Main Menu

Bittorrent

Started by Shadowolf, 2004-05-27, 23:31:08

Previous topic - Next topic

Phoeneix

azt hogy oldod meg, hogy amit en csinalok torrentet, azt hozzarendeled az ftp-n talalhato fajlokhoz?
merthat amit en csinalok, az az en gepemen levokre fog mutatni, vagy nem?
"A mesterseges inteligencia nem foghato a termeszetes hulyeseghez"
(Anonymus)

Pharaoh

Quote from: Phoeneixazt hogy oldod meg, hogy amit en csinalok torrentet, azt hozzarendeled az ftp-n talalhato fajlokhoz?
merthat amit en csinalok, az az en gepemen levokre fog mutatni, vagy nem?

Egyszerûen, letölti a torrentet és elkezdi tölteni, lecsekkolja hogy neki is 100% ugyan az és seed lesz. Neked nem is kell seedelni se, a hash-ban benne van minden infó.

Phoeneix

vettem, veletlen a torrentembe amit feltoltottem belekerult az az 1 ssa, aminek "teljesen kesz a forditasa" igy azt is felteszem ftp-re
(Anonymus)

Animal

Quote from: zsozsoHa valakinek megvannak azok a sorozatok amik a serveren is fentvannak az tudna nekem segiteni megcsinalni a torrenteket. (Annyi a lenyeg, hogy legyen ugyanaz a file merete es neve) Sajnos az a legeroforrasigenyesebb az egeszben :( (ezt a toolt ajanlom: http://krypt.dyndns.org:81/torrent/maketorrent/index.phtml)
Es jolenne ha paran elkezdenetek leszedni, hogy lassam hogy viselkedik terheles alatt.

Én a Ghost In The Shell-el próbálkozom; eddig minden OK.

zsozso

Phoenix nemtom mivel csinalod a fileokat, de eddig 1 file se mukodik, info hash problemai vannak.
Death is the only redemption

Fazék

gondolom érdemes odafigyelnünk pl, hogy ugyanolyan névvel legyenek a torrent file-ban, mint ahogy az ftp-n vannak fönt... én a most feltöltés alatt álló felújított Ninja Scroll avi, ill. Paranoia Agent mkv-s file-okhoz készítek mindjárt torrent file-t, hátha érdekelnek ezek valakit (a Paranoia Agent-et nagyon ajánlom mindenkinek aki Perfect Blue, Lain, stb stílust kedvelik)

edit:
zsozso - fontos lenne egy sfv check, mert sajnos nagyon megszakadozva mentek föl a file-ok, ha hiba van akkor természetesen megint cdt+cdp jön :(
14 perc múlva fent lesz a Paranoia Agent 4. része is, még egy jó ideig fent leszek, ha gondolod, még most megtudom majd csinálni ezeket, és feltöltöm mellé a torrent-et is :)
(a Ninja Scroll feltöltése sztem holnap estig fog tartani, a vacak megszakadozás miatt...)

edit2:
készítettem és feltöltök egy torrent-et, az AonE-os Paranoia Agent 5-13-ig részekrõl, azért csak ezekrõl, mert 1-4-et nem töltöttem le, lévén úgyis ott van a jobb mkv-s változat, talán ilyen szempontból elfogadható lesz így is a torrent, ha mégse akkor csak simán töröld :)

Phoeneix

Quote from: zsozsoPhoenix nemtom mivel csinalod a fileokat, de eddig 1 file se mukodik, info hash problemai vannak.
azzal csinaltam, amit belinkeltel, es a fajlokat is en toltottem fel, es nem neveztem at...

edit: asszem tom mi a hiba, lehet az hogy csinal a fileknek 1 konyvtarat, es ezert nem tod hozzarendelni a ftp-s hez... csinalok ujjat, a regit le tod majd akkor torolni, ha tenyleg nem muxik?
(Anonymus)

Pharaoh

Quote from: Phoeneixazzal csinaltam, amit belinkeltel, es a fajlokat is en toltottem fel, es nem neveztem at...

edit: asszem tom mi a hiba, lehet az hogy csinal a fileknek 1 konyvtarat, es ezert nem tod hozzarendelni a ftp-s hez... csinalok ujjat, a regit le tod majd akkor torolni, ha tenyleg nem muxik?

Én is könyvtárral eggyütt csinálom, és eddig jónak tûnik. Csak a könyvtár névnek is ugyan annak kell lenni, mint az ftp-n.

Chobits nem kell? Vagy rosszul csináltam hogy törölve lett?

Fazék

Quote from: PharaohÉn is könyvtárral eggyütt csinálom, és eddig jónak tûnik. Csak a könyvtár névnek is ugyan annak kell lenni, mint az ftp-n.
kéne a könyvtárneveket is másolni? jó lenne tisztázni pár ilyen alapdolgot, mert akkor lehet hogy elsõre jó torrent file-t küldenénk, és nem párperces fölösleges ellenõrzés után jön ki zsozsonak, hogy rosszul csináltuk...

zsozso

Quote from: PharaohÉn is könyvtárral eggyütt csinálom, és eddig jónak tûnik. Csak a könyvtár névnek is ugyan annak kell lenni, mint az ftp-n.

Chobits nem kell? Vagy rosszul csináltam hogy törölve lett?
Latom nemolvasol pm-et :p

zsozso

Quote from: Blimpkéne a könyvtárneveket is másolni? jó lenne tisztázni pár ilyen alapdolgot, mert akkor lehet hogy elsõre jó torrent file-t küldenénk, és nem párperces fölösleges ellenõrzés után jön ki zsozsonak, hogy rosszul csináltuk...
A konyvtar neve is egyezo kell legyen.

Phoeneix

A torrentemet kijavitottad? mert most ugy latom, hogy muxik...
(Anonymus)

Fazék

Quote from: zsozsoA konyvtar neve is egyezo kell legyen.
akkor bocsánat. megpróbálom úgy megcsinálni, hogy használhassuk is... :)

edit: na jó, nekem ez könyvtár dolog egy kicsit magas... csinálna vki (ne te zsozso - nagyon nem szívesen rabolom az idõdet :)) egy lépésrõl lépésre tutorial-t? köszi

Phoeneix

Quote from: Blimpakkor bocsánat. megpróbálom úgy megcsinálni, hogy használhassuk is... :)

edit: na jó, nekem ez könyvtár dolog egy kicsit magas... csinálna vki (ne te zsozso - nagyon nem szívesen rabolom az idõdet :)) egy lépésrõl lépésre tutorial-t? köszi
a konyvtarnak a neve, amiben van a fajlod, legyen ua. mint amiben a usteamen van, es akkor jo lesz.
mert amikor csinalod a torrentet, a kijelolt fajlokat abba a konyvtarba teszi, amelyikbol hash-elted oket.
pl: c:\alma\torrent\asd\xyz.avi -nak megcsinalod a torrentjet akkor ha mas elkezdi letolteni, csinal neki 1 asd mappat, es aba kezdi el szedni, vagyis ha a usteamen levo animeknek csinalod, akkor ugyanannak a konyvtarnevnek kell lennie, mint amiben fenn van usteamen.
(Anonymus)

Isi101

Quote from: Blimpakkor bocsánat. megpróbálom úgy megcsinálni, hogy használhassuk is... :)

Ugy látom másnak sem egyértelmû minden, egy kis segítség tényleg jól jönne hogy csináljuk, neked is jobb Zsozsó, ha nem a rossz torrenteket kell válogatnod.
(Amit én töltöttem fel az sem jó, mivel a könyvtárat nem vettem bele)

Fazék

Quote from: Phoeneixa konyvtarnak a neve, amiben van a fajlod, legyen ua. mint amiben a usteamen van, es akkor jo lesz.
mert amikor csinalod a torrentet, a kijelolt fajlokat abba a konyvtarba teszi, amelyikbol hash-elted oket.
pl: c:\alma\torrent\asd\xyz.avi -nak megcsinalod a torrentjet akkor ha mas elkezdi letolteni, csinal neki 1 asd mappat, es aba kezdi el szedni, vagyis ha a usteamen levo animeknek csinalod, akkor ugyanannak a konyvtarnevnek kell lennie, mint amiben fenn van usteamen.
áhá! megvilágosodtam, köszönöm szépen! :merci:
szóval elég, ha az eggyel kintebb levõ könyvtár neve egyezik az ftp-n lévõvel, vagyis a példádban már az alma és a torrent könyvtárak elnevezései nem kavarnak be, csak annak a neve, amiben a torrent-be foglalt file-ok vannak. ok, akkor ennek fényében nekiugrom újra (francba a mániámmal, hogy az összes 'space'-t kicserélem 'aláhúzásra' különben jók lettek volna a készített torrent-ek... :rolleyes: )

Pharaoh

Torrent-ben megvan szabva hogy egy ip hány slotról tölthet, vagy itt bármennyi szálon lehet tölteni ellentétben az ftp-vel?

Fazék

Quote from: PharaohTorrent-ben megvan szabva hogy egy ip hány slotról tölthet, vagy itt bármennyi szálon lehet tölteni ellentétben az ftp-vel?
lehet hogy hülyeséget mondok, de én úgy tudom, hogy 1 seed/peer-rõl max 1 sávon tölt, szóval ha csak 1 seed van, akkor 1 sávon töltöd az egészet, ha meg mondjuk 10-en vannak és nálad be van korlátozva, hogy egyszerre max hányhoz csatlakozzon 7-re, akkor csak 7-tõl fogsz tölteni. legalábbis én így tudom

Pharaoh

Quote from: Blimplehet hogy hülyeséget mondok, de én úgy tudom, hogy 1 seed/peer-rõl max 1 sávon tölt, szóval ha csak 1 seed van, akkor 1 sávon töltöd az egészet, ha meg mondjuk 10-en vannak és nálad be van korlátozva, hogy egyszerre max hányhoz csatlakozzon 7-re, akkor csak 7-tõl fogsz tölteni. legalábbis én így tudom

Én arra gondolok, hogy egyszerre hány torrentet lehet tölteni. Hogy ez korlátozva van-e vagy nincs.

Fazék

Quote from: PharaohÉn arra gondolok, hogy egyszerre hány torrentet lehet tölteni. Hogy ez korlátozva van-e vagy nincs.
én meg már megint félreértettem valamit, és okos próbáltam lenni... ez van :rolleyes:
így hogy már értem is, a kérdés tényleg jó és jogos...

Moha

Csináltam az Ultra Maniac-hez egy torrentet. Raktam bele egy sfv-t is. Mindkettõt feltöltöttem, remélem jó lesz. Ellenõríztem, a könyvtárnév és a filenevek ugyanazok, mint az ftp-n.

Phoeneix

Quote from: PharaohÉn arra gondolok, hogy egyszerre hány torrentet lehet tölteni. Hogy ez korlátozva van-e vagy nincs.
tobbet is tolthetsz, en 3at toltottem 1xre
(Anonymus)

Moha

Na, mivel most úgysincs semmi letölteni valóm, meg amúgy is van mit néznem, beálltam seedelni az egyik torrentet a trackeren.
Amit tudok, majd seedelek, a 30GB-ba belefér. ADSL-esek: nektek viszont korlátlan: így is lehet ám segíteni zsozso-nak ;)

Xaga

Marfy

Quote from: MohaADSL-esek: nektek viszont korlátlan: így is lehet ám segíteni zsozso-nak ;)
Itt a gyakszihelyen szinte állandóan megy a gép ha megmondod hogy kell :lame: szivesen segítek.

zsozso

Phoenix en tudom, hogy csak segiteni szeretnel de legyszives figyelj 1 kicsit jobban oda. A mostani torrentben sem jok a filenevek.

Phoeneix

Quote from: zsozsoPhoenix en tudom, hogy csak segiteni szeretnel de legyszives figyelj 1 kicsit jobban oda. A mostani torrentben sem jok a filenevek.
konyvtarastul huztam le usteamrol...(es nemigen szokasom atnevezni a fajlokat)
(Anonymus)

zsozso

Quote from: Phoeneixkonyvtarastul huztam le usteamrol...(es nemigen szokasom atnevezni a fajlokat)
A torrentedben a fileok [A-flux] al kezdodtek, a serveren [a-flux] van. Kis kulonbseg, de sajnos nemmegy miatta.

Phoeneix

Quote from: zsozsoA torrentedben a fileok [A-flux] al kezdodtek, a serveren [a-flux] van. Kis kulonbseg, de sajnos nemmegy miatta.
:eeek:  :bruhuhu:  :hogyaza:  :comp:
(Anonymus)

Phoeneix

megneztem a neveket +int az ftp-n, es copy-paste val kimasoltam, ha most se jo, akkor vegleg feladom a torrentkeszitest
(Anonymus)