Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Moha

Quote from: MeskeCsukott szemmel bármit hajlandó vagyok "végignézni"! :hehe:
Ja, szóval a hang a lényeg?! Oké, kerítek neked valami jó kis cuccot. :hehe: Fiúk! Ötletek?  :__devil:

.Attila

Quote from: ShiroiJuhuhujjj, ennyire végezni akartok velem? Nem csak a fórum gyûlöl, hanem a tagjai is! :eeek: ;)
Le a moderátorokkal! Anarchia rulz!
Én nem mondtam semmit, csak hogy Tac-csont postjai anno katasztrofálisabbak voltak ;)

Moha

Quote from: BonciLe a moderátorokkal! Anarchia rulz!
Jesszus, mekkora fejetlenség lenne! :eek: (így is elõfordul)
Shadowolf 3 hónapja passzív, Chronos csak idõnként jön fel, zsozsonak meg nincs ideje, még Shiroi volt a legaktívabb mod mostanság. :)

Rounin

Quote from: MohaJesszus, mekkora fejetlenség lenne! :eek: (így is elõfordul)
Shadowolf 3 hónapja passzív, Chronos csak idõnként jön fel, zsozsonak meg nincs ideje, még Shiroi volt a legaktívabb mod mostanság. :)

Argh... ezt most muszáj volt közhírré tenni? ;) Megyek szögesdrótért, hideg élelemért és lementem a fórumot amíg még épségben van :beken:
Hmm.. eszembe jutott a Rapture (Dragonlord) egyik sora.

PRAY FOR WAAAAAR!!!!

Meske

Quote from: MohaJa, szóval a hang a lényeg?! Oké, kerítek neked valami jó kis cuccot. :hehe: Fiúk! Ötletek?  :__devil:
GONOSZ! Te is tudod, hogy nem így értettem, te DINKASZAURUSZ!  :nagyere:

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Chronos

Quote from: MohaJesszus, mekkora fejetlenség lenne! :eek: (így is elõfordul)
Kéne még 5 mod, lol...:)

CHRONOS

Dragon

Quote from: ChronosKéne még 5 mod, lol...:)
Ilyenkor bezzeg elõkerül, mi? :p :D
Quote from: RouninHmm.. eszembe jutott a Rapture (Dragonlord) egyik sora.
mmm, az jó

ja, nekem ez jött ki:
Sniper
passzol
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Shadowolf

Quote from: MohaShadowolf 3 hónapja passzív

Az az igazság hogy elég zûrös az életem az utóbbi idõben (vizsgaidõszaktól kezdve, a számgépem bedöglésén át, egészen 2 lakás teljes renoválásáig...), szóval elnézést, ha most inkább ennek a normalizálására törekszem, ahelyett, hogy itt lógnék folyton. Amint mindent sikerült helyrehoznom majd újra rendszeresen itt leszek, hogy végezzem a dolgom (valószínû csak szeptembertõl).

Addig is bízom benne, hogy nem csináljátok Shiroi-nak az extra munkát. ;)

Fazék

Quote from: ShadowolfAz az igazság hogy elég zûrös az életem az utóbbi idõben (vizsgaidõszaktól kezdve, a számgépem bedöglésén át, egészen 2 lakás teljes renoválásáig...), szóval elnézést, ha most inkább ennek a normalizálására törekszem, ahelyett, hogy itt lógnék folyton. Amint mindent sikerült helyrehoznom majd újra rendszeresen itt leszek, hogy végezzem a dolgom (valószínû csak szeptembertõl).
Ha nem sértem meg ezzel, nem mint moderátort hiányoljuk véleményem szerint.   ;) :)

Sok szerencsét a élethelyzet normalizálódásához. :)

Shadowolf

Quote from: FazékHa nem sértem meg ezzel, nem mint moderátort hiányoljuk véleményem szerint.   ;) :)

Hanem mint célpontot, mi? :D

Quote from: FazékSok szerencsét a élethelyzet normalizálódásához. :)

Kösz. Asszem szükségem is lesz rá. :)

.Attila

Quote from: ShadowolfKösz. Asszem szükségem is lesz rá. :)
Ganbare!

Xipe

Quote from: ShadowolfAddig is bízom benne, hogy nem csináljátok Shiroi-nak az extra munkát. ;)

most hogy igy mondod tenyleg lazsalunk.
gyerunk mindenki.
Operation Annoy Shiroi Commencing
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Kvikveg

Quote from: BonciGanbare!
Csatlakozom.
Chronos avatarjat is jo erzes ujra latni...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Relunx

Moderátorok nélkül, hamar megtelnének "offal" a thread-ek...igazi káosz lenne

Relunx

.Attila

Megint mûsorszünet az RTL Klubon :haha:

animoni

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
Hová lett Chrono avatarja :bruhuhu:  :bruhuhu:  :bruhuhu: !!!Miért pont azt a képet kellett kivenni??!!!!Az a kedvenc jelenetembõl van!!!!!
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

Darkstar

Quote from: BonciMegint mûsorszünet az RTL Klubon :haha:

:lol: Most mi miatt? A samponreklám szörnyei megijjesztettek pár ovodást?  :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

noriko

csöpp csöpp csöpp csöpp.....
ázik a plafon....
 :eeek:
+ elég félelmetes a dörgés nélküli villámlás! nem tudom ti hogy vagytok vele..

ui: hajrá Shadowolf,tarts ki!
"I wish I could, but I don't want to."

Kvikveg

En meg reggel f10 ota ulok itt batyameknal a cegben. Folymatosan. (Kisegito opcio.) Mar alig latok ki a fejembol, foleg, hogy vasarnap este, hetfo este es kedd este is kb 6 orat aludtam... Meg a hetfot es a keddet is tobbnyire itt toltottem. :eeek:
Noriko: nem lehet 23:35os a postod, nalam meg csak 34 van! :hehe:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Darkstar

Quote from: norikocsöpp csöpp csöpp csöpp.....
ázik a plafon....
 :eeek:
+ elég félelmetes a dörgés nélküli villámlás! nem tudom ti hogy vagytok vele..

ui: hajrá Shadowolf,tarts ki!

Itt szerintem épp most ázik ba a mélygarázs. Nem megyek ki, mert elmos, és annyira villámlik/dörög, hogy muszály voltam elõásni a túlfeszültségvédõs elosztót. Ha pár percen belül nem hagy alább, itt gondok lesznek.  :bruhuhu:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

noriko

Quote from: KvikvegEn meg reggel f10 ota ulok itt batyameknal a cegben. Folymatosan. (Kisegito opcio.) Mar alig latok ki a fejembol, foleg, hogy vasarnap este, hetfo este es kedd este is kb 6 orat aludtam... Meg a hetfot es a keddet is tobbnyire itt toltottem. :eeek:
Noriko: nem lehet 23:35os a postod, nalam meg csak 34 van! :hehe:

milyen cég? legalább izgi munka?

I am from the future! A jövõben is esik még amúgy :p

Darkstar: hát itt már gondok vannak, épp most esett le egy kis plafon darabka a lavórba amibe gyûlik a víz...  :rolleyes:
"I wish I could, but I don't want to."

Kvikveg

:D:D:D
Nem, nem izgi, inkapp fapados: honlaphoz kell oldalakat kitolteni, kar, hogy az adatok szamomra kinaiak kb. Vmi CPU kartyak adatai, kismillio opcio es rovidites. Meg jo, hogy a batyam kisegit, meg megmondja mit hova es hogyan, de igy is tuti van meg benne egy rakat hulyeseg. Sebaj, innen mar o ellenorzi, en megcsinaltam, amit lehetett.
A ceget heten alapitottak, mint a gonoszok, paran meg mindig itt dolgoznak. Hogy a tobbiek mit csinalnak, nem tudom. Most a fele tarsasag eltunt, vagy kulfoldre, vagy szabira. Ugyhogy szabadon garazdalkodhatok.
Most szerverupgrade volt, 100 oraig masolta ez a dog az adatokat. 5kor kezdodott kb es nemreg ert veget...  :eek:
Es en meg ma HP6ot akartam olvasni... Ha-ha-ha... (Je, most jut eszembe ennek az egyik jelet tudom. Marmint az egyik keszletbol a jelet. Mennem kene aludni, ez mar sulyos.) HP meg majd valamikor a jovo heten... :mad:

Rounin

Mindenki egy csepp pozitív energiát kedvenc Shadowolfunk irányába! Gyerünk! Xipe tervét pedig szintén támogatni csipetnyi negatív energiával ^^'

Quote from: FazékHa nem sértem meg ezzel, nem mint moderátort hiányoljuk véleményem szerint. ;) :)

Ezzel valahogy egyetértek :]

.Attila

Quote from: Kvikvegf10
Kvikveg left the game (Disconnected by player).

Relunx

Nah hogy kicsit offoljak is: Ez a 800.dik postom!
Hogy mégjobban offoljak:
Danhibiki: miért Ryu van az avatárodon, ha Danhibiki a nick-neved? (vagy csak én látom rosszul?)

Relunx

Relunx

Fõleg ha élõ lenne! :D Akkor mégnagyobb drágaság lenne!

Relunx

Kvikveg

Quote from: BonciKvikveg left the game (Disconnected by player).
f10?? Mi van??

Fel oraja ertem haza. ki vagyok keszulve. f10... :confused: Jojo, far-bol kilepes. De azonkivul? Es en nem irtam ilyet. :(
Lehet, hogy ra kene jonnom valamire?
Eh, megyek aludni.

edit. jaj. Rajottem.
Na MOST F10! :D:D:D

Shadowolf

Quote from: RelunxDanhibiki: miért Ryu van az avatárodon, ha Danhibiki a nick-neved? (vagy csak én látom rosszul?)

Relunx

Gondolom azért az az avatarja, mert nem lehet nicket változtatni. :p

Ellenben az aláírása szerintem nem igazán felel meg a Chronos által összefoglalt aláírás szabályzatnak...

Emarsharae

Gyerekek! Nem vagyunk sokan, de elegen meg pláne nem!
Ha nem jelentkezik pár bátor ember, aki nem csak szóban, de élõben és írásban is hajlandó segíteni, a usteamnek annyi.
Hallottam, hogy vagy 30 ember igérte, de kevesen állták eddig a szavukat: azaz vagyunk vagy heten, mint a gonoszok.
Tehát: kéne még ember.
Bocs, hogy ezzel nyaggatlak titeket, de szerintem rosszabb lesz az, mikor a usteam hirtelen eltünik.  :rolleyes:
"Cute things kill people."
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)