Heroes / Hősök (SPOILEREK!!!)

Started by Cobra, 2007-03-04, 23:18:06

Previous topic - Next topic

Ramiz

7. epizódnál vagyok. [spoiler]Az új hősök ígéretesek, a rendőr karaktere végre teret nyer, Hiro is egyre tökösebb. :) Viszont a narráció nagyon zavar, iszonyú idegesítő. A szemüveges fasziról kijelenti, hogy "face of evil"... most minek? Ha tényleg ő a nagy gonosz, akkor derüljön ki a tetteiből (egyébként meg minek "fekete-fehér" jellemű embereket szerepeltetni a filmekben? még a szuperhősös filmekben sem muszáj ezt ma már csinálni, lásd Batman Begins), ha pedig nem az (egyelőre nem tűnik annak, legalábbis szerintem egyáltalán nem szemetebb a többi szereplőnék (a hősöknél), akkor minek bemondani róla? Meg ez a sorsszerűséget emlegető kezdő/befejező szöveg se tetszett, egyáltalán nem érződnek sorsszerűnek az események, csak úgy random kavarognak a szálak, ráadásul egy olyan sorozatban, ahol van időutazás és a hatása is megmarad a jövőben, amúgy sincs értelme nagy sorsszerűségről beszélni.[/spoiler] Szóval vegyes a véleményem, mint eddig.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Próféta

Ramiz: ha most ez a véleményed, akkor nem kizárt, hogy majd jobban fog tetszeni... később.

A Suresh karakter szerintem komplettül purgálandó a sztoriból. A narráció is idegesítőek, de az 19. részbeli tette (ill. nem tette) - bár amcsi produkciókban tipikus, de mégsem tudom megszokni.

Ettől eltekintve jó rész volt.

Solid Snake

Quote from: Dreamcleaver on 2007-04-25, 00:05:00
A képen, amit Linderman mutatott a repülős fickónak (most ne mjut eszembe a neve), azon ugye ő az elnök. Viszont amit Sylar festett abban nem vagyok biztos. Azon ott Sylar volt az elnök? Akkor itt Isaac kavart valamit a képpel, amit Lindermannak adott.

Véleményem szerint Isaac egy fontos szereplő kellett volna, hogy legyen abban a lehetséges jövőképben, miszerint Nathan lesz az elnök. De mivel Isaac meghalt, így a jövő is megváltozott, aminek kimenetele a Sylar-féle verzió (bár az is lehet, hogy Sylar csupán szórakozásból festette le a saját arcát oda :P). De majd a következő részben úgyis mindenre fény derül a jövővel kapcsolatban.  :lazza:

Dreamcleaver

Quote from: Solid Snake on 2007-04-25, 08:20:31
Quote from: Dreamcleaver on 2007-04-25, 00:05:00
A képen, amit Linderman mutatott a repülős fickónak (most ne mjut eszembe a neve), azon ugye ő az elnök. Viszont amit Sylar festett abban nem vagyok biztos. Azon ott Sylar volt az elnök? Akkor itt Isaac kavart valamit a képpel, amit Lindermannak adott.

Véleményem szerint Isaac egy fontos szereplő kellett volna, hogy legyen abban a lehetséges jövőképben, miszerint Nathan lesz az elnök. De mivel Isaac meghalt, így a jövő is megváltozott, aminek kimenetele a Sylar-féle verzió (bár az is lehet, hogy Sylar csupán szórakozásból festette le a saját arcát oda :P). De majd a következő részben úgyis mindenre fény derül a jövővel kapcsolatban.  :lazza:

Err...de Isaac tudta előre, hogy Sylar meg fogja ölni, szal a Nathanos-féle jövőnek az része kéne, hogy legyen. Plusz mondta Sylar-nak, hogy végre ő is hős lesz. Szal valamit tuti kavart Isaac a képpel, csak még nem értem, hogy mit és miért. Izgi.  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Bishop

van ennek is topic-ja? jó tudni :redface:

én eddig 17-ig láttam de tovább nem találom, valaki tudna adni torrentet?

Jó sorozat, az egyetlen bajom vele hogy néhol x-man-es beütése van. Legjobb Isaac, Hiro meg haiti-i :D . Amugy ezt nem értem Amerikában minden fekete ember akit elsőre meglátnak Haiti-ből jött :lol:

Selmo

A tökéletesség unalmas.

Randal

Nem biztos hogy Isaac a képpel kavart valamit, lehet hogy a tudásával...
Ugyanis Sylar nem poénból festette át a képet, hanem a jövőlátással festette meg, ugyanis ki voltak fordulva a szemei.
Plusz az uccsó percekben ahogy Hiro nézi a kivágott újságokat, ott is látszik, hogy ki az elnök. Legalábbis utalás van rá. A jövőbeli Hiro pedig próbálja megfejteni a sorrendet, hogy hol lehet változtatni úgy, hogy ez ne történjen meg.
Valószínűleg ahogy most folytatódnának a dolgok, tehát mindenki próbálná menteni a világot, így minden menne a rendes kerékvágásban. Ha a Hiróék megtalálják a megoldást talán megváltoztathatják a jövőt, de lehet hogy semmi se fog változni.

Egyébként kérdés még, hogy DL hova ment egyedül és Micah miért ment el a csajjal, hisz tudható, hogy Micah meg tudja különböztetni hogy anyjának éppen melyik személyisége van jelen.

Dreamcleaver

Na de mindkettő festmény nem lehet az igazi jövő. És mivel Sylar ott helyben festette az ő verzióját, csak arra tudok gondolni, hogy eredetileg Isaac is azt a képet festette, de aztán átalakította, mielőtt elküldte Lindermannak, De ennek nem látom az értelmét. Esetleg még az lehet, hogy az tett be, hogy Hiroék elmentek a jövőbe véletlen. Lehet vissza kell jönniük, hohy a Nathan-féle verzió valósuljon meg. Bár nem tudom, hogy "véletlen" mentek e a jövőbe, szal, hogy pl Isaac ezt tudta e előre. Mindig is utáltma az időutazásos dolgokat, folyton túlbonyolítanak mindent.  :lol:

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Randal

Na igen. Erre az időutazásos dologra kíváncsi leszek, hogy hogyan magyarázzák meg. Mert ha fenntartjuk a jelen állapotunk szerint ismert fizikai tételt, az ok-okozati viszonyt, akkor tudjuk, hogy a jövő folyamatosan változik. Nade ha valaki ide-oda ugrál, akkor elméletileg onnantól megváltoztatja a múlt-jövő kontinuum azon szakaszát ahova visszaugrott. (húúú,de okosat írtam. Ilyenkor le tudnám köpni magam miko jáccom a zokosat)

Na, ezt még hozzá akartam szúrni az előző posthoz, ez az a szöveg amit Isaac mond Sylarnak halála előtt. Végülis ez lenne a kulcs, csak még nem tudjuk mire vonatkozik:

I finally know my part in all of this. To die here with you. But not before I show them how to kill you...

Nos, ha a képekről van szó, akkor nem tudjuk, hogy Lindermann mikor szerezte meg azokat saactől. Bár tippelhetünk rá, hogy még mielőtt a néger lány meghalt, ugye ő szállította a képeket. Isaac pedig csak ezután jöhetett rá dolgokra, tehát az én elképzeléseim szerint valamiképpen befolyásolni tudta a jövőt, vagy a jövőképet.
Mivel modnta, hogy megpróbált harcolni a jövővel, de az túl nagy hozzá képest. Ezek szerint képessége nem csak abban merült ki hogy lefestette a jövőt, hanem valamennyire tudta is változtatni. Talán.

Dreamcleaver: Légyszi azt a szuszogó meggyömöszölnivaló kis cukorfalatot vedd ki az aláírásból, mert zavar, főleg azok a hatalams nagy dinnyék:D:D:D

kikuchiyo

Érdemes elolvasni az eheti képregényt, az egy kicsit helyreteszi a dolgokat.

Dreamcleaver meg ne vegye ki a képet az aláírásából, én szívesen elnézegetem...
Failure is the default option

noriko

Quote from: kikuchiyo on 2007-04-26, 00:00:15
Érdemes elolvasni az eheti képregényt, az egy kicsit helyreteszi a dolgokat.
A String Theory? Az tényleg csak kicsit... inkább a végét. Isaac, és az elnökös képek szálat sajna pont nem :(

Quote from: Dreamcleaver on 2007-04-25, 23:34:41
Mindig is utáltam az időutazásos dolgokat, folyton túlbonyolítanak mindent.  :lol:
:tezsvir:
"I wish I could, but I don't want to."

Ramiz

Az időutazásos paradoxon megoldására/kikerülésére én is kíváncsi voltam. Ami a 10. részben történik, az nagy csalódás volt nekem, mivel amikor Hiro visszamegy a múltba, hogy megmentse a pincérlányt, előkészítik nagyon, hogy hú, most mi lesz, aztán egy tök oda nem illő dologgal elkenik az egészet, Hiro pedig megjelenik Japánban, aztán buszozik a haverjához... semmi értelme. Ennél elegánsabban is elkerülhették volna a paradoxonnal való szembenézést. Viszont Syler múltja és személyisége tetszik. :D Egyébként kicsit emlékeztet a zsidó dokira a Fireflyból (Simon).

:off:
Quote from: kikuchiyo on 2007-04-26, 00:00:15Dreamcleaver meg ne vegye ki a képet az aláírásából, én szívesen elnézegetem...
Csatlakozok! Igaz, a tanulást meg a postokra való figyelést lényegesen megnehezíti. :) Egyébként meg mindig is imádtam az alvó lányokat (csak nézni! csak nézni! aint wanna no party van!)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Solid Snake

Quote from: Randal on 2007-04-25, 23:44:15
Nos, ha a képekről van szó, akkor nem tudjuk, hogy Lindermann mikor szerezte meg azokat saactől. Bár tippelhetünk rá, hogy még mielőtt a néger lány meghalt, ugye ő szállította a képeket. Isaac pedig csak ezután jöhetett rá dolgokra, tehát az én elképzeléseim szerint valamiképpen befolyásolni tudta a jövőt, vagy a jövőképet.
Mivel modnta, hogy megpróbált harcolni a jövővel, de az túl nagy hozzá képest. Ezek szerint képessége nem csak abban merült ki hogy lefestette a jövőt, hanem valamennyire tudta is változtatni. Talán.
Isaac pont azért festette tovább a képeket, hogy ezzel igyekezzen segíteni Lindermannek (mivel ugye tudvalévő, hogy ő a cég feje, Parkman jól ki is röhögi Bennettet, hogy ezt még ő sem tudta). Ergó Isaac pont azzal vett részt a "világmegmentősdiben", hogy képeket festett, s ezáltal lehetőséget kínált az embereknek, hogy megpróbáljanak változtatni a jövőn.

Amúgy a rész újboli megtekintése után valami olyasmi lehet a háttérben, hogy az előző generációban is volt egy Hős-nemzedék, akik megpróbáltak változtatni a világon, csak utána néhányan elfordultak a helyes úttól (ezt Linderman a rész elején fejti ki). Eddig úgy tűnik, hogy ebbe a csapatba tartozhatott Linderman, Petrelli mama, Petrelli papa. Lesznek itt még izgalmak, az biztos.  :jee:

Quote from: Randal on 2007-04-25, 23:44:15
Dreamcleaver: Légyszi azt a szuszogó meggyömöszölnivaló kis cukorfalatot vedd ki az aláírásból, mert zavar, főleg azok a hatalams nagy dinnyék:D:D:D

Engem nem zavar, kellemes látvány. Szerintem maradjon.  :redface:

Dreamcleaver

Quote from: Solid Snake on 2007-04-26, 12:01:59

Amúgy a rész újboli megtekintése után valami olyasmi lehet a háttérben, hogy az előző generációban is volt egy Hős-nemzedék, akik megpróbáltak változtatni a világon, csak utána néhányan elfordultak a helyes úttól (ezt Linderman a rész elején fejti ki). Eddig úgy tűnik, hogy ebbe a csapatba tartozhatott Linderman, Petrelli mama, Petrelli papa. Lesznek itt még izgalmak, az biztos.  :jee:

Ennél a generációs résznél én is felkaptam a fejem. Már kezdtem megilyedni, hogy előjönnek valami baromsággal mondjuk a Kennedy gyilkossággal vagy az A-bomba ledobásával kapcsolatban, de szerencsére nem.  :D

Amúgy csak én érzem úgy, hogy ez a világmegmentősdi kicsit el van túlozva a történésekhez képest? Mi a legrosszabb ami történhet? Elpusztul fél New York. Na bumm. Ja meghal sok ember, de ez az amcsikon kívul nem sok mindenkit rendítene meg, lásd 9/11. Mondjuk valami olyasmire tippelhetek, hogy New York pusztulását az új amcsi elnök (Sylar?) indoknak használhatja majd egy III. Világháború kirobbantásához.

szerk: OK, akkor marad a sig! bár egyáltalán nem szándékoztam kivenni   :D

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Randal

Uhh. nem sok post, de ezekkel legalább lehet témát indítani.
Dreamcleaver cicájáról: Enyhén félreértelmeztétek a mondatomat, ugyanis nem akartam hogy vegye ki, csak poénból jegyeztem meg. Lásd azt amit a csajról írtam+szmájli;D

No, akkor kezdjük a válaszokat:

Ramiz: Szerintem nem cseszték el a dolgot, hisz honnan tudhatnánk, hogy a csaj alapból nem volt-e beteg. Lehet hogy az volt, lehet hogy nem, de lehet hogy azért lett beteg, mert Hiro megmentette volna és ezzel megszakít bizonyos folyamatokat a jövőbe (lásd a kard ellopása Lindermanntől). De az is lehet, hogy a csaj betegsége olyan módon kapcsolódik a képességéhez mint Travoltáé a Csodabogár vagy mittomén milyen című filmjében.
Plusz azzal hogy Hiro nem tud ezekután ugrálni, muszáj lesz megszereznie a kardot, ezzel is folytatva az eredeti jövőt.

Solid Snake:Nem tudjuk, hogy Isaac miért festette tovább a képeket, nem lehetetlen, hogy Lindermann kereste meg őt, de ebben nem lehetünk biztosak.
Ráadásul nem csak az előző generációban voltak szuperhősök, hanem szinte mindig is, lásd a képeket Lindermann-nál, plusz Hiro kardja.
Azt nem tudjuk, hogy Lindermann milyen oldalon áll, motivációi érthetőek (mint a Serenityben a néger csávónak (nem Book, a másik), ugye a hit), de áldozathozatara is képes(New york elpusztítása).
Parkmannak kicsit fura lehet, hogy Bennett nem tudja ki a cég feje, de miért kellene tudnia? Ő ismer egy magasabb vezetőt, aki lehet hogy Lindermann társa, de lehet hogy már nem az. Ezt nem szeretném bővebben kifejtenei Ramiz kollega miatt, még spoilerbe sem, mert úgyis elolvasná. Majd rájön akkor amikor megtudja hogyan lett Bennett Claire nevelőapja(Várom majd a reakciódat annak a jelenetnek a kapcsán).

Dreamcleaver:
Lehet, hogy igazad van a Sylarral kapcsolatos dologgal, de sztem ez a következő részben kiderül. A logika szerint most a két Hiro a jövőben megbeszéli az események történéseit és talán megismerjük a jövőt, ami jelenleg alternatív, bár szerintem jelenleg igencsak változatlan a főbb eseményvonalat tekintve.
Énszerintem akármit fognak csinálni, csak nagyon kismértékben változtathatják meg a jövőt, vagy egyáltalán nem.
Hisz ugye Hiro látta a jövőbeni Petert a sebhellyel és a levágott hajjal (ergo Peter nem halt meg), de ez azért történt meg, mert Peter elment Mohinderhez. Ha máshogy történnek a dolgok, akkor nem biztos hogy ez lesz, és a dolgok azért történtek így, mert Peter elindította a mentsd meg a pompomlányt, megmented a világot című folyamatot.

Lehet hogy az eredeti jövő szempontjából is ezt teszi és az események is így történnek, de ha egy ponton megváltoztatnak valamit, az nem befolyásolja a nagy egészet. Szóval lehetséges hogy hiába minden törekvés. De lehet, hogy éppen Isaac találta meg a megoldást a két kép kapcsán.

Bruce

Hohhó, véééégre megjött és megnéztem meg elolvastam az új képregényt is... És persze továbbadtam melóhelyen, ahol ofkorsz meg is beszéltük a dolgokat, és valaki felhívta arra a figyelmem, hogy ezek a festmények nem épp... élethűek. Bár tény hogy Syler kissé elborultabb stílusban festett, de nincs kizárva hogy az ő festménye is Nathant ábrázolja... hazaérve ellenőriztem az állítást, és bár kellett hozzá egy kis képzelőerő, hogy Syler képén is őt lássam, de azért nem lehetetlen. Nu mindegy, ez még kiderül. Az majdnem biztos, hogy nem véletlenül készült két kép erről az eseményről: akár ugyanaz az ember a kettő, akár nem, fontos lesz, de szerintem Isaac nem erről beszélt, mikor azt mondta:
Quote from: IsaacI finally know my part in all of this. To die here with you. But not before I show them how to kill you... and stop the bomb.
Szerintem vagy abban a képregényben van, amit elküldött - elvégre ennek nem kell ugyanannak lennie, mint amit Hiro visszahozott, ezt megváltoztathatta - vagy a vázlatkönyvben.

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Calintz

Most látom mi van itt...és nem lehet nem hozzászólniXD Na én is ott vagyok mint ahogy látom a többség...
Nos az én véleményem...őszintén szólva engem meg sem rázott a tény, mit festett le Sylar...Isaac azt festette amit látni akart, a lehetséges jővőt, de nézük csak meg...ezt pontosabban... két jővő van... az ami lesz, és ami lehetne...ha pl valaki beleavatkozik....Nos lehetséges, hogy sőt biztos, hogy Sylaré a lehetséges...vagyis ez is bekövetkezhet...de szerintem ő neki eszébe sincsen ilyen pozicióba kerülni...ja és még valami....XD
Nem tudom ti mennyire figyeltek, de ....Nathan mióta elnők?XD Mármint, emlékeztek arra, hogy azt mondta neki Lindermann(g-man from HalflifeXD), hogy éppen, hogy csak nem elnők...
Igy lehet az is, hogy ő ott a jobb kéz, mig Sylar a balXD Vagy ő a jobbkéz mig Sylar az elnőkXD
Különben meg szerintem kicsit laza lett ez a csata Sylar vs. Peter...szal azért egy kicsit keményebb is lehet volna...és nem értem, Peter, megállt? Megnézte mi van a földön??? Hé én imádom Petert, de nem értem mireszámított...hogy majd éppen oda nem repül üveg? És miaz kikapcsolt az agya 1 percre? Nem látta, hogy felé jön? ÉS AZ A TETVES MOHINDER mi a halálért nem ölte most meg a Sylart, ha Peter halott akkor azon a két mp nem mulik mig az agyát szilánkosra nem veri egy téglával...most komolyan, már unalmas, hogy ez a pasi, mindig mindent tulél...
Egyébként nem tudom, ki, hogy van vele, de engem az a alakváltó hölgy atom durván idegel....Remélem valaki megöli minnél elöbb...XD
Szóbaesett DL meg Micah...hát nem tudom, a csaj elég durván játsza magát...bár azt komolyan nem értem, hogy tudod beszállni a kocsiba, ilyen lazán, DL??? DL nem ment el, mondta, hogy majd este viszi a kölyköt, hát mostmár nem visziXD hacsak nem:) Következő rész:)

Szerintem Dreamcleaver kis képével csak egy baj van, hogy uj kellene, de szerintem is cuki ez a csaj, ő hol van?(mármint milyen animeban?)
I just don't belong to this World...lets create a new one.

Kadaj

Which Advent Children character are you? Find out here!

Solid Snake

Episode 20 - Five Years Gone

Az évad eddigi legjobb része. Pont.  :eek:

kikuchiyo

THX for the bump, el is felejtettem, hogy ma van...

Dreamcleaver

Ja a 20-as rész tényleg nagyon ütött.  :jee: Bár nekem eddig nem volt X-Men utánérzