Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Dragon

Én se a telet se a nyarat nem szeretem, sõt a többit se.
Igazándiból nincs is mostanában olyan évszak, ami önmagában véve legalább elviselhetõ lenne, mínusz 10 után rögrön 35 fok jön, maximum közbeiktatnak pár 10 fokos esõs napot. És ha hozzávesszük hogy az emberek mikkel teszik még jobban tönkre az évszakok nyugalmát, pl. nyáron lehetetlen aludni, mert minden nap buli van. Mintha senki sem menne dolgozni nyáron...
Persze van mindegyikben jó is, de az én meglátásom szerint, legalábbis számomra nincs arányban a rossz dolgokkal.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Mattanja

Quote from: bpka000És ha hozzávesszük hogy az emberek mikkel teszik még jobban tönkre az évszakok nyugalmát, pl. nyáron lehetetlen aludni, mert minden nap buli van.
Ez lakótelepen külön élmény. Szoktam szeretni. Azt is, amikor este azt hallgatom, hogy lennt kiülnek a buzigyerekek az utcára legalább tizen, és értelmesebbnél értelmesebb párbeszédeket folytatnak.
A télben pont azt szeretem, amit mások nem. Imádom nézni az emberek arcát... ahogy tükrözõdik róluk, hogy hogyan érzik magukat... csodálatos...
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Pirula

Quote from: Fazéknyugtasson a tudat, hogy én adtam neki :D
:merci:
Quote from: FazékValahogy nagyon rühellem a hideget, és nagyon nem szeretek agyonöltözködni és különösen útálom, amikor a golyóim a hasüregemben keresnek menedéket a hideg elõl...  :eek: :D
Mélységes együttérzésem. :) Bár én a télben is megtalálom a magam számítását, általában a gombamód elszaporodó forraltboros bódék és jól fûtött, hangulatos kiskocsmák ölén. :)

Ramiz

Zoli: te is egy szikk man vagy! (színes szöveg) :lul: (na ezért nicns nekem kesztyûm és ezért lyukas a zsebem a téli nadrágon :__devil: )
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!


Meske

Quote from: Tyraelhttp://www.worth1000.com/entries/163500/163621AFHE_w.jpg
:)

Tyrael
:lol:
És az a poén, hogy pont ma csináltam egy olyan francia feladatot, ahol az volt a kérdés, hogy melyik filmben találkozhatunk kutyafejü emberekkel? (Fantasy) :haha:

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Moha


Djinn

#11077
Quote from: Fazéksztem az csak egy hiú ábránd, hogy párok elõtt nincs tabu ;) :) bár lehet hogy csak én nem hiszek eléggé a szerelemben :)
Na igen, ennek lesz a vége a válás :hehe:  
Hülyeség titkolózni az csak rombolja az embert és a kapcsolatot is. Arról nem beszélve, hogy minden kiderül így vagy úgy és akkor még rosszabb. Az a baj az emberekkel, hogy azt hiszik tökéletesnek kell lenni. Ha elkövetnek egy hibát próbálják titkolni. Pedig ha megbeszélnék a dolgot, akkor több értelme lenne az egésznek, és könyebb lenne helyrehozni/rendezni a problémát.
MOst mondanám, hogy ez csak az én véleményem, de ez egy olyan dolog, ami mindenkire érvényes. Eddig minden ismerõsre bejött  :3x3:


Nem tudom, mi bajotok a nyárral. A nyáresti/éjszakai séták a legromantikusabbak a világon.  :rolleyes: Télen még egymás kezét is nehéz fogni a sok ruhától meg kesztyûtöl :(
Azonkívül nyáron lehet Fehér Magnum-ot enni, kirándulni, piknikezni, Forma1-re és Sziget-re menni, szalonnasütést rendezni haverokkal, éjszakai túrára menni, jobbak a fényviszonyok kirakóráshoz, NEM KELL AZT A RENGETEG RUHÁT FELVENNI...stb. stb !!!! A rengeteg elõnyhöz képest mi az a kis leégés, vagy hõguta? (az is csak akkor ha nem vigyáz az illetõ) :haha:
A telet viszont utálom. Depiseknek való évszak, közel sincs annyi elõnye, mint a nyárnak, viszont több a negatívum benne. A napfény hiánya teljesen kicsinálj aza embereket, mindenki savabyú és fáradt...
A tavasz jöhet és az õsz is, ha nem túl esõs és sáros.  :lazza:
Picnic
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Ramiz

Quote from: DjinnNem tudom, mi bajotok a nyárral. A nyáresti/éjszakai séták a legromantikusabbak a világon. :rolleyes:
Fõleg a sok szúnyog, légy és egyéb rovarok garmadája, amely a romantikusan sétáló párt felhõbe burkolja.

Quote from: DjinnNEM KELL AZT A RENGETEG RUHÁT FELVENNI...
Én szeretem azt a rengeteg ruhát. Védelmet ad. :)

Quote from: DjinnA napfény hiánya teljesen kicsinálja az embereket, mindenki savanyú és fáradt...
Az erõs napsütés és a döglesztõ meleg ugyanúgy teljesen kicsinálja az embereket, mindenki savanyú és fáradt... :hehe:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

animoni

Nekem ujjonan az a bajom a nyárral, hogy vizsgaidõszakom van :__devil: !!! Most is van még vizsgám és ebben a tikkasztó melegben kell tanulnom. Azon kivül hulla fáradt vagyok és a nap még ki is szívja azt a maradék erõmet is, hogy tanuljak. És amikor bemegyek a városba a busszal, folyton elhaladok a strand elõtt, és gondolom mindenki tudja, hogy ilyenkor mire gondol az ember...
Nem is beszélva arról, hogy +1 hét terepgyakszim is lesz kint a szabadban :bruhuhu: , aminek külön örülõk :morci: .
Mindezektõl függettlenül én nem vagyok oda a nyárért! Akkor inkább az õsz vagy a tavasz( igaz mostmár ez a két évszak kezd eltünni ), azok jobbak. Nincs 40fok meleg és nem fogynak le az ujjaim sem!
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

Djinn

#11080
Quote from: RamizFõleg a sok szúnyog, légy és egyéb rovarok garmadája, amely a romantikusan sétáló párt felhõbe burkolja.
Aha értem. Tudod mit? Ha életem párjával sétálgatok a napfelkeltét várva vagy egy hegyi tisztáson, a fûben fekve éppen a csillagokat nézzük, akkor én magasról teszek az általad említett dolgokra.  :lazza: :hehe:
Quote from: RamizÉn szeretem azt a rengeteg ruhát. Védelmet ad. :)
Védelmet? Mi ellen kell védekezned?  :3x3:
Quote from: RamizAz erõs napsütés és a döglesztõ meleg ugyanúgy teljesen kicsinálja az embereket, mindenki savanyú és fáradt... :hehe:
Nem ismerem a pontos tudományos hátteret, de azt tudom, hogy a depis embereknek pl. télen több/erõsebb gyogyszert kell szedniük. Szerintem mindenki halotta már azt a kifejezést, hogy "téli depresszió".
Úgy tudom van egy melatonin nevû hormon (a belsõ óránkat szabályozza), ami sötétben termelõdik és lassitja az életritmust. Ez az egyik felelõs a fent említett jelenségért. A depiseknek szoktak is fényterápiát javasolni, mert az gátolja ennek a hormonnak a termelõdését.
 Kisegíthetne egy szakember én nem vagyok ebben annyira jártas :o
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Necrid^

Quote from: RamizÉn szeretem azt a rengeteg ruhát. Védelmet ad. :)
Bele gondolni..és melegem lett..nyáron sok ruha?az hogy jón össze?
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Darkstar

Quote from: NecridBele gondolni..és melegem lett..nyáron sok ruha?az hogy jón össze?

 :confused:  Arról írt, hogy télen kell a sok ruha.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Quote from: DjinnA telet viszont utálom. Depiseknek való évszak, közel sincs annyi elõnye, mint a nyárnak, viszont több a negatívum benne. A napfény hiánya teljesen kicsinálj aza embereket, mindenki savabyú és fáradt...

Tévedsz :p

A tél az álmodozók évszaka :] Én imádom. A nyarat is. A tavaszt is. Az õszt is. Mindegyiket másért. A telet azért, mert olyan tiszta, csendes, nyugodt. (igaz, amikor kedvenc farmeremben sétálok és csikorog a térdem a fagytól - meg az irdatlan nagy lyuktól a térdrészen^^ - akkor kicsit másabb a helyzet)
Egyedül a hideget gyûlölöm, azt a fajtát, amikor hiába öltözöl fel. De az igazi tél (puha, fehér takaróval; igazán tiszta, nem szemkristályosító hideggel... szipp) csodálatos. A többit nem ecsetelem, mert még a 'zõdike' jelzõ is rámragad :hehe: :haha:

Ramiz

Quote from: DjinnAha értem. Tudod mit? Ha életem párjával sétálgatok a napfelkeltét várva vagy egy hegyi tisztáson, a fûben fekve éppen a csillagokat nézzük, akkor én magasról teszek az általad említett dolgokra.  :lazza: :hehe:
Nincs az a nõ... :rolleyes:  :__devil:

Quote from: DjinnVédelmet? Mi ellen kell védekezned?  :3x3:
Idõjárás, tömegközlekedés, emberek, állatok, ilyesmi.

