Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Relunx

Ez a 750.dik postom! YEAH! Most már Addict Member vagyok! :lazza:

Relunx

Necrid^

Quote from: RelunxEz a 750.dik postom! YEAH! Most már Addict Member vagyok! :lazza:

Relunx
Grat :lol:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Assassin

Quote from: RelunxEz a 750.dik postom! YEAH! Most már Addict Member vagyok! :lazza:

Relunx

Köszi a helyzetjelentést. Hát akkor én is hadd... ez a 244-ik postom múljátok felül  :hehe:
Yeah, én meg Senior Member vagyok még mindig  :bruhuhu:  :)
HVp213: spam,spam- sokáig nem voltam fent, ehh, szépen gyártod a postokat, adj át nekem egy kicsit :rolleyes: .
" There is no sin to know their sins."

Rounin

Smiley nélkül akár Xipe is elkövethette volna ezt a hozzászólást.

HVp213

Quote from: Assassin...
HVp213: spam,spam- sokáig nem voltam fent, ehh, szépen gyártod a postokat, adj át nekem egy kicsit :rolleyes: .
Álmodik a... (lopj te is magadnak mint minden rendes ember :rolleyes: )
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Rounin

Quote from: HVp213Álmodik a... (lopj te is magadnak mint minden rendes ember :rolleyes: )

Vagy légy kreatív, aktív, reaktív, na meg tégy sokat a fórumért; valamint gyarapítsd értelmes, hosszú és a többi fórumozónak hasznos post-al hozzászólásaid számát :haha:

HVp213

Quote from: Rounin...valamint gyarapítsd értelmes, hosszú és a többi fórumozónak hasznos post-al hozzászólásaid számát :haha:
:lul: :lol:
Bocs deezt csak igy lehetett lereagálni :rolleyes:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Rounin

Quote from: HVp213:lul: :lol:
Bocs deezt csak igy lehetett lereagálni :rolleyes:

Furán is néznék, ha valaki komolyan venné (mármint hogy én most ezt mondtam)
( :hehe: )

Xipe

Quote from: RouninSmiley nélkül akár Xipe is elkövethette volna ezt a hozzászólást.

(^)o.0(^)
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

katz

Quote from: BonciDe az, licsi.
Ja licsi, de annak nincs semmi értelme, ezért ricsi.

sirtomi

Quote from: BonciMit láttál legutóbb topicból:

PS-re, ha jól emlékszem, de PC-n emulátorral tökéletesen játszható.
Köszi.
Utánanézek, érdekelne ez a játék.

sirtomi

Quote from: katzHosszú lesz, de megéri elolvasni ;)
Tényleg megérte elolvasni :D
Nagyon jó beszámoló volt  :jee:  Grat.

Kedvet kaptam ehhez az étteremhez, kár hogy pécsi vagyok :(

Moha

Quote from: shiriDe ha már ennyire akarod, elmondom, h a jelentése "rózsaszirom"
Persze, persze! :P (és akkor ezt meg most finnül mondtam :D ) - Na mindegy.... Szótárban úgyis bárki kikeresheti, neten meg akad egy pár. :D

/me gonosz?

katz

Quote from: XipeAkkor ilyen szinten nyugodtan nyithatunk egy olyan topikot hogy "Utáljuk együtt a magyarokat."

mert mit ne mondjak, en utalom oket.
Nyissunk "Utáljuk együtt a japánokat" topicot. Köcsög kislánybugyiszagolgató redardált népaség.
Quote from: Xipeszegyen hogy mi lett ebbol az orszagbol es szegyen hogy hova tart.
Jah. Nem baj, majd a forradalom kisöpri a szennyet. Még mindig van elég lámpavas a városban.
Quote from: MohaPersze, persze! :P (és akkor ezt meg most finnül mondtam :D ) - Na mindegy.... Szótárban úgyis bárki kikeresheti, neten meg akad egy pár. :D

/me gonosz?
Mosmá megnézem én is. mondjatok egy japi szótár url-t...

.Attila

Quote from: MohaPersze, persze! :P (és akkor ezt meg most finnül mondtam :D ) - Na mindegy.... Szótárban úgyis bárki kikeresheti, neten meg akad egy pár. :D

/me gonosz?
Most mit kerteltek? Shiri = s€gg (elnézést :))

katz

Quote from: BonciMost mit kerteltek? Shiri = s€gg (elnézést :))
Szép név. Majd az idõ eldönti mennyire passzol a személyiségedhez.

.Attila

Quote from: katzSzép név. Majd az idõ eldönti mennyire passzol a személyiségedhez.
Kiszíneznéd azt a szót az idézetben? thx :)

katz

Quote from: BonciKiszíneznéd azt a szót az idézetben? thx :)
:hehe: Gyorsabb voltam :hehe:

.Attila

Quote from: katz:hehe: Gyorsabb voltam :hehe:
Gratula, de még mindig olvasható simán ;)

katz

Quote from: BonciGratula, de még mindig olvasható simán ;)
Neked is sárga :hehe: átnyomtam világoskékra. Megfelel?

sirtomi

Quote from: katzSzép név. Majd az idõ eldönti mennyire passzol a személyiségedhez.
Tényleg szép név.
Kiváncsi lennék honnan jött ez a megnevezés :D

katz

Quote from: Shiroihttp://www.freedict.com/
Thx, most már tom mit jelent a neved. Most már csak arra lennék kiváncsi miért ezt választottad.

katz

Quote from: ShiroiMondtam már, hogy önámítás. Szerintem neked ennyibõl értened kellene. Ha itt a fórumon valakinek, akkor neked mindenképp...
Bah

.Attila

Quote from: katzNeked is sárga :hehe: átnyomtam világoskékra. Megfelel?
Enyém: Lemon Chiffon. És hagyjuk ;)

Assassin

Quote from: RouninSmiley nélkül akár Xipe is elkövethette volna ezt a hozzászólást.

Khm.. nem is ismertek...
 :)  :)  :)  :)
" There is no sin to know their sins."

katz

Quote from: TurboKMekkának mindössze a világ 2 legnagyobb vallásának (plusz még a zsidóságnak is) az egyik legfontosabb városa, ugyhogy kérlek magyarázd el hogy annak a leatombombázása hogyan számit terrorista ellenes hadviselési taktikának...
Légy oly szives mond meg melyik ez a két vallás, és mi módon kötõdik a zsidókhóz?

Most egyébként a szék alatt fetrengtem a röhögéstõl ettõl a possttól.

Xipe

szerintem BARKI rombolja le Mekkat ugyanaz lesz az eredmeny.
csak meg hiresebb lesz.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Emarsharae

Szerintem meg romboljunk le mindent, és akkor nem lesz belõle több veszekedés.  :rolleyes:
Ebbõl legalábbis...
"Cute things kill people."
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

TurboK

Quote from: katzLégy oly szives mond meg melyik ez a két vallás, és mi módon kötõdik a zsidókhóz?

Most egyébként a szék alatt fetrengtem a röhögéstõl ettõl a possttól.
oja, összekevertem Jeruzsálemmel, bocsi.

Az iszlám mellesleg a világ második legnagyobb vallása. (kereszténység után, hinduizmus elõtt, de lehet hogy már több hindu van)

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

katz

Quote from: TurboKoja, összekevertem Jeruzsálemmel, bocsi.
:) Nem baj, legalább vicces volt.
Quote from: TurboKAz iszlám mellesleg a világ második legnagyobb vallása. (kereszténység után, hinduizmus elõtt, de lehet hogy már több hindu van amilyen ütemben szaporodnak)
ööö és akkor mi van?