Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Shirahime

Quote from: RamizNem ér, te Doppelgänger vagy! (Nem elég, hogy Idegen (merügye az ufo az, ami a kávéscsésze alatt van meg az égen), még dupla is! :3x3: )
Igen gyorsan osztódom....amiylen gyorsan csak lehet....:D
"Yuugure ni kimi to mita orenji no taiyou
Nakiou na kao o shite eien no sayonara"

.Attila

Quote from: DarkstarÉs tényleg! Hurrá! Innentõl kezdve "teljes jogosultságunk" lesz?
Mit értesz teljes jogosultság alatt?

Darkstar

Quote from: BonciMit értesz teljes jogosultság alatt?

Azt, hogy minden szolgáltatásukat el lehet majd érni?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Ramiz

Quote from: KvikvegEscaflownet ismerem en is, azon kezdtem! Haver toltotte le. Eljen a viva, ahol eloszor meglattam vala! :D
Ja, a CB-t, Esca-t, Hellsinget, X-et, Goldenboy-t, Inuyasha-t... Jó volt az! :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kvikveg

Quote from: RamizJa, a CB-t, Esca-t, Hellsinget, X-et, Goldenboy-t, Inuyasha-t... Jó volt az! :D
Igen, CB majdnem osszes resze fel van veve, Esca szinten, erdekes, hogy a Hellsingrol elkapcsoltam, mert amikor az elejen azt a zombifejet eltapossak, az mar sok volt. Aztan egyszer eljutottam a kutyaig, ami olyan jol lep a zenere... Es lon. :jee:
A goldenboynak meg jo volt a zeneje. Marmint amit ott adtak ala. Meg is tartottam.  :jee:
Escanak is vmi mas zeneje volt - Dax Risers: People. Feldobta. Utana tok fura volt az eredeti. :eeek:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

katz

Quote from: Kvikvegdiplomas matematikus vagyok!!! Az Isten se ment meg a kockafejusegtol!!!
Részvétem.

katz

Quote from: KvikvegA goldenboynak meg jo volt a zeneje. Marmint amit ott adtak ala. Meg is tartottam.  :jee:
Megvan? El tudod küldeni? ;) :D
Szvsz a német szinkron kivételesen még a japinál is jobb volt, pláne h ezt még értettem is :haha:

Kvikveg

Quote from: katzMegvan? El tudod küldeni? ;) :D
Szvsz a német szinkron kivételesen még a japinál is jobb volt, pláne h ezt még értettem is :haha:
Maga a zene megvan, de igazan utos a filmmel egyutt. Majd megprobalom egyszer alavagni a videon meglevo resz alapjan.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Moha

Quote from: BonciMit értesz teljes jogosultság alatt?
Bonci, azért ilyenkor igázán odaírhatnád a title-be, hogy honnan is származik az idézet! :_piszka:

Amúgy a Paypal. Pont az említett post után néztem fel, és: ÁÁÁÁÁÁÁ: benne vagyunk az ország listában.
Neki is álltam a regisztrációnak, de ahogy olvasom, egyelõre csak fizetni tudunk vele, nekünk nem tudnak pénzt küldeni. Mondjuk ez pont elég ahhoz, hogy végre tudjunk rendelni eBay-rõl úgy, hogy ne kelljen a pénz elküldéséért sokat fizetni + hamar megkapja az eladó.
Meghát ugye ezer helyen csak a Paypal-t fogadják el.

Amúgy érdekes, hogy a munkatársam észrevette, hogy paypal.hu még nincs regisztrálva, aztán elindította a regisztrációt, fel is került a várólistára, de most ha megnézitek, jun 16.-i dátummal van regisztrálva a PayPal inc. nevére.... érdekes. Munkatársamnak meg semmit sem szóltak, hogy mi lett a helyzet.

.Attila

Quote from: MohaBonci, azért ilyenkor igázán odaírhatnád a title-be, hogy honnan is származik az idézet! :_piszka:
Az illetékes pontosan tudta, honnan volt ;)

Darkstar

Quote from: MohaAmúgy a Paypal. ..
Erre voltam kíváncsi. Megint egyszerûbb lett az életünk!  :)
Quote from: BonciAz illetékes pontosan tudta, honnan volt ;)
Igen, tudta.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Moha

Quote from: BonciAz illetékes pontosan tudta, honnan volt ;)
Az rendben van, hogy Darkstar tudta, de itt pl. engem és érint némileg a téma, és nem jöttem rá egybõl, hogy mirõl van szó.

katz

Quote from: Shiroién is perverz vagyok?
Viccelsz? Te álmottad azt, h egy szál kabátban szaladgálsz a városban. Mutogatós bácsi! Shiroi ecchi! :D

HVp213

Quote from: KvikvegO hogyne, ezt nalam mindig csak atmenetileg nyomja el vmi mas. Most eppen onmaga fogja. Meg friss ropogos uj avatar. Modositas alatt. :D
edit: amm, megsem.
Mi mégsem? Nem lesz új avatar bemutató?
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

syeren

Túl vagyok végre a (12db) vizsgáimon!!!  :)
(Ma végeztem ki a növényrendszertant...)

HVp213

Quote from: syerenTúl vagyok végre a (12db) vizsgáimon!!!  :)
Grat! :jee:  Hogy sikerültek?
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

.Attila

Hirtelen témaváltás:
Miért is fehér, Shiroi?

Rounin

Quote from: PirulaÉn nem vagyok sértõdõs. :) Itt kérdezném meg a fórum férfiait:
Melyikõtöket sértené ha nyáron az utcákat nyáron elözönlenék a topless lányok? :haha:

Hmm... engem !!!!!

Nem tudnék egy lépést sem tenni o.o
Rakat vattát kéne magammal vinni az akut orrvérzésemre. Vagy vakvezetõ kutyát o.o
NEM! Nem kellenek. Bár tény és való, hogy itt Mohácson rengeteg igen csinos lányka szaladgál az utcán, de az egészségem nem áldozom fel azért a látványért.
Vágó úr, kérem megjelölni a C választ. "Engem".

Kvikveg

Quote from: HVp213Mi mégsem? Nem lesz új avatar bemutató?
Pontosan, meg nem dontottem el, hogy tetszik-e elegge, vagy nem.
Bar most a legpontosabb avatar valami oromtol vadul ugrandozo figura lenne, de az nem eleg meltosagteljes. Meg olyan Alucard nincsen. :hehe:

Djinn

Quote from: Shiroi... én is perverz vagyok?
Még kérded? Te mazohista!!!  :lazza:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Cobra

Grat a sikereses vizsgákhoz Kvikveg, Syeren.

más: Bonci írta a hírek threadbe, hogy Amerikában kiadták az EL és FMP 2. DVD-jét, áruk 30$. Ezt "kicsit" soknak találom 3x24 percért. Szerintem még a kinti pénzviszonyokhoz képest is meggondolandó sok ember számára  a megvételük.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Xipe

Quote from: CobraGrat a sikereses vizsgákhoz Kvikveg, Syeren.

más: Bonci írta a hírek threadbe, hogy Amerikában kiadták az EL és FMP 2. DVD-jét, áruk 30$. Ezt "kicsit" soknak találom 3x24 percért. Szerintem még a kinti pénzviszonyokhoz képest is meggondolandó sok ember számára  a megvételük.

Ja, kint is import cikk az anime.
$20 alatt nem igen lehet venni.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

.Attila

Quote from: CobraGrat a sikereses vizsgákhoz Kvikveg, Syeren.

Érdekességként (bár már korábban írtam): a Mai Hime egy dvd-je a stúdiótól 410 yen adóval együtt (kb. 750 Ft). 4 lemezes, ha jól láttam, szóval gyakorlatilag az egész sorozat eredetiben 3000 Ft!!!!! Egy lemezt nem kapni itthon ennyiért!! Aki nem hiszi, itt a link a gyártó stúdióhoz:
http://www.sunrise-inc.co.jp/my-hime/web/products/index.html

Necrid^

Akkor tessék Rendelni...sokkal egyszerübb.én is Rendelem az xbox játékaim..sokkal olcsobb, sööt van 1-2 játékom ami nincs is magyarországon.vagyis nem lehet még kapni.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Sidney

Tudtam én, hogy okos vagy...  :jee:

Xipe

szerencsetlen novenyrendszetan, mit artott o neked valaha is?
remelem sikerultek is.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Quote from: ShiroiNa azért... ^^"
Egyébként szép termés volt ma... 35 threadben volt új hozzászólás, amióta reggel utoljára fennt voltam.
Ramiz: én is perverz vagyok?
Nem te akartál szerelmi tanácsadó topikot nyitni? :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

.Attila

Eddig a távoli-keleti gémerek kiváltsága volt a gyors játéktermi halál - de a jelek szerint hamarosan az Öreg Kontinesen is találkozhatunk a gép mellett elhanyatló fanatikusokal. Ezúttal egy (mindössze 12 éves) orosz fiatalember veszettte életét a túlzásban vitt játék miatt: a srác egy jekatyerinburgi játékteremben nyomta, közel tizenkét órán át - aztán egyszer csak a padlóra zuhant. A kórházba szállítás után megállapították, hogy súlyos epilepsziás rohamon van túl, és agyvérzést is kapott. A fiú lélegeztetõgépre került, de ennek ellenére egy hét múlva elhunyt. A kezelõorvosok szerint tökéletesen egészséges volt, a korai halálát egyértelmûen a játékszenvedély okozta.

katz

Quote from: HVp213post per day(14.69 az sok??? :p)
Alig 10-el több annál, amit hajlandó vagyok követni  :hehe:

HVp213

Quote from: katzAlig 10-el több annál, amit hajlandó vagyok követni  :hehe:
Reméltem :p