D.Gray-man /spoilers!!!/

Started by chilip, 2007-05-12, 20:10:51

Previous topic - Next topic

chilip

fel se ismerem már Allen-t  :zomg: annyira más lett a feje... mintha meghalt volna az iró és titkon más vette át a munkáját. meg ez a szappanopera a barátságról meg hasonlókról. mintha tényleg más írná....

Junchi

Nálam is mostanában elég nyögvenyelősen megy ez a manga, szal ez a látványos, negatív irányba történő stílusváltás enyhén szólva is betette a kaput... >.>

chilip

197. chapter  :zomg: százkilencvenhétnél járunk és csak az utolsó 10 kb ami ilyen ordenáré. 170-180 fejezetnyi manga után mikor már kialakult a saját szép, letisztult stílusa MIÉRT KELLETT ÍGY VÁLTANI?

Titkos

#273
A rajzolás most sem volt a toppon, pl. az az "Allen összecsap Kandával, amit a "kamera" hátulról vesz" kissé olyannak hatott, mint egy vázlat, ami még nincs kész. Viszont most valahogy nem zavart a rajzolás olyan szinten, mint amikor még élesen látszott a váltás. Vagy kezdem megszokni, vagy túl jó volt a sztori ahhoz, hogy erre figyeljek. :D Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy Hoshinónak volt valami csuklósérülése anno, és onnantól kezdett ilyen gány lenni. Tavaly szinte alig rajzolt, augusztusban jött egy nagy fejezet, és rendesen novembertől indult újra, akkor váltott át havi formátumra is, és ha kiszámoljatok, az említett utóbbi 10 fejezet pont azóta termett: november-augusztus. Szóval lehet neki sem tetszik, hogy ez van, csak "kissé" visszavetette a fejlődésben, hogy időközben szilánkosra törte a kezét, vagy valami, nem tudjuk, hogy mi történt.

A történettel meg aztán tényleg semmi gond, ez a mostani szerintem finoman szólva is k*rva jó volt, nekem legalábbis már nagyon hiányzott, főleg a múlt heti SSJ Naruto és Molyember Aizen után kellett egy minőségi chapter. Alma most már valszeg megmurdel, nem tudja tovább regenerálni magát, Allenből meg bírnám, ha ennek hatására előjönne a Noah-énje. :D (Timothy-s résznél hasonló halálközeli élmény során már majdnem előjött, csak akkor még szándékosan elnyomta magában, de most már szinte eszméletlen/félhulla.) Mondjuk Kanda kitisztult feje a chapter végén valszeg arra utal, hogy még lesz valami lelkizésük Almával, és mondjuk a chapter végén "támad fel" a Noah-Allen. Viszont ha már lelkizős részek: Miért lenne ettől szappanopera? Végképp: miért írná más a sztorit? Könyörgöm, az egész manga erről szólt eddig:

Allen: Megmentem a lelküket!
Lenalee: Dehát a barátod vagyok, számíthatnál rám! *bitchslap*
Miranda: Végre valakinek szüksége van rám, nem vagyok haszontalan!
Krory: Eliade, szerelmem...én is meg akartalak ölni!

Később sem tűnik el, most nem írom mindet sorban, de pár dolog:

-INNOCENCE, NE ÖLD MEG SUMANT! - Allen, mielőtt Tyki megszivatná
-Allen meghalt... *sírás* - Lanalee a hajón
-Allen, használd a zongorát, ami a Bárkát irányítja, hogy visszahozd a halott barátaidat! - Cross, a Bárkás arcban
-Gyűlölöm ezt az embert! also: Istenem! Segíts, hogy használjam azt az gyűlölt Innocence-et! Először életemben kívánom az erejét! - Lenalee a level 4 arc alatt, továbbá számos hulla, sírás és fogcsikorgatás

rögtön utána: CROOOSS!! NEEEEM LEHEEET!!!

Majd:
Timothy: Az apám egy mocskos tolvaj volt, és senki sem szeret!

Most pedig ott tartunk ahol, a különbség az, hogy erre már kb. mindenki a manga eleje óta kíváncsi volt (pl. hogy egyáltalán mi a franc Kanda?), ergo nem lehet két chapter alatt lezárni az egész Kanda vs. Alma dolgot. Az egész manga egy nagy lelkizés ennyi erővel. Nem vagyok Chronus, hogy oldalakat is másoljak, de aki olvasta, mind emlékszik a fenti jelenetekre. A rajzolás lehet rondább, de a történet pl. szerintem pont hogy jobb, mint a level 4-es részeknél, ahol arról szólt az egész, hogy "még egy szinttel erősebb, és mindenkit kinyír!", itt meg azért Kandáról, Allenről, és ez Earl fejein is jókat röhögök. XD
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 


chilip

nem így gondoltam rá, lehet a rajz is közrejátszott meg a pózok is ahogy mondtak bizonyos dolgokat. meg az hogy csak a szövegből tudtam ki kicsoda néha kicsit betehetett.  :angyali: de akkor is elég gáz ez így. ha tényleg csuklósérülése volt akkor meg lehet segédeket fogadott fel esetleg, talán azért van váltás.


Bishop

Én már egy ideje azt se tudom mi a sztori csak követem  :D Havi mennyiségben nagy össze tudnak zavarodni a dolgok, én még mindig ott tartok hogy új Noahk jelentek meg és most mind ott vannak Earlel de kb semmit sem csinálnak csak nézik ahogy Allen mindjárt átmegy Noah módba, Kanda meg szarja a powerupokat minden részben, de elötte még egy lvl 3ast nem bírtak legyőzni. Bak meg a csaj akinek nem tudom a nevét de Allent edzette vissza tartanak magas szintű akumákat mikor múltkor már a lvl2-es is sok volt nekik. Art annyira nem bosszant szeretem az ilyen kicsit vázlatos rajzolást, de kicsit szerintem havi mangához képest alig halad a dolog annyi történik egy chapterben mint ha heti lenne csak részletesebbek a harcok.

LuckyDingo

Kezd lecsúszni a Soul Eater szintjére. Ha így haladunk még jövőre is Alma-Kanda gayfight lesz. Remélem ezután meghal Kanda.. kéne, mert már annyit regenerált, mint eddig még soha  :D

Titkos

Quote from: Bishop on 2010-08-09, 10:29:51
én még mindig ott tartok hogy új Noahk jelentek meg és most mind ott vannak Earlel de kb semmit sem csinálnak csak nézik ahogy Allen mindjárt átmegy Noah módba

Az tuti, hogy az összes Noah nincs még ott. Az Earl vitt egy párat (Road-ot, a gondolatolvasós új arcot, meg volt egy, aki lebénította a bázison dolgozókat), de a többit ráküldte az exorcistokra, Tyki pl. Allent "hozta el", a többiek meg még mindig ott vannak, pl. emlékeim szerint a napszemüveges Kubo-fejű épp Laviékat tartja fel, de kaptak Lenalee-ék és Krory-is legalább egyet-egyet. Hogy miért nem fightolnak az remélhetőleg ki fog derülni, igazából még azt sem tudjuk, hogy ez az egész "ébresszük fel Almát" mire volt jó az Earl-nek, bár lehet, hogy pont ilyesmit akart kihozni, hogy Allen kerüljön halálközeli helyzetbe, mert akkor előjön a Noah énje, vagy ha az nem, legalább nyírják ki. XD (Eléggé felderült a feje, amikor Kanda leszúrta.)

Quote from: Bishop on 2010-08-09, 10:29:51Kanda meg szarja a powerupokat minden részben, de elötte még egy lvl 3ast nem bírtak legyőzni.

1. Kanda már a Noah's Ark alatt leverte Skint is, párpedig egy Noah erősebb, mint akármelyik akuma akármelyik alakja. Náluk feljebb már csak az Earl van.

2. Lvl 3-assal sosem szenvedett senki, na jó, Lenalee azért majdnem vele együtt halt meg, de nem volt rossz, hogy elsőre lenyomta tökegyedül. :) A kínai bázison szivatta be őket az egyik, na de ott meg az volt a gond, hogy Allen épp Innocence nélkül lábadozott. Miután visszakapta, kb. szó szerint egy ujjpöcköléssel nyírta ki. XD Lvl 4-esekkel szenvedtek sokat, azokat nyírják ki nehezen. (Elsőre csak generálisi segítséggel, másodjára meg valami Allen + Kanda + Timothy megszállós Innocence-ével együtt.)

Quote from: Bishop on 2010-08-09, 10:29:51Bak meg a csaj akinek nem tudom a nevét de Allent edzette vissza tartanak magas szintű akumákat mikor múltkor már a lvl2-es is sok volt nekik.

lvl2-essel szerintem nem találkoztak, a hármas tombolt a bázisukon, de amúgy aki nem ördögűző, annak még egy lvl1-es is kihívást jelent, csak ugye ahogy a Finderek kapnak olyan "fénycsapdát", amit megfogja őket átmenetileg, Bakéknak meg jó a védelme, a kínai bázison úgy látszik, erre gyúrtak. A lvl3-as ellen is elnyomott mindenféle ajtót lezáró Sealt, Amit meg most használ, az szerintem ilyen "végszükség esetére" cucc, mondta is az öreg kínai, hogy "feloldotta a seal-t az istenen" vagy micsoda, de ez sem tart örökké, már félig széttört a kristály, ami működteti. Azt meg senki nem mondta, hogy ezek magas szintű akumák, ezek valami third exorcist-akuma hibridek dark matterrel elkeverve. Az Earl csak rájukküldte őket, hogy játszanak, ha már az Order volt olyan hülye, hogy ilyen irányú kísérleteket folytasson. Attól még lehet, hogy egy exorcist hamar lenyomná őket, csak ugye a jelenlegi kettő épp Almával van elfoglalva.

Quote from: Bishop on 2010-08-09, 10:29:51
Art annyira nem bosszant szeretem az ilyen kicsit vázlatos rajzolást, de kicsit szerintem havi mangához képest alig halad a dolog annyi történik egy chapterben mint ha heti lenne csak részletesebbek a harcok.

Kb. főleg, hogy egyes havi mangákban 40-50 oldal is megvan egy chapter, nem tetves 30.

Quote from: LuckyDingo on 2010-08-09, 13:46:55
Kezd lecsúszni a Soul Eater szintjére. Ha így haladunk még jövőre is Alma-Kanda gayfight lesz. Remélem ezután meghal Kanda.. kéne, mert már annyit regenerált, mint eddig még soha  :D

A "gayfight" kvázi már most befejeződött (Alma nem regenerálódik, Kanda meg észhez tért, hogy mit is csinál), viszont ha valaki meghal, az Alma lesz, esetleg Allennek az "emberi énje", Kanda szinte kizárva. XD
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 


Bishop

Kösz  :smile: tényleg nem tudom már ki kivel van ki kivel harcol hát még ami az erő viszonyokat illeti, a sok szinttel meg general meg noah meg main karakter powerrel ami van benne, most behozták a srácot aki Allen után kémkedett az meg mindenféle seal jutsut csinál, de hiába minden mert kőbe van vésve hogy akumat csak innosence-el lehet legyőzni.Közbe az új tipusú innosence-ről sem tudunk semmit csak hogy Lenaleenak van. Lassan tényleg jó lenne ha lezárulna ez az arc és valami összeszedettebbet csinálna a mangaka. Valamit Revivel csinálhatna már, az ő szerepe a dolgokban valahogy jobban érdekelne kicsit részletesebben.

Titkos

Quote from: Bishop on 2010-08-09, 15:52:03
most behozták a srácot aki Allen után kémkedett az meg mindenféle seal jutsut csinál, de hiába minden mert kőbe van vésve hogy akumat csak innosence-el lehet legyőzni.

Szerintem ez így jó, nem kell félni, hogy valami seggből kihúzott technikával hirtelen mindenki hőssé válik. XD Féltem kissé, hogy bejött ez a Third Exorcist dolog, és most majd boldog-boldogtalanból ilyen hibridet csinálnak, de szerencsére elég hamar megbukott a project. A jutsusok meg jók arra, hogy ha nincs akuma, elintézzenek pár dolgot (pl. gyerek Kanda és Alma kergetése a flashbackben), vagy feltartsák az akumát, amíg odaér egy exorcist.

Quote from: Bishop on 2010-08-09, 15:52:03
Közbe az új tipusú innosence-ről sem tudunk semmit csak hogy Lenaleenak van.

Szerintem arról még nagyon sokáig nem is fogunk hallani, már ha egyáltalán. Az arra kellett, hogy Lenalee is kapjon valami látványos powerupot, ha már hadirokkant volt sok chapteren át. Kanda kapta Skin ellen a negyedik illúziót (meg Alma ellen most az ötödiket, és valszeg hat a max, ha a kardja neve Mugen), Krory a vérével harcolt, Lavi a sealeket nyomta (na nála még tuti, hogy lesznek újabbak, talán a thunder-t, wood-ot, meg a fire-t használta egyedül, de mindig ott pörög még vagy 3-4), Allennek meg ugye ott volt a Crowned Clown, ami később már kardot csinál a fél karjából, szóval Lena eléggé lemaradt, és ezzel zárkózott fel. Továbbá megtudtuk, hogy az Innocence képes magától fejlődni, de kb. ennyi.

Quote from: Bishop on 2010-08-09, 15:52:03
Valamit Revivel csinálhatna már, az ő szerepe a dolgokban valahogy jobban érdekelne kicsit részletesebben.

Aki Lavi/Rabi (elsőre azt hittem, Reever-re gondolsz xD), de mondom, róla még tuti kiderülnek dolgok, főleg, miután Hoshino azt mondta, hogy a kedvenc karaktere. (Meg amúgy nekem is. :))
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 


Junchi

Ch198

[spoiler][/spoiler]

Kanda teljesen OOC volt, az art ugyanolyan gány, mint volt, Almát meg eltakaríthatná végre valaki...

Egyetlen pozitívum a 14. felbukkanása, szal végre valahára nem csak kamu ez az egész "Allen beszürkült, OMG", hanem volt is valami eredménye.

LuckyDingo

Quote from: Junchi on 2010-09-11, 11:21:52
Ch198

[spoiler][/spoiler]

Kanda teljesen OOC volt, az art ugyanolyan gány, mint volt, Almát meg eltakaríthatná végre valaki...

Egyetlen pozitívum a 14. felbukkanása, szal végre valahára nem csak kamu ez az egész "Allen beszürkült, OMG", hanem volt is valami eredménye.

Ha jól vettem észre, akkor Allen szürkesége nem tartott megint sokáig.. legalább is a bal szeme visszahozta a rendes Allent. Amúgy ami Timcanpyből kijött varázsige, érdekes volt. Nem Cross tudott olyanokat? :D

Titkos

#282
Nem tudom, szerintem az utóbbi idők egyik legjobb fejezete volt, mióta elkezdték a démon-Alma elleni harcot, azóta mindenképp. :) Végre láthattuk a 14. Noah-t (és külsőre tényleg egy "Tyki 2", de Hoshino nem rejti véka alá, elsőre még Allen is vele keverte XD), végre kiderült, hogy ki volt Kanda "az a személy"-e, a 14-es egyre jobban ébredezik, Alma a következő fejezetben tuti meghal, a Gróf pedig rulez, mint mindig. :D

Quote from: Junchi on 2010-09-11, 11:21:52
Kanda teljesen OOC volt, az art ugyanolyan gány, mint volt, Almát meg eltakaríthatná végre valaki...

Hogy lehet OOC valaki, aki nem is mondott/csinált semmit ebben a fejezetben? Vagy pont azért? XD Én örültem, hogy kivételesen nem volt egy tajparaszt, akárhogy játsza a keménycsávót, Alma akkor is fontos neki, az meg biztos szakmailag sem érintette kellemesen, hogy pont Mr "Mindengonosztmegölök" Kanda segített a 14-es újjászületésében, és pont azzal, hogy elborult az agya. Szerintem tök logikus, hogy ezután visszavett. (Sőt, ha megnézed, már az előző fejezetben visszavett, azért Allen leszúrása eltüntette az agyáról a vörös ködöt.) Az artról: Volt 1-2 gyengébb kép, de én örömmel konstalláltam, hogy végre már úgy is felismerek minden szereplőt, hogy nem ordítja be a nevét valamelyik másik. :D Mondjuk ez az art szerintem innentől már olyan lesz, hogy "megszoksz vagy megszöksz", nem hiszem, hogy visszaváltozna az előző stílussá, de amíg a sztori tartja a színvonalat, én tudok élni ezzel. :) Finomodni még finomodhat. Alma meg self-destructot nyomott, ahogy fentebb is írtam, a következő fejezetben tuti meghal, esetleg még Kanda vagy Allen a robbanás előtt leszúrja/szétvágja, és akkor lehet örülni, hogy az Innocence megmentette az ő lelkét is, de innen már sok értelme nem lenne a szereplésének, azt meg kétlem, hogy kiölik belőle a démoni részt, és beállna a jókhoz, vagy valami. Én most is a lelki oldalára vagyok kíváncsi a dolognak: Allen vajon közli-e majd Kandával, hogy akit keresett, az tulajdonképpen Alma volt, és az a nő már nincs többé? Vajon Alma azért nem mondta el neki, mert ez volt a bosszúja, és had keresse csak mindörökké a nőt, vagy éppen így akarta, hogy tovább éljen? (Kanda egy csomószor csak azért nem hagyta, hogy kicsinálják, mert "Még meg kell találnom azt a személyt!" Az részletkérdés, hogy amennyit eddig láttunk belőle, megölni sem nagyon lehet, de egyszer csak meghalnak ezek a "szuperemberek" is. :D) És persze ha Kanda megtudja, hogy ő volt, hogyan dolgozza fel, lesz-e új életcélja, stb.

Quote from: Junchi on 2010-09-11, 11:21:52
Egyetlen pozitívum a 14. felbukkanása, szal végre valahára nem csak kamu ez az egész "Allen beszürkült, OMG", hanem volt is valami eredménye.

Még várjuk ki a végét. XD Most már tényleg full Noah-nak tűnt, de Mana visszahozta. Persze abban is biztos vagyok, hogy a Gróf nem véletlenül örvendezett annyira, hogy Kanda leszúrta az Innocence-el, szóval ha most még nem is kezd tombolni, az biztos, hogy ez felgyorsította a folyamatot. (Amúgy bírom, hogy pont felcserélődött a helyzet: kezdetben úgy volt, hogy a 14-es egy Gróf ellen lázadó Noah, és Mana Walker testvére, és lehet, hogy Mana nem is Allent szerette, csak a 14-est látta benne stb, a Gróf számára pedig egy áruló, és halálos ellenség. Ehhez képest, most pont Mana nem akarta, hogy "feltámadjon" a 14, míg a Gróf épp ezen fáradozik. :D)

Quote from: LuckyDingo on 2010-09-11, 13:53:42Amúgy ami Timcanpyből kijött varázsige, érdekes volt. Nem Cross tudott olyanokat? :D

De-de. :D
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 


Junchi

Quote from: Titkos on 2010-09-13, 10:28:29
Hogy lehet OOC valaki, aki nem is mondott/csinált semmit ebben a fejezetben?

A reakciói miatt mondom ezt. :3 Szal tipikusan nem Kandára vall ez az aggódó tekintet, meg úgy ánblokk az egész ch-ban valahogy más volt, mint eddig. Jó, mondjuk annyira nem izgat, hogy őszinte legyek, sosem kedveltem különösebben a tagot, szal nem hoz nagyon lázba, hogy mivel is rabolja épp az értékes screen time-ot, de azért ebben a ch-ban akkor is más volt. :P

chilip

van új chapter, itt már többször ismertem fel allen-t :D

LuckyDingo

WTF... gay love is gay.. -_- Ennek az arcnak igen hülye vége lett így.. de legalább VÉGE

Junchi

Ch200

Miért olvasom én még mindig ezt a... mangát? :D Mert őszintén szólva fogalmam nincs...

The gay-show continues, és Alma MÉG MINDIG nem akar eltakarodni a képből...

Titkos

Dehát Alma meghalt. ^^" Az elsétáló nő/gyerek, amit Kanda látott, eléggé arra utalt + az Earl is azt mondta, neki meg hiszek. :D
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 


Junchi

Na igen, de Alma grudge-ja (vagy mije) még mindig megvan, még mindig nem tudunk szabadulni tőle... ^^"

Hoshino meg továbbra is játszik az idegeimmel az Allen - 14th dolog kapcsán...

Titkos

A Third-öket szerintem le fogják darálni, hacsak Link nem pont azért állította meg Allent, mert esetleg tud valami hatásos módot a visszaváltoztatásukra. De szerintem simán csak előjött belőle a "Hitler-talpnyaló" énje, és mivel Levallier szerint ez egy "sikeres project volt" (lol?), ezért nem hagyja, hogy Allen kivégezze őket. A 14-essel tényleg húzza az agyunkat Hoshino, de ott meg Jasdebinek hiszek. XD
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 


LuckyDingo

EZ mivoltez? O.o Többet nem kívánok írni.. de eléggé csalódott vagyok, hogy ez így zárult.. Timcampyvel meg mi a franc történt. Meg mikor? :XD Szét van zuhanva ez a manga..

chilip

Quote from: LuckyDingo on 2010-12-01, 00:13:39
EZ mivoltez? O.o Többet nem kívánok írni.. de eléggé csalódott vagyok, hogy ez így zárult.. Timcampyvel meg mi a franc történt. Meg mikor? :XD Szét van zuhanva ez a manga..

a számból vetted ki a szót

Titkos

Timcanpy a manga eleje óta random módon változtatja a méretét, volt már aranycikesz, meg focilabda/görögdinnye nagyságú is. Most meg valamiért automobil-méretűvé alakult, ennyi. :) Mondjuk hallottam valami fan-spekulációt, hogy Timcanpy mindig a "mestere" erejét szimbolizálja, és azért volt az elején Crossnál focilabda, Allennél meg csak cikesz, de én ezt nem annyira vettem észre. (Bár azt el tudom képzelni, hogy ez most az ébredező 14-es hatása...) Amúgy nem hivatalos elmélet, de többen sejteni vélik, hogy ez a nagy sárga izé is Tim egyik formája lesz, szóval lehetséges, hogy a "kisgömböc" csak valami kezdeti forma, mint ahogy Allen "automail" karjáról is kitalálta Hoshino, hogy az valami "incomplete" formája volt az Innocencének, és a perfekt forma a Crowned Clown. (Meg ugye az is folyton fejlődött, automail-karom, Megamanes lézerágyú, fénykard, stb.) Illetve már többször is elhangzott asszem, hogy Tim nem egy normális gólem, sok olyan furcsa dolga van (pl. hogy zabál :D), ami az átlag kommunikációra használt fekete gólemeknél nincs meg.

A fejezettel amúgy nekem össz-vissz annyi bajom volt, hogy ez most oldalszámra kb. tényleg egy heti chapter mennyiségével ért fel, elég gáz, hogy Hoshino ebből rendszert csinált. A történettel nem volt bajom, igazából a fősztori itt a Kanda-Alma dolog volt, amit a múltkor már lezártak, Allen meg a Thirdök csak azért ugráltak, hogy legyen valami plusz akció. Innen már csak azt lehetett volna csinálni, hogy a Gróf minden jelenlévőt kinyír a helyszínen (és vége a mangának XD), vagy tovább húzni ezt a "-Öld meg a Thirdöket!" "-Nem ölöm, ők félig még emberek!" plotot. (Igazából sajnálom is, hogy nem haltak meg, így még tuti, hogy később visszatérnek majd, hogy ugyanezt ellője velük Hoshino.) Amúgy eddig az volt az érzésem, hogy a Gróf csak azért hanyagolta a bázis megtámadását, mert nem biztos, hogy nyert volna, de kezdem azt hinni, hogy neki ez az egész valami másról szól (pl. a 14-esről), és az Order csak egy kis szálka a szemében, "aki" bár zavarja, de sosem tekintette igazán méltó ellenfélnek. (Végülis mindig csak akkor támadott, ha konkrétan kellett neki valami cucc, pl. a Bárkát irányító tojást nyúlták le, vagy most náluk volt Alma, és mindkét alkalommal majd' megdöglött mindenki, édeskevesek voltak ahhoz, hogy bármi érdemlegeset tudjanak csinálni a Gróf ellen.) Inkább az érdekelne, hogy a világ többi pontján is visszavonultak most a Noah-k? (Lenalee, Lavi, Krory, stb. ellenfelei) Hacsak nem az lesz, hogy most mindenki Allen sorsára kíváncsi, azért várja a következő fejezetet, és erre Hoshino szándékosan a többiekre vált, csinált már ilyet párszor. :D
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 


Junchi

Ch202

:he:

Csak nem csoda történt, és ismét egy fejezetet olvastam, ami D.Gray-man névvel volt ellátva? o.O

Art meglepően jó lett, plot progress is volt és még a heart sem lett elfelejtve. Remélem, ez végre annak a jele, hogy Hoshino ismét magára talált, és a borzalmas Alma arc után kapunk egy normális sztorit.

Leara

Na, azt hiszem ideje behoznom ezt a mangát. Belelestem az új fejezetbe és ez végre jónak tűnt... a Kanda&Alma sztori nem nagyon kötött le, szóval kicsit leálltam az olvasásával  ^^".
MAL

chilip

 :whoah: új chapter nekem nagyon bejött

LuckyDingo

Szóval [spoiler]Ez az új szerzemény gyilkolta meg Crosst azért, mert nem mondta el korábban, hogy Allen nem is Allen, hanem a 14-es reinkarnálódott verziója? És most ki akarta volna venni Allenből a 14-est, hogy csak Allen maradjon.. aka képes lett volna belőle eltávolítani a curse-t(14-et), ami Allennek jó lett volna. De megjelent Tiky meg Road és Allen utsó esélyét is elvették attól, hogy normális innoncence használó emberként éljen. Tényleg az lesz, hogy a Noah-k lesznek a jófiúk a végén...[/spoiler] XD

Bishop

Én már azt se tudom hogy mi van Tikky annyira más lett az új noahk megjelenése óta hogy már elsőre fel se ismerem. És most mi van Cross halott? :confused:

LuckyDingo

Quote from: Bishop on 2011-02-02, 14:51:06
Én már azt se tudom hogy mi van Tikky annyira más lett az új noahk megjelenése óta hogy már elsőre fel se ismerem. És most mi van Cross halott? :confused:
Ezek szerint... bár a hullája eltűnt és azóta még nem volt szó erről... Az már tuti, hogy ez az izé lőtte le.. méghozzá ha jól láttam a saját fegyójával. Viszont az emlékek nem mutatták, hogy mi lett a testtel azután, hogy megtalálták.

LuckyDingo

No ez a mostani fejezet igen jó volt. Most hogy Allen [spoiler]önkéntelenül átpártolt a sötét oldalra,[/spoiler] érdekel, hogy mi lesz vele. :D