Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

.Attila

Úristen mit csináltatok itt ti hajnalban :eek:
Meg se próbálom elolvasni :)

RE@L

Mi a titkotok? Kávé, spuri? Red Bull, Bomba? =)
én gép elõtt nembírok hajnalig ülni...
Max 1 ig ha anime-t nézek de ez akkoris durva  :lazza:

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Rounin

Quote from: RE@LMi a titkotok? Kávé, spuri? Red Bull, Bomba? =)

:D Csak idõ kell rá és akár hajnali 5ig is lehet bírni :/ Amúgy az "ordibálás" szvsz egy poén akar lenni, ami a moderátori hatalmat célozza, és csak annyira szabad komolyan venni, mint HVP kollégát :]

Ramiz

Quote from: HVp213Te számolod??? :ejj:
:p:p:p:p
Ilyen egy pofátlan alakot... ilyen beszólás, aztán 2 oldal chat... ezek után merjen nekem meg Raggie-nak bárki is beszólni arra a max. 3-4 egymást követõ postra...
Vili, ezek után verheted magad büszkén a post-számodra, nem grat-ot kapsz, hanem körberöhögést. :haha: Így.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Necrid^

Látom volt egy kis buli-a Hvp213 és Rin-nek este :p
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Kvikveg

Quote from: RE@LMi a titkotok? Kávé, spuri? Red Bull, Bomba? =)
En a reges-regen, amikor meg szende elsoeves voltam, es eletemben eloszor neteztem... Mert gimiben nem fertunk hozza... Akkor lazan kihagytam 1-2 ejszakat, es belevetettem magam a halozat surujebe. Uj dolog, sok info, stb... Meg mudoztam, meg mittudomen. Szoval miert ne? Most csak azert nem csinalom, mert semmi ertelme, nappal is nyugodtan lehet. Akkor meg poen volt ejszaka. Most nem akarom a kovetkezo napra kikesziteni magam.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

RE@L

:gevumezs:  Hú de ismerõs........
Ingyenwarez meg társai........ 56K power!!!!!!!!
33.6 al kezdtem tesztvonalon uti-nál 97 ben...
Mai gyerekek else tudják képzelni hogy lehetett counter-strike ozni 56 k val 200-250 ms pingel, az már nekik überdurva lagg meg stb...
Bezzeg nekem azvolt maga a kánaán amikor lelöttem úgy egy ISDN-est vagy DSL-s fószert fejbe....
Akkoriban még tényleg csak a normálabb "szûk" réteg juthatott hozáá azért se volt gáz az elején a napster, vagy a warez, mert nem volt még a piacra kiahtó pénzkiesés miatta. De amióta mindenki elõfizethet olcsón "szélessávra" azóta van ennyire jelen az "ASVA" és barátai.
Régi szép idõk.... Hm :rolleyes:  a hõskorszak :lazza:
Amikor istenkirály gyerkõcöknek sokpénzt fizettél h vadiúj játékot megírattál vele, vagy filmet. Hogy kiraboltak :rolleyes:

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Darkstar

Elnézve az utolsó 2 oldalt, javaslom egy chat-topik nyitását. Vélemények? (Egyszer nem vagyok otthon, és Rin egész éjjel a gép elõtt ül  :rolleyes: )
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Xipe

Quote from: DarkstarElnézve az utolsó 2 oldalt, javaslom egy chat-topik nyitását. Vélemények? (Egyszer nem vagyok otthon, és Rin egész éjjel a gép elõtt ül  :rolleyes: )

minek a chat topic?
ha chattelni akar valaki akkor lepjen be az irc csatornaba.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Darkstar

Quote from: Xipeminek a chat topic?
ha chattelni akar valaki akkor lepjen be az irc csatornaba.

Úgy tûnik páran nem ismerik/nem használják.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Quote from: ShiroiHa ez igaz, akkor felveszlek tolmácsnak. :)

Tac-csontot (Vampires thread) is egész jól értelmeztem, szóval kezdhetjük megtárgyalni a fizetség módját =]

Darkstar

Quote from: ShiroiNem.

OK.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Ramiz

Quote from: DarkstarElnézve az utolsó 2 oldalt, javaslom egy chat-topik nyitását.
Elnézve az utolsó 2 oldalt, javaslom az Offtopic bezárását. Túl sok volt az off. :lol:

Quote from: KvikvegEn a reges-regen, amikor meg szende elsoeves voltam, es eletemben eloszor neteztem... Mert gimiben nem fertunk hozza... Akkor lazan kihagytam 1-2 ejszakat, es belevetettem magam a halozat surujebe. Uj dolog, sok info, stb... Meg mudoztam, meg mittudomen. Szoval miert ne? Most csak azert nem csinalom, mert semmi ertelme, nappal is nyugodtan lehet. Akkor meg poen volt ejszaka. Most nem akarom a kovetkezo napra kikesziteni magam.
Nem az a lényeg benne, hanem az, hogy ha az ember éjjel fent van (legalábbis egy darabig), akkor több ideje van. Reggel meg úgysincs hangulata az embernek a hatalmas fórumozásokhoz, chatelésekhez.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Cobra

White Seed te beszélsz megöregedésrõl?  :ejj:  Épp, hogy megkaptad a második X-et. Mit szóljanak akkor a valóban öregek, mint én vagy Kvikveg (bocs :D )? (meg még van jónéhány kevésbé aktív tag, aki már vészesen közeledik a 3. X-hez)
Usteam fórumot is mennyivel egyszerûbb volt olvasni 2 évvel ezelõtt  :rolleyes:
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Dragon

Jóvan, nagypapa, ülj csak vissza a hintaszékedbe :D
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Kvikveg

Quote from: CobraWhite Seed te beszélsz megöregedésrõl?  :ejj:  Épp, hogy megkaptad a második X-et. Mit szóljanak akkor a valóban öregek, mint én vagy Kvikveg (bocs :D )? (meg még van jónéhány kevésbé aktív tag, aki már vészesen közeledik a 3. X-hez)
Usteam fórumot is mennyivel egyszerûbb volt olvasni 2 évvel ezelõtt  :rolleyes:
Tenleg, ki a korelnok tata/nyanyus? (Ill a 2. es 3. helyezett?)

Naja. En is 97 korul szabadultam ra a netre, de egyetem elsoeven. No comment... :eeek:
Hohoholll a hihhiinntatasszekemmm??? El kene botoznomm..mm.mmm  odaig.... Jaj de nehez. Bazz, hintaszek=gorgos szekem harisnyakkal kiegeszitve, es keresztrejtveny kelyett jegyzet van elotte... :eeek: De tenyleg nehez innen felallni... :bruhuhu:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Kvikveg

Quote from: ShiroiSzerintem Baldy. Lassan 80 lesz szegény.
:lul:  :lol:   :lul:

Zelgadis

Quote from: RelunxHogy offoljak egy kicsit: Ez a 40.dik postom ma!
2 óra 21 perc alatt 40 et postolni  :eeek:
:D

Zelgadis

Na bazz, hogy mekkorát röhögtem ezen a reggelig chatelésen  :lul:
Kár lenne kitöröltetni velük

Shiroi: az OFFTOPIC téma, szerinted mirõl szól? ;)
Nem ez az a hely, ahol minden baromságot meg lehet beszélni? :]
Vagy félsz, hogy megelõznek?  :haha: ;)

Na most viszont kiderült, hogy csupa kiöregedett harcos és amazon jár a fórumra  :D

Mink mán csak ilyen vínek vagyunk, no! :)

Xipe

Quote from: ShiroiDe azért chat-nek használni a fórumot? Ezt te sem gondolhatod komolyan.

dehogynem.
nem hulyesegbol mondtak.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Zelgadis

Quote from: ShiroiDe azért chat-nek használni a fórumot? Ezt te sem gondolhatod komolyan.

A fórum arra való, hogy az oda járok megbeszéljék ügyes bajos dolgaikat.
Tévednék? :)

Tutegal

Quote from: KvikvegTenleg, ki a korelnok tata/nyanyus? (Ill a 2. es 3. helyezett?)

Naja. En is 97 korul szabadultam ra a netre, de egyetem elsoeven. No comment... :eeek:
Hohoholll a hihhiinntatasszekemmm??? El kene botoznomm..mm.mmm  odaig.... Jaj de nehez. Bazz, hintaszek=gorgos szekem harisnyakkal kiegeszitve, es keresztrejtveny kelyett jegyzet van elotte... :eeek: De tenyleg nehez innen felallni... :bruhuhu:

Nem kell aggódni ifjú hölgy  :lul:  Nem hinném, hogy itt rajtam kívül más is élõ adásban látta a holdraszállást :rolleyes:

.Attila

Quote from: TutegalNem kell aggódni ifjú hölgy  :lul:  Nem hinném, hogy itt rajtam kívül más is élõ adásban látta a holdraszállást :rolleyes:
És mégis hány éves vagy konkrétan? :)

Relunx

A Hvp213 & Rin-es pároshoz én is csatlakoztam, csak olyan 3-4 fele leléptem (de addig jókat irogéltunk a fórumba) mert 7-kor kelnem kellett, pedig szivesen maradtam volna....

Relunx

Kvikveg

Quote from: BonciÉs mégis hány éves vagy konkrétan? :)
:D A kerdest ezennel en is felteszem.

Relunx

Mármint én hány éves vagyok?
Egyélbként vki akkor megadhtaná az irc csati serverét és szobáit. Tnx  :lame:
(Usteam-es cht-en még nem voltam)

Relunx

.Attila

Quote from: RelunxMármint én hány éves vagyok?

Relunx
Te 6 nap múlva 23, azt tudjuk :)
A kérdés Tutegal felé irányult, mert õ nem írta be a születésnapját a profiljába.

Assassin

Quote from: RelunxBonci-nak a mi lett belõlem-re válasz:
Godlike? Errõl special az Unreal Tournament jut eszembe amikor a narrátor mondja: GODLIKE!

Relunx

Imádom az UT-t akárki leolthat, amúgy a magyar szervereken sajnos sok a f*g cheater, admin hiányában nem tudtunk tenni ellenük semmit:( , összefogtunk és próbáltuk elküldeni, így lesz deathmatch-bõl teamgame. :)

HVp213 te aztán kitettél magadért ismételten:)  :lul:
" There is no sin to know their sins."

Rounin

Quote from: RelunxMármint én hány éves vagyok?

Relunx

Quote from: RouninGO! GO! GO! #usteam @ irc.atw.hu (6667) GO! GO! GO! ;)

Mint már korábban elsütöttem egyszer-kétszer. Haj-rá! Haj-rá!

Edit: Ott közvetlenül zsozsotól kaphattok mass k/b-t ;)

Tutegal

Quote from: BonciÉs mégis hány éves vagy konkrétan? :)
38