Main Menu

Code Geass /Spoiler!/

Started by nephotep, 2007-02-07, 04:04:18

Previous topic - Next topic

smash++

Quote from: White SeeD on 2008-01-24, 14:27:52
Quote from: smash++ on 2008-01-21, 20:49:24
mi lesz akkor ha Euphie és Lelouch csatlakozik.

Ezt most elképzeltem.. hmm, igen jó kis hentai lehetne beélőle :D
:Kiraly:

Quote from: White SeeD on 2008-01-24, 14:27:52
De félretéve a hentai-t, ha Zero és a kis akciói nincsenek akkor nem történt volna meg semmi. Pl Suzaku marad a gagyikatona szintjén. Euphie marad a pupett princess.

Talán én is vmi ilyesmit irtam az előző postban. Suzakuék elképzelése tényleg szép,de Zero nélkül még mindig egy senkik lennénenk támogatás nélkül.
Zero viszont teljesen feleslegesen harcol a Nanaly-ért,mert eddig is békében éltek. Csak a bosszú élteti. Ami még nem is lenne baj.De az,hogy hozzá "közel" állókat simán feláldoz.
Nekem kicsit tényleg sok bene az úgymond "ellentmondás" és az apróbb hibák.Meg sem tudom különböztetni a japánokat a brit-ektől az animeben, az meg hogy eleven11 ne nyúlj hozzám nálunk is van a való életben. Zero is Nanaly-ért harcol,de azzal,hogy ott hagyta a csatát a bosszú lehetőségét is szépen eltemette.Se Nanaly se bosszú a végére és mi van c.c-vel.Egy csomó kérdés van még amikre a 2. szériában remélem kapok választ

Prof. William

Ez igaz.

Suzaku roszabb mert ő közben meg van győződve hogy a békéért teszti...

Attól hogy Euphie bejelnt valamit attól még nem változik meg a világ. Vajon ehez mit szoltak volna az eddig japókat röhögve halomra lövő katonák? Valszeg ha nem történik semmi eu-t megmerényeli valaki majd rákenik a 11-eskre. 

És sztem SOHA nem lehet békében élni ha az országodat valaki elnyomja... Miért vannak mi is szabadságharcok avilágban?  Miért örültek MO-n sokan mikor az oroszok végre 1990-ben kimentek? Ideig óráig lehet türni de végleg bele nyugodni nem.

A japók meg pont nem fognak belenyugodni amilyen hazaszerető nemzet... A belenyugvás az a ország és a nép pusztuilásának a kezdete...

Suzaku meg majd berlűrröl változtat, a Britt Birodalom egész létezése arra épül hogy elnyomja a népeket. Ha nem így tenne már rég szétesett volna. Majd biztos ráébrednek a vezetők hogy ájááj igy ez nem jó. :) Amúg ahogy látom ez a Brit   politika. Minnél jobban elnyomni degenerálni népet így vagy lassan elfogyik és brittekel töltik fel vagy átbrittesednek... Így is úgy is végük. Ez meg sztem nem sok nép hagyná...

smash++

Azért az,hogy brittek töltik fel a területeket kicsit erős,szerintem.Már megint egy hülyesége az animenek.Én úgy emlékszek csak vérebeli britek lehetnek knight-ok,ezek szerint vagy kurva sok katonájuk van vagy kurva kevesen haltak meg amíg elfoglaltak 11 területet.
Abban,hogy átbrittesednek semmi kivetni valót nem látok.Szerintem simán jó, én is átbrittesednék :) vagy átjapánosodnék.
Kétlem,hogy az animeben az összes japán úgy élt mint a bemutatottak a gettóban.
Egyébként Zero álomvilága teljesen jó,egy olyan ország ahol nem számít ki honann jött (1 kivételt azért tennék :) -12éves...-nem folytatom kilehet találni). De az animeben megint érdekes,hogy Zero megmondta mit szeretne,de azért az őt követők simán megöltek volna egy ártatlan nőt aki lehet brti... szóval

Prof. William

Azok a köetők nem tűntek BK -nak. Valszeg ők voltak a tipikus balhés fiúk akik hasznot hajtottak a káoszból és kicsit szabadjára engedték a brittgyűlöletüket. :) Mindenütt van ilyen és van japánban is.

Szerintem a régóta britt területek pl a teljes USA már (lehet hogy már évszázadok óta Britt) rég átbrittesedtek. SZóval ezért van olyan rohadt sok katona. Japán még csak amolyan kezdeti stádiumban van.

Te lehet hogy átbrittesedél de japán mentalitás az más.

És igen. Vannak olyan japánok akik normálisan éllnek ( Zero az ilyet asszem Becsületbei Brittanninainak nevezi ) monja hogy pl bizonyos összeg befizetése után vagy ha kapcsolataid vannak is az lehetsz. Szóval szerintem japánban azért a felső 10.000 és a felső-középosztály valószínűleg úgy él mint a háború előt... Ők a brittesedés úttörői...

Persze valszeg köztük is vannak akik nemszeretik Britanniát de hát nincs mit tenni.

Manitu

Quote from: smash++ on 2008-01-24, 16:27:59Én úgy emlékszek csak vérebeli britek lehetnek knight-ok,ezek szerint vagy kurva sok katonájuk van vagy kurva kevesen haltak meg amíg elfoglaltak 11 területet.
Te láttad az első részt? Simán letarolták az országot a Knightmarekkel, nem sok ellenállásba ütköztek. Ezt hívják technikai fölénynek. Btw, knight != katona. A mechákban csak britek ülnek (meg Suzaku), gyalogsági golyófogónak megteszi bárki.
Amúgy meg mond nektek valamit az a szó, hogy Róma? Ők is így csinálták úgy kétezer éve, oszd meg és uralkodj. Nem osztogatták bő kézzel a római polgárjogot, viszont azért adtak kiváltságokat egyeseknek a meghódított területeken, hogy kordában tartsák a saját népüket. És ha elég kitartóan pedáloztak, néhány generáció múlva még a polgárjogot is megszerezhették.

Prof. William

Itt a Promo!

http://randomc.animeblogger.net/2008/01/29/code-geass-r2-promo-01/

Lol Suzaku meg... [spoiler] Úgy tűnik igazi evil karakter lessz. Leglalább majd könnyű lessz megszabadulni tőlle. :)  [/spoiler]

smash++

Quote from: Manitu on 2008-01-24, 22:51:49
Quote from: smash++ on 2008-01-24, 16:27:59Én úgy emlékszek csak vérebeli britek lehetnek knight-ok,ezek szerint vagy kurva sok katonájuk van vagy kurva kevesen haltak meg amíg elfoglaltak 11 területet.
Te láttad az első részt? Simán letarolták az országot a Knightmarekkel, nem sok ellenállásba ütköztek. Ezt hívják technikai fölénynek. Btw, knight != katona. A mechákban csak britek ülnek (meg Suzaku), gyalogsági golyófogónak megteszi bárki.
Amúgy meg mond nektek valamit az a szó, hogy Róma? Ők is így csinálták úgy kétezer éve, oszd meg és uralkodj. Nem osztogatták bő kézzel a római polgárjogot, viszont azért adtak kiváltságokat egyeseknek a meghódított területeken, hogy kordában tartsák a saját népüket. És ha elég kitartóan pedáloztak, néhány generáció múlva még a polgárjogot is megszerezhették.

Láttam az első részt és emlékszek arra,hogy 1 knight sem esett el.Csak gondolom azótan van ez a britt hódítás amiótta az öreg elkezdte. 11 területet már meghódítottak,ami nem kevés még akkor is ha nagy tech fölény van.
Én csak kicsit furcsáltam,hogy mivel vérbeli brittek ülhetnek bele és nem sok generáció telt el,lassan kéne fogyni a pilótáknak :) a sok háború miatt

chilip

Quote from: smash++ on 2008-01-30, 16:07:41
Quote from: Manitu on 2008-01-24, 22:51:49

Láttam az első részt és emlékszek arra,hogy 1 knight sem esett el.Csak gondolom azótan van ez a britt hódítás amiótta az öreg elkezdte. 11 területet már meghódítottak,ami nem kevés még akkor is ha nagy tech fölény van.
Én csak kicsit furcsáltam,hogy mivel vérbeli brittek ülhetnek bele és nem sok generáció telt el,lassan kéne fogyni a pilótáknak :) a sok háború miatt

ezek olyan kékvérű gerinctelen brit szemetek, hogy a katonáikait is nagy mennyiségben "tenyésztik" a soldier-farmokon :) pure blood army

White SeeD

Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Cobra

Attól még, hogy elvileg licenszelt, lehetnek használható subok.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

White SeeD

Majd kiderűl. Bár kétlem hogy nevesebb csapat lesubolná így :frown:
Max anon vagy YM megcsinálja.
De elég szemét húzásnak tartom, főleg hogy az 1 sincsen még sehol. :morci:

Puru²

Elmennek a .......  :Eztneked: :__devil: :Eztneked: :falba:

Azért [gg]-ben még bízok  :lazza:

Cobra

gg már rég feloszlott

White SeeD

Quote from: Cobra on 2008-03-22, 17:36:07
gg már rég feloszlott

Elvileg igen de aztán még sem. Elvileg jelenleg a Seto no Hanayome-t a Bakawolf és gg csinálja.

Manitu

Quote from: White SeeD on 2008-03-22, 17:52:32Elvileg jelenleg a Seto no Hanayome-t a Bakawolf és gg csinálja.
Gyakorlatilag meg Bakawolf fogta a régi gg-s subokat, és alátett egy DVD-ripet.

Nem tudom mért lepődtetek meg, az első évadot licencelték, nyilvánvaló, hogy a folyattást is automatikusan megveszik. Az előző évadban sem okozott álmatlan éjszakákat egy-két csapatnak az a tény, hogy licencelt cuccot subolnak. Különben sincs jelenleg olyan aktív csapat, amire azt mondanám, hogy jó ::)

Prof. William

Szerintem nem kell aggódni biztos lesz hozzá sub. Egy ilyen animot nem hagynának ki...

chilip

<< S2 EP1 >> - lehet kamu, leszedem és megnézem

Puru²

Quote from: chilip on 2008-04-01, 12:51:48
<< S2 EP1 >> - lehet kamu, leszedem és megnézem
Nem lehet hanem biztos hogy kamu lévén vasárnap jön az ep 1 ,amúgy  ma milyen nap is van ?  ;)

White SeeD

Vicceskedvő anon (hogy dögölne meg) szivatja a CG rajongókat április elsején. :ejj:

Dreamcleaver

A hülye CG fanokat.  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Cobra

Én nem is álltam neki letölteni, kb 0,01% volt az esélye, hogy nem fake :)

White SeeD

Teljesség: 3%..
Majd este folytatom. Remélem addig valaki youtubera kipakolja, és ott meg tudom nézni, míg a torrenten csurog :smile:

Puru²

Uhhh hát ez ... ZERO is back!!!!!!!!! :cool:

[spoiler]
1 évvel járunk az S1 után ,Black Order-t szinte teljesen felszámolták ,Lelouch agymosáson esett át gyakorlatilag semmire se emlékszik Zero-val kapcsolatban ráadásul folyamatos megfigyelés alatt tartják .Brittek ?Ők semmit se változtak az 1. évad óta ugyanolyan szemetek mint eddig .Suzaku szerencsére csak pár másodpercet szerepelt .
[/spoiler]

Az új OP nagyon bejövős.

Prof. William

Lulut ismerve [spoiler] A Brittek hamarosan megint nagy sz*rban lesznek. :)  [/spoiler]

Vajon miért volt olyan ismerős érzésem ennek az epizódnak a végén? :)

Na de Zerora [spoiler] Nagy feladatz vár. Újraszervezni a BK-t lehetőleg úgy hogy most már ne valljanak kudarcot + biztos sokan nem bíznak benne. De az első fejezetben ugyebár a semmiből felépítette a BK-t. Most is menni fog. :) [/spoiler]

Még valami.

[spoiler] Amikor Lulu visszakapja a emlékeit és ismét coolos lessz a Death Note idevágó része ugrik be nem véltelenül. Reméllem a BK újrépítése már gyorsabb lessz hisz most már tényleg meg kell dönteni a birodalmat. Még azon sem csodálkoznék ha ez is "Just a planned" lett volna Zero részéről.[/spoiler]

Suzaku meg biztos örül hogy...

