Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Kvikveg

Quote from: ShiroiMondjuk úgy, hogy önámítás...
Atyaeg, haloingben akarsz meghalni? Agyban, parnak kozt???!!!  :lul:
Amugy honnan van? Es mi? Es ha Biblia, akkor most egek, mint Reichstag. :eeek:

Quote from: FenrirDrakulálok!
Izé..gratulálok!
Karácsonyra kapsz tõlem egy gyönyörû 45 dioptriás szemüveget, valódi SZTK kerettel! Csak hogy igazi kockafejû matematikus legyél! :jee:
Huha, most elkepzeltem magam... Remiszto.... :D

Quote from: EmarsharaeUh... csatlakozzak, és merjem említeni, hogy van itthon két üveg Absinth? :D
Amúgy én ritkán iszom, és keveset.
De akkor már jót.
Nem kispalyas...  :eeek:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

syeren

Sziasztok! Mostantól sajnos nem leszek net közelben, ezért most kb. õszig nem tudok ide feljárkálni.  :bruhuhu:  Augusztusban én is jövök a táborba, egyébként meg Mindenkinek Jó Nyarat kívánok!!!!!

Darkstar

Quote from: syerenSziasztok! Mostantól sajnos nem leszek net közelben, ezért most kb. õszig nem tudok ide feljárkálni.  :bruhuhu:  Augusztusban én is jövök a táborba, egyébként meg Mindenkinek Jó Nyarat kívánok!!!!!

Neked is kellemes nyarat! Õszig? Az meredek!
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kvikveg

Quote from: ShiroiMi van honnan micsoda? :confused: Nem tudom mire gondolsz, és bár tippem azért van, nem szeretnék butaságot mondani - mondok így is eleget...
Ooooo... Nem az alairasodbol indult az egesz? Ajjaj.  :lame:
De azert jol eldumalgattunk.

Hallasa?
Romai katolikus.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Necrid^

Quote from: syerenSziasztok! Mostantól sajnos nem leszek net közelben, ezért most kb. õszig nem tudok ide feljárkálni.  :bruhuhu:  Augusztusban én is jövök a táborba, egyébként meg Mindenkinek Jó Nyarat kívánok!!!!!
Kellemes nyaralás..aztán jó légy és szeretettel várunk.. :jee:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Emarsharae

Quote from: KvikvegNem kispalyas...  :eeek:
Hmmm?
Nem azt mondtam, hogy naponta megiszom 2 üveggel. :D Bele is halnék.
Csak van itthon.  És mielõtt valaki megkérdi, nem a mérgezõ fajtából.  :)
"Cute things kill people."
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Ramiz

Quote from: EmarsharaeHmmm?
Nem azt mondtam, hogy naponta megiszom 2 üveggel. :D Bele is halnék.
Csak van itthon.  És mielõtt valaki megkérdi, nem a mérgezõ fajtából.  :)
Ahh... már tudom, hol rendezzük a következõ meetet. :D :hopp:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

syeren

Na jó, talán fel tudok nézni néha...  :)
Otthon nincs net.

Rounin

Quote from: White SeeDMah halászé volt, amit imádok, de ebben a dögmelegben nem volt kedvem forrót enni....

Pedig jót tesz :) Vagy a forró tea ^^

Necrid^

Quote from: RouninPedig jót tesz :) Vagy a forró tea ^^
Vagy egy meleg vizes zuhanyuzás :)

Darkstar

Quote from: NecridVagy egy meleg vizes zuhanyuzás :)

Na azt soha! Nyáron jeges víz kell! (Legalábbis nekem, a meleg alatt meghalnék.)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Darkstar

Quote from: White SeeDFõleg ha a Hinata Spring-jét használhatnám.....
Azért ez mindjárt jobban hangzik, mint egy sima zuhany!  :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Necrid^

Quote from: DarkstarAzért ez mindjárt jobban hangzik, mint egy sima zuhany!  :D
Egyetértek..:D

Ramiz

Quote from: White SeeDNem tudok DVD-t írni nappal, mert a túl nagy melegben túl sok hibát csinál...
Tényleg? Ezt nem is tudtam.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Necrid^

Quote from: White SeeDFõleg ha a Hinata Spring-jét használhatnám.....
Egyetértek...utána hirtelen megbukkan NARU és pff repülsz :)

Darkstar

Quote from: White SeeDKiraknák egy cetlit, hogy belépés csk Motoko-nak:p
Tõle még nagyobb verést kapnál, hogy a kardot ne is említsem.  :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Necrid^

Quote from: DarkstarTõle még nagyobb verést kapnál, hogy a kardot ne is említsem.  :)
:haha:

Emarsharae

Quote from: RamizAhh... már tudom, hol rendezzük a következõ meetet. :D :hopp:
Hm... amellett hogy klausztrofóbiás lenne az ennyi emberrel, említettem már hogy antiszoc vagyok? Tehát javítok: se a sperûmmel, se velem nem akarsz találkozni egy rossz napomon.  :rolleyes:
Ja, és még annyit az S&M kapcsán: se S-nek se M-nek nem vagyok jó, és még csak nem is villanyoz fel ennek az ötlete. Sõt.
A lelki mazochizmus viszont már egy teljesen más dolog...
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Rounin

Quote from: EmarsharaeA lelki mazochizmus viszont már egy teljesen más dolog...

Hmm.. ideje felvennünk a kapcsolatot. Velem akkor "jól" éreznéd magad :__devil:

A forró zuhanyt én is ellenzem, de a forró fürdõ más téma^^ Kifejezetten imádok ilyenkor is elmerülni a lángoló habokban^^

Emarsharae

Quote from: RouninHmm.. ideje felvennünk a kapcsolatot. Velem akkor "jól" éreznéd magad :__devil:
Meglátjuk, meglátjuk. Hmmmm... vajh milyen lehet egy lelki szadista? :3x3:

Rounin

Quote from: Felsmuk4. Nem sírnak, hogy "halálos sebet ejtett a magyar nemzet önbecsülésén" X.Y., amikor bocsánatot kért a msgs nevében a szlovákok ellen elkövetett háborús atrocitások miatt.

Msgs=magyarság? Mert akkor sírnak, amikor a zsidók ellen elkövetett bûnökért kérnek bocsánatot a 'msgs' nevében ;)

Rounin

Quote from: ShiroiAz aláírásom ezúttal a Berserk mangából van.

Hmm.. sokat jelentõ szavak voltak ezek. Lassan nekem is kell keresnem egy másik berserkeset :S *töpreng*

Emarsharae

Rééég olvastam már... de asszem sejtem, honnan. :D

Emarsharae

Quote from: Shiroiv26 c217 p028. Erre tippeltél? :)
Nem, ugyanis ezen az oldalon ilyen nincs is. :p
Bevallom, és azt az önkínzó vadbaromra tippeltem, vagy valami hasonlóra.
Mondom, rég olvastam.

PS: Én vagyok az egyetlen csaj aki szívbõl gyûlöli Griffithet?

Rounin

Quote from: EmarsharaeNem, ugyanis ezen az oldalon ilyen nincs is. :p
Bevallom, és azt az önkínzó vadbaromra tippeltem, vagy valami hasonlóra.
Mondom, rég olvastam.

PS: Én vagyok az egyetlen csaj aki szívbõl gyûlöli Griffithet?

Hehe.. durva. Ott van az oldal alján. Tévedni tetszel^^ Alaposan :D

Moha

Quote from: White SeeD(ugyebár, ilyenkor a gépben van 40-50 fok házon belül, és még az oldalát sem tudom leszedni mert akkor a garanciának annyi)
Már nem azért, de kellett neked elõre összerakott gépet venned... :rolleyes: Az ilyen nagy áruházban árult gépek a legvacakabbak. Sose vennék ilyet, az fix! Egyrészt hülyén állítják össze az alkatrészeket, másrészt láttam már olyat, hogy nem is az volt benne, mint ami le volt írva.
És ugyebár, ha bármit szeretnél a gépbe rakni, csak õk nyúlhatnak hozzá, az alkatrészek pedig ált. sokkal drágábbak náluk.
Meghát azok tényleg nem törõdnek a hûtéssel. Nekem - bár szép kis zsúfoltság van a gépben még nyáron sem megy a belsõ hõmérséklet 38 fok felé. Megfelelõ hûtés kérdése az egész.

Ja, és ha az íród rontja a lemezeket, ha meleg van, akkor valszleg az az író sem 101-es...

Sidney

Nem leszek gépközelben kb. szeptemberig, úgyhogy mindenkinek
NAGYON JÓ NYARAT KÍVÁNOK!  :D  :hahaha:  :D
Aztán nézzetek sok animet!  :)

Moha

Quote from: Xipea spektrum es a NG nem magyar ado.
A National Geographic tényleg nem, de a Spektrum az magyar. Mibõl gondolod, hogy nem az? Homályosíts fel!
A Discovery-t is szoktam amúgy nézni, csak azon meg elég sok II. VH-s film van, azok meg annyira nem érdekesek (legalább is számomra)

Kvikveg

Quote from: NecridEgyetértek...utána hirtelen megbukkan NARU és pff repülsz :)
Neeem, en bukkanok fel, es rugom at a ferfi szekcioba, ahol Shiroi mellett tunik fel langolo vizoszlop kepeben, gozpamacsokkal kiserve. :rolleyes:

Basszus! Hogy en erre a trivialis megoldasra nem gondoltam!
Ugy latszik a Berserk az neked, mint nekem a Hellsing.  :__devil: :D

Rounin: honnan van az avatarodon a csavo? Elolrol is megneznem magamnak.

Quote from: EmarsharaePS: Én vagyok az egyetlen csaj aki szívbõl gyûlöli Griffithet?
Nem tudom, meg nem lattam/olvastam, de ez a nagyon-nagyon-bazi kozeli jovoben valtozni fog. Konkretan hetfon. Vagy holnap este.

Moha: Spektrum HBO-hoz tartozik. En ennyit tudok. Szerintem ugyanannyira magyar, mint a retekklub, emlekeim szerint az is kulfoldi kezben van. ??? Vagy tevednek ???

Necrid^

Quote from: KvikvegNeeem, en bukkanok fel, es rugom at a ferfi szekcioba, ahol Shiroi mellett tunik fel langolo vizoszlop kepeben, gozpamacsokkal kiserve. :rolleyes:
:lul: :haha: :) :lol: