Gratulációk - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:01:17

Previous topic - Next topic

Xipe

Quote from: MohaGrat Xipe a senior member címhez és az avatarhoz (ez a "fejre a melltartót" a Little Nicky-t juttatja eszembe :))

ja,igazad van most hogy mondod, de nem abbol van.
ez egy BraMan nevezetu kepregeny.
Olyan mint a Batman csak a hapsi probal noket felszedni ugy hogy megmenti oket mindenfele kinos helyzetekbol.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipeja,igazad van most hogy mondod, de nem abbol van.
ez egy BraMan nevezetu kepregeny.
Olyan mint a Batman csak a hapsi probal noket felszedni ugy hogy megmenti oket mindenfele kinos helyzetekbol.

Érdekes képregény, hozz el belõle egy példányt meetre, ha lehetséges :)
Ritka látvány egy szuperhõs, akinek a fején melltartó van :) Bár azután, hogy SUpermen kivûl hordta az alsógatyáját, már nem szabadna ezen sem meglepõdni :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Marfy

Grat Baldy az 1300-hoz!
Grat Xaga az avatarhoz!

.Attila

Grat Xaga!
Grat Baldy!

Xipe

jaja, Grat mindkettotoknek.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

ignus

Grat Baldy-mesternek az 1300. posthoz... :HURRÁ:
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Marox

Grat Xipe az új avatárhoz!  :tezsvir:
Grat Xaga az új avatárhoz!  :tezsvir:
Grat Baldy az 1300 hozzászóláshoz!  :tezsvir:
Grat Trivi a 3500 hozzászóláshoz!  :tezsvir:
Grat Blimp a 600 hozzászóláshoz!  :tezsvir:

Huhh ez hosszú volt.  :rolleyes:

Xaga

Quote from: ShiroiGratulálok Xaga az új Avatar-hoz!
Ki õ?

Kuchiki Ruchia a Bleach-bõl.

Thx all.

Moha

Köszi Djinn, Noki, Pirula!

Grat Baldy az 1300-hoz!
Grat Xaga az új avatarhoz!

Damnatus

Hali!

Grat Xipe a senior memberséghez!
Grat Baldy az 1300 posthoz!
Grat Trivi a 3500 posthoz!
Grat Blimp a 600 posthoz!
Grat Moha az 1400 posthoz!
BSz kaoru és Aya!

Baldy

Quote from: Noki  Grat Baldy az 1300-hoz!
Grat Xaga az avatarhoz!

Jajj de köszönöm szépen :):):)

És én is csatlakoznék a többiekhez: Gratula Xaga az uj avatarhoz, kár hogy nem Excel Saga-s :p
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Bruce

Itt az ideje, hogy én is gratuláljak azoknak, akiknek eddig nem:
Grat Xipe az új avatárhoz!
Grat Xaga az új avatárhoz!
Grat Blimp a 600-hoz!
Grat Baldy az 1300-hoz!
Grat Moha az 1400-hoz!
Még valaki? Senki? Ha mégis kimaradt valaki, szóljon!

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

.Attila

Grat SysOP XXL az új avatarhoz! Saját készítés?

Baldy

Quote from: ShiroiGratulálok SysOP XXL az új Avatar-hoz!

Csatlakozom az elõttem szólókhoz :)

Kalibur

Quote from: BaldyRitka látvány egy szuperhõs, akinek a fején melltartó van :) ...
Legalább annyira, mint te meeten  :rolleyes: :D ... Akkor mostszombaton jöszte? (én igen, ünnepelni, hogy végre átmentem a szervkém vizsgán... aszittem ilyen velem nem fog történni...)
ON: mivel vizsgákra készülve ca két-két és fél hete nem jártam erre (vagy még több...) és ez alatt utánnaszámolni is sok, mennyi hozzászólást termeltetek... hát kollektív grat mindenkinek ^__^ !
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Baldy

Quote from: KaliburLegalább annyira, mint te meeten  :rolleyes: :D ... Akkor mostszombaton jöszte? (én igen, ünnepelni, hogy végre átmentem a szervkém vizsgán... aszittem ilyen velem nem fog történni...)
ON: mivel vizsgákra készülve ca két-két és fél hete nem jártam erre (vagy még több...) és ez alatt utánnaszámolni is sok, mennyi hozzászólást termeltetek... hát kollektív grat mindenkinek ^__^ !

Neked meg grat, hogy visszataláltál, és grat a sikeres vizsgádho! :):):)
Amugy nem leszek holnap meeten, mert lesz állítólag valamilyen harcmûvészeti bemutató, amit meg szeretnék nézni, és állítólag egész napos lesz. De ha hamarabb lesz vége, akkor igyekszem beérni meetre :)

Kalibur

Quote from: BaldyNeked meg grat, hogy visszataláltál, és grat a sikeres vizsgádho! :):):)
Amugy nem leszek holnap meeten, mert lesz állítólag valamilyen harcmûvészeti bemutató, amit meg szeretnék nézni, és állítólag egész napos lesz. De ha hamarabb lesz vége, akkor igyekszem beérni meetre :)
Hmm... ilyen ígéretekkel lassan tele a padlás... Mindenesetre köszönöm a köszöntõt ^^ ... majd még elválik, mennyit tudok maradni... Jó szórakozást a bemutatón!
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Meske

Köszi mindenki! :merci:

Na, most lusta leszek: (elsõsorban azért mert fáradt vagyok :p)
Grat mindenki mindenért és boldog szülinapot mindenki! ;)

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Marox

Gratula SysOP XXL az új Avatarhoz! Szép!  :)

Meske

Megnéztem SysOP XXL, Xipe és Xaga avatarját.
Szóval: GRAT NEKTEK! :jee:

Djinn

Grat SysOP XXL az új avatarhoz!!  :tezsvir:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Marfy

Quote from: DjinnGrat SysOP XXL az új avatarhoz!!  :tezsvir:
Grat Grat! :appl:

Damnatus

Hali!

Grat Noki az 1000-hez!

Djinn

Gratulálok Noki!!  :appl:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

.Attila

Grat ancient Noki! :)

Meske

GRAT NOKI AZ 1000HEZ!!!!!! :jee:

Marox

Moha

Grat Noki az 1000-hez!
Grat SysOP és Titkos az új avatarokhoz!

Cobra

Grat Noki az 1000-hez
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Marfy

Köszönöm Shiroi, Damnatus, Djinn, Trivi, Meske, Marox, Moha, Cobra! Még az elején nem is gondoltam volna hogy eljutok idáig.
Grat Titkos az új avatarhoz :cool:.