remélem nem.  :P

Egyébként milyen fura, hogy a majom csak akkora mint Toriko.
A többi Eight Kings mind óriási vagy hegyméretű (valószínűleg), Bambina pedig egy törpe...  :D

Valamint tetszett, hogy Toriko-ék mennyire el voltak ámulva a fa látványától... majd rájöttek, hogy mégsem annyira megnyugtató a kép...
Hány szegény makinak kellett otthagynia a férfiasságát!

Isley

302

Pair elkészítési módjához én nem fűznék hozzá semmit. Hamarosan úgy is megtudjuk, mert Komatsunak sincs sok ideje hátra, és Bambina is ott áll már Toriko előtt. El nem tudom képzelni, hogyan győzhetnél le, amikor Torikonak még maga a létfenntartás is nehéz lesz 100 G-n.

chilip

Bambina letépi Toriko golyóit, csinál belőle egy pairt és azt rakják bele komatsuba :D

Bishop

Amúgy nem értem, miért olyan nehéz ez a 100G, Toriko súlya x tonna körül van, nem tudom 100x semmi ahhoz képest amiket kinyomnak néha. Ez csak amolyan szőrszálhasogatás, de mindegy, már DBZ-be se rajongtam érte.
Azon meglepődtem, mekkora Bambina, nem gondoltam volna.

Isley

Quote from: Bishop on 2014-11-21, 10:15:34
Amúgy nem értem, miért olyan nehéz ez a 100G, Toriko súlya x tonna körül van, nem tudom 100x semmi ahhoz képest amiket kinyomnak néha. Ez csak amolyan szőrszálhasogatás, de mindegy, már DBZ-be se rajongtam érte.

Toriko egyik legerősebb technikája a Hit Nail Gun, amivel akár kisebb hegyet is lerombol könnyedén. De ez pusztító erő. Toriko nem fekvenyomó világbajnok. Ezért is edzett már korábban nagy gravitációs szinten az ember világban, mert hiába nagy az ereje, attól még pl. a belső szervei szétmorzsolódhatnak ekkora nyomás alatt.

Yuuki

Hát én abszolút nem gonodltam volna, hogy a herék lesznek azok, azonban ti már mondtátok, valahogy mégis nagyon meglepett. Ezt viszont tényleg bajos lesz megszerezni anélkül, hogy Bambina megsérüljön, hacsak nem képes rá, hogy klónozza őket és azt adja oda. Mindenesetre, az is elég furcs lenne.

A fa viszont tényleg nagyon látványos volt, nekem kicsit gyorsnak tűnt ez a fejezet, lehet, hogy csak én vagyok így vele, azonban egy ilyen hosszú utat 18 oldalon kersztül bemutatni ráadásul a végén még Bambina is előkerült. Mindenesetre nagyon kíváncsi leszek, hogy ezt hogyan oldják meg.

,,People bring the small flames of their wishes together... since they don't want to extinguish the small flame... they'll bring that small flame to a bigger fire. A big flame named Griffith. But you know... I didn't bring a flame with me. I think I just stopped by to warm myself by the bonfire."/Guts/

LuckyDingo

Hehe, ezt a majmot head-on nem veri el senki Torikoék közül.. xD Most csak azt nem értem, [spoiler]mindenki szétszakadt, vagy csak Zebra. :D[/spoiler]

NLZ

Quote from: LuckyDingo on 2014-11-27, 18:34:47
Hehe, ezt a majmot head-on nem veri el senki Torikoék közül.. xD Most csak azt nem értem, [spoiler]mindenki szétszakadt, vagy csak Zebra. :D[/spoiler]
Jah, sajnos mindenki meghalt, vége a mangának.
[reserved]

Isley

303

Bambina leveréséről csak egy tény. A 263. fejezet óta tudjuk, hogy a Battle Wolf elejtési szintje 6090. Bambina 6000. Eddig úgy tudtuk, hogy a nyolc közül a farkas a legerősebb, és most kiderült, hogy Bambina kb. egy erős vele.
Várjunk egy hetet, az is lehet, hogy Sunny csak Bambina Ultimate Routine-ját látta.

Brutális képsorok voltak ezek, annyi szent.

blackronin

303
Hangulatos fejezet volt nem vitás.
Bambina erőbemutatóját egy kicsit "elrontja", hogy ismerjük Coco Poison Life képességét... amelynek köszönhetően lehet, hogy csak klónok haltak meg.
Vagy ez
Quote from: Isley on 2014-11-27, 18:59:51
303
Várjunk egy hetet, az is lehet, hogy Sunny csak Bambina Ultimate Routine-ját látta.

chilip

remélem megdöglött a paci :D nem bírom a búráját, túl cocky. és komatsu megkaphatná a golyóit is :D

Isley

304

Ez a fejezet jól bemutatta Bambina erejét. Hogy mennyire magasabb szinten van ő mint mindenki más a kontinensen. Torikonak viszont erre fel megjött az étvágya, kezdődhet az edzés! Kíváncsi leszek erre az Enbu tréningre.

chilip

tehát egy pöcköléssel képes végezni a majom játékosan az egyikükkel, de 4 nap tréning és már képesek lesznek ellenfelek lenni? bullshit, highest grade bullshit.....

blackronin

Quote from: chilip on 2014-12-04, 16:56:33
tehát egy pöcköléssel képes végezni a majom játékosan az egyikükkel, de 4 nap tréning és már képesek lesznek ellenfelek lenni? bullshit, highest grade bullshit.....
Hát erre én is kíváncsi vagyok.
Hogy lehet 4 nap alatt egy Király ellenfelévé válni... vagy lehet, hogy csak annyira akarnak erősek lenni, hogy megszerezzék a PAIR-t valahogyan?
Majd meglátjuk.

Quote from: Isley on 2014-12-04, 16:48:19
304

Ez a fejezet jól bemutatta Bambina erejét. Hogy mennyire magasabb szinten van ő mint mindenki más a kontinensen.
Ebben nem volt semmi új, ugyanis ez már korábban megfelelően be volt mutatva.
Legalábbis nekem.

edit: egyébként igazam volt... vagyis csak részben.
Coco Poison Doll-ja valóban megmentette Coco-t és Zebra-t, míg Toriko-ot a belső démonja óvta meg Bambina-tól.
Sunny pedig csak szerencsés volt.  :P

Isley

Quote from: blackronin on 2014-12-04, 17:15:53
304

Ez a fejezet jól bemutatta Bambina erejét. Hogy mennyire magasabb szinten van ő mint mindenki más a kontinensen.
Legalábbis nekem.

Akkor nem értetted meg, amit írtam. Eddig tudtuk, hogy mekkora az ereje és, hogy az kimagasló. Most pedig bemutatta azt. Az erejét most szemléltette az, hogy még csak játszótársaknak sem voltak jó neki a Királyok. Oké, hogy kiemelkedik, de valahogy a mangakának szemléltetni is kell ezt nekünk és most ezt remekül megtette Mitsutoshi. Annyira durva az ereje, hogy ő csak nem is gondol arra, hogy itt valaki ki akarná őt hívni, azt hiszi a leggyilkosabb szándékkal közeledőről is, hogy az csak játszani akar vele. A fenyegetettség teljes hiánya kiirtotta belőle a félelemnek még az írmagját is. Szerintem ez a fajta tudatállapot teljes egyedi a Toriko világában eddig. Heracles-t is jellemezheti persze ugyanez, de ott nem tette pl. egy ilyen játék ennyire szemléletessé a dolgot.

blackronin

Quote from: Isley on 2014-12-05, 10:23:44
Quote from: blackronin on 2014-12-04, 17:15:53
304

Legalábbis nekem.

Akkor nem értetted meg, amit írtam. Eddig tudtuk, hogy mekkora az ereje és, hogy az kimagasló. Most pedig bemutatta azt. Az erejét most szemléltette az, hogy még csak játszótársaknak sem voltak jó neki a Királyok. Oké, hogy kiemelkedik, de valahogy a mangakának szemléltetni is kell ezt nekünk és most ezt remekül megtette Mitsutoshi. Annyira durva az ereje, hogy ő csak nem is gondol arra, hogy itt valaki ki akarná őt hívni, azt hiszi a leggyilkosabb szándékkal közeledőről is, hogy az csak játszani akar vele. A fenyegetettség teljes hiánya kiirtotta belőle a félelemnek még az írmagját is. Szerintem ez a fajta tudatállapot teljes egyedi a Toriko világában eddig. Heracles-t is jellemezheti persze ugyanez, de ott nem tette pl. egy ilyen játék ennyire szemléletessé a dolgot.
Oké, akkor így már világos.
Ebben a tekintetben tényleg igazad van.

Egyébként a Toriko elég jól szerepelt a héten a sorrend alapján, a Top 5-ben landolt.

blackronin

305
Magyarázós fejezet az ENBU edzésről.
Nekem egy kicsit száraz volt a sok szöveg, de az art ennek ellenére jópofa volt (különösen a kicsi Toriko-k  :P).
Annak örülök, hogy nem bonyolítják túl ezt az edzést és valóban nem ellenfelei, hanem csak játszótársai akarnak lenni Bambina-nak.
Ja és Zebra megint a maga útját járja... pont ahogy elvártam tőle.  :D

NLZ

Megint egy instant leves powerup egy nap alatt.
Ám még mindig nem értem, mire megy ez ki, játszanak a majommal, aztán amikor az nem figyel, letépik a tökét? :D
[reserved]

LuckyDingo

Quote from: NLZ on 2014-12-11, 20:11:34
Megint egy instant leves powerup egy nap alatt.
Ám még mindig nem értem, mire megy ez ki, játszanak a majommal, aztán amikor az nem figyel, letépik a tökét? :D
Kiterjesztik a sejtjeiket a majom tökeire, majd magukévá teszik azt úgy, hogy a Majomnak fel sem tűnik. :) Máshogy nem lehet.. Esetleg 2 nap múlva megtalálják bambinát aki, mivel vesztett bújócskában, önként átnyújtja a családi ékszereket.

chilip

kezd a manga nagyon rossz irányba menni :) ez már naruto szintű powerup lesz :D

Isley

305

Szerintem már nagy szükség volt erre. Nem mehetnek végig az Ínyenc Világ összes kontinensén ilyen szinten. Bambinának csak játszótársai lesznek, de már az alatta lévőek közül nem sok fogja felülmúlni őket. Szóval épp időszerű volt már ez.

chilip

vagy egyszerűen csak túl erős ellenfelet húzott elő a seggéből és most kell még valami a titkos sötét lyukából a mangakának hogy kompenzáljon....

ed.: elnézést ezekért a kirohanásokért de mostanában kurvára nem teccik mivé vált a Toriko manga, régen sokkal jobb volt és ez az egész (az én nézőpontomból) bullshitezés az ínyenc világ számlájára írható fel. valami különlegeset akart alkotni a mangaka és helyette kaptunk ilyen clusterfuck random dolgokat...

Isley

Kijött a fejezet!

http://www.mangareader.net/toriko/306

306

Torikonak és a többi Mennyei Királynak egy jelre volt szüksége, hogy ráérezzenek az Enbura. Rábírni a több milliárd sejtet, hogy szinkronban legyenek egymással. Kíváncsi voltam, hogy oldja ezt meg Mitsutoshi. Szerintem ez, ahogy a "jel" eljutott hozzájuk remek volt. Megint csak szemléltette Bambina félelmetes erejét. Ezek a szörnyek már nem azzal válnak meggyőzővé, ha össze-vissza gyilkolnak, hanem, ha már egy mozdulatuk is elemi félelmet vált ki és ezt jól ábrázolja az alkotó. Ahogy Toriko és a többiek reagáltak Bambina egyetlen pillanatig tartó dühére, az megmutatta, hogy milyen rémítő is egy Király ereje. És hogy ez legyen épp a kulcs is... Fantasztikus ötlet!

A két dupla kép is pazar volt. Bambina borzasztóan durva. A képkockák Toriko életéről pedig sok jó emléket juttattak eszembe.

blackronin

Quote from: Isley on 2014-12-19, 00:43:11
Kijött a fejezet!

http://www.mangareader.net/toriko/306

306

Torikonak és a többi Mennyei Királynak egy jelre volt szüksége, hogy ráérezzenek az Enbura. Rábírni a több milliárd sejtet, hogy szinkronban legyenek egymással. Kíváncsi voltam, hogy oldja ezt meg Mitsutoshi. Szerintem ez, ahogy a "jel" eljutott hozzájuk remek volt. Megint csak szemléltette Bambina félelmetes erejét. Ezek a szörnyek már nem azzal válnak meggyőzővé, ha össze-vissza gyilkolnak, hanem, ha már egy mozdulatuk is elemi félelmet vált ki és ezt jól ábrázolja az alkotó. Ahogy Toriko és a többiek reagáltak Bambina egyetlen pillanatig tartó dühére, az megmutatta, hogy milyen rémítő is egy Király ereje. És hogy ez legyen épp a kulcs is... Fantasztikus ötlet!

A két dupla kép is pazar volt. Bambina borzasztóan durva. A képkockák Toriko életéről pedig sok jó emléket juttattak eszembe.
:tezsvir:

Annyit tennék még hozzá, hogy Shima (és egyben a mangáé is) nagy érdeme, hogy a training részeket milyen jól kidolgozza.
Ő az, aki még veszi a fáradságot, hogy kitaláljon egyedi edzéseket.
Még az OP is elég felületes ebből a szempontból.

blackronin

307:
Jó fejezet volt, tetszett, hogy Shima miként dobta fel megint egy érdekes húzással az edzést.
A különböző majmok támadják a Királyokat míg azok zsonglőrködnek és mennek előre a hegyen.
Zebra pedig újra hozta a formáját.   :smile:

Isley

307

Remek volt megint az edzés. Minden sejtnek jó képességei lesznek, majd ámulni fogunk, hogy milyen hatalmuk lesz a Királyoknak. Iai-Aye is hozta a cimboráit, jó volt. Azt mondanám, hogy remekül zártuk ezzel a fejezettel az évet! Újabb tökéletes év. Le a kalappal Mitsutoshi mester előtt!