Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Rounin

Quote from: ShiroiAzóta szinte mindent elolvasok, és még a korábbiakkal is haladok. Szerinted?

Szavaid alapján még nem :D Hehe :__devil:
Darkstar: hogy tõled kérdeztem, az valójában egy Shiroinak címzett indirekt kérdés volt. Bejött.

QuoteEz kész... :lul:

He who lurks behind you dressed in white may be the very darkness that longs to devour your immortal soul :__devil: ... beware the white winged child of the cyberspace.. alaptörvény^^

Rounin, fo-renu enzeru ^^

Darkstar

Quote from: RouninDarkstar: hogy tõled kérdeztem, az valójában egy Shiroinak címzett indirekt kérdés volt. Bejött.

Utólag azonnal leesett. Kicsit lassú vagyok ma este.  :rolleyes:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Emarsharae

Quote from: KvikvegWoah! Igazi boszi! Meg boszimatrica is van hozza! :jee: :D
Oooo. Az nem egy partvis?  :hehe:
Nem matrica, papír! Figyelmeztetés, pontosabban. Mint feljebb írtam már, szövege: "Warning! Witch in bad mood. Proceed at your own risk." :D
Amúgy csak szólok, a boszi megjegyzés viccnek ok, de ha valaki komolyan ennek nevez... maradjunk annyiban hogy nem szeretem.
Amúgy meg az alja nem látszik, mindenki annak képzeli, aminek akarja. :p Legalább mindenki happy, nem?
"Cute things kill people."
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Rounin

Quote from: Shiroi1.Nem is. Ezt kikérem magamnak.

2.Lassan átmehetnél a lol-ba ilyen szövegekkel... :)

3.Nani? Az világos, hogy angyal, de milyen?

1. Meg is kaptad  :__devil:  Na jó, alássan megkövetlek -.-
2. Lassan? Akkor még nem elég jó :bruhuhu: :)
3. fo-renu -> fallen :]

Kvikveg

Quote from: ShiroiCsak azt nem értettem, miért engem említettél ott?
Beindult a randomizatorom es teged kopott ki. Ugyhogy te kerultel oda. :hehe:  Najo, egyszeruen kapasbol te jutottal eszembe. Ennyi. De tenyleg! Lusta voltam meg 5 himnemu forumitat odairni. Es kulonben is, akkor 6an tiltakoztatok volna amiatt, hogy atrugom White Seed-et kozetek. :D

Quote from: EmarsharaeNem matrica, papír! Figyelmeztetés, pontosabban. Mint feljebb írtam már, szövege: "Warning! Witch in bad mood. Proceed at your own risk." :D
Amúgy csak szólok, a boszi megjegyzés viccnek ok, de ha valaki komolyan ennek nevez... maradjunk annyiban hogy nem szeretem.
Amúgy meg az alja nem látszik, mindenki annak képzeli, aminek akarja. :p Legalább mindenki happy, nem?
Komolyan idiota lennek, ha komolyan annak neveznelek. De nem veletlen, hogy ez ugrik be, vegulis innen nezve mindent megtettel erte: fekete ruci, dogos haj, fekete macska, sepru/partvis izles szerint + meg figyelmezteto kiiras is! Mar csak valami satani varazslat hianyzik... :D :lul:
Najo, abbahagyom. :D
Kulonben is mit izelsz, en boszorkanyszombatra max egy marek naddal mehetek, meg seprum sincs! :D De fekete macskam mar nekem is van, bibibiii! Es harciasabban nez ki, mint a tied! (Valami allat levagott a fuleibol. Meg mielott felszedtuk volna.) :hehe:

Ja, macska: az a marha nem normalis. Ki volt tamasztva a funyiro hatulja, mert a telken nem gyujtjuk a fuvet zsakba. Itthon bedugtam, megneztem, hogy mukodik-e. Ugye forgott egy-kettot. A macska meg majdnem bebujt hatulrol a funyiroba. A masik meg esz nelkul elrohant. Az volt a normalisabb. Mar sejtem, hogy ez hogyan vesztette el a fuleit... :eeek:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Emarsharae

Umm... boszorkányság és okkult között sikítani lehet a különbséget. :p De hagyjuk, ez egy másik téma, és ebbe nem mászok bele. Amúgy boszorkányság poénnak nagyon jó.
A fekete macska az egész házé (mivel én allergiás vagyok a macskaszõrre, és ezért éjszakára nem lakhat nálunk), nekem csak egy csincsillám van, akitõl retteg a macska, mert a csincsilla fújtat és harap ha meglátja. A macsek meg igazi házikedvenc, dorombol, dörgölõzik, lerakod és ott marad tipus, szóval nem az az agresszív és gonosz izé, amit az állítólagos boszik tartanak. :D
Mellesleg a hajam... ne is beszéljünk róla. A dögöst nem hiszem, inkább szénakazal.  :rolleyes: Ámbár ha lenõ róla a dauer... sokkal borzalmasabb lesz. :o
A fekete viszont jogos. De néha látható vagyok zöldben is! Mondjuk szökõévente egyszer. :D
Boszorkányszombat... Keresünk neked egy botot, hozod a nádat, és csinálok neked belõle egy seprût. Bár félek boszorkányszombatonként általában itthon szoktam csincsillát sétáltatni, vagy valami hasonlóan boszorkányos vágjunk be egy sört/nem alkoholos valamit dolgokat csinálni. :D
Ha valaki esetleg meztelen tûzkörültáncolásról álmodozott, üzenem neki, hogy gatya nélkül télvíz idején vagy akár nyáron menjen ki, gyújtson tüzet és ugrálja körül és vagy lefagy mindene, vagy halálra zabálják a bogarak.  :rolleyes:
Sátáni varázslatot sajnos nem tudok neked produkálni, de gonosz vihogást talán igen. Kéred?  :)
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Ramiz

Quote from: EmarsharaeHa valaki esetleg meztelen tûzkörültáncolásról álmodozott, üzenem neki, hogy gatya nélkül télvíz idején vagy akár nyáron menjen ki, gyújtson tüzet és ugrálja körül és vagy lefagy mindene, vagy halálra zabálják a bogarak.  :rolleyes:
Ha elég közel ugrál, akkor meg: szõrtelenítés á la nature. :D

Quote from: EmarsharaeSátáni varázslatot sajnos nem tudok neked produkálni, de gonosz vihogást talán igen. Kéred?  :)
Én kérnék egyet. (Gyûjtöm a nevetéseket.)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Emarsharae

Quote from: RamizÉn kérnék egyet. (Gyûjtöm a nevetéseket.)
Amelie csodálatos élete?
(a pasi gyûjtötte a fura nevetéseket)

Darkstar

Quote from: Bonci(és a múzeumot felhívtad már?)

Ma hívom fel õket, majd úgy dél körül.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Ramiz

Quote from: EmarsharaeAmelie csodálatos élete?
(a pasi gyûjtötte a fura nevetéseket)
Én inkább a hangzásra megyek, de fonetikusan visszaadhatod itt a fórumon írásban is.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Emarsharae

Quote from: RamizÉn inkább a hangzásra megyek, de fonetikusan visszaadhatod itt a fórumon írásban is.
:D Lehetetlen.

katz

Wall scroll rendelés   Innen Akit érdekel, kéretik a megfelelõ topicban jelentkezni.

Rounin

Quote from: katzOkfejtésed nem áll fönt az emberekre. Gondolj bele: Te mekkora marha vagy! Ha találkozol egy értelmes, inteligens emberrel - mint pl szerény személyem - akkor mindkettõnknek meg kellene semmisülnie és ez eddig még nem következett be. Ebbõl vagy az következik, h amit mondasz tévedésen alapul, vagy az, h te valójában inteligens létforma vagy. Az utobbi eleddig nem nyert bizonyitást, sõt a nagyarányú hülyeségfaktorod majdhogynem kizárja ennek lehetõségét, következésképpen jelöljük meg az a) választ. A fentiek alól csak az lehet kivétel, ha te egy ördögi gonoszsággal megáldott démon vagy, aki az ostobaság álcáját felvéve tör a világuralomra, és lelkünk megrontására.

Na de a hülyeség nem egyenlõ a butasággal. A hülyeség lehet egy igen régóta ápolt családi hagyomány, egyfajta viselkedésforma, míg a butaság.. khmm. Génállomány.

katz

QuoteÜdv
Quote from: katzUpdate:
Menet közben meghívtak lagziba. A változatossák kedvéért augusztus 6 ra. :grrr: Volt barátom feleségül veszi a tehén barátnõjét. Már alig várom, így végre elköltöznek a közelünkbõl.
Szal én aug 6.reggel megyek haza :( Repnapra megyek vasárnap, aki jön, találkozhatunk ott is.

Ne haragudj, de ezen szarrá röhögtem magam. Illetve azon, hogy egyik lány fórumita (maradjon titok a kiléte ;) ) azt hitte, a volt pasid lagzijára mész :D
Úgy látszik elkerülte figyelmét a nagy homo-war^^
"Volt barátom":
A srác gyerkkori barátom volt, az elsõ. Sokat ökörködtünk együtt, egészen addig amig el nem kezdtünk cseperedni és kiderült mekkora egy gerinctelen kétszinû sunyi kis szarzsák. Azóta kétszer meggondolom kivel barátkozom, vele pedig meglehetõsen korlátozottan érintkezem.

Az uj asszonnyal 8 éve járnak. Akkoriban még csak egy csinos, butuska vidéki lány volt (szõke nõ, barna, parasztos kiadásban), de amióta a házasság fix lett, azóta extrapolálódodtak a befoglaló méretei. Még pár év és könyebb lesz átugrani, mint megkerülni. Sajnos a megjelenés kötelezõ. :(

katz

Quote from: RouninNa de a hülyeség nem egyenlõ a butasággal. A hülyeség lehet egy igen régóta ápolt családi hagyomány, egyfajta viselkedésforma, míg a butaság.. khmm. Génállomány.
Ramiznál ezt nem lehet ilyen élesen elválasztani. Nállad egyébként melyik eset áll fenn? :D

Dragon

Azt észrevettétek, hogy manapság teljesen átértékelõdtek a "barátnõm" "barátom" kifejezések?
A boldog nyolcvanas években még nem volt kötelezõ "haver"-nak mondani minden közli/távoli ismerõsödet, és hívhattál egyeseket "barátom"-nak anélkül, hogy buzinak néztek volna, illetve "barátnõm"-nek anélkül, hogy megkérdezték volna, hogy "és hányszor?".
Most a "barátnõ" szó kábé annyit jelent, hogy "a nõ akit néha megba*ok".
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

animoni

Na én is vissza tértem:) A hétvégén szülinapi bulin voltam és ott nem volt net :bruhuhu: !!! Ugyhogy...

Quote from: katzSajnos a megjelenés kötelezõ. :(

Mi az, hogy kötelezõ?????
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

katz

Quote from: bpka000Azt észrevettétek, hogy manapság teljesen átértékelõdtek a "barátnõm" "barátom" kifejezések?
A boldog nyolcvanas években még nem volt kötelezõ "haver"-nak mondani minden közli/távoli ismerõsödet, és hívhattál egyeseket "barátom"-nak anélkül, hogy buzinak néztek volna, illetve "barátnõm"-nek anélkül, hogy megkérdezték volna, hogy "és hányszor?".
Most a "barátnõ" szó kábé annyit jelent, hogy "a nõ akit néha megba*ok".
1) Aha
2) Leszerom ha buzinak néznek miatta, legfeljebb kitaposom a belét.

Rounin

Quote from: katzRamiznál ezt nem lehet ilyen élesen elválasztani. Nállad egyébként melyik eset áll fenn? :D

Nos, én büszkén vallom, hogy családi hagyomány a hülyeség nálunk - mondjuk le sem tagadhatnám - s mindemellett állítólag buta sem vagyok, de ezt nagyképûség lenne önmagamraól ilyen direktben kijelenteni^^

Bpka000:
Észre, és idegesít is rendesen :S

Kvikveg

Emarsharae italic:
mivel én allergiás vagyok a macskaszõrre
Hat ez szivas...

csincsillám van, akitõl retteg a macska
Hihi, a novereme meg az aranyhorcsogtol felt, pedig egyebkent igen arcias voly (amig a szomszed kandur el nem kalapalta) - kutyanak is nekiment. Termeszetesen az enyem is egy lusta kejenc.

Mellesleg a hajam... ne is beszéljünk róla. A dögöst nem hiszem, inkább szénakazal.  :rolleyes: Ámbár ha lenõ róla a dauer... sokkal borzalmasabb lesz. :o
He, dauer nem er!!!

boszorkányszombatonként általában itthon szoktam csincsillát sétáltatni, vagy valami hasonlóan boszorkányos vágjunk be egy sört/nem alkoholos valamit dolgokat csinálni. :D
Csincsillasetaltatasban benne vagyok, meg nem lattam olyat. :D:D:D

Ha valaki esetleg meztelen tûzkörültáncolásról álmodozott, üzenem neki, hogy gatya nélkül télvíz idején vagy akár nyáron menjen ki, gyújtson tüzet és ugrálja körül és vagy lefagy mindene, vagy halálra zabálják a bogarak.  :rolleyes:
Uh, na nem kosz, mar zuhanyoztam ugy, hogy latszott a lehelletem - szilveszter kulcsoshazban - de koszonom, rendszeresen inkabb nem... Azon csodalkoztam, hogy nem lettem beteg...

Sátáni varázslatot sajnos nem tudok neked produkálni, de gonosz vihogást talán igen. Kéred?  :)
Hat persze! :__devil:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

katz

Quote from: animoniMi az, hogy kötelezõ?????
A lagzi étteremben lesz ami azt jelenti, h a rendezõk (aka szülõk) ugyancsak komoly fejpénzt szurkoltak le érte. Sátoros buliban ezt el lehet simitani, mert legfeljebb vki több maradékot visz haza, de ilyenben nem megy. Ez van :( Csak 1,5 napig élvezhetitek jelenlétem. Annyi épp elég, h elcsábitsam a barátnõdet ;)

katz

Quote from: ShiroiDe min lepõdunk meg, nem ez az elsõ jele, hogy a világ kifordult önmagából...
Nem az elsõ, és sajna nem is az uccso...

Rounin

Quote from: ShiroiA vége csúnya, de sajnos igaz. :( Mondjuk a "párom" szót meg nem szeretem , szóval marad ez. Vagy inkább a nevén nevezem, és utána hozzá teszem, hogy a barátnõm.
De min lepõdunk meg, nem ez az elsõ jele, hogy a világ kifordult önmagából...

Szerintem a kedvesem szó még a legmegfelelõbb :S A barátnõm kifejezést azért sem szeretem, mert birtoklónak tûnik -.-

Dragon

Quote from: katzNem az elsõ, és sajna nem is az uccso...
Nembaj, srácok, már nem kell sokat várni.....
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,

Rounin

Quote from: ShiroiEz a kedvesem még ok. De amitõl rosszul vagyok, az a csajom/pasim. Annyira személytelenné teszi az egészet, és nem tartalmaz semmi olyat, ami azt sejtetné, hogy a kapcsolat ér is valamit. Ugyanazt jelenti nálam, mint a bpka000 által említett: "a nõ akit néha megba*ok".

True. Meg sem említettem, mivel sejtettem(reméltem), hogy más is úgy vélekedik róla mint én :/ Mondjuk jópáran tudatosan használják ezt a szót, mert pontosan tudják, többnek nevezni túlzás lenne :/ Na, nem idegelem magam tovább. Life's good. :haha:

Dragon

Quote from: RouninLife's good. :haha:
Fúj, kóreai reklámszlogen... :broáf:

Egyébként talán a "kedvesem" ami a legjobban teszik, de azt útálom, hogy ha csak barátságról van szó, akkor meg magyarázkodni kell, hogy "tudod, az a lány aki a haverom, de..."

Dragon

Quote from: ShiroiVatdöfák?! Hívõ lettél?
Én mindig is hívõ voltam, de nem mindegy miben ;)

Rounin

Hehe^^ Nekem most jó az élet :p  :whoah:

És LG UI Shield gyártása során ez a mantra tartotta bennem a lelket, és hogy ne mondjak fel^^

"Laza"... az. Én meg nem tehetek róla, de ilyenkor laza undor derül fel arcomon^^ És nem értik miért, ami még jobban "^^"

katz

Tudtam, h a Biblia elitéli a buziságot, de eddig csak közvetett bizonyítékot találtam (csak 1 férfi és 1 nõ egy pár, nincs "egyéb" variáció), némi kutatómunkával megtaláltam a közvetlen bizonyíték is:

"Ezért Isten átadta õket gyalázatos szenvedélyeiknek. Asszonyaik ugyanis elcserélték a természet szerint való szokást azzal, amely a természet ellen van. Hasonlóképpen a férfiak is, elhagyva a természet szerint szerint való együtélést az asszonnyal, egymás iránt gerjedtek vágyra, férfiak férfiakkal ocsmányságot mûveltek; el is vették eltévelyedésük megfelelõ bérét. Ahogy õk törekedtek arra, hogy ragaszkodjanak Isten ismeretéhez, úgy Isten is ráhagyta õket romlott értelmükre, hadd tegyék azt, ami nem való; hiszen telve vannak mindenféle igazságtalansággal, romlottsággal, telve irigységgel, gyilkossággal, viszálykodással; árulkodók õk, és rágalmazók, Isten elõtt gyûlöletesek, gyalázkodók, kevélyek, kérkedõk, fortélyos gazok, a szülökkel szemben engedetlenek, ostobák, megbizhatatlanok, szívtelenk, szószegõk, könyörtelenek. Jóllehet megismerték Isten törvényét, hogy akik ilyeneket tesznek, méltók a halálra, mégis, nemcsak megteszik, hanem az így cselekvõkkel egyet is értenek" Róm 1,26-32

"Vagy nem tudjátok, hogy az igazságtalanok nem részesülnek Isten országában? Ne ejtsétek tévedésbe önmagatokat; sem paráznák, sem bálványimádók, sem házasságtörõk, sem kéjencek, sem férfiakkal paráználkodó férfiak, sem tolvajok, sem kapzsik, sem iszákosok, sem átkozódók, sem rablók nem részesülnek Isten országában." 1Kor 6,9-10

Az Ószövetség vmennyire jobban tetszett eddig a keménysége miatt, hogy sokkal komolyabban fogalmaz az erkölcsi kérdésekben, de  most már kezdek rájönni az Újszövetség igazára is és ez jó érzéssel tölt el.

Rounin

Quote from: katzAz Ószövetség vmennyire jobban tetszett eddig a keménysége miatt, hogy sokkal komolyabban fogalmaz az erkölcsi kérdésekben, de  most már kezdek rájönni az Újszövetség igazára is és ez jó érzéssel tölt el.

Ne haragudj, de ez egy kicsit úgy hangzik, mintha akkor értenél egyet az Újszövetséggel, ha az egyetért Veled o.O