Quote from: DjinnSzerintem mindenki halotta már azt a kifejezést, hogy "téli depresszió".
Igen, és a "nyári melankóliát" is. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

De van az a nõ :hehe: Részvétem kedves Ramiz :D

Tyrael

"vizet iszunk (persze a tengerbõl)."
hat ez azert bebaszna
a tengerviz sos :)

Tyrael

Djinn

#11087
Quote from: RamizNincs az a nõ... :rolleyes:  :__devil:
Életed párja nem csak nõ lehet  :__devil:
Quote from: RamizIdõjárás, tömegközlekedés, emberek, állatok, ilyesmi.
A ruha megvéd ezektõl a dolgoktól? Szerintem ez valami agyi dolog nálad.:D Én nem érzem folyton, hogy védekeznem kéne, és ha mégis kell, akkor azt nem ruhával teszem.  :eeek:
Quote from: RamizIgen, és a "nyári melankóliát" is. :D
Hát én még ezt nem hallottam. de  :G sem. :  "nyári melankólia" 0 találat,  "téli depresszió" 5170 találat :hehe: (természetesen kifejezést keresve)
Quote from: RouninTévedsz :p
A tél az álmodozók évszaka :] .....
Elismerem, hogy vannak a télnek szépségei (fõleg a meleg szobából, ahhol a kandalló mellett forró csokit szürcsölünk :p). Nem is tagadtam, de nálam akkor is a nyár a nyerõbb.
Quote from: White SeeDDe vagyok annyira kultúrált, hogy ismerem a környezõ országokat (meg úgy általában jó sok országot). De a legutolsó helyek egyikének jelöném meg horvátországot ahova elmennék.
Simán nem vagok kíváncsi egy balkáni országra, ahol kb ugyanúgy nyomorognak mint mi.
Nem tudom ember, azért én örülnék, ha úgy menne nekem mint a horvátoknak. Azzal a tengerparttal azért szépen lehet kaszálni. És az a rész szépen rende is van tartva.
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

animoni

Quote from: DjinnVédelmet? Mi ellen kell védekezned?  :3x3:
PL.: a nap káros sugarai elõl?
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

Rounin

Quote from: White SeeDÉn meg túl pesszimista. Legalább kiegészitjük egymást  :jee:

Életed párja?  :__devil:  :__devil:  :__devil:  :__devil: (GOMEN NASAI GOZAIMASHITA!!! :D )

Djinn : nekem meg a Tavasz a kedvencem :o (amúgy tényleg depis tud lenni a tél. De ez is szép tud lenni (alkotásügyileg. Van ihlet, meg idõ rajzolni/írni)

Tyrael

Quote from: White SeeDNem az te vagy:p


Amúgy ez hogy nyáron vidámak az emberek szvsz erõs sztereotípia. Én pl esõs idõben érzem magam a legjobban. Vagy télen. Tiszta és üde a levegõ.
Éljen az esõ!:)
nekem meg itthon a gep elott, vagy a suliban mind1, hogy esik a ho, vagy sut a nap :)

Tyrael

Ramiz

Quote from: DjinnÉleted párja nem csak nõ lehet  :__devil:
Nem szeretem az állatokat, sajnos. Gyerekkoromban még úgy gondoltam, nagy macsó módon egyedül fogok élni, csak egy kutyám lesz, de a kutyák is sajnos idegesítõek és gusztustalanok.

Quote from: DjinnA ruha megvéd ezektõl a dolgoktól? Szerintem ez valami agyi dolog nálad.:D Én nem érzem folyton, hogy védekeznem kéne, és ha mégis kell, akkor azt nem ruhával teszem. :eeek:
Nem mondom, hogy nincs nálam mindig egy homokkal töltött zokni, de azért a ruha is kell. :D

Quote from: DjinnHát én még ezt nem hallottam. de  :G sem. :  "nyári melankólia" 0 találat,  "téli depresszió" 5170 találat :hehe: (természetesen kifejezést keresve)
Én találtam ki, és még nem tettem közzéa kifejezést. :lazza:

Quote from: DjinnÉs az a rész szépen rendben is van tartva.
Hehe. He-he. Isztria, maximum.

Quote from: Tyraelnekem meg itthon a gep elott, vagy a suliban mind1, hogy esik a ho, vagy sut a nap :)
Na nekem még ebbõl a nagyon fontos szempontból se jó a nyár: süt a nap, a függöny kevés, alig látom a monitort. :3x3:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Djinn

Quote from: RouninDjinn : nekem meg a Tavasz a kedvencem :o (amúgy tényleg depis tud lenni a tél. De ez is szép tud lenni (alkotásügyileg. Van ihlet, meg idõ rajzolni/írni)
Hmm. Hát ez egy furcsa dolog. Nekem is a tavasz a kedvencem, de az utobbi években már annyira összemosódtak a dolgok. Már rég nem volt olyan tavasz, amit én szeretek. Néha azt hiszem csak álmodtam  :haha:
Tavaly junius elején esett a hó elötte meg január végén napoztam a teraszon... :eeek: Én már nem tudom ezt követni. A bakancsból rögtön a szandálba lépünk. Pedig olyan szép volt mikor minden évszaknak megvolta a jellegzetességei  :rolleyes:
De most komolyan, normális ez?
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Ramiz

Hagyd ezt az "õrült világban élünk" szöveget. Csak arról van szól, hogy... ööö... ez a világ, ez egy marha. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: RamizNem szeretem az állatokat, sajnos. Gyerekkoromban még úgy gondoltam, nagy macsó módon egyedül fogok élni, csak egy kutyám lesz, de a kutyák is sajnos idegesítõek és gusztustalanok.

:S Egyre jobban sajnálnálak, de nem teszem inkább :S :bruhuhu:

WhiteSeed :

Köffff :haha: Fõzök mosok takarítok :p (egyebet ne várj, csak fizess  :__devil: )

Ramiz

Quote from: Rounin:S Egyre jobban sajnálnálak, de nem teszem inkább :S :bruhuhu:
Ezt most nem értem. :lame: Szerinted nem gusztustalanok a kutyák? Meg a többi?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Djinn

Quote from: RamizNem szeretem az állatokat, sajnos. Gyerekkoromban még úgy gondoltam, nagy macsó módon egyedül fogok élni, csak egy kutyám lesz, de a kutyák is sajnos idegesítõek és gusztustalanok.
Nem is tudom kereshetnél egy szép hegyet valahol egy vonzó remetebarlanggal. Az se rossz választás  :lazza:
Quote from: RamizHehe. He-he. Isztria, maximum.
A tengerparti részrõl beszéltem nem az orszáág többi részérõl. De ha azt mondjátok az se szép én elhiszem, mert még sosem voltam ott.  :)
Quote from: animoniPL.: a nap káros sugarai elõl?
Azok tudtommal télen is mûködnek. Égtél már le sielés közben? Amikor olyan szép tiszta és friss a levegõ  :rolleyes:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Rounin

Quote from: DjinnHmm. Hát ez egy furcsa dolog. Nekem is a tavasz a kedvencem, de az utobbi években már annyira összemosódtak a dolgok. Már rég nem volt olyan tavasz, amit én szeretek. Néha azt hiszem csak álmodtam  :haha:
Tavaly junius elején esett a hó elötte meg január végén napoztam a teraszon... :eeek: Én már nem tudom ezt követni. A bakancsból rögtön a szandálba lépünk. Pedig olyan szép volt mikor minden évszaknak megvolta a jellegzetességei  :rolleyes:
De most komolyan, normális ez?

Nem :S Hiányzik a "régi", jól megszokott rend :/ Shebaj, amint Földanyácskánk lerázott a hátáról minket, újra jó lesz egy darabig. A következõ "emberig"

Rounin

Quote from: RamizEzt most nem értem. :lame: Szerinted nem gusztustalanok a kutyák? Meg a többi?

Közel sem. (ha te most 18+ dolgokra gondolsz, akkor menj el orvoshoz :p )
A kutyák meg különösen nem "gusztustalanok". A legtöbbje õszintébb mint bármelyik ember :/

Ramiz

Quote from: DjinnNem is tudom kereshetnél egy szép hegyet valahol egy vonzó remetebarlanggal. Az se rossz választás. :lazza:
Közben rátaláltam az Igazira! :o A számítógépre. :D Meg a sörre. :hopp:

Quote from: DjinnA tengerparti részrõl beszéltem nem az orszáág többi részérõl. De ha azt mondjátok az se szép én elhiszem, mert még sosem voltam ott. :)
Hidd el, nem különösebben szép. :) Hülye állatok, halak, rákok, gusztustalan moszatok meg tengeri izék vannak a vízben, a parton meg nudista strandok dagadt öregasszonyokkal. Állandóan csiripelnek a kabócák, zsibbasztó a meleg. Minden megmelegszik nagyon hamar, a sör például. Tiszta fáradtság egyáltalán csak ott lenni.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!