[spoiler] Elhozta nagy békét és Brittek meg ugyanúgy mészárolják a népét. Jajdejó!  [/spoiler]

White SeeD

LEcsorgott. Nos nézzük.

[spoiler]
OP = Képileg win, a zene szar
No recap (csak minimális)= win
Karen + Bunnigirl ruha = win
CC kihalászva = Win
Suzaku él = shit (Bár úgy nézett ki mint aki be van geassozva. És mint sejteni lehetett az op-ból kiderül hogy az uralkodónak is van geassa.)
Mindenkin átment az agymosó?  :wtf:
ED = Képileg überkirály. Minőségi Clamp Art. Remélem mielőbb kijönnek a megfleleő méretű wallpaperek belőle  :Kiraly:
(Szokásos X féle szimbólumok. Megint a jófiúk kapják a black szárnyakat és a "roszak" az angel wingeket. Bár az X-ben én az emberek leírtásáért szurkoltam :D így nézőpont kérdése hogy kik voltak a jók/roszak)
Néhány régi szereplőről semmi. A néhány újj szereplőről szintén. A régiek meg hát a régiek.
Sajna elég kevés derűlt ki hoyg mi történt a múltkori csetepaté végén.
Zeroék szokás szerint hátrányban vannak. Az újj szereplőket nézve, meg mégjobban hátrányban lesznek mint az előző évadban.
Mindenesetre gyakorlatilag ugyanúgy kezdődött mint az előző évad, csak pörgősebben, és gyorsabban fognak telni az események mindenemű bevezetés nélkül :jee:
Jam igen, kiváncsi vagyok hogy a gundamrajongók mikor fognak megjelenni és fikázni, hogy ezt lopták a 00-ból meg azt. Miközben a 00 innen lopott egyes cuccokat :D
[/spoiler]

egyszóval  :hail:

Most már "csak" várni kell, hogy melyik subercsapat vállalja be.

Prof. William

Zero nem ismeri a hátrány szót. :) Már alig várom hogy micsoda ötletei legyenek a 2. évadban. Hisz stratégia + kombinálás téren még mindig nincs párja. :) De reméllem most gyorsabban megy majd asztori. Hisz végül is már mindent tud. A 1 évadban 24 részbe telett egy tisztességes hadsereg + lázadás összehozása. + volt pár fillerész amiben semmi sem történt. Most reméllem gyorsabb lessz.

Ha lehet tippelni következő részben/részekben...

[spoiler] Az ex BK -tagok kiszabadítása jön. Pl. Toudo + haverjai azért egy olyan arcok aki vétek kihagyni a BK csapatból [/spoiler]

White SeeD

Azért valószínűleg ismeri :D
Én Karen esetében értem, elvégre a briteknek van 1 Lancelota + 3 újj übermech. + Orange is vissza fog térni, hogy ne unatkozzunk :D
Zeronak van egy Karenja és kifújt. A többi az csak középkategória, meg alsó.
Jó, Kínaiak valószínű az ö oldalára fognak állni. Gondolom majd Toudo is kap egy extrásat.
De ez még mindíg a Briteknek kedvez. +A Briteknek még ott van a föld fele, hogy alső és középkategóriás mecheikkel elárasszák a környéket.

Közben kockázom az op-ot, több szereplőt fogunk viszontlátni mint elsőre gondoltam :D

Prof. William

Á azt könnyű megoldani. A csata előtt Zero méllyen belenéz Kacumoto az eddig teljesen melőzött BK közlegény szemébe majd...

Geass be...

- Legyér űber menő legyőzhetelen mechapilóta. :)

Ezt még megcsinálja vagy 100 emberével és 2 nap múlva már itt a Total Domination.  :szemuveges:

White SeeD

Geassal kapcsolatban pedig felmerűl a kérdés

[spoiler]Ugye valamiért elvesztette a képeségét, meg az emlékeit.
Vajon a régit kapta-e vissza, vagy újjból megkapta?
Vagyis resetelődött-e az egyszerhasználhatóság, vagy akin már használta az már inmunis rá? :smile:
Mert ugye nem lesz majd mind1 :D[/spoiler]