Gratulációk - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:01:17

Previous topic - Next topic

Baldy

Boldog névnapot öcsémnek és az összes többi Attilának! :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Djinn

Quote from: BaldyBoldog névnapot öcsémnek és az összes többi Attilának! :D

Csak csatlakozni tudok! Boldog névnapot! (Nekem a bátyám hívják Attilának  :) )
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Baldy

Quote from: DjinnCsak csatlakozni tudok! Boldog névnapot! (Nekem a bátyám hívják Attilának  :) )

Hmmm... Nagy darab erõs bátyád van?
Mert ha igen, akkor nem merek a továbbiakban veled kötöszködni, nehogy meglátogasson :D:D:D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Drótmalac

Akkor következzen egy tömeges gratuláció:
Boldog születésnapot Shinichi1977! (asszem 5.-én volt)
Gratula Pirula a 200. posthoz és az aláírásodhoz!
Gratula Baldy az 1100. posthoz!
Gratula Djinn a Memberséghez!
Gratula katz a Senior Memberséghez !
Gratula SysOP XXL az új avatarhoz!
Gratula Noki az új avatarhoz!
Gratula Moha az aláírásodhoz!
Ja és boldog Attila-napot, annak, aki Attila!

Baldy

Én még annyit hozzáfûznék, hogy Gratulálok öcsémnek, hogy elnyerte az egyetem ösztöndíját, és igy a 2005-2006-s tanévet Japánban töltheti tanulással! :D:D:D
Büszke vagyok rád öcskös! Majd hozzál sok mangát és animét haza! Meg sok más apróságot, ami még jó :hopp:

Meske

Quote from: BaldyGratulálok öcsémnek, hogy elnyerte az egyetem ösztöndíját, és igy a 2005-2006-s tanévet Japánban töltheti tanulással! :D:D:D
WOW! :eek: GRAT TRIVI!
Grat Djinn a member címhez!
Grat katz a 100-hoz !
Grat SysOP XXL az új avatarhoz!
Grat Noki az új avatarhoz! (LOVE HINA! :jee: )
Grat Moha az aláírásodhoz! :lul:
Attilák:Boldog Attila-napot!
Grat Pirula az avatarod saját képedre formálásához! ("Mert Pirula saját képmására teremtette avatarját...") :)

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

.Attila

Köszönöm :)
Azért még van hátra pár dolog, így pl. egy nyelvvizsga, aminek sikerülnie kell, hogy kimehessek, meg nem is tudom mi, totál káosznak látszik most az egész, és még ráadásul vizsgaidõszakban vagyok, egy szigorlat is vár rám, blablabla... Meglátjuk még, hogy alakul, de reményteli a dolog :)

Baldy

Quote from: TriviKöszönöm :)
Azért még van hátra pár dolog, így pl. egy nyelvvizsga, aminek sikerülnie kell, hogy kimehessek, meg nem is tudom mi, totál káosznak látszik most az egész, és még ráadásul vizsgaidõszakban vagyok, egy szigorlat is vár rám, blablabla... Meglátjuk még, hogy alakul, de reményteli a dolog :)

Figy, ha nem csinálsz meg mindent rendesen, akkor ugy fenéken billentelek, hogy repülõjegyet már nem is kell majd venned Japánba :)

Djinn

:appl:  :appl:  :appl:
Én is gratulálok Trivi!!! :tezsvir:

katz

Quote from: BaldyFigy, ha nem csinálsz meg mindent rendesen, akkor ugy fenéken billentelek, hogy repülõjegyet már nem is kell majd venned Japánba :)
:lol:
Grat Trivi! Majd hozzál nekem Love Hinát ;)

Kvikveg

Nagy gratula Trivinek!
Jeejeejee!  :jee:
(mar kezdek sargulni  :hehe: )
Pirula: nem gond, lehet barna, csak kuldd el PMben az eredetit!
Amugy is el akatam menteni, mert tetszett. :rolleyes:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Moha

Boldog névnapot, Trivi és egyben NAGY gratula az ösztöndíjhoz! Vajon Japánból is tudsz majd fórumozni? ;)

.Attila

Quote from: MohaBoldog névnapot, Trivi és egyben NAGY gratula az ösztöndíjhoz! Vajon Japánból is tudsz majd fórumozni? ;)
:merci: minna.
Hát hogyne tudnék, Tokióban ne lenne vhol net? :D

Baldy

Quote from: Trivi:merci: minna.
Hát hogyne tudnék, Tokióban ne lenne vhol net? :D

Én ebben sajna nem lennék olyan biztos, mert sokan valamiért nem tudják elérni a forumot sem és a képgalériát sem... :(

Pirula

Quote from: Baldy[BGratulálok öcsémnek, hogy elnyerte az egyetem ösztöndíját, és igy a 2005-2006-s tanévet Japánban töltheti tanulással![/B]
/me leborul
Aztán nem cicózni, tanulni a kultúrát meg bejárni a fél országot!!!
Ez azért nem semmi... :jee: :feldobálatöbbifórumtagsegítségévelalevegõbe:

Marfy

Boldog névnapot Trivi és a többi Attilának is!
Grat Trivi az ösztöndíjhoz és nekem addig el ne szúrjál valamit. - nem akarsz magaddal vinni ? :)
Grat Pirula az aláíráshoz? - még jobb mint az eredeti :).
Edit: Grat Shiroi a 700-hoz.

Shadowolf

Utólagosan is boldog névnapot magamnak és a többi Attilának. :D
Ezen kívül grat Trivinek az ösztöndíjhoz (lehet hogy nekem is meg kéne egyet pályáznom :)) illetve mindenki másnak aki megérdemli (lustaság powa! :whoah: )!

Ja igen: grat zsozsonak az új site-hoz!
:hail:

Kvikveg

Quote from: Pirula/me leborul
Aztán nem cicózni, tanulni a kultúrát meg bejárni a fél országot!!!
Ez azért nem semmi... :jee: :feldobálatöbbifórumtagsegítségévelalevegõbe:
Aha! Igy kerul a magyar egre magyar UFO.   :rotflol:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Damnatus

Hali!

Grat Trivi az ösztöndíjhoz!

Baldy

Részemrõl is tapsi-tapsi Shiroinak a 700. postjához! :)

Meske

Grat Shiroi a 700hoz!
Ja, és tökéletesen tökéletlen agyammal tegnap elfelejtettem megemlíteni:
Grat Pirula az aláírásodhoz!

.Attila

Grat Shiroi!
És utólagosan boldog névnapot, Attila! (mindenki magára veheti, akit így hívnak :))

Djinn

Boldog szülinapot Kazador és Trilobyte!  :)

Meske

Boldog szülinapot Kazador és Trilobyte!

Baldy

Boldog szülinapot Kazador és Trilobyte
Folytatom a hölgyek hagyományát, én is egy karakterrel kevesebbet irtam, mint az elõttem lévõ :D

Damnatus

Hali!

Gart Shiroi a 700-hoz!
Boldog szülinapot Kazador és Trilobyte!

Djinn

Gratulálok Animalnak a memberré váláshoz!!  :appl:

Animal

Quote from: DjinnGratulálok Animalnak a memberré váláshoz!!  :appl:

:merci:  Djinn! És viszont gratula a Senior Memberséghez  :jee:

Damnatus

Hali!

Én pedig mindkettõtöknek gratulálok!

Moha

Gratula legfrissebb moderátorunknak a 700-hoz! :)
Grat Animal a member címhez!