Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Assassin

Quote from: ManuAz a para, hogy én is inviteles (ami így is nagy szívás) vagyok, de így mostmár én is le fogom baszni õket, ha kötözködni mernek (just kidding) :D

Nem kell aggódnod (annyira) szúrópróba szerûen csinálják általában, azonkívül  a 'kis halakkal' nem nagyon foglalkoznak. Elkerülni meg nem lehet, ne használj semmi illegált, talán úgy. :) .... nem egy hubot kapcsoltak le..., tervbe van véve a p2p-s rendszerek felszámolása (de az hosszas folyamat, és remélem a közeljõvõben nem kerül rá sor)
" There is no sin to know their sins."

Tyrael

Quote from: HVp213Ott a pont! (de ha jól tudom ki is adták az adatait...)
lehetseges
en ugy tudom hogy nem volt szukseg az adataira
microfos felszolitotta a szolgaltatot hogy ezert es ezert csinaljon valamit az userrel, hogy fejezze be a warezolast
megtette, vege a story-nak
ha nem tette volna meg, akkor kellett volna microfosnak feljelenteni az usert, es a szolgaltato koteles lett volna kiadni az adatokat a rendorsegnek a nyomozashoz

Tyrael

Tyrael

Quote from: AssassinNem kell aggódnod (annyira) szúrópróba szerûen csinálják általában, azonkívül  a 'kis halakkal' nem nagyon foglalkoznak. Elkerülni meg nem lehet, ne használj semmi ilegált, talán úgy. :) .... nem egy hubot kapcsoltak le..., tervbe van véve a p2p-s rendszerek felszámolása (de az hosszas folyamat, és remélem a közeljõvõben nem kerül rá sor)
en csak a Matrix hubrol tudok, es azt is csak azert, mert wakeupneo ugyanazon a gepen csinalt egy fizetos warez ftp-t, es reklamozta is
mikor feljelentes alapjan kimentek a zsaruk, akkor  a dc hub is arrol a geprol futott.

Tyrael

HVp213

Quote from: Tyraellehetseges
en ugy tudom hogy nem volt szukseg az adataira
microfos felszolitotta a szolgaltatot hogy ezert es ezert csinaljon valamit az userrel, hogy fejezze be a warezolast
megtette, vege a story-nak
ha nem tette volna meg, akkor kellett volna microfosnak feljelenteni az usert, es a szolgaltato koteles lett volna kiadni az adatokat a rendorsegnek a nyomozashoz

Tyrael
Van benne ráció... Én így emlékeztem a storyra! Megtörtént, a serverekre meg "vadásznak" mostanság (ez annyira nem érint minket usereket)! (az más kérdés, hogy a warez oldalak meg dõzsölnek...)

edit: én már 3-4 cikket olvastam DC-s emberkék házkutatásáról és lefoglalásról
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Assassin

Quote from: Tyraelen csak a Matrix hubrol tudok, es azt is csak azert, mert wakeupneo ugyanazon a gepen csinalt egy fizetos warez ftp-t, es reklamozta is
mikor feljelentes alapjan kimentek a zsaruk, akkor  a dc hub is arrol a geprol futott.

Tyrael

Én is így tudom.
A Matrix nem volt reges aztán azzá tették a dinamikus ip-vel visszaélõk miatt. Ekkor lett ez a nem kívánatos reklám miatti lekapcsolás, újraindítottak egy teszthubot, aztán visszaállt a "régi rend". Lekapcsoltak pár usert, mert 40 G-nél több volt nála a törvénytelen anyag.
" There is no sin to know their sins."

Tyrael

http://hard-core.hu feliratos oldalamat is be kellett zarni szervek miatt :S
szolgaltatom ma hivott, hogy jott egy feljelentes...
pedig semmi illegal anyag nincs fent a szerveren, csak egy php script, ami kozvetit a foszerver es az user kozott

Tyrael

Darkstar

Errõl az inviteles ügyrõl találtok egy elég hosszú és tanulságos topikot a prohardveren. Mindjárt megpróbálom megkeresni.

Edit: itt is van
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

.Attila

The New York Times has published an article (registration may be required) about Hayao Miyazaki in which the director of Howl's Moving Castle is called the "world's greatest living animated-filmmaker." (animenewsnetwork-rõl)

(Nem is tudtam, hogy Hayao Miyazaki nem is élõ ember, hanem animált filmkészítõ :))

Tyrael

Quote from: BonciThe New York Times has published an article (registration may be required) about Hayao Miyazaki in which the director of Howl's Moving Castle is called the "world's greatest living animated-filmmaker." (animenewsnetwork-rõl)

(Nem is tudtam, hogy Hayao Miyazaki nem is élõ ember, hanem animált filmkészítõ :))
gondolom kimaradt egy space
world's greatest living animated-film maker
a vilagon elo legnagyobb animalt-film keszito :)
vagy nem?

Tyrael

.Attila

Quote from: Tyraelgondolom kimaradt egy space
vagy nem?

Tyrael
Több mint valószínû, én viszont csak copy paste-eltem :)

Tyrael

Quote from: BonciTöbb mint valószínû, én viszont csak copy paste-eltem :)
gondoltam :)

Tyrael

Relunx

Nah megváltoztattam az aláírásomat! Milyen lett?

Relunx

Zelgadis

Quote from: Tyraelgondolom kimaradt egy space
vagy nem?

Tyrael

UUuuuuuhhhh..... ez fájt ........

Darkstar

Quote from: RelunxNah megváltoztattam az aláírásomat! Milyen lett?

Relunx

Jó lett. Látom nem én vagyok itt az egy beteg ember, aki ilyenkor is a fórumon lóg!  :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Tyrael

Quote from: ZelgadisUUuuuuuhhhh..... ez fájt ........
nem jol ertettem?

Tyrael

Ramiz

Quote from: ManuAz ennek bekövetkeztét megelõzendõ óvintézkedésekrõl kérnék egy két tippet, ha lehet és vannak ilyenek. Persze azon az egyéb alternatíva nélküli kijelentésen túl hogy ne használjam ezt a klienst. Ha lehet PM-ben. :merci:
Én is!!! (Miért nem lehet ide? De PM is jó! A letiltják a netünket, én meghalok!!!)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Ramiz

Quote from: Raggie GordonKösz! Vártam már a helyeslésedet!(ha már úgyis olyan kevésben értünk egyet, legalábbis itt a fórumon*)
---
*: de azért a legfontosabbakban igen: CB, Sör, Unicum... több nincs! :D
...Monty Python, könyvek, filmek, rpg stb... jól van, fiam... Értem én, hogy nem akarsz hasonlítani rám, de hát nincs mit tenni... :hehe: :haha:

Quote from: HVp213(Leszámítva Zimar kollégát, de õ rá már készülök, szépen kifényestítem az alsõ lökhárítót Unicummal) (csak az azért, hogy azt mondhassam: a pia ölte meg :lazza: )
Milyen szép halál!!! :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

.Attila

5000 GET! Na mi lett belõlem? :)

Moha

Quote from: Bonci5000 GET! Na mi lett belõlem? :)
Vén róka! :hehe:

Kvikveg

Nem tudjatok hol lehetne megnezni/elolvasni Terry Wogan Eurovizios kozvetiteset? En csak a reakciokent irt levelet lattam: link, de erdekelne, hogy a ficko pontosan mitol akadt ki ennyire.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

.Attila

Quote from: KvikvegNem tudjatok hol lehetne megnezni/elolvasni Terry Wogan Eurovizios kozvetiteset? En csak a reakciokent irt levelet lattam: link, de erdekelne, hogy a ficko pontosan mitol akadt ki ennyire.
Az a Tiaro az az a Tiaro? :)

Kvikveg

Quote from: BonciAz a Tiaro az az a Tiaro? :)
Lehet, nem tudom.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Pirula

Quote from: TyraelEzt ki es mikor bizonyitotta?

Tyrael
Régi post volt, az erõszakos filmek/játékok hatása.
Eron, Huesman, Lefkowitz és Walder (1972): Does television violence cause agression? American Psychologist 27, 253-263
Link
Ez nekem elég meggyõzõ.

.Attila

Quote from: CobraDe attól még Európában beszerezhetetlenek.
De ez már nem ide való, ne offoljunk.
Ebben nem vagyok biztos. Németországban sokminden beszerezhetõ ezen a téren is. Pl. ott beszerezhetõ Kajiura Yuki album (a fene...).

.Attila

Relunx

Bonci-nak a mi lett belõlem-re válasz:
Godlike? Errõl special az Unreal Tournament jut eszembe amikor a narrátor mondja: GODLIKE!

Relunx

Necrid^

Quote from: RelunxBonci-nak a mi lett belõlem-re válasz:
Godlike? Errõl special az Unreal Tournament jut eszembe amikor a narrátor mondja: GODLIKE!

Relunx
Én inkább cs-ból sok magyarszerveren :D
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Tyrael

Quote from: NecridÉn inkább cs-ból sok magyarszerveren :D
ott inkabb csak a headshot :)

Tyrael

Xipe

milyen noob szervereken jatszotok ti?
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Tyrael

Quote from: Xipemilyen noob szervereken jatszotok ti?
magyar cs szervereken eleg elterjedt a fejloves utani headshot.wav bejatszasa.
asszem quake3bol, vagy utbol lett lenyulva

Tyrael