Ez nagyon lol :DD - Archive #1 - 2003-12 - 2006-03

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-14, 17:20:14

Previous topic - Next topic

Raggie

Kendósok figyelem: kendózz hangyával naggyon keményen
Ki gyõzte le? Az lehet csak nagymester! ;)

Edit:egy kis más: új mobilszolgáltató lépett be a piacra (a Rounin által postolt videó beli emberek között biztosan népszerû lesz!)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Csak az fogja érteni, aki láttam a Clerks-et (Shop Stop) és a Star Wars-ot legalább egypárszor, de az valószínûleg ugyanúgy szétröhögi majd magát rajta, mint én. :D
Star Clerks!
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Quote from: RamizCsak az fogja érteni, aki láttam a Clerks-et (Shop Stop) és a Star Wars-ot legalább egypárszor, de az valószínûleg ugyanúgy szétröhögi majd magát rajta, mint én. :D
Star Clerks!
Bocsesz, de már belinkeltem! Csak ennyire figyelsz zsákarc komám! :hehe: :ejj:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Necrid^

Quote from: Raggie GordonKendósok figyelem: kendózz hangyával naggyon keményen
Ki gyõzte le? Az lehet csak nagymester! ;)
De buzi ez a gép..nem lehet legyözni.. :morci:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Larrodan

Quote from: NecridDe buzi ez a gép..nem lehet legyözni.. :morci:
Hehe... én megvertem :hopp:
Mi a taktika? Állj egyhelyben és kattintásra kész... ha kettõt elõrejön felõütéssel jól arcon kell vágni és padlón van (izé... ^^" alatta)  :)
"A tigris szeme sem más mint az enyém,
De õ a háborgó tengeren túlról érkezik.
Hiányoznak majd a beszélgetések. "

M.A.G.U.S. Online RPG

Rin

Én 5-bõl ötször nyertem :haha:

Necrid^

Quote from: RinÉn 5-bõl ötször nyertem :haha:
Nem értem engem nem szeret.. 0/20 -ból,lehet hogy én vok nyomi? :lame:

Meske

Quote from: NecridDe buzi ez a gép..nem lehet legyözni.. :morci:
A legyõzés alatt mit értetek, hogy legalább egyszer le lehet e ejteni a vízbe, vagy egy megadott pontot kellene elérni (mert én egy idõ után meguntam)
Ugyanis elõször azért lökött le, mert azt hittem, hogy én a másikkal vagyok :rolleyes:, aztán gyorsan ki lehetett tapasztalni. Megvan ennek egy nagyon egyszerû stratégiája, ha leakarod gyõzni. Nekem sikerült! :)
Ha érdekel hogyan csináltam: egyszerüen egy kicsit, óvatosan közelebb mentem hozzá, s lelöktem... Csak néha õ a gyorsabb... :haha:

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Necrid^

Quote from: MeskeA legyõzés alatt mit értetek, hogy legalább egyszer le lehet e ejteni a vízbe, vagy egy megadott pontot kellene elérni (mert én egy idõ után meguntam)
Ugyanis elõször azért lökött le, mert azt hittem, hogy én a másikkal vagyok :rolleyes:, aztán gyorsan ki lehetett tapasztalni. Megvan ennek egy nagyon egyszerû stratégiája, ha leakarod gyõzni. Nekem sikerült! :)
Ha érdekel hogyan csináltam: egyszerüen egy kicsit, óvatosan közelebb mentem hozzá, s lelöktem... Csak néha õ a gyorsabb... :haha:
Egyszer sem esett a vizbe..akkor ugye pontott nem kaptam... :__devil:

Meske

Azt tudom, hogy csak akkor kapsz pontot, ha leejted a vízbe, de én úgy értettem a kérdésemet, hogy bizonyos számú gyõzelem után van e kiérttékelés, hogy összesítésben te nyertél/gyõztél vagy döntetlen lett...

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Necrid^

Quote from: MeskeAzt tudom, hogy csak akkor kapsz pontot, ha leejted a vízbe, de én úgy értettem a kérdésemet, hogy bizonyos számú gyõzelem után van e kiérttékelés, hogy összesítésben te nyertél/gyõztél vagy döntetlen lett...
Mindig õ gyöz de megnem alszok ma amig nem sikerûl... :__devil:

Ramiz

Quote from: Raggie GordonBocsesz, de már belinkeltem! Csak ennyire figyelsz zsákarc komám! :hehe: :ejj:
A sok Star Wars-os gagyi videó között még szép, hogy nem találtam meg!
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Zelgadis

Quote from: RamizVegyél elõ egy matekkönyvet, Zel. :hehe: (Tudjuk, ugyan a mágiához nem kellenek számok... :D )

FAIIAARBOOOORU!!!
http://www.misc.hu/~zelgadis/fireball.jpg">

Kvikveg

Quote from: LarrodanHehe... én megvertem :hopp:
Mi a taktika? Állj egyhelyben és kattintásra kész... ha kettõt elõrejön felõütéssel jól arcon kell vágni és padlón van (izé... ^^" alatta)  :)
Ahh, koszi, kielhettem magam...   :__devil:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Raggie

Quote from: RamizA sok Star Wars-os gagyi videó között még szép, hogy nem találtam meg!
Csatlakoznék Zelgadis kolléga véleményéhez!

Necrid: ezaz! Ezért linkeltem be! :hehe: :__devil: ;)

Well, do ya, punk?"

Necrid^

Quote from: KvikvegAhh, koszi, kielhettem magam...   :__devil:
Ezek szerint nem csak én szenvedek itt.. :morci:

Quote from: Raggie GordonNecrid: ezaz! Ezért linkeltem be! :hehe: :__devil: ;)
Nem kellet volna,hugomnak majd nem adtam egy HEADSHOT egeremmel.. :__devil:

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Moha

Quote from: KvikvegPotter konyv emlitese kepregenyben
Tipikus. :p
Én amúgy a könyvet nem olvastam, de a második filmet láttam - "elrágnattak" rá - és nem volt valami nagy szám. :rolleyes:

Dragon

Quote from: White SeeD2, Hír: Ingyen angol nyelvtanfolyamokat szerveztek, ahol a könyvben politikusok voltak láthatók. ...
Ezzel tökéletesen egyetértek, azonban azt nem értem, hogy az a bizonyos párt hogy lehetett ekkora pancser, hogy nem tudta elõre, hogy ez lesz.
Egyébként ha megfigyelitek, az megy ma nálunk, hogy ha A párt azt mondja, hogy "X", akkor B párt azonnal rákontráz, hogy "nem, mert Y". Ezután egy hónapig a médián keresztül anyázzák egymást. És ide bármelyik pártot lehetne mondani, és bármit be lehet helyettesíteni a vélemények helyére. A lényeg, hogy bármit, csak az ellenfélnek ne legyen igaza.

Na, hogy legyen itt valami vicces is:
QuoteTisztelt Ügyfelünk!

Bankunk hálózatának fejlesztése keretében, valamint a
költségek csökkentése érdekében ATM-jeinket Linux operációs
rendszerre állítjuk át.
Készpénzfelvéthez használja a getcash parancsot!

Szintaxis:
getcash -ac szamlaszam (hexaban) -c kártyaszám (hexaban) -p
pinkod (MD5 hashként) -a összeg (hexaban) -b bankazon (128 bites egyedi
számlavezetõ bankazonositó)

Ha bizonylatot szeretne kapni a tranzakcióról, akkor
irányítsa a getcash parancs stdout-ját a /dev/lp0-ba, szükség esetén
grep-ezze ki az értékes sorokat.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Ramiz

Quote from: White SeeDHmm, ma megint ritkán jól lehetett röhögni a hiradón. Jobban mondva a benne szereplõ híreken/embereken.
Hír: az usa-ban tsunami riadót rendeltek el. (...)
Ezt hívnák úgy, hogy természetes kiválasztódás, ha mégis jött volna az a tsunami...

Raggie

Quote from: KvikvegPotter konyv emlitese kepregenyben
Én ezzel nem így vagyok.... én már felérem a számítógépet könyv nélkül is! :D

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: Raggie GordonÉn ezzel nem így vagyok.... én már felérem a számítógépet könyv nélkül is! :D
Nekünk meg van sok hülye lexikonunk. :D :__devil:
(Na de most komolyan: Britannica Hungarica nagyon szép (drága), de sosincs benne, amit keresek. Új Magyar Lexikonból meg még a jó öreg szocializmussal átitatott kiadás van meg. :rolleyes: Marad az internet. :D

Kvikveg

Quote from: MohaTipikus. :p
Én amúgy a könyvet nem olvastam, de a második filmet láttam - "elrágnattak" rá - és nem volt valami nagy szám. :rolleyes:
Konyv jobb. Nem egy Hemingway, de jobb. A filmeket nem igazan szeretem, rohannak, mint allat, es egy csomo jo poen kimarad.

Raggie

Quote from: KvikvegKonyv jobb. Nem egy Hemingway, de jobb. A filmeket nem igazan szeretem, rohannak, mint allat, es egy csomo jo poen kimarad.
Végülis egyszer télleg jók! Én is elolvastam mindet! Bevallom, és nem unatkoztam rajtuk(bár a legutolsó részek már kicsit rágógumisabbak)...

Well, do ya, punk?"

Rounin

Józsika készül?dik bulizni... Apja szól neki, hogy Józsika, ne igyál sokat, mert balhé lesz. Pessze Apu, de most més szósz be, nem szoktam sokat inni. De fiam a múltkor is balhé volt. Jó, ok-ok, mondja Józsika.
Másnap Józsika felébred és érzi, hogy a szeme alatt valami nem stimel. Kimegy a fürd?be megnéz, látja, hogy egy óriási lila monokli vana szeme alatt.
Odamegy az apjához... Hé fater ez mi volt?
Mondtam fiam, hgy ne igyál sokat mert akkor hülye vagy...
Amikro hazajöttél részegen, azt még elnéztem, hogy betörted az ajtót
Nem nagyon tetszett amikor anyádat és ahúgodat lekurváztad
De amikor a szobaközepén letoltad a gatyád, odasz@rtál, teleszúrtad fogpiszkálóval és közölted, hogy sünike mától nálunk lakik..

:lol: :rotflol:

Bocsi a hibákért, copyztam

Ramiz

Milyen szolid kis vicc... :rolleyes:

Squito

Férfi a nõhöz:
- Kedvesem, te vagy a megtestesült költészet! Az ajkad Weöres, a szíved Arany, az agyad Tompa.

Minden tiszteletem a mentõsöké - õk mindennap áldozatot hoznak!

Esti holdfényben két szõke üldögél egy padon. Az egyik azt kérdezi a másiktól:
- Szerinted a Hold van messzebb vagy Florida?
- Hülye vagy? Hát látod innen Floridát?

Egy német csatornán a meghívott vendég George Lucas volt, a harmadik rész kapcsán. A beszélgetés alatt végig egy szinkrontolmács fordította a beszélgetést a mûsorvezetõ és Lucas közt. Az interjú végén megkérték, hogy mondjon valamit, ami mind a hat Star Wars részre jellemzõ, mire frappánsan azt mondta: "May the Force be with you.". A tolmácsnak sem kellett több, azonnal fordított: "Május negyedikén találkozunk.".

(18+)->

Béla bácsi megette a kutyáját.
Szomorúan nézegeti a csontokat:
- Ej, ej, Morzsi, de örülnél te ennek!

Április 1-jén Móricka szalad be az anyukája szobájába:
- Anyu, gyere gyorsan a szobalányon egy idegen bácsi fekszik meztelenül !!!
Szaladás közben lihegve kuncogja Móricka:
- Anyu, ez csak áprilisi tréfa volt! Nem idegen az a bácsi, hanem az apu!

Pilóta a toronynak.....pilóta a toronynak.....500 km-re vagyunk parttól....200 m-re a tengerszint felett .....már alig van benzin...... azonnali utasitást kérünk!
Torony a pilótához....torony a pilótához......
ismételd utánam.......ismételd utánam......
"Miatyánk ki vagy a mennyekben...."

- Hogy köszönnek az etiópnak?
- Mi szél hozott?

Két meleg veszekszik:
- Anyád!
- Tied!
- Kabbe!
- Mi van? Már békülünk?

A Sziámi-ikrek hivatalos támogatója: Nokia
|Connecting People|

Zámbó Jimmy:
3gyerek, 4 kerék, 5 szoba, 6 arany, 7 platina, 8 oktáv, 9 mm...

TurboK

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Ramiz

Quote from: SquitoFérfi a nõhöz:
- Kedvesem, te vagy a megtestesült költészet! Az ajkad Weöres, a szíved Arany, az agyad Tompa.

Minden tiszteletem a mentõsöké - õk mindennap áldozatot hoznak!

Egy német csatornán a meghívott vendég George Lucas volt, a harmadik rész kapcsán. A beszélgetés alatt végig egy szinkrontolmács fordította a beszélgetést a mûsorvezetõ és Lucas közt. Az interjú végén megkérték, hogy mondjon valamit, ami mind a hat Star Wars részre jellemzõ, mire frappánsan azt mondta: "May the Force be with you.". A tolmácsnak sem kellett több, azonnal fordított: "Május negyedikén találkozunk.".
Ezek baromi jók!!! :lol: :lul: Ember! Postolj még!!! :D

Necrid^

Quote from: TurboKhttp://ae2t.no-ip.com:88/bryan/lstb.swf
Kicsit tetrisz :D Ekkora egy baromség..