D.Gray-man /spoilers!!!/

Started by chilip, 2007-05-12, 20:10:51

Previous topic - Next topic

LuckyDingo

Akkor [spoiler]Allen jelenleg nem létezik, hanem végleg átvette a hatalmat 14-es? :D Jó lenne. Tetszett amit Johnny-val csinált. Már kijárt neki.. XD[/spoiler]

Zelda

Probably.
[spoiler]Kérdés, hogy Kanda mit fog reagálni, mikor épp most védte be őt xD Sztem kb összeugranak, majd Allen... khm 14th meglép, és kezdődik újra a vadászat, immár azzal a céllal hogy visszaszerezzék Allent. (Bár az szerintem már sok lenne, hiszen úgy emlékszem kimondták, hogy a személyisége nem háttérbe szorul, hanem felemésztődik. Imho akkor nem mondta volna 14th hogy meséljen neki Allenről...) Johny am valszeg megmaradt, így később tuti számíthatunk még a sírás-rívásra...[/spoiler]
Edit:
De...
[spoiler]Újra olvasva, és jobban megnézve a képeket Allen még mindig ellenkezik, ezt mutatja a bőrszín visszaváltozása, meg hogy a tükörnél állva hátraesett. Nea és Mana viszont tényleg nagyon érdekel!!! Egyáltalán mit jelent az, hogy Mana felébredt?[/spoiler]

Megmurdel

lol teccet ez a chapter [spoiler]Johnny kapott 1et és végre kussba van :D de hogy ti is kiváncsi vagyok én is h Kanda leáll-e komolyan harcolni.... meg persze Mana és Nea is érdekel[/spoiler]

Zelda

215 kint van de...
Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem egyáltalán nem jött be ez a chap. A rajz minősége rohadtul zavart, olyan volt mintha egy storyboardot olvasnék, és mostanában már nem ez az első eset, hogy hasonlóval találkozok, az Ao uccsó része ugyanilyen volt -.- Arról nem is beszélve, hogy maga a karakterdizájn is eltorzulni látszik, a storyt meg nem nagyon tudtam hova tenni.
Nem vagyok vele elégedett, egyáltalán, a múlthavi sokkal jobb volt.

chilip

az a baj a chapterral hogy sehova se mentünk, semmi se haladt :P

Leara

Eddig azt hittem, hogy csak én érzem úgy, mintha lassan haladna a sztori, de ezt betudtam annak, hogy még nem szoktam meg, hogy havi (esetenként kéthavi) manga lett... de ezek szerint nem vagyok egyedül és tényleg nem nagyon halad :D.
Hoshinotól amúgy tényleg nem megszokott ez a "scriptes" rajzolás, de talán még mindig jobb, mintha megint kimaradt volna egy hónap (a HxH során meg már úgyis megszoktam a vázlatos rajzolást, szóval annyira nem zavar XD).
MAL

Prof. William

Quote from: chilip on 2012-07-17, 17:12:20

Az egész mangával ez a baj olyan 2-3 éve.

Ott kellett volna befejezni az ARK-os harccal... Ott lett érdektelen számomra az egész hogy még a kukázott Noahokat is visszahozta.

Megmurdel

Quote from: Prof. William on 2012-07-18, 17:21:53
Quote from: chilip on 2012-07-17, 17:12:20

Az egész mangával ez a baj olyan 2-3 éve.

Ott kellett volna befejezni az ARK-os harccal... Ott lett érdektelen számomra az egész hogy még a kukázott Noahokat is visszahozta.
jah az télleg szar volt h most nem haladtunk de én azér annak is örülök h nem fejeződött be a visszahozott noah-k meg olyan hááát... én Roadnak kurvára örültem :D a többi nem igazán érdekelt

Megmurdel

kint az új chapter [spoiler]kicsit csalódott leszek ha Tim-et nem lehet megmenteni sehogy se + Millenium Earl is beköszönt úgyhogy kíváncsi vagyok h mi fog történni legközelebb[/spoiler]

LuckyDingo

Én dobom ezt a mangát... XD

Kaptunk még egy kaotikus fejezetet, megint gáz volt az art, nincs már miért olvasni.. ja és megint egy hónap szünet... annyira nem jó, hogy megérje rá várni.

Leara

Nekem a sztorival nincs bajom, az artot úgy-ahogy már megszoktam, de ezek a 2 hónapnyi várakozások hazavágják a mangát :S. Persze biztos van valami oka a mangakának, amit velünk nem osztanak meg, de szerintem egy ideig szüneteltetem egy kicsit, hátha egyben olvasva még jobb lesz.
MAL

Megmurdel

217 [spoiler]ahogy sejtettem Tim-nek lőttek de h Kandából meg general lesz nah azt megnézem XD[/spoiler]

chilip

istenem az art milyen silány volt a chapterben  :eek: bár pár helyen megnevettetett a QUALITY, de nem így kezdtem neki a mangának  :bruhuhu: