Main Menu

Sailor Moon

Started by Meske, 2004-07-19, 15:02:16

Previous topic - Next topic

tres

Quote from: MeskeFIGYELEM!

Légyszi írja már meg, pontosan, ki az akinek kellenének a Sailor Moon CDk?

Mivel most az a helyzet áll fenn, hogy most írta nekem poharka, hogy azok a CDk, amik nálam vannak, másolatok, vagyis az enyémek, vagyis kétfelöl tudjuk küldeni annak, akinek kell.

Pandórát tudom biztosra, hogy kell neki.
Akinek még kéne, légyszi jelezze!!

en is megkaphatnaaam? naon kellene :) a legjobb anime a vilagon  :eeek:  :)
naon megkoszonnem

... telleg a Live Action az mire jo? csak mer nem igazan latom ertelmet hogy megcsinaltak filmbe...  :rotflol:
:teccik:

tres

ja, egyebkent... kerdes amire a mai napig nem tuttam rajonni, hogy a sailor uranus es neptun.. emberkent azok most egy par? marmint... uranus homoszexualis vagy ferfi? ugyanez a kerdes all fenn Seiya eseteben Usagival...

vki egy ertelmes valaszt aggyon pls  :_piszka:

.Attila

Live Action -> élõszereplõs... borzalmas ;)

Uranus -> nõ, és nem az elsõ homoszexuális pár a Sailor Moon-ban (az elsõ férfi párnál nem emlékszem a nevekre, sry, de mindjárt jönnek a többiek, és elmondják :))

tres

Quote from: TriviLive Action -> élõszereplõs... borzalmas ;)

Uranus -> nõ, és nem az elsõ homoszexuális pár a Sailor Moon-ban (az elsõ férfi párnál nem emlékszem a nevekre, sry, de mindjárt jönnek a többiek, és elmondják :))

jellemyo... fuj...  :hehe: baaar nem itelem el   :)

jertek tobbiek

Raisu-Sama

Live Action rulz!
Haruka és Michiru rulz :)
Az elsõ egynemû szerelmespár a sorozatban Zoisite és Kunzite volt.
Seiyáék esteében, civilben férfiak, énekesek, ezért a lányok oda vannak értük (kivéve Usagit :D). Seiya belezúg Usagiba, és lehetnének egy pár, ha nem lenne Mamo-chan :) Senshiként természetesen nõk, szóval itt olyan, mint a magyar Haruka ("Frederik") nemváltása az átalakulásoknál. Amúgy érdekes, mert tisztán emlékszem, hogy a motoros részben azt mondták Harukára a magyarban, hogy lány.  :wtf:

tres

visyont Usagi benne lenne a Seiyaval valo kapcsolatba nem? mamint ha nem lenne Mamoru... akkor most hogy is van ez? Usagi tuggya hogy Seiya lany? es benne lenne? hmm... akkor most neki is ien ferde hajlamai lennenek? :)     :lol:

.Attila

Olvasgatom, amit írtok, és felmerül a kérdés, ki az az Usagi.
Aztán rájövök, hogy én Bunny-ként ismerem :D

Raisu-Sama

De civilben fiú, férfiassággal megáldva :) És Senshiként nem állnának le csókolózni stb. miközben egy démon épp megpróbálja õket kinyírni... bár lehet a látványtól a démon is rosszul lenne XD A lényeg az, hogy Usaginak nincsennek ferde hajlamai XD

tres

... nem tom :lol: akkor csak nem tuggya Usagi hogy lanyok? marmint az eletben?? najo ez bonyolult :D nem merulok jobban bele

Trivi de aranyos :D

ize.. mi az az XD?

.Attila

Quote from: tres... nem tom :lol: akkor csak nem tuggya Usagi hogy lanyok? marmint az eletben?? najo ez bonyolult :D nem merulok jobban bele

Trivi de aranyos :D

ize.. mi az az XD?
Ez ismerõs gondolom -> :D -> na ebbõl jön egy kis extra -> XD
Az X-et úgy képzeld el, mint becsukott szemeket. Nem jó példa, de az X-et szemlélteti: klikk

tres

kosy mostmar tudom :)

akkor a reszeket kitol kellene kunyiznom? csak mer nem erkezett valasz a kerdesemre  :eeek:

Cobra

A Sailor Staroknál én se értettem, hogy miért nézik õket alapállapotban férfinak, szerintem úgy is elég nõies alakjuk van. Egyáltalán mi értelme van ennek a nem csereberének?
Hide and fear, Cobra Commander is here !

tres

vegeredmenyeben semmi  :wtf:  biztos erdekesebbe teszi .. nem tom engem csak megzavar, viszont meg csak most talaltam meg az utolso reszeket :( jol el voltam vele maradva :)

az egesz a kolik hibaja :(

na czuP

tres

.Attila

tres: bemutatkozás híján megkérdezem: ugye lány vagy? :)

tres

Trivi:

õõ bocsi hogy nem mutatkoztam be... nalam ez annyira nem szokas ha nem szukseges :)

igen lany vok... bar szentem ez a hozzaszolasaim formajaban meg idetlensegeben is megmutatkozik... de a honlapon is minden le van irva :)

Cobra

Van egy bemutatkozás thred, tessék oda is írni valamit  :_piszka:  :D
Én például nem gondoltam volna, hogy lány vagy :)
edit: most látom a profilodban, hogy van weboldalad, így már könnyebb :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

tres

:D jajo bocsesz oda direkt nem akartam irni... ennyire fontos vna nektek? :) majd alkotok vmit

mi a legjobb egy animeben? velemenyetek? miert tekintik szinte mar muveszetnek ?

:uzi:

.Attila

Quote from: tresmi a legjobb egy animeben? velemenyetek? miert tekintik szinte mar muveszetnek ?

:uzi:
Erre nem ez a megfelelõ topic ;)
Az uzi meg miért van?

tres

az uzi? :) nem tom vhogy ugy ereztem odaillik...

hmm ha nem ez a megfelelo topic akkor kenytelen leszek keresni neki egy masikat.. de meikben targyajjak ezeket?

UI: heee vkiiii kihez kell fordulnom az sm reszekert??? :(

Marfy

Ha jól emléxem Meske írt a SM részekrõl hogy megvan videó kazin de nem vagyok 100%ig biztos.
És Üdv köztünk

tres

kosze mindent elore is :)     :merci:

Mesket meg majd felkutatom
joejt

tres

Pandóra

Quote from: treskosze mindent elore is :)     :merci:

Mesket meg majd felkutatom
joejt

tres
Igen, Meskének meg van az egész CD-n, poharkatól, de én sem láttam egyikõjüket sem mostanában a fórumon. Ha megtalálod, légyszi' szólj nekem is, mert engem is érdekel.
"Ever wonder why I never really truly connect
Although my eyes are open
I can hold your gaze
But I am never connected
Never connected"
(D. Hayes: Darkness)

Ramiz

És SM Live Action van valakinek? Egy-két részt szívesen megnéznék... :rolleyes:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

tres

Quote from: RamizÉs SM Live Action van valakinek? Egy-két részt szívesen megnéznék... :rolleyes:

nekem van egy ket resz, de nem ajanlom senkinek... vagyis nem akarok megbantani itt most embereket, ugyhogy inkabb nem mondom el a velemenyem rola :)

persze lehet ettol meg tetszhet  :)

tres

Pandora persze megkereslek majd :)

Meske

Itt vagyok, nem szöktem el! (még... :p) poharkáról viszont én sem tudok semmit.

A részekkel az a helyzet, hogy most több embernek is folyamatban van a küldése. (Asszem...)

Bocs, Pandóra, hogy nem jelentkeztem, csak mivel írta poharka is, hogy felválalna egy-két emberkének az SM részek küldését, ezért gondoltam majd akkor õ elintézi neked, csakhogy eltünt, úgyhogy most mindenki tõlem kérheti.
Bruce-szal is már csak egy talit kéne megbeszélnünk.
tres: Szóval küldj egy PM.-et, hogy megbeszélhessük a részleteket.

Bocsi a lassuságomért, de van rá mentségem:
Méghozzá az, hogy a tesóm írja át a részeket, s ezer évig tart, mire megcsinál valamit, amit kértem. Én pedig :lame:vagyok a géphez...:o

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Raisu-Sama

Pénteken 7:00-tól 22:00-ig elérhetõ lesz egy FTP-n az elsõ 5 rész... vagy 10, még nem döntöttem el. A lényeg az, hogy ingyenes lesz (teljesen), és ha minden jól megy hetente jön 5 új rész, és megy 5 rész :)

tres

Quote from: Raisu-SamaPénteken 7:00-tól 22:00-ig elérhetõ lesz egy FTP-n az elsõ 5 rész... vagy 10, még nem döntöttem el. A lényeg az, hogy ingyenes lesz (teljesen), és ha minden jól megy hetente jön 5 új rész, és megy 5 rész :)

ááááááááááááááááá  :hopp:  :hopp:  :hopp:  :hopp: dejooooooo
most boldog vagyok
hogy lesz? eredeti nyelven? vagy a magyar valtozat?  :_piszka:

Raisu-Sama

Japánul angol felirattal, de ne lepõdjetek meg, ha nagyon lassú lenne a szerver :) A véleményeket PÜ-ben vagy E-mailben várom.

tres

jajdejo a legjobb :) kinek kell megkoszonni? :merci: