Help Topic Hardver/Szoftver

Started by Nakahara, 2002-11-13, 20:06:43

Previous topic - Next topic

m46u5

A "Microsoft AntiSpyware Beta1"-rõl tettem fel egy "érdekes" képet az image board /b/ kat-ba.
"A Bittorrent nagyszerûen pótolja a mozit az életemben, az eMulenél jobb videotéka pedig nincs."

Karma XXL

Quote from: bpka000Azureus kifagy a NOD-tol.
Egyebkent a mircet nagyon sok progi spyware-nek vagy afelenek ismeri fel, hisz adodtak tudtommal regebben esetek, hogy azon keresztu:l okoztak problemakat embereknek.

Nalam semmi baj a NOD32-vel es az Azureus 2.3.0.0-val.

Alkyra

Én csakis ZoneAlarm+Antivirust használok.
:)
Az bõven elég. Meg amióta FF-et használok azt se tudom, hogy mi az a popup meg spyware, hogy a vísusokól ne is beszéljek. :)
S ez nem is terheli le annyira a gépet.

Dragon

Quote from: SysOP XXLNalam semmi baj a NOD32-vel es az Azureus 2.3.0.0-val.
Érdekes, pedig az Azureus a saját honlapján nagybetûkkel reklámozzák ezt az issue-t.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Tyrael

Quote from: bpka000Azureus kifagy a NOD-tól.
Egyébként a mircet nagyon sok progi spyware-nek vagy afélének ismeri fel, hisz adódtak tudtommal régebben esetek, hogy azon keresztül okoztak problémákat embereknek.
Azureusbol csak a bugos 2.3.0.0-as verzio problemazik a noddal, de az is megoldhato (amugy sem kifagy, hanem 100%on hajtja a procit)
"Akinek nod32 miatt megy a proci 100-on azureussal, a megoldás:
nod control center megnyit=>imon=>setup=>miscellanous fül=>exclusion edit=>és itt megadja a javaw.exe elérési útvonalát  és láss csodát    5% processzorhasználat.
Mindez azu2.3.0.0 és új java"

Tyrael

TurboK

Nod32vel csak annyi bajom volt hogy nem engedte bezárni a registryt amikor kilépett egy user (winxp, többszörös bejelentkezés mellett), és kifagyasztott mindent, ujra kellett inditani a gépet. Ja, meg szinte lehetetlen crackelni.
F-Prot nagyon apró és jó, de talán egy picivel gyengébb a NODnál.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

m46u5

Quote from: TurboK...Ja, meg szinte lehetetlen crackelni...

Mindent meg lehet oldani másképp is :)
Nekem mondjuk van egy feltörhetõ változatom, csak az kicsit régebbi változat (2.000.9) viszont ez felhasználónév és jelszó nélkül is fissíti az adatbázisát a neten keresztül.
Azonban én most úgy haszánlom a legújabb változatot (2.50.16), hogy nem az internetrõl frissítem a szükséges file-okat, hanem letöltöm egy mappába, aztán onnan fissítem a víruskeresõt. (Megadok egy másik szerevert, ami lényegében egy mappa a winyón)
Amúgy itt mindig található a fissítéshez szükséges file-ok:
http://magistr.ultranet.ru/Nod32/
igaz nem mindennap fissül, de hetente 1x biztos.
"A Bittorrent nagyszerûen pótolja a mozit az életemben, az eMulenél jobb videotéka pedig nincs."

Fazék

Quote from: TurboKNod32vel csak annyi bajom volt hogy nem engedte bezárni a registryt amikor kilépett egy user (winxp, többszörös bejelentkezés mellett), és kifagyasztott mindent, ujra kellett inditani a gépet. Ja, meg szinte lehetetlen crackelni.
lehetetlen? egyszerûen csak jó "kiadást" kell szerezned ;) a jelszókérést meg nagyon jól ki lehet kerülni évekre :)

és dícséretes, hogy kibírtad és nem javítottad ki FF-t illetõen Alkyra-t tévhitében ;) :)

Alkyra

Quote from: Blimphogy kibírtad és nem javítottad ki FF-t illetõen Alkyra-t tévhitében ;) :)

Huh? :eeek:  Miben tévedtem? Csak én vagyok ennyire, hülye, hogy nem értem?

Fazék

Quote from: AlkyraHuh? :eeek:  Miben tévedtem? Csak én vagyok ennyire, hülye, hogy nem értem?
dehogy vagy hülye, csak kisebb tévhitekben élsz :)
ennek a topic-nak a 66-os hozzászólásától kezdõdõen folytattunk egy "vitát" TurboK-val FF-et illetõen, sztem érdemes átolvasni, mert így utólag kénytelen vagyok belátni, hogy az FF túlzott idealizálása tényleg reális kifogás a részérõl ;)

Alkyra

Quote from: Blimpdehogy vagy hülye, csak kisebb tévhitekben élsz :)
ennek a topic-nak a 66-os hozzászólásától kezdõdõen folytattunk egy "vitát" TurboK-val FF-et illetõen, sztem érdemes átolvasni, mert így utólag kénytelen vagyok belátni, hogy az FF túlzott idealizálása tényleg reális kifogás a részérõl ;)

Oh. oké. már a frász jött rám, hogy megin hülye voltam s hülyeséget beszélek. :)  :)

Sinistro

Quote from: TyraelAzureusbol csak a bugos 2.3.0.0-as verzio problemazik a noddal, de az is megoldhato (amugy sem kifagy, hanem 100%on hajtja a procit)
"Akinek nod32 miatt megy a proci 100-on azureussal, a megoldás:
nod control center megnyit=>imon=>setup=>miscellanous fül=>exclusion edit=>és itt megadja a javaw.exe elérési útvonalát  és láss csodát    5% processzorhasználat.
Mindez azu2.3.0.0 és új java"

Tyrael

Ez tényleg megoldja a problémát. A kis méretû file-okkal nem volt gond, de 1 GB felett a számítógépem már slide-show szerûen mûködött. Szóval 1000x köszönet a megoldásért.

Kraivan

Total commandert használok és a következõ dolgokat adtam meg:

Kapcsolat neve: usteam.hu:31337
Kiszolgáló neve: usteam.hu:31337
Felhasználói név: kraivan
jelszó: sok csillag :P

Mást mit lehetne megadni?
Próbáltam már passzív mód, tûzfal beállítás, stb. Egyzserûen semmi :'( Már törnek ki belõlem az elvonási tünetek. Nekem nem elég napi pár rajzfilm az A+-ról. Nekem több kell!  :__devil:

Fenrir

Rohadtul nem értek az internethez.
Én sem tudok feljelentkezni a szerverre, tûzfal miatt.
Valaki felvilágosítana, hogy mit csináljak, vagy kit öljek meg?
For those who seek perfection there can be no rest in this side of the grave.

Necrid^

Megolvasni Moha aláirásat és minden probléma meg oldödik..
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Moha

Quote from: Fenrirvagy kit öljek meg?
Szerintem a helyi rendszergazdát. :)
Tényleg, olvassátok el az aláírásomban az ftp beállításokat, és ha nem megy, akkor valószínû valami tûzfal fogja meg. (Ez koliban elég gyakori). Ilyenkor max annyit tudtok tenni, hogy megkérdezitek a helyi szupervigyort, hogy mi a helyzet...

Pirula

Ha már lehet itt segítséget kérni. Van egy kis gondom a Mozilla levelezõjével. Flottul megy minden addig amíg nem akarok elküldeni egy mailt, akkor ugyanis kiírja hogy nem megfelelõ SMTP kiszolgálót adtam meg. Freemailes címem van, ilyenkor mi a teendõ?

Fazék

Quote from: PirulaHa már lehet itt segítséget kérni. Van egy kis gondom a Mozilla levelezõjével. Flottul megy minden addig amíg nem akarok elküldeni egy mailt, akkor ugyanis kiírja hogy nem megfelelõ SMTP kiszolgálót adtam meg. Freemailes címem van, ilyenkor mi a teendõ?
freemail "Hogyan?" részlegbõl:
Quote3.7 Ha van más internetelérésem és POP3 protokollal szeretném letölteni a leveleimet, megtehetem-e?

Igen, ráadásul ilyenkor semmiféle idõkorlát nincs, csupán a postafiók mérete nem lehet nagyobb 5 megabyte-nál. (Véleményünk szerint ez bõven elegendõ: egy "komoly" levelezõ többheti levelezése sem haladja meg az 1 megabyte-ot.) Ez esetben a csatlakozáshoz használt szolgáltató SMTP szerverét kell beállítani, s csak a POP3 szervernek kell a freemail.hu szervert megadni.

tehát a szolgáltatód smtp szerverét kell oda bepötyögnöd, amennyiben megadod, pillanatok alatt kideríthetõ az is :)

Pirula

Quote from: Blimptehát a szolgáltatód smtp szerverét kell oda bepötyögnöd, amennyiben megadod, pillanatok alatt kideríthetõ az is :)
Tehát az axeleroét ha jól értem?

Moha

Arra is figyelj, hogy a Thunderbird (már ha arról van szó, mint Mozilla levelezõ), hajlamos SMTP-re is jelszót használni, ami ugye nem szokott kelleni.
Nekem egyik helyen emiatt vagy 6-szor vissza kellett mennem beállítani...

Fazék

Quote from: PirulaTehát az axeleroét ha jól értem?
Akkor ha minden igaz, mail.axelero.hu-t kell megadnod smtp-nél és amennyiben nem freemail-t használnál, hanem az axelero fiókját, akkor pop3 kiszolgálónak is ezt kéne megadnod. de mivel lassan áttérés történik (2 éven belül már mindenkinek) az axelero.hu végzõdésrõl a t-online.hu végzõdésre, amennyiben nálatok ez már megtörtént itt találhatsz beállítási segítséget, egész színvonalasan bemutatva. Sok szerencsét! :)

Pirula

:merci: Mindkettõtöknek, most már zökkenõmentesen megy!

animoni

Hova lehet vicceket feltenni? :haha:
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

Pirula

Quote from: animoniHova lehet vicceket feltenni? :haha:
A nagyon LOL topicba mehet!

animoni

Quote from: PirulaA nagyon LOL topicba mehet!

Köszi szépen :haha: !!
[/COLOR]

animoni

Help!!!
Hogy lehet azt megcsinálni, hogy 1 válaszon belül, egyszerre több embernek válaszolni? Probálgattam már de még nem jöttem rá :D
[/COLOR]

Karma XXL

Quote from: animoniHelp!!!
Hogy lehet azt megcsinálni, hogy 1 válaszon belül, egyszerre több embernek válaszolni? Probálgattam már de még nem jöttem rá :D

Kézzel. Írás közben a QUOTE tag segítségével tudsz idézetet írni.

[QUOTE=név]üzenet copy-paste-elve[/QUOTE]

Tyrael

Quote from: SinistroEz tényleg megoldja a problémát. A kis méretû file-okkal nem volt gond, de 1 GB felett a számítógépem már slide-show szerûen mûködött. Szóval 1000x köszönet a megoldásért.
kaptam erte egy szurke szinu rep-et
az mire jo?
piros a rossz, zold a jo, de a szurke mit csinal? :)

Tyrael

Sinistro

Quote from: Tyraelkaptam erte egy szurke szinu rep-et
az mire jo?
piros a rossz, zold a jo, de a szurke mit csinal? :)

Tyrael

Küldtem egy PM-et.

Alkyra

Hogyan lehet Virtual Dub-bal hangot lementeni aviból?
Melyik parancsal??