Main Menu

Code Geass /Spoiler!/

Started by nephotep, 2007-02-07, 04:04:18

Previous topic - Next topic

LuckyDingo

Jó kis rész volt :D Az eleje tök komoly, aztán poén, a végén meg para :D Ha Lulu most vissza tudja fogni magát, akkor nyert ügye van :) Ez a paradicsomkonténeres cucc nagyon ott volt.. hogy belökte már reflexből C.C. Lulu XD

Prof. William

"Persze nem lesz nehéz neki összeszedni a fapofát pár sec alatt és a megfelelő szöveget elmondani halálnyugodt arcal."

Hát még szép hiszen ZERO-rólk van szó. :)

A Brittek meg mindig elcseszik a Zero elleni műveleteiket mert....

Nem jöttek még rá hogy Zerot csak akkor lehet megszorongatni ha valami váratlan történik amit nem épít be a terveibe... Ha tud minent előrre ( pl Guilford kivégzi a foglyokat ha... ) akkor már max 1 óra alatt kitalál valamit és sakk-matt. :)

Most jelenleg majdnem mindent tud...
Tud a király geassáról...
Tudja hogy kik vannak az ellenéllel...
Tudja hogy ki Suzaku és hogy meg akarja ölni. (Nem fog 18 részen át idegeskedni hogy ki lehet az a jó pilóta.)
Tudja most már hogy Nunally él és hol van valószinűleg...
Tudja ki Rollo és full ismeri a képességeit...
Tudja hogy létezik Kinghts ( Suzaku a füle hallatára mondta + hogy kik is ők... )

Szóval most sok mindent tud és számol vele... Suzaku sem tehet anélkül semmit hogy Z ne számítana rá és ne lenne leglább 20 terve az ellenlépésekre...

Christian

Vajon most,hogy a japóknak nem lesz szüksége Zerora, és nélküle is visszakaphatják majd az országot, mit fog tenni Zero? Ha Suzaku bejelenti ,hogy egy puskalövés nélkül megteszi nekik azt amit Zero ezrek élete árán, ő hős lesz, Zero meg mészáros. Na akkor most ezt,hogy fogja titokban tartani Lulu? :D

Flaser

Ahhoz még Suzaku kell legyen az 1. lovag.....most még csak a 7.
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

White SeeD

#604
Suzaku sec perc alatt feltöri magát az első lovagi címre. Azon sem csodálkoznék, ha tálcán kínálná Zeronak a lehetőséget hogy kinyúvassza a konkurens lovagokat :D

Japóknak meg tuti hogy kell majd Zero. A köv részben úgy is nagy pofont fognak kapni, mikor megjönnek az újj mechák + már a simák is tudnak repülni.

Ha már itt tartunk. Voltak oylan találgatások, a 4chanon, hogy mi lenne ha Nunnaly kapná meg a kormányzói címet. Nah, akkor mi lenne? :ejnye:

edit :lol: most jött le a sub. Akkor ez a jóslat is bejött :D
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Prof. William

Semmi. :)

Valszeg csak egy báb lessz hogy Zerot előcsalogassák és a nép meg rokonszenvezzen vele mint a szegény sérült Horn Gyuszival. :) ( Vagy meg kiderül hogy az egészet ő irányítja a háttérből. :) )

Suza igaz hogy ezt akarja de...

1. Miért tartaná be a King a dolgot? Japán úgy tűnik fontos neki... Poén lenne ha Suza elérné a No1-et... Mit kérsz? Japánt! Na azt nem kapod meg!

2. Japán továbbra is Britt gyarmat lenne... Sztem sokak csőrét az piszkálja hogy egy birodalom fenhatósága alat vannak... Mo-n is hiába volt Kádár alatt többé kevésbé gulyáskomunizmus azért sokan szerették volna hogy az oroszok ne legyenek itt... A japánoknál akik az első idegenkézbe kerölő japán földért ( Iwo Jima) tízezrével áldozták fel magukat ez mégjobban bejönne... A tokyo csoport nagy iparmágnásai sem azért rinyálnak mert el vannak nyomva (ők kb úgy élnek mint korábban) hanem hogy japán többé nem önálló...


Kérdés...

Ki most a No. 1 lovag?

White SeeD

Azért nem lesz könnyű Zero/Lulu dolga.
Az első lépés, hogy le kell tagadnia hogy ismeri Nunnalyt. Ezzel gyak összetöri teljesen. Nunnaly Suzakutól fog lelki támaszt várni. Ha meg lebuktatja magát ott helyben leszedi Suzaku. Lulu mindenképpen megszívja.
A másik, meg elkezd Euphis dolgokat művelni a kislány és Zeronak meg kéne állítania, de Lulu ilyet nem fog tenni azért, akiért az egész cirkuszt csinálta.
És aztán ott van a BK probléma. biztosan megkérdőjelezik majd, hogy Zero miért nem szedi le, mint az előző kormányzókat.
Amúgy szerintem sem hagyná a king hogy ott mindenféle utópia legyen ott. Meg nem véletlenül lett elfoglalva Japán. Ott az a Geassos cucc, meg a hegy. Nem fog csak úgy róla lemondani.
Kérdés, hogy ha kell suzaku átáll-e Nunnaly oldalára. Bár jelenlegi állapotában szerintem még mindíg csak a bosszú hajtja, és sokkal lényegesebb számára hogy Zerot kinyírja.

A Brit gyarmat az Brit gyarmat, akárhogy nézzük, akármilyne intézkedések lesznek. Ugyanúgy slave marad a Japán, max lesz 2 joggal többük. És persze pont a Japók nyugodnának bele a szolgaságba ::)
Ahol elnyomás van, ott ellenállás is, tök mind1 ki az uralkodó/mekkora kánaán van az országban.
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Prof. William

"És persze pont a Japók nyugodnának bele a szolgaságba"

Ez a lényeg. :) Jól összefoglaltad.:)

Nunally sztem semmit sem fog csinálni. Ő csak egy csali... Majd sztem kormányzik helyette Guilford + a többi lovag ő meg mint aféle embléma majd részt vesz felvonulásokon meg kiskutyákat simogat...

Még az se kizárt hogy ő nem Nuna hanem valami rohad nagy átverés a King részéről és amikor majd menne kimenteni Zero durván meglepődik.

Darkstar

Quote from: Prof. William on 2008-05-05, 19:15:35
Ki most a No. 1 lovag?
Szerintem [spoiler]Orange-kun[/spoiler]
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Prof. William

Ha igaz akkor őt könnyű lessz leverni. :)

Csak ki kell mondani a várázsszót. :)

White SeeD

ep6:
Legjobb rész a 2. sorozatban. :cool: :whoah: :jee:
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Chronus

ep6:

-Úgy tűnik Zero jól tette, hogy Rolo-t átállította egy időre. Ezúttal nem úszta volna meg sehogy a kölök geassje nélkül.
-Guren is imba. Needs nerf. :he:

White SeeD

Ugyan, most sajnálod azt a kis tápot tőlük? :P
[spoiler]
Elvégre, az alsó és közép kategóriás összecsapásoknál, igencsak ledarálták a BK-t. A felső kategória is jól betett Kalennek.
Persze az is igaz, hogy utána Kalen lealázott mindenkit alsótól az elitkategóriáig :D
Pedig a Britek is tápolták rendesen a mecheiket.
Kalen meg legyen bármiylen erős, egyedül nem fogja tudni majd megállítani az összes ellenfelet, főleg hogy már tudják, mire kell számítani a következő összecsapásnál.
[/spoiler]

Nekem sikerült a legelső legpocsékebb raw-ot leszedni, aminek a végei le voltak csapva. Rég láttam ilyen pocsék raw-ot bármiben is :eek:
De nembaj, estére/holnap reggelre úgy is kint a szub :jee:
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Prof. William

#613
Azért...

[spoiler] Jól szétverték a Brittek arcát... Már várom az első Narita szerű totál csatát. De Guilford már kinyúlhanta... Bár talán roszabb neki ha életben marad hisz látnia kell hogy alázzák le mindig... Úgy érzem ha Nunally megtudja az igazságot már nem kedveli majd annyira Suzakut. ami olyan lessz így srácnak mintha szívenszúrnák. Alig várom. :) Rollo okosan cselekedett és hát végre tápolódik a BK. :) [/spoiler]

White SeeD

Én is már alig várom az igazság pillanatát Nunally-nál.
Most nem tudnám eldönteni melyik lesz a sokkolóbb, és kit fog jobban nem szeretni.
Arra meg méginkább kiváncsi vagyok, hogy Rollo mikor fog visszaingázni Brit oldalra.
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Christian

Én már csak arra vagyok kíváncsi ,hogy hova tudják még fokozni bennem a gyűlöletet Suzaku iránt. Eszméletlenül rühellem ezt a karaktert. Olyan marha jól kitalálták,hogy tényleg a halálát kívánom. Ritkán van az,hogy valamit/valakit így megutálok, de valami fantasztikusan irritáló és gyűlölni való figura. Nem is tudom, szerintem Nunnalynak is meg kell halnia. Jobban csípem Zerot mikor nem tudják manipulálni, ha ő meghal, akkor legalább oda tud figyelni a dolgára :)

White SeeD

Hmm, mondjuk mikor, Nunally fejéhez szorítja a pisztolyt és meghúzza a ravaaszt csak hogy Zeronak rosz legyen? ;)
Amúgy ha Nunally meghalna Zeronak is vége, elvégre az ő kedvéért teszi azt amit tesz, bár kétlem hogy a kislány nagyon díjazni fogja ezt, mikor kiderül az igazság. Bár az utolsó rész valószínű elültette a felismerés magjait.
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Alkyra

Zero egyetlen taktikai gyengepontja. Az egyetlen, de fatális. Feláldozott X embert CSAK azért, hogy a húgát elvigye onnan s még nem is sikerült Neki...

Ha Suzaku rájönn, hogy Zeronak megvannak az emlékei, akkor nagyon könnyedén fel tudja használni a lányt s Zeronak az garantáltan halálos lenne.

Prof. William

Quote from: Christian on 2008-05-12, 05:03:57
Én már csak arra vagyok kíváncsi ,hogy hova tudják még fokozni bennem a gyűlöletet Suzaku iránt. Eszméletlenül rühellem ezt a karaktert. Olyan marha jól kitalálták,hogy tényleg a halálát kívánom. Ritkán van az,hogy valamit/valakit így megutálok, de valami fantasztikusan irritáló és gyűlölni való figura. Nem is tudom, szerintem Nunnalynak is meg kell halnia. Jobban csípem Zerot mikor nem tudják manipulálni, ha ő meghal, akkor legalább oda tud figyelni a dolgára :)

Igazad van! Suzakunak valami roppant fájdalmas módon kéne meghalnia de csak azután hogy látta ideáját a porba omlani...

Sztem Nunat mejd eléggé ledöbbenti hogy ki Zero ( bár lehet hogymár dereng neki ) de az mégjobban padlóra küldi majd ha megtudja hogy a kedves Suzaku-kun adta el őket a Britteknek és hasnzálja őt csalinak? Mert elég nyilvánavaló hogy csak azért csináltak kormányzót belőlle hogy odacsalják Zero-t...

Na de most már Rakasha is megjött és reméllem hozott még pár cuccot magával hogy a BK-nak legyen sansza a brittek ellen...

Más... Sztetek van még G knight? 2 a túszabadításnál hal meg és sztem  most Kalen a maradékot is kinyírta...


chilip

Quote from: Prof. William on 2008-05-12, 16:38:54
Más... Sztetek van még G knight? 2 a túszabadításnál hal meg és sztem  most Kalen a maradékot is kinyírta...
eggyik katapultált :)

több szarozás nem lesz, kövi részben "the Discarded Mask" cím alatt sztem Zero nyilvánosságra hozza kilétét :D

Prof. William

De a másik három nem úgy tűnt mintha megúszta volna. :)

Néha az egyenesség a legkifizetődőb... Ráadásul ha Zero felfedi magát leglább többé nem kell arra a csíra Asfordra járnia és ott adni a jófiút... És tuti van leglább 3 terve erre az esete...

A Kis japán Hime meg a Kinai császárnővel beszélget... Egy kis konkrét Kínai segítség sokat dobna a BK helyzetén...

White SeeD

Hmm, felfedné magát. Nem hinném, hogy most megtenné (a cím ellenére sem)
Ha felfedné magát ugyan ki követné? A Japók, akiket "cserbenhagyott". Max Kalen, meg páran a BK-ból de a többi nem hiszem.
A Britek? Erősen kétlem :D A világ többi fele? Talán, kapna szerepet az EU-nál, ahol igencsak rosszúl áll a szénájuk.
De valaminek mindenképpen történnie kell, elvégre Nunnally hazaért, és biztosan követelni fogja bátyuskáját.
Ami még érdekes, hogy VV az emperor bátyja. :eek:

Bár ha olyan irányt venne a történet mint amire gondolok, akkor tényleg most kéne lelepleznie magát, hogy az a történetszál is kikerekedhessen :smile:
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

chilip

Quote from: White SeeD on 2008-05-12, 17:33:00
Hmm, felfedné magát. Nem hinném, hogy most megtenné (a cím ellenére sem)
Ha felfedné magát ugyan ki követné? A Japók, akiket "cserbenhagyott". Max Kalen, meg páran a BK-ból de a többi nem hiszem.
A Britek? Erősen kétlem :D A világ többi fele? Talán, kapna szerepet az EU-nál, ahol igencsak rosszúl áll a szénájuk.
De valaminek mindenképpen történnie kell, elvégre Nunnally hazaért, és biztosan követelni fogja bátyuskáját.
Ami még érdekes, hogy VV az emperor huga. :eek:

Bár ha olyan irányt venne a történet mint amire gondolok, akkor tényleg most kéne lelepleznie magát, hogy az a történetszál is kikerekedhessen :smile:

fix'd  :lazza: érdekes lenne egy transzfesztita loli :D

White SeeD

Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

chilip

télleg?  :eek: akkor én vagyok a vak  :falba:

White SeeD

Milyen subot nézel te? :D
Kinézetre tényleg lányos, de a hangja az fiú.
+Ha a jóöreg eclipses subot nézed, akkor ott tisztán lehet látni hogy fiútestvérnek is volt fordítva :ejnye:
(+a dub is nísannak mondja)
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

chilip

#626
benéztem, a lányos kinézet alapján ítéltem meg :ejnye: jobban figyelek legközelebb...

Prof. William

#627
Sztem nem is az hanem csak a császár így tiktolja a pedofil hajlamait. És majd úgy nyomja le Zero hogy nyilvánosságra hozza a neten a pedós képeit. :)

Egy fórumon jól összefoglalták milyen 3 évad kellene...

" Ha lesz akkor 26 résznyi (plusz pár OVA) arról hogyan farkalják szét suzaku-t hogy feljebb szophassa magát a ranglétrán. A végén meg vastagbélrákban halálozzon el. ENNYI."

Támogatom...

Rounin

És még a Gravitation rajongói a fagek és egyebek :angyali:

Flaser

"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."