Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

RE@L

Quote from: Tutegal38

:hail:
RISZPEKT!!!! :jee:

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Rounin

Quote from: RE@L:hail:
RISZPEKT!!!! :jee:

Igazán nem :_piszka: de mégis miért? Ne a kort, hanem az embert becsüld :haha:

HVp213

Na hazaértem! Nekiesek a takarításnak... :p
De legalább volt mirõl/kikrõl beszélnetek tegnap és ma  :rolleyes: (addig se vitáztatok semmin :jee: )
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

RE@L

Quote from: RouninIgazán nem :_piszka: de mégis miért? Ne a kort, hanem az embert becsüld :haha:

Azért becsülöm mert, õis szereti az anime-ket!!!!!!

(pl.: fateromat is becsültem anno azért mert imádta a C&C Red Alert sorozatot, peg akkoris volt már 44 áves....)

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Rounin

Quote from: RE@LAzért becsülöm mert, õis szereti az anime-ket!!!!!!

(pl.: fateromat is becsültem anno azért mert imádta a C&C Red Alert sorozatot, peg akkoris volt már 44 áves....)

Nem ez szûrõdött le a szimpla "ríszpekt"-bõl :)

(pl.: az embert becsülöd benne, hogy 44 évesen RA-zik, nem a korát :p (édesanyám 44 évesen Diablo2 fan)

Darkstar

Quote from: RE@LAzért becsülöm mert, õis szereti az anime-ket!!!!!!

A Red Alertet az én faterom is csípi (más stratégiát nem is nagyon ismer  :rolleyes: ), csak nem sok ideje van játszani vele, de ha leül, akár 7-8 órán keresztül is elvan.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

syeren

Quote from: RE@LMi a titkotok? Kávé, spuri? Red Bull, Bomba? =)
én gép elõtt nembírok hajnalig ülni...
Max 1 ig ha anime-t nézek de ez akkoris durva  :lazza:

Nem lehetetlen én is sokáig bírom,ált fél kettõig is. Tegnap pl. hajanli négyig fordítottam egy angol cikket ( csótányokról  :eeek:  ).. Egy vizsgára kellett beadandónak..

A kolis gépeken meg nincs fönnt irc... :(

HVp213

Quote from: ShiroiKb. 5 perc alatt végeznél a törléssel...
Mire ezt leirtad már nem voltam itthon...
Quote from: Shiroi:wtf: "ordibálj" Miért, szoktam? Ezt még az idézõjel sem magyarázza meg. :confused:
:eeek: Ahhogy mondták nem kell túl komolyan venni! Az idézõljel pedig pont megmagyarázza (nekem biztos :p) Nem tudom, hogy szoktál é ordibálni...! Amúgy meg azért írtam mert hátha nem tudsz róla, hogy nem leszek elérhetõ ezért felesleges lett volna nekem postolni ill. PM-eket irni = "ordibálni"

Quote from: RE@LMi a titkotok? Kávé, spuri? Red Bull, Bomba? =)
én gép elõtt nembírok hajnalig ülni...
Max 1 ig ha anime-t nézek de ez akkoris durva  :lazza:
Egyszerû! Csak jó társaság kell hozzá... :rolleyes:

Edit: Megvagyok a takarítással! Remélem mostantól akkor béka van és nem kapok fejletépést Shiroi...  :hehe:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Darkstar

Quote from: HVp213Remélem mostantól akkor béka van és nem kapok fejletépést Shiroi...  :hehe:

Eddig kaptál?

Más: valakinek eszébe jut valami errõl a képrõl? (Mármint a feliratról)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

syeren

Amit a Csillagok Háborúja nélkül nem tudnánk:
Minden lény tud angolul; amelyik nem beszéli, az is érti.
Minden ûrhajón van gravitáció.
Az ûrben vannak a robbanáshoz szükséges gázok.
Az ûrben terjed a hang.
Minden bolygónak van légköre és már kolóniája is; továbbá a gravitáció a bolygó nagyságától függetlenül 1 G.
Az ûrhajókon sosem esznek vagy vécéznek, csak nézik az ablakon a hiperûrt, amiben fénysebességgel haladnak.
Az ûrháborúk során minden ûrhajósnak egyértelmû, merre van fent és lent, elõre és hátra.
Az egész bolygó egyetlen nép és város.
A lézerpisztoly tára és hatótávolsága végtelen; viszont hangot ad.
Távoli civilizációk hülyén köszönnek, ellenben mindenhol ismerik a leszállási engedély fogalmát.

Csak, hogy én is off legyek egy kicsit. :)

Xipe

Quote from: syerenAmit a Csillagok Háborúja nélkül nem tudnánk:
Minden lény tud angolul; amelyik nem beszéli, az is érti.
Minden ûrhajón van gravitáció.
Az ûrben vannak a robbanáshoz szükséges gázok.
Az ûrben terjed a hang.
Minden bolygónak van légköre és már kolóniája is; továbbá a gravitáció a bolygó nagyságától függetlenül 1 G.
Az ûrhajókon sosem esznek vagy vécéznek, csak nézik az ablakon a hiperûrt, amiben fénysebességgel haladnak.
Az ûrháborúk során minden ûrhajósnak egyértelmû, merre van fent és lent, elõre és hátra.
Az egész bolygó egyetlen nép és város.
A lézerpisztoly tára és hatótávolsága végtelen; viszont hangot ad.
Távoli civilizációk hülyén köszönnek, ellenben mindenhol ismerik a leszállási engedély fogalmát.

Csak, hogy én is off legyek egy kicsit. :)

ezt barmelyik Sci FI Fantasy filmre elmondhatod.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: DarkstarEddig kaptál?

Szerintem direkt arra hajt. Talán nem látta mi lett a szeretett macival? Ezek után egy szimpla fórumita meg sem kottyan :/

Darkstar

Quote from: RouninSzerintem direkt arra hajt. Talán nem látta mi lett a szeretett macival? Ezek után egy szimpla fórumita meg sem kottyan :/
:lol: Rettegj HVp213!
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kvikveg

Quote from: RouninNem ez szûrõdött le a szimpla "ríszpekt"-bõl :)

(pl.: az embert becsülöd benne, hogy 44 évesen RA-zik, nem a korát :p (édesanyám 44 évesen Diablo2 fan)
Mazlistak. Batyam csak harmincketto, de nem nyitott animere. Csak dolgozik-dolgozik-dolgozik. Noverem viszont megnezte velem a Hellsinget. Pirospont. Anyam meg teljesen csukott, csak zene-zene-zene. Engem nem erdekel mar amit o csinal, ot meg sose erdekelte amit en csinalok. Kvittek vagyunk. :mad:

Quote from: DarkstarEddig kaptál?

Más: valakinek eszébe jut valami errõl a képrõl? (Mármint a feliratról)
Igen, a tuloldalan valoszinuleg egy figura feszit. Gondolom "dummy card"nak hivjak az alapot, amire racuppantjak. Dummy=babu.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Djinn

Forma-1 RTL klub
MINDENKI NÉZZE!!! 6-an indulta a rajtnál, elég érdekes  :eeek:   :hopp:
Kiváncsi vagyok, mi lesz ebbõl  :rolleyes:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Rounin

Quote from: DjinnForma-1 RTL klub
MINDENKI NÉZZE!!! 6-an indulta a rajtnál, elég érdekes  :eeek:   :hopp:
Kiváncsi vagyok, mi lesz ebbõl  :rolleyes:

Hehe. Érdekes. Persze ezt is ircrõl tudtam meg. Talán túlzásba viszem :D Schumi végre nyer egy futamot? :D

Djinn

Quote from: RouninSchumi végre nyer egy futamot? :D
Nagy dicsõség így nyerni :hehe:  :lazza:

Rounin

:__devil:  :__devil:
Quote from: DjinnNagy dicsõség így nyerni :hehe:  :lazza:

Hehe :D Szerintem lejárt a szerzõdése az ördöggel. MOstantól csak magára számíthat  :__devil:

Darkstar

Quote from: KvikvegIgen, a tuloldalan valoszinuleg egy figura feszit. Gondolom "dummy card"nak hivjak az alapot, amire racuppantjak. Dummy=babu.

Nem egészen, ez egy laptop mmc slotjába való "mûanyag védõpöcök". Csak amikor én megnéztem rajta a feliratot, egybõl az NGE-s dummy plug jutott az eszembe. (Lehet hogy azért, mert most megint nézem, és sokat forognak körülötte a gondolataim :) )

A forma 1 tényleg kabaré, de nem értem, hogy a ferrarinak miért kellett elutasítania a pályavonal módosítását. Csak így tudnak pontot szerezni?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Djinn

Quote from: DarkstarA forma 1 tényleg kabaré, de nem értem, hogy a ferrarinak miért kellett elutasítania a pályavonal módosítását. Csak így tudnak pontot szerezni?
Lehet, hogy benne va ez is, de szerintem az is érdekes lett volna csak úgy pályavonalat módosítani.  Meg hát ha elbaxta a Michelin, akkoe így jártak. El se hiszem, hogy ilyet írok.  :eeek:  Tudni, kell, hogy én Ferrari ellendrukker vagyok
De ez akkor is egy nagy marhaság ez az egész. Semmi értelme. Nem lennék nézõ sem a helyszínen (mondjuk ez a dobálózás eléggé unIQ-s)  :mad:

Xipe

en vilag eletemben Schumacher fan voltam. barmelyik csapatnal volt is.
igaz mar evek ota nem nezek aktivan F1-et.
azt sem tudom most mirol is van itt szo.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Darkstar

Quote from: DjinnLehet, hogy benne va ez is, de szerintem az is érdekes lett volna csak úgy pályavonalat módosítani.  Meg hát ha elbaxta a Michelin, akkoe így jártak. El se hiszem, hogy ilyet írok.  :eeek:  Tudni, kell, hogy én Ferrari ellendrukker vagyok
De ez akkor is egy nagy marhaság ez az egész. Semmi értelme. Nem lennék nézõ sem a helyszínen (mondjuk ez a dobálózás eléggé unIQ-s)  :mad:

A 10 csapatból 9 hozzájárult, csak a ferrari nem. (egy ideje én sem rajongok értük). Arra vagyok kíváncsi, hogy mi lesz a végén. (A gyõztes mennyire fogja ünnepelni magát/pezsgõzni/stb...)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Djinn

Quote from: Xipeazt sem tudom most mirol is van itt szo.
http://index.hu/sport/forma1/amgpgo0619/

Xipe

ez baromsag.
"csak akkor biztonsagosak a gumik ha a 13. kanyarban sikam van."?
mi ez a retardacio?
_(๏̯͡๏)_

Xipe

miert kene palyat modositani azert mert a gyarto szar gumikat keszit?
_(๏̯͡๏)_

Fazék

Quote from: Xipemiert kene palyat modositani azert mert a gyarto szar gumikat keszit?
pontosan! a Michelin baromi nagyot hibázott, el kéne ismerni és nem mindenféle hülye elmaradt "egyszerû" pályamódosítást hiányolni a kimaradt csapatoknál... a hat Bridgestone-os szerencsés flótás szídása pedig végképp értelmetlen.

edit: ezen a pályamódosítási ötleten csak nevetni tudok... ennyi erõvel miért nem javasolják, hogy a jobb játékosok kocsijai mögé rakjanak be utánfutót is, csak hogy több esélye legyen a bénább versenyzõknek?

Djinn

Én is ezt mondtam. Ha el***-ták, akkor így jártak.
Sajnos  :bruhuhu:

Xipe

Quote from: Blimppontosan! a Michelin baromi nagyot hibázott, el kéne ismerni és nem mindenféle hülye elmaradt "egyszerû" pályamódosítást hiányolni a kimaradt csapatoknál... a hat Bridgestone-os szerencsés flótás szídása pedig végképp értelmetlen.

edit: ezen a pályamódosítási ötleten csak nevetni tudok... ennyi erõvel miért nem javasolják, hogy a jobb játékosok kocsijai mögé rakjanak be utánfutót is, csak hogy több esélye legyen a bénább versenyzõknek?

igen KB ez lett volna a dolog lenyege.
a Michelin csinaljon olyan gumikat amik nem 12 korig birjak akkor.
*asz kivan azzal, hogy most akkor mindenki a Ferrari-t fogja hibaztatni azert mert nem egyezett bele abba hogy , jo,nem jo valami, akkor modositunk, mert mi aranyosak vagyunk.

Michelin elmehet a jo edes ****** anyjaba.
a palya palya, FIA ellenorzott es epitett palya, ami biztonsagos a versenyzesre. akinek szar a felszerelese nem sirjon azert hogy neki nem jo a palya.
vagy alljon starthoz, vagy kussoljon.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipecsinaljon olyan gumikat amik nem 12 korig birjak akkor.
*asz kivan azzal, hogy most akkor mindenki a Ferrari-t fogja hibaztatni azert mert nem egyezett bele abba hogy , jo,nem jo valami, akkor modositunk, mert mi aranyosak vagyunk.
Nem tudodm, most mi bajod, nem lett változtatás és nyert is a kedvenced.  :)
És egyébként a Ferrari-t nem kell félteni. Még a végén megsajnálom õket, ha ilyeneket írsz.  :lazza:  :hehe:

Xipe

Quote from: DjinnNem tudodm, most mi bajod, nem lett változtatás és nyert is a kedvenced.  :)
És egyébként a Ferrari-t nem kell félteni. Még a végén megsajnálom õket, ha ilyeneket írsz.  :lazza:  :hehe:

igazabol az a bajom, hogy majd holnap latni fogod, MINDENKI a Ferrarit fogja szidni, azert, mert nem engedett meg egy szabalytalan modositast.
_(๏̯͡๏)_