Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

katz

Quote from: Tyraelkitol kaptam az elozo hoszabb postomra reputationt? :)
mert szurke, es nemtom hogy ez most jo, vagy rossz.
Nem tom, de még egy buzis beszólás és tõlem kapsz majd minden nap egyet.

Tyrael

Quote from: katzIsmersz te egy szót is a könyvbõl?
Szerinted, hogy van az, hogy én, aki olvasta, kritizálja az egyházat? A válaszaid alapján te bele sem néztél a vallások topicba, h tud mirõl folyt a vita és mire jutott
nem, vallasok topicba nem neztem bele, de itt olvasgattam a hozzaszolasokat.
es nem a temara valaszoltam, csupan arra, hogy a homokosok is emberek, es azert mert a te vallasod szerint ez bun, attol meg ugyanugy emberek, max bunos emberek.
ahogy a tolvajok, hutlenek, ongyilkosok(bar az fobenjaro bun) stb.
es azert mert te (illetve a vallasod) bunnek tartja, meg ugyanugy joguk van az elethez, es a meleg mivoltukhoz, amig masokat nem zaklatnak vele.
Engem a szektasok sem zavarnak, amig nem teritenek eroszakosan, nem szedik el a tagok penzet, es nem csinalnak tomeges ongyilkossagot (egyszoval amig senkinek sem artanak vele)
hiszen szolas/vallasszabadsag van
gondolom ettel mar disznohust, iszlamoknal az mar bunnek szamit, ergo a bunos vagy
megsem ment meg oda hozzad egy torok sem, hogy megverjen erte

Quote from: BonciBANZAIIIIIIIIIIIII!!!!!

Na szóval:
A Mai Hime hangja alapjában véve 116.8 kbps-os. +-7.4kbps, mert vbr. cbr-be akartam átnyomni, lett egy 112 kbps-os és egy 128 kbps-os változat, néhány mega eltéréssel, viszont ez a néhány mega sokat segíthet abban, hogy ráférjen egy dvd-re az egész sorozat.
Kérdés: van lényeges, ténylegesen hallható különbség szerintetek a 2 között?
hallgass bele.
sztem nagy kulonbseg nem lehet

Tyrael

katz

Quote from: BonciA Mai Hime hangja alapjában véve 116.8 kbps-os. +-7.4kbps, mert vbr. cbr-be akartam átnyomni, lett egy 112 kbps-os és egy 128 kbps-os változat, néhány mega eltéréssel, viszont ez a néhány mega sokat segíthet abban, hogy ráférjen egy dvd-re az egész sorozat.
Kérdés: van lényeges, ténylegesen hallható különbség szerintetek a 2 között?
Nem sok. Attól függ mennyire vagy vájtfülü, akkor meg ugyis 160 kbps a minimum.

Tyrael

Quote from: ShiroiHa változtatnak az életvitelükön, akkor még lehetnek azok.

Mennyit olvastál belõle?

:lol:
Shiroi, asszem innentol kezdve ignoralom a postjaidat, nem akarok beszolni, de csak mert ott a sheriff csillag a mellkasodon, de ez nagyon durva beszolas volt.

nemtom, anno meg altalanos suliban jartam hittanra

Tyrael

katz

Quote from: Tyraelnem, vallasok topicba nem neztem bele, de itt olvasgattam a hozzaszolasokat.
Amikor említettem, nyugodtan megtehetted volna és most nem kellene x.-szer elmondanom ugyanazt.

Az egy dolog, hogy a vallásom mit tart bûnnek, az meg egy másik, hogy én miként gondolkodom. A kettõt próbálom közelebb hozni, de nem én vagyok Jézus, csak egy ember aki követi õt, és csak Isten lehet tökéletes.

.Attila

Belehallgattam, különbséget nem igazán hallottam. Nem hinném, hogy vájtfülû lennék, ráadásul az equipment sem olyan, hogy szerintem észrevehetõ lenne rajta a különbség.

katz

Quote from: TyraelShiroi, asszem innentol kezdve ignoralom a postjaidat, nem akarok beszolni, de csak mert ott a sheriff csillag a mellkasodon, de ez nagyon durva beszolas volt.
Mi volt ebben durva?
Quote from: Tyraelnemtom, anno meg altalanos suliban jartam hittanra
Gratulálok, és ettõl már rögtön teologusnak érzed magad?

katz

Quote from: BonciBelehallgattam, különbséget nem igazán hallottam. Nem hinném, hogy vájtfülû lennék, ráadásul az equipment sem olyan, hogy szerintem észrevehetõ lenne rajta a különbség.
Hallgass bele, spec effekteknél. Robbanás, ha van etc, ha ott nincs eltérés, akkor jo a kisebb fájl is.

Tyrael

Quote from: katzMi volt ebben durva?

Gratulálok, és ettõl már rögtön teologusnak érzed magad?
ha egy pedofil megeroszakol valakit elottem, akkor csak akkor tarthatom abberraltnak, ha probaltam mar en is, vagy ha szexualpszichologus vagyok?
Kereszteny vallas alapteteleit ismrem, nagyjabol tudom mirol hogyan velekedik
de figyelembe kene venni, hogy azota eltelt parszaz ev, es nehany dolog megvaltozott.
Persze az altalanos erkolcsi normak nem (ne olj, ne lopj, stb), de ha alkotmany adta joga az embernek (az osszes felvilagosult orszagban) sajat nemebol valasszon maganak halotarsat (amig ezzel mas torvenyeket nem sert [eroszak, nem kiskoru, stb]) akkor nem ertem te honnan veszed a batorsagot, es az erkolcsi alapot, hogy azt mond rajuk, hogy ezert mar nem is emberek.
ez mar fasiszta gondolkodas, csak a kekszemu, szoke ember az aria, aki meg nem illik bele ebbe a vilagkepbe, mar mehet is a levesbe
Egy kis TOLERANCIÁT pls.
Reszemrol befejeztem a politika/vallas boncolgatasat. De remelem idovel meg fog valtozni a hozzaallasotok ebben a temaban.

Tyrael

.Attila

Quote from: katzHallgass bele, spec effekteknél. Robbanás, ha van etc, ha ott nincs eltérés, akkor jo a kisebb fájl is.
Maradok a 112-nél, semmi különbséget nem hallottam, ellenben az a pár mega igen jól jöhet.

Assassin

Quote from: TyraelReszemrol befejeztem a politika/vallas boncolgatasat. De remelem idovel meg fog valtozni a hozzaallasotok ebben a temaban.

Tyrael

Nem kell általánosítani, mindenkinek más a véleménye/gondolkodása/hozzáállása.:)
" There is no sin to know their sins."

Meske

Quote from: BonciNo ezt viszont nem hiszem el. A szülõ valóban példakép, de ennyire nem.
Ha jól látom más korosztályról beszéltek. :)
katz inkább az egészen kicsikrõl beszél, akik még tényleg nem tudják felmérni maguktól, hogy mi a jó és mi a rossz, Bonci pedig inkább már az idõsebbekrõl, akiknek már valamennyire van itélõképességük.
Ugyanis egészen pici korban a gyerek még mindent a nagyobbaktól/szüleitõl/idõsebb testvéreitõl vesz át, s ha látja, hogy a szülõ megveri a kutyát, akkor majd õ is próbálkozni fog vele, mert hát ha az apjának/anyjának lehet, akkor õ neki miért ne lehetne.
A kicsit idõsebbek, akiknek már valamennyire kialakult a saját ítélõ képességük tényleg megtudják ítélni szüleik cselekedeteit, s ha nem tetszik nekik nem fogják utánozni, sõt ellenezni fogják.
Tehát így a véleményetekkel elcsúsztatok szerintem egymás felett, mivel ha megfigyeljük a gyerekek más és más korban másképp viselkednek. :)

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Tyrael

Quote from: AssassinNem kell általánosítani, mindenkinek más a véleménye/gondolkodása/hozzáállása.:)
reszemrol lezartam, amit akartam elmondtam, nem altalanositottam, kettejuknek szolt

Tyrael

katz

Nem tom ezt ki küldte, de egyvmit üzennék neki:
Egy gerinctelen kis féreg vagy, aki túlságosan nagy patkány ahhoz, h felválja a saját véleményét! Szaros kis netcigány! :b+:
Quote from: TyraelKereszteny vallas alapteteleit ismrem, nagyjabol tudom mirol hogyan velekedik
de figyelembe kene venni, hogy azota eltelt parszaz ev, es nehany dolog megvaltozott.
Miért is? A Biblia általános tanításokat ad, nem konkrét utasításokat.
A hittanon neked tanított izé, nem volt több az általános egyházi maszlagnál, am ugyancsak távolról közelíti a Bibliát.
Quote from: TyraelPersze az altalanos erkolcsi normak nem (ne olj, ne lopj, stb), de ha alkotmany adta joga az embernek (az osszes felvilagosult orszagban) sajat nemebol valasszon maganak halotarsat (amig ezzel mas torvenyeket nem sert [eroszak, nem kiskoru, stb]) akkor nem ertem te honnan veszed a batorsagot, es az erkolcsi alapot, hogy azt mond rajuk, hogy ezert mar nem is emberek.
Aha, és mennyi idõ múlva mondanád azt, h változtassunk meg egy másik erkölcsi normát is, mert már elavult. Hány év múlva lehet majd szabadon ölni? Addig majd hibernálom magam!
Quote from: Tyraelez mar fasiszta gondolkodas, csak a kekszemu, szoke ember az aria, aki meg nem illik bele ebbe a vilagkepbe, mar mehet is a levesbe
Én szemét náci, utálni merem a szegény buzikat. Kövezzetek meg!
Quote from: TyraelEgy kis TOLERANCIÁT pls.
Már irtam: A toleranciának is van határa!
Quote from: TyraelReszemrol befejeztem a politika/vallas boncolgatasat. De remelem idovel meg fog valtozni a hozzaallasotok ebben a temaban.
Feletsd el! Az én nézõpontom szerint te állsz a rossz oldalon.

Mára ennyi. Megyek haza. Hétfõn jövök, addig azt csináltok amit akartok.

Tyrael

Quote from: katzNem tom ezt ki küldte, de egyvmit üzennék neki:
Egy gerinctelen kis féreg vagy, aki túlságosan nagy patkány ahhoz, h felválja a saját véleményét! Szaros kis netcigány! :b+:

Miért is? A Biblia általános tanításokat ad, nem konkrét utasításokat.
A hittanon neked tanított izé, nem volt több az általános egyházi maszlagnál, am ugyancsak távolról közelíti a Bibliát.

Aha, és mennyi idõ múlva mondanád azt, h változtassunk meg egy másik erkölcsi normát is, mert már elavult. Hány év múlva lehet majd szabadon ölni? Addig majd hibernálom magam!

Én szemét náci, utálni merem a szegény buzikat. Kövezzetek meg!

Már irtam: A toleranciának is van határa!

Feletsd el! Az én nézõpontom szerint te állsz a rossz oldalon.

Mára ennyi. Megyek haza. Hétfõn jövök, addig azt csináltok amit akartok.
a repes hozzaszolasodra adtam
felolem kuldozgethetjuk egymasnak :)
gondoltam hogy megint sarkitott szituaciokkal fogsz majd jonni
ezek szerint akkor egessuk meg a poganyokat (mindenki pogany aki nem keresztely), a fold lapos, es nem gombolyu (alul pokol, felul menyorszag, aki mast mond, eretnek)... Nem gondolod hogy nem lehet orokervenyu igazsagokat felallitani?
es ha valami nem hajlik, az torik.

Tyrael

Ramiz

Quote from: katzMi volt ebben durva?
Szerintem is nagyon durva volt!!!
A vitába és a negatív repezésbe nem szállnék be, de szerintem lassan véget érhet... elég undorító, és nem biztos, hogy mindenkit érdekel a 20. sarkított példa meg a negatív rep harc (mindkét oldalra gondolok). Kezditek feszegetni nálam is az Ignore funkciót... egyszerûbb abbahagyni, tényleg. (Különben sem lehet moderátort ignorálni.)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Sinistro

Huh. Pár napra elvonulok tanulni és most azt sem tudom, hol áll a fejem, annyi mindent írtatok  :rolleyes: .
Hogy más téma is legyen: találtam 1 feladványt a net-en, lefáradtam tõle. Gondoltam, beteszem, fáradjatok le ti is, jól. Ha van kedvetek hozzá, gondolkozzatok rajta. Azért kifestve csatolom a megoldást is, de csak akkor ér megnézni, ha nagyon nem megy  :) .

A betûket számokkal kell helyettesíteni!

S E N D
+ M O R E
----------
M O N E Y

Megoldás:

A két legnagyobb 4 jegyû szám összege:
9999
+9999
-------
19998

Tehát M = 1

Ha M = 1 akkor a lehetséges legnagyobb végeredmény:

9999
+1999
------
11998

Mivel M = 1 –el O nem lehet 1 ergo O = 0

Tehát:

SEND
+10RE
------
10NEY

E + 0 nem lehet nagyobb mint 9 (mert N nem lehet nulla),
tehát 10-1 = S = 9

9END
+10RE
------
10NEY

E + 0 = N csak úgy lehetséges, ha N + R > 10,
Tehát E+0+1 = N = E+1

Innen két irány lehetséges:
1, D+E <10 akkor:

N+R = E+10
(E+1)+R = E+10
E+1+R = E+10
E+R = E+9
R = 9
Ez nem lehet, mert azt már tudjuk, hogy az S = 9.

2, D+E > 10 akkor
N+R+1 = E+10
(E+1)+R+1 = E+10
E+2+R = E+10
E+R = E+8
R = 8

9END
+108E
------
10NEY

Már tudjuk D+E > 10 és az Y nem lehet 0 vagy 1 akkor D+E >= 12.

A eddigi fel nem használt számok: 2,3,4,5,6,7
Két szám hozható ki ami >=, a 13 és a 12
A 13 a 6+7 és a 7+6, de egyik sem jó, mert akkor a N = E+1 nem teljesül.
Marad a 12.
A 12-t a maradék számokból összeadni:
6+6 (ezt ugye azonnal kizárhatjuk)
Marad:
1, 5+7
2, 7+5

1, Ha D = 5 akkor E = 7.
Ha e = 7, akkor mint tudjuk N = E+1 = 7+1 = 8
Mivel az 8 már az R értéke, ez a lehetõség nem jó.

2, D = 7 akkor E = 5 és N = E+1 = 6

Behelyettesítve:
9567
+1085
------
10652

.Attila

Quote from: RamizSzerintem is nagyon durva volt!!!
A vitába és a negatív repezésbe nem szállnék be, de szerintem lassan véget érhet... elég undorító, és nem biztos, hogy mindenkit érdekel a 20. sarkított példa meg a negatív rep harc (mindkét oldalra gondolok). Kezditek feszegetni nálam is az Ignore funkciót... egyszerûbb abbahagyni, tényleg. (Különben sem lehet moderátort ignorálni.)
Már abbahagyták ;)

Djinn

Quote from: KvikvegEgyik nepmeseben sincs pl olyan, hogy es a pasi kilogatta szep hosszu hullamos szoke hajat a torony ablakan, hogy imadott hercege felmaszhasson - vagy ilyesmi. Nem veletlenul. Normalis, ha az embernek egy apja es egy anyja van, nem veletlenul.
Ugye ez talán attól is van, hogy az, mi számít mesének, az eléggé az adott társadalom szabályozza. Ha nem ez lenne benne, akkor már nem mesének hívnák ugyebár. És akkor kezdhetjük elölrõl....
Quote from: katzÉn vagyok hülye, vagy ennek a mondatnak tényleg nincs értelme :confused:
Azt hittem van értelme. De lehet, hogy csak nekem volt. Ez egy elismerõ mondat lett volna, hogy pozitív irányba tudtál változni... :3x3:
Quote from: katzElsiklottál a lényeg felett, vagy én nem fogalmaztam tisztán. Az egy dolog, h pár éve bementem a boltba és vettem egy Bibliát, mert kíváncsi voltam mi van benne és ez megváltoztatott, de nem minden ember képes önmagától megváltozni. Ezeknek segítség kell, akár az önön akaratuk ellenére (drog/alkoholelvonó)...
Nem siklottam el felette. Mint mondtam nem áll szándékomban megváltani a világot. De nem áll szándékomban magamat felsõbbrendûnek sem kikiáltani. Néha kicsit már frusztráló, mennyire lenézed azokat az embereket, akik nem olyanok, mint te. Igen tényleg van akinek segítség kell? És? Akkor mi van. nem értem, akkor azok az emberek már kevesebbek?
Quote from: katz...de van egy réteg akiket nem lehet meggyógyitani, mert születésüktõl fogva másaok. Genetikailag buzik (vagy vmi ilyesmi).
Meglehetõsen zavaró, hogy önkényesen eldöntöd, a homoszexualitás egy betegség és ezekután tényként beszélsz róla. :ejj:
Quote from: katzSétálgass egy kicsit hosszabb idõt Pesten a csöveseket és végtermékeiket kerülgetve...
Akin nem lehet segíteni, mert nam akarja, h segítsenek neki, azzal mit csinálsz?
Eleget sétálgattam már pesten és nem csinálok semmit a csövesekkel. Kb 10.szerre írom, hogy nem tudok mindenkit megmenteni és nem is akarok. Nem áll szándékomban a nyakamba venni a világ problémáit, de az nem azt jelenti, hogy "amíg nem tudok róla, addig nem bánt". De azt tudom, hogy nem az a megoldás, hogy kinyírjuk õket. Vagy az, hogy a homo-kat nem számítjuk embernek :wtf:
Quote from: katzA cigi legföbb oka a pszichomokusok szerint az orális frusztráció. A delikvenst nem szoptatták eleget, ezért a szájával akaratlanul is potlolagos cselekvésbe kezd késõbb: eszik/alkesz lesz/cigizik. A legtöbben ezért nem tudnak leszokni az ilyen jellegû tevékenységrõl, mert nem találnak megfelelõ pótcselekvést. Aki cigizik, az leszokás eszik és kövér lesz, aztán meg nyafog, h a cigi vékonyít, de ez baromság!
Igen ezt én is hallottam. Szvsz ez egy nagy adag lótrágya. De felõlem az hisz benne, aki akar.
Nekem nincs agyturkász diplomám, ugyhogy nem számít, mit mondok/tapasztalok...  :lazza:

Én sosem fogom megérteni ezt a "buzik nem emberek" nézetet. Nekem nem veszi be a gyomrom. Na ezt pl. nem tolerálom. De tudod, mit? Nem tudok ellene tenni ezért kénytelen vagyok elfogadni, hogy ezt gondolod. Ez így mûködik más dolgokkal is. Ilyen egyszerû. :)
Mi emberek vagyink, nem istenek (ahhogy mondtad is) Nem tudunk mindent megoldani és nem is a feladatunk.  :rolleyes:

edit: :wtf:, az ember válaszol valamire, közben meg kitör a sokadik világháború. Ha én is durva voltam, akkor bocs. Nekem nem töünt fel, d sosem lehet tudni....  :rolleyes:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Djinn

Quote from: ShiroiCsak azért mert moderátor vagyok, még nem fogok visszaélni vele.
Megkérdõjelezhetõ kijelentés :hehe: :D
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Moha

Quote from: Manu1. Ez tudom nem nyugtat meg, de én a szívembe zártalak, sok más emberrel egyetemben itt a fórumon. Persze tudom, ez nem igazi, csak virtuális. Egyébként  barátból (nem pedig haverból) meg nem is kell sok, mert másból sem állna kiaz ember, csak ápolná a kapcsolatait :)
Köszönöm.  :tezsvir: Jó, hogy ezen a fórumon elfogadják az embert. :) Ezért is szeretek ide járni.
Quote2. Inkább ebbe menekülj, nem úgy, mint mondjuk a magyar társadalom vészesen nagy része az alkoholba.
Teljesen egyetértek! Én személy szerint elég ritkán iszom. Ünnepekkor szoktam, meg nagy melegben jól esik egy hideg sör, pláne ha a barátaimmal ülök le. De amúgy nem szoktam inni.
Jó, egyszer sikerült csúnyán leinnom magam, de az más helyzet volt...

Meske

Quote from: SinistroHuh. Pár napra elvonulok tanulni és most azt sem tudom, hol áll a fejem, annyi mindent írtatok  :rolleyes: .
Hogy más téma is legyen: találtam 1 feladványt a net-en, lefáradtam tõle. Gondoltam, beteszem, fáradjatok le ti is, jól. Ha van kedvetek hozzá, gondolkozzatok rajta. Azért kifestve csatolom a megoldást is, de csak akkor ér megnézni, ha nagyon nem megy  :) .

S E N D
+ M O R E
----------
M O N E Y
Nem rossz kis feladvány. :)
Bár lehet jobb lett volna, ha nem csatolod hozzá rögtön a megoldást is, mert akkor lehet, hogy tovább próbálkoztam volna vele, de így hamarabb gyõzött a kísértés és megnéztem... :p

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Tyrael

Quote from: RamizSzerintem is nagyon durva volt!!!
azert en megprobalom

Tyrael

Manu

Quote from: HVp213Tessék a "híreket" figyelni. Mostanába a DC-sek a kedvenc célpontjai a törvényt védõ szerveknek! Ezt egy DC-s emberkének küldték!

Az ennek bekövetkeztét megelõzendõ óvintézkedésekrõl kérnék egy két tippet, ha lehet és vannak ilyenek. Persze azon az egyéb alternatíva nélküli kijelentésen túl hogy ne használjam ezt a klienst. Ha lehet PM-ben. :merci:

Tyrael

Quote from: ManuAz ennek bekövetkeztét megelõzendõ óvintézkedésekrõl kérnék egy két tippet, ha lehet és vannak ilyenek. Persze azon az egyéb alternatíva nélküli kijelentésen túl hogy ne használjam ezt a klienst. Ha lehet PM-ben. :merci:
eddig csak invitelnel volt ilyen, es asszem ok is kaptak egy lebaszast, mert jogszerutlenul jartak el

Tyrael

HVp213

Quote from: Tyraeleddig csak invitelnel volt ilyen, es asszem ok is kaptak egy lebaszast, mert jogszerutlenul jartak el

Tyrael
Én is így hallottam és azért jogszerûtlen mert nem adhatja ki az adataidat senkinek...
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Kvikveg

Quote from: SinistroHuh. Pár napra elvonulok tanulni és most azt sem tudom, hol áll a fejem, annyi mindent írtatok  :rolleyes: .

S E N D
+ M O R E
----------
M O N E Y

Es nem puskaztam. Buszke vagyok magamra. :D

Megoldás2:
Ami gondolom ua gondolatmenet, csak kicsit mashogy leirva...

send
 more
-----
money

serd
 mone
-----
money

s,m 123456789
m1s9 jo, csak 1 lehet mert 9999+9999nel is 1, nagyobb meg nem lesz. :)

9erd
 1one
-----
1oney

02345678
  erd
  one
oney

(ed - nem 0 egyik sem)
o - 0, nem lehet 1. 2 es magasabb sem.

9erd
+10ne
-----
10ney

erd
  ne
---
ney

erdny
2345678

e+1=n, mert csak 1gyel nohet es kell is neki

erdy 2345678 8<>e
100e+10r+d+10(e+1)+e=100(e+1)+10e+y
111e+10r+d+10=110e+100+y
e+10r+d=90+y
r=8, mert 70bol bajosan lesz 90valamennyi...

e+80+d=90+y

9e8d
+10ne
-----
10ney

234567 e<>7
e+d=10+y
ed<>2,3
d 4567
e 456 (n 567)
y 2 mert ha e 6 ->n 7 buktuk

9e8d
+10ne
-----
10ne2

d+e=12
d 4567
e 45 (n 56)

e=5 4 nem lehet, akkor d 8 lenne -> buktuk
d=7
n=6

9587
+1065
-----
10652
Azaz

9567
+1085
-----
10652
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Manu

Quote from: Tyraeleddig csak invitelnel volt ilyen, es asszem ok is kaptak egy lebaszast, mert jogszerutlenul jartak el

Tyrael
Az a para, hogy én is inviteles (ami így is nagy szívás) vagyok, de így mostmár én is le fogom baszni õket, ha kötözködni mernek (just kidding) :D

Tyrael

Quote from: HVp213Én is így hallottam és azért jogszerûtlen mert nem adhatja ki az adataidat senkinek...
igazsag szerint nem is adja ki
microfos meg stb. jogvedok feljonnek a hubokra, letoltik a filelistedet es ha illegalis cuccot talalnak, akkor az adott ip cimet, idopontot filenevet elkuldik a szolgaltatodnak, hogy csinaljon veled valamit
(erdemes megemliteni a peerguardian progit, ami annyit csinal, hogy a jogvedo szervezetek ip-it gyujti ossze, es nem engedi nekik, hogy hozzad kapcsolodjanak)
A jogszerutlenseg ott volt, hogy par filenev alapjan hogy jon ahhoz a szolgaltato hogy kikosse a netedet
ha en pl. a sajat hazivideoimat atnevezem gta-san-andreas.zip -nek, es megosztom dc-n, attol meg nem illegalis amit csinalok
szal kb. ennyi

Tyrael

HVp213

Quote from: Tyraeligazsag szerint nem is adja ki
microfos meg stb. jogvedok feljonnek a hubokra, letoltik a filelistedet es ha illegalis cuccot talalnak, akkor az adott ip cimet, idopontot filenevet elkuldik a szolgaltatodnak, hogy csinaljon veled valamit
(erdemes megemliteni a peerguardian progit, ami annyit csinal, hogy a jogvedo szervezetek ip-it gyujti ossze, es nem engedi nekik, hogy hozzad kapcsolodjanak)
A jogszerutlenseg ott volt, hogy par filenev alapjan hogy jon ahhoz a szolgaltato hogy kikosse a netedet
ha en pl. a sajat hazivideoimat atnevezem gta-san-andreas.zip -nek, es megosztom dc-n, attol meg nem illegalis amit csinalok
szal kb. ennyi

Tyrael
Ott a pont! (de ha jól tudom ki is adták az adatait... (persze lehet rosszul tudom))
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"