Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Fazék

Quote from: NethireeHehe: eltévedtem?  :lol: Nem az offtopic>offtopic linken vagyok? :zen:
a shonen-ai topic-ból jöttünk át, arra vonatkozott az egész
Quote from: Tyraelakkor menjunk megviszabb
az nembaj, ha te odairsz egy offtopic hozzaszolast, de az baj, ha en valaszolok ra
ertem
...
Azért írtam oda, hogy akiket érint, pl Emarsharae is nagyobb valószínûséggel elolvassa, mert szinte biztos vagyok, hogy szegény annyira kiborult, hogy max azt a topic-ot nézi meg újra, de nem tudom mit olyan nehéz megérteni ezen. Persze ha utolsó szó mániás vagy (mint ahogy részben én is), akkor érthetõ hogy nem bírod megérteni, ha egyszer megkérem az embereket, hogy ne ott folytassuk. Az csak egy szimpla kérés volt semmi több, olyan mint ha egy étteremben megkérnélek miután egy kicsit odafingtam, hogy légyszi ne dohányozz mellettem, mert engem nagyon zavar a cigi és te illendõségbõl megtennéd. Te úgy döntöttél, hogy ez nem érdekel. Ok. Szimpla kérés volt, mivel viszont engem zavar a füst, keresnék egy távolabbi asztalt, ha nem gond, bocsi.

üdv, én, Blimp, szvsz, offtopic, szvsz, én

Kvikveg

Szerintem meg valaki atnevezhetne a topicot es nyithatna egy uj shonen-ai-t, csak a filmeknek. Na. Admiiiiiiiin! :bruhuhu:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

Quote from: DjinnNa látod ez a valami, hogy én heroin nélkül is ilyen vagyok alapállapotban. Talán a sötét oldal mellékhatása...  :hopp:
Djinn olyan kómás, hogy már Blimp és Tyrael értelmetlen huzakodására sem reagál semmit... :D Hiába, korán kell annak felkelni, aki meg akarja hódítani a világot! Az ördög sem alszik! ... ööö... izé... lehet, hogy... *nyekk!!!* (spontán eltört a nyakam, hogy ne derüljön ki az igazság: Djinn = :bsd: ...) :D

Amúgy nagyon :lol: volt a shonen-ai topik... abszolút értelmetlen lenne többet hozzászólnom, fõleg hogy már mindenki kivont karddal-paizzsal lép be abba a topikba, szóval elég agresszív lett a légkör, meg a rendes beszélgetés is megindult. De nagyon tetszett a Blimp-féle lezárás (valamennyire mûködött is): mindenki (E., Manu, én stb) buta, és mindenki butaságokat írt, valamint mindenkinek csak ott van igaza, ahol a másikat lehülyézi. :D :haha:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

katz

Quote from: Tyraelakkor menjunk megviszabb
az nembaj, ha te odairsz egy offtopic hozzaszolast, de az baj, ha en valaszolok ra
ertem
...
Már az elõzõ postod is a :_piszka: szintjén volt
Quote from: BlimpPszichológiai stb felmérések alapján pont a legerõsebb homofóbokban van bizonyos buziságra hajlamosság... természetesen vannak, akik tényleg útálják a buzikat és írtanák õket, de hát õket csak sajnálni tudom...
Szoval vki vagy nagyon homofob, és van aki a nagyon homofobsága miatt buzi lesz? :wtf:
Quote from: Blimphülyeségnek találom, hogy manapság divat melegnek/biszexnek lenni, és hogy mennyire büszkék egyesek rá, hogy melegek, de hát kisebbségek esetében ez nem olyan meglepõ viselkedésforma.
...
Háááát...
Quote from: Blimpkatz: komoly vallásosságod és totálisan határozott világszemléleted megmagyarázza kommentjeid miértjét, de ettõl függetlenül sajnos továbbra se túl szimpatikus a hozzáállásod mások véleményéhez.
A toleranciának is van határa, és Én nem fogom tolerálni a homoszexualitást!!!
Quote from: Blimpnéhányan elsõre érzékenyen reagálnak, amikor ilyen sziklaszilárd világképpel találkoznak és tulajdonképpen nem túl fair, amikor elküldöd õket a fenébe
Gyakorlatilag egyre több ilyen ember van. Az átlag ember gyenge és befolyásolható/irányítható. Én nem nagyon kedvelem ezeket az embereket és ennek hangot is adok.
Quote from: BlimpRendben hogy rólad lepattannak a sértések, de másoknak komolyan sz*rul eshet amit mondasz, mert az átlag emberi természet sajnos ilyen. Persze tudom, hogy az ilyen embereket gyengének tartod, és ilyen barátok nem is kellenek neked, de... hmm már nem igazán tudom hova akartam kilyukadni ezzel a fejtegetéssel, azt hiszemm túl fáradt vagyok az egésznapi kerti munkától... sorry :rolleyes:
Nem vagyok Griffith! Az én barátaim között is van kevésbé erõs jellem, csakhogy én ez ellen teszeik is, azzal h megpróbálom erõsíteni õt és több tartást adni neki! Aki gyenge azt elnyomják, ez egy ilyen világ!

Fazék

Quote from: RamizDe nagyon tetszett a Blimp-féle lezárás (valamennyire mûködött is): mindenki (E., Manu, én stb) buta, és mindenki butaságokat írt, valamint mindenkinek csak ott van igaza, ahol a másikat lehülyézi. :D :haha:
Jól van na :haha: Mindig is bajban voltam a rendesen érthetõ fogalmazványok megírásával, de a szándék megvolt :) :D

Fazék

Quote from: katzSzoval vki vagy nagyon homofob, és van aki a nagyon homofobsága miatt buzi lesz? :wtf:
Nem buzi lesz, hanem egyszerûen kezdettõl fogva "lappangó meleg", csak nevelése miatt totál elutasítja az egészet, és eszébe se jut, hogy az lehet, és kb a dologtól való megtanult undora miatt utasítja el totálisan a meleg dolgokat. Vagy valami ilyesmi, bevallom én se néztem sokkal jobban utána a dolgoknak, és nem is nagyon áll szándékomban, mert annyira azért nem érdekel.

katz

Editeltem az elõzõt!
Quote from: BlimpNem buzi lesz, hanem egyszerûen kezdettõl fogva "lappangó meleg", csak nevelése miatt totál elutasítja az egészet, és eszébe se jut, hogy az lehet, és kb a dologtól való megtanult undora miatt utasítja el totálisan a meleg dolgokat.
Ez érdekes. Kiváncsi vagyok mitõl lesz vki buzi!

Fazék

Quote from: katzGyakorlatilag egyre több ilyen ember van. Az átlag ember gyenge és befolyásolható/irányítható. Én nem nagyon kedvelem ezeket az embereket és ennek hangot is adok.

Nem vagyok Griffith! Az én barátaim között is van kevésbé erõs jellem, csakhogy én ez ellen teszeik is, azzal h megpróbálom erõsíteni õt és több tartást adni neki! Aki gyenge azt elnyomják, ez egy ilyen világ!
Ok, korrekt hozzáállás, te szilárdan hiszel valamiben és határozottan csinálod. :)
Bár nehéz megemésztenem az alkalmazkodás képessége, kompromisszumkézség nélküli embereket, amennyiben intelligensen tudják ezt csinálni, mint például te, addig semmi gondom velük. :)

Moha

Quote from: katzEz érdekes. Kiváncsi vagyok mitõl lesz vki buzi!
Naruto will make you gay. :D :hehe:

Fazék

Quote from: katzEz érdekes. Kiváncsi vagyok mitõl lesz vki buzi!
Azt hiszem az elõbb írt példámban szinte tisztán a genetika a felelõs a dologért. Másoknál elõjön a nevelés, illetve komoly tényezõ a divat (mert sajnos ez az), mint feltûnési viszketegség is.

Fazék

Quote from: RamizDe nagyon tetszett a Blimp-féle lezárás (valamennyire mûködött is): mindenki (E., Manu, én stb) buta, és mindenki butaságokat írt, valamint mindenkinek csak ott van igaza, ahol a másikat lehülyézi. :D :haha:
Ja még csak annyit tennék hozzá, hogy nagy különbség van a között, ha valaki azt mondja hogy "butaságot mondtál" és a között, hogy "buta vagy". Én csak az elõbbit használtam. ;) :)

Tyrael

hajnalban kicsit almos voltam, igy jozan fejjel kicsit eros lehetett amiket irtam
lenyeg az, hogy nem vagyok jo a kie legyen az utolso jatekban :P

Tyrael

Nethiree

Quote from: BlimpJa még csak annyit tennék hozzá, hogy nagy különbség van a között, ha valaki azt mondja hogy "butaságot mondtál" és a között, hogy "buta vagy". Én csak az elõbbit használtam. ;) :)

Hát ez igaz. :zen:
Alapszabály: sose az embert minõsítsd, hanem a cselekedeteit!

katz

Quote from: MohaNaruto will make you gay. :D :hehe:
:lol: Ez most ütött
Quote from: BlimpBár nehéz megemésztenem az alkalmazkodás képessége, kompromisszumkézség nélküli embereket, amennyiben intelligensen tudják ezt csinálni, mint például te, addig semmi gondom velük. :)
Ez érdekes, mert minden barátom olyannak tart, aki a jég hátán is megél
Quote from: BlimpAzt hiszem az elõbb írt példámban szinte tisztán a genetika a felelõs a dologért. Másoknál elõjön a nevelés, illetve komoly tényezõ a divat (mert sajnos ez az), mint feltûnési viszketegség is.
Genetika? Hááát. A nácik sokat kutatták a témát, de nem jutottak õk sem értékelhetõ eredményre. Szvsz erre a kérdésre sajnos nem olyan egyszerû választ kapni...

Fazék

Quote from: katzEz érdekes, mert minden barátom olyannak tart, aki a jég hátán is megél
Igen, kicsit éreztem utólag hogy sántít, szóval valami olyasmit akartam mondani, hogy nem hagyod, hogy mások megváltoztassanak, meghallgatod a véleményüket, elmondod a tiedet, amiben szinte teljesen biztos vagy, hogy úgy is van és ennyi, de ritkán fordulhat elõ, hogy változtatnál a viselkedéseden mások miatt, mert úgy érzed mindig magadat kell adnod, ez másképp nem is lehetne, és jobb ha mindenki hozzászokik ehhez. :D
Quote from: katzGenetika? Hááát. A nácik sokat kutatták a témát, de nem jutottak õk sem értékelhetõ eredményre. Szvsz erre a kérdésre sajnos nem olyan egyszerû választ kapni...
Idõvel talán elfogadható bizonyítékok is születnek a témában, addig csak találgathatunk, sejthetünk. 100 év múlva újra megtárgyaljuk, ok? :D

katz

Quote from: BlimpIgen, kicsit éreztem utólag hogy sántít, szóval valami olyasmit akartam mondani, hogy nem hagyod, hogy mások megváltoztassanak, meghallgatod a véleményüket, elmondod a tiedet, amiben szinte teljesen biztos vagy, hogy úgy is van és ennyi, de ritkán fordulhat elõ, hogy változtatnál a viselkedéseden mások miatt, mert úgy érzed mindig magadat kell adnod, ez másképp nem is lehetne, és jobb ha mindenki hozzászokik ehhez. :D
Mondjuk úgy: ha vki meg akarja változtatni a véleményem egy adott témában, annak ugyan csak jól kell tudnia érvelnie ;)
Quote from: BlimpIdõvel talán elfogadható bizonyítékok is születnek a témában, addig csak találgathatunk, sejthetünk. 100 év múlva újra megtárgyaljuk, ok? :D
Ok :haha:

Ramiz

Quote from: BlimpJa még csak annyit tennék hozzá, hogy nagy különbség van a között, ha valaki azt mondja hogy "butaságot mondtál" és a között, hogy "buta vagy". Én csak az elõbbit használtam. ;) :)
Egy tõrõl fakadnak. Az elõbbi kicsit enyhébb. Amúgy még mindig nem gyõztél meg a témában, de szerintem nem vagy buta, sõt, nem is mondtál butaságot, mindössze más a véleményed, mint nekem. :angyali: :zen:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Ramiz

Quote from: HVp213De igen! Enyhén átsütve sültkrumplival, némi savanyúság kiséretében! :lazza:
Fúj, nem elég, hogy szörnyekre bukik, még nekrofil is! :hehe: :__devil:

Zelgadis

Már szerintem nem fakadnak egy tõrõl kedves R. :D
Attól hogy valaki nem buta, még mondhat butaságot olyan dologról amiben nem eléggé tájékozott (és esetleg azt hiszi, hogy de). Ez nem jelenti azonnal azt, hogy az illetõ sík hüjje (ha esetleg mégis az az egészen más téma :D), egyszerûen csak olyat mondott, amire a legenyhébb kifejezés, hogy butaság :)

Homokossághoz: nem tudom, hogy neveltetésrõl itt lehet-e szó, engem a világ minden kínzóeszközével sem tudnának ránevelni, hogy a fiúkat szeressem... Az, hogy valakit esetleg gyerek korától kezdve így nevelnek mennyire mûködik... hát engem nem kellett ránevelni, hogy ha látok egy szép szál leányzót, mûködésbe lépjenek a hormonjaim :D Az szerintem nem nevelés kérdése, hogy valaki "mire izgul" :)

Ramiz

Quote from: ZelgadisMár szerintem nem fakadnak egy tõrõl kedves R. :D
Attól hogy valaki nem buta, még mondhat butaságot olyan dologról amiben nem eléggé tájékozott (és esetleg azt hiszi, hogy de). Ez nem jelenti azonnal azt, hogy az illetõ sík hüjje (ha esetleg mégis az az egészen más téma :D), egyszerûen csak olyat mondott, amire a legenyhébb kifejezés, hogy butaság :)
Én nem arra gondoltam, hogy egy tõrõl fakad, kedwesch Zel, amire te, hanem arra, hogy valakinek azt mondod, hogy "butaságot mondtál". Ezt ti. így is meg lehet fogalmazni: "szerintem ez nem egészen így van", vagy: "tudomásom szerint itt tévedés esete forog fent". Vagy valami. No mindegy. :)

Quote from: Zelgadisengem a világ minden kínzóeszközével sem tudnának ránevelni, hogy a fiúkat szeressem...
Na, na... azért vannak durva dolgok. :rolleyes:  :__devil:
1984 ismerõs? A te történeted így érne véget: "...Szerette a fiúkat." (ehelyett: "Szerette Nagy Testvért.")

Fazék

Quote from: RamizÉn nem arra gondoltam, hogy egy tõrõl fakad, kedwesch Zel, amire te, hanem arra, hogy valakinek azt mondod, hogy "butaságot mondtál". Ezt ti. így is meg lehet fogalmazni: "szerintem ez nem egészen így van", vagy: "tudomásom szerint itt tévedés esete forog fent". Vagy valami. No mindegy. :)
Nono fiam, kõbõl nem lehet hidat építeni?

Szóval igenis úgy van ahogy Zel is mondta, és pszicho órákon is ez hangzott el, csak ott a "hülye vagy" / "hülyeséget mondtál" példát hozták föl. :) És ahol kijavítottalak, ott nem "tévedés esete forgott fenn" hanem átgondolatlanul "butaságot mondtál" :haha: :D Szerintem :D

Ramiz

Szóval hülye vagyok, miiii?  :morci: :D - jé, tényleg. :rolleyes:  :lazza:

katz

Quote from: RamizNa, na... azért vannak durva dolgok. :rolleyes:  :__devil:
1984 ismerõs? A te történeted így érne véget: "...Szerette a fiúkat." (ehelyett: "Szerette Nagy Testvért.")
"Aki nem halna meg semmiért, az nem elég jó az élethez."

Ramiz

Quote from: katz"Aki nem halna meg semmiért, az nem elég jó az élethez."
Így ér véget a könyv, vagy ez valami más?

.Attila

Quote from: katz"Aki nem halna meg semmiért, az nem elég jó az élethez."
"Aki megbarátkozik a halállal, megtelik életerõvel."

Ramiz

Fazék

Quote from: RamizSzóval hülye vagyok, miiii?  :morci: :D - jé, tényleg. :rolleyes:  :lazza:
Jó persze esetedben, tényleg mindegy lett volna melyiket használom  :__devil: :haha:

én is csatlakozom: He?

katz

Quote from: RamizNandaaaa?
Melyik nem megy?

"Aki nem halna meg semmiért, az nem elég jó az élethez."
Ha nincs semmi ami számodra fontosabb a tyúkszaros életednél, akkor nem vagy több egy véglénynél, aki csak az ösztöneinek él!

"Aki megbarátkozik a halállal, megtelik életerõvel."
Ha elfogadod, hogy a mindenható Isten bármikor elveheti az életedet, akkor többé nem fogsz félni a haláltól. Ha nem félsz a haláltól, legyõzhetetlen leszel! Ezen a világon nincs semmi amitõl félni kellene, kivéve Isten haragja! Az élet rövid, bármikor vége érhet, de halál mindig is volt. A halál örök. Majdnem örök.

Nethiree

Szóval így jutunk el a homoszexualitástól a halálig?
A halál ugyanolyan természetes, mint a születés, csak az ismeretlensége okoz félelmet az emberekben. Ezért nézzük szájtátva a halálról szóló filmeket, képeket, és ezért áll meg izgatott lázzal az utcán a "jónép", ha egy balesetet lát, ahol megérintheti a halála szele.
Nekem az a filozófiám, hogy az élethez kell több bátorság, mint eldobni magunktól mindent. Megfutamodni az élet elõl gyávaság.
Lehet, hogy ezek így hajnalban túl komor gondolatok.
Nem is ragozom tovább. :(

Ramiz: miért váltottál nicket? -.- Nekem az elõzõ jobban tetszett. :eek:

Tyrael

Quote from: NethireeSzóval így jutunk el a homoszexualitástól a halálig?
A halál ugyanolyan természetes, mint a születés, csak az ismeretlensége okoz félelmet az emberekben. Ezért nézzük szájtátva a halálról szóló filmeket, képeket, és ezért áll meg izgatott lázzal az utcán a "jónép", ha egy balesetet lát, ahol megérintheti a halála szele.
Nekem az a filozófiám, hogy az élethez kell több bátorság, mint eldobni magunktól mindent. Megfutamodni az élet elõl gyávaság.
Lehet, hogy ezek így hajnalban túl komor gondolatok.
Nem is ragozom tovább. :(

Ramiz: miért váltottál nicket? -.- Nekem az elõzõ jobban tetszett. :eek:
viszont az ongyilkossagot te hoztad szoba :)
---------------------
Orokke akarok elni! Eddig sikerult...
Meghalni minden hulye meg tud, en elni akarok!
Az elet egy szar jatek, de k**va jo a grafikaja!
:)

Tyrael