Fórumos találkozó ("meet")

Started by Ramiz, 2004-12-20, 16:04:06

Previous topic - Next topic

katz

Quote from: BaldyÉn felrakom mindegyiket, ha azt szeretnéd, de akkor te védesz meg a többiektõl :D
Elküldöd nekem a fél képemet? Egy kicsit "dolgozni" szeretnék rajta Photoshoppal... A többit felrakhatod (kivéve azt amelyiken nevetek)

Remélem Haruka azért még jössz meetre. Ez most egy kivételes este volt, mert Baldy be volt lõve vagy részeg volt vagy vmi hasonló, de igérem legközelebb, ha eljössz akkor lekötözzük Baldyt és kipeckeljük a száját. :uzi: :__devil:

Végre eljön meetre egy kedves, csinos lány erre Baldy rögtön elüldözi :beken: Szegény Haruka alig gyõzött menekülni...

Baldy

Ejnye, ennyire rémes lettem volna megint?
Ha amugy ugy könnyebben el mer jönni közénk következõ alkalommal, akkor elismerem, hogy nem voltam józan eszemnél, és köv alkalommal megbilincselhet, ha ugy jobb neki...
De akkor én is kérem azt, hogy legyen rajta lovaglócsizma, és bõrruha :D:D:D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

katz

Quote from: BaldyEjnye, ennyire rémes lettem volna megint?
Ha amugy ugy könnyebben el mer jönni közénk következõ alkalommal, akkor elismerem, hogy nem voltam józan eszemnél, és köv alkalommal megbilincselhet, ha ugy jobb neki...
De akkor én is kérem azt, hogy legyen rajta lovaglócsizma, és bõrruha :D:D:D
Szerintem ezt a részét Xipe is szivesen beválalná :D

Baldy

Quote from: katzSzerintem ezt a részét Xipe is szivesen beválalná :D

Hmmm...
Megfontolandó, mert neki is szép haja van...
De Haruka legalább jól is néz ki :hopp:
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

.Attila

Quote from: katzBaldy be volt lõve vagy részeg volt vagy vmi hasonló
Nem, nem volt :rolleyes:

Xipe

Quote from: BaldyHmmm...
Megfontolandó, mert neki is szép haja van...
De Haruka legalább jól is néz ki :hopp:

most megsertettel.
nagyon jol nezek ki feszes borrucikban.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipemost megsertettel.
nagyon jol nezek ki feszes borrucikban.

Na akkor majd gyere abban következõ meeten, és meglátjuk :D

Djinn

Ajaj! Szegény Haruka! Úgy látom elkerülhetetlenül liliomtiprás lesz a vége.   :hopp:
De azért ajánlanám, hogy õt is kérdezzétek meg. Végülis van valami köze a dologhoz.   :_piszka:   :rotflol:  :)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Ramiz

Szerintem nem sok ember fog kedvet kapni a meethez, aki ezt a topicot olvasgatja... max olyanok, akik szeretnék Xipe-t latexben táncolni a Westendben és Baldy-t beállva... szóval egy kicsit el fog "deformálódni" a meet...

:D  :hehe:  :lol:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xipe

Quote from: RamizSzerintem nem sok ember fog kedvet kapni a meethez, aki ezt a topicot olvasgatja... max olyanok, akik szeretnék Xipe-t latexben táncolni a Westendben és Baldy-t beállva... szóval egy kicsit el fog "deformálódni" a meet...

:D  :hehe:  :lol:

dehogy is.
masodik meet-en voltam, orulok hogy talalkozhattam kedvenc moderatorunkkal(ShadowWolf) es billiardoztunk egy jot.
igaz DDR-ben meg van mit gyakorolnunk es Blimpnek is fel kell probalnia meg egy szoros csizmat, de mindennek eljon a maga ideje.
kulonben is Baldy jol viselkedett, Haruka is csak nevetni tudott rajta.
viszont lehet hogy Kalibur meg elkapja mert lefenykepezte.
Katzrol is mosolygos fenykep,ami azt hittem lehetetlenseg.
nomeg persze billiard kozben az aranykopesek se voltak rosszak, de azokat nem irhatom be, hatha megsertodik valaki.

remelem egyre tobben jottok meet-re.
igy legalabb ismerni foglyuk egymast amikor nyaron elmegyunk paintballozni.
ott majd kielhetunk minden agressziot baldy ellen.
meg hat a kommandos csapat is ugy tehet mintha CS-ne.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

.Attila

Quote from: Xipemeg hat a kommandos csapat is ugy tehet mintha CS-ne.
Nekem úgyis laggolni fog :D

Baldy

Azért a biliárdosa beirhatod nyugodtan, hogy bõvithesd az aláirásodat, engedélyezem :D
Amugy sajna katz megtiltotta, hogy a képet felrakjam, amin mosolyog, szóval az a kép hivatalosan nem létezik :)
Amugy mi ez az agressziót kiélni Baldyn téma? :eeek:

katz

Quote from: BaldyAmugy mi ez az agressziót kiélni Baldyn téma? :eeek:
Megszokás.  :D  Rajtad úgy sem látszik  :rotflol:

Xipe

Quote from: BaldyAzért a biliárdosa beirhatod nyugodtan, hogy bõvithesd az aláirásodat, engedélyezem :D
Amugy sajna katz megtiltotta, hogy a képet felrakjam, amin mosolyog, szóval az a kép hivatalosan nem létezik :)
Amugy mi ez az agressziót kiélni Baldyn téma? :eeek:

igy lehet hogy el tudom csalni a lanyokat is.
_(๏̯͡๏)_

sirtomi

Mikor és hol lesz legközelebb meet?

Hátha eltudnék menni én is. Szívesen megismernék mindenkit személyesen :)

Xipe

Quote from: sirtomiMikor és hol lesz legközelebb meet?

Hátha eltudnék menni én is. Szívesen megismernék mindenkit személyesen :)

jovo het szombat a Burger Kingben az Oktogonnal.
harmadik emelet.
kb 5 orakor.
_(๏̯͡๏)_

.Attila

Quote from: Xipejovo het szombat a Burger Kingben az Oktogonnal.
harmadik emelet.
kb 5 orakor.
Jövõ héten "spec" meet lesz -> társasjátékozás, ezért nem ott lesz és nem akkor. Pontosat meg ne tõlem kérdezzetek, mert elvileg ezt Baldy szervezi, de még õ sem tudja, mert kissé lusta utánajárni.

Xipe

Quote from: TriviJövõ héten "spec" meet lesz -> társasjátékozás, ezért nem ott lesz és nem akkor. Pontosat meg ne tõlem kérdezzetek, mert elvileg ezt Baldy szervezi, de még õ sem tudja, mert kissé lusta utánajárni.

ezert mondtam hogy a Burger King lesz.
majd tarsasozunk a foldalatti allomason.
_(๏̯͡๏)_

sirtomi

Quote from: Xipeezert mondtam hogy a Burger King lesz.
majd tarsasozunk a foldalatti allomason.
Valahogy megpróbálok majd elmenni.
Remélem sikerül úgy intézni a dolgaimat.

Xipe

Quote from: sirtomiValahogy megpróbálok majd elmenni.
Remélem sikerül úgy intézni a dolgaimat.

hat ha most megsem sikerul, majd legkozelebb.
kitalalunk valamit.
_(๏̯͡๏)_

sirtomi

Quote from: Xipehat ha most megsem sikerul, majd legkozelebb.
kitalalunk valamit.
Egyszer úgy is eljutok én is meetre.
Legfeljebb majd a járókeretre támaszkodva nosztalgiázunk az animekról  :rotflol:

Xipe

Quote from: sirtomiEgyszer úgy is eljutok én is meetre.
Legfeljebb majd a járókeretre támaszkodva nosztalgiázunk az animekról  :rotflol:

hehe, ugy is jo lesz.
Pecs nincs olyan messze es amugy is megyek majd arra valamikor a kozeljovoben.
_(๏̯͡๏)_

sirtomi

Quote from: Xipehehe, ugy is jo lesz.
Pecs nincs olyan messze es amugy is megyek majd arra valamikor a kozeljovoben.
Akkor vendégem leszel egy sörre :) ha elfogadod.

Moha

Azért lassan jó lenne valami biztosat tudni, mert én pl. ígértem a meetre pár embernek cuccokat, és nem tudom, hogy most írjam-e ki, vagy sem... :rolleyes:
Én sem vagyok túl közel a fõvároshoz.

Xipe

Quote from: sirtomiAkkor vendégem leszel egy sörre :) ha elfogadod.

ezt megbeszeltuk.
Moha, ird nyugodtan, legfeljebb majd megkergetnek.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Most szombaton társasjátékos meet lesz, a hely szervezõdik, ha szerencsénk van, ma délután már meg is lesz a hely, és akkor már konkrét infot is fogok tudni adni :)
Addig tessék türelemmel lenni, és azt mindenkinek igérem: Meglesz a "spec" meet biztosan :)

katz

Quote from: BaldyAddig tessék türelemmel lenni, és azt mindenkinek igérem: Meglesz a "spec" meet biztosan :)
Legfeljebb az lesz benne a "spec", h Xipe feszülõs bõrcucban fog megkorbácsolni :D :D :D

Baldy

Quote from: katzLegfeljebb az lesz benne a "spec", h Xipe feszülõs bõrcucban fog megkorbácsolni :D :D :D

Háááát... õõõõ... khm...
Még nincs itt a szülinapom, ugyhogy várjatok vele  :rolleyes:  :hopp:

Xipe

Quote from: katzLegfeljebb az lesz benne a "spec", h Xipe feszülõs bõrcucban fog megkorbácsolni :D :D :D

Katz, ebbe nem egyeztem bele.
csak mondtam hogy jol all rajtam.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Nem találom 2 DVD-met, amibõl 1 nem is az enyém:

Filmes DVD (Suicide Club, Audition, Musa és még egy), "BA" jelzéssel;
Stanley Kubrick: Ragyogás.

Ha valakinél van, az légyszi jelezzen nekem! Köszönöm!!!
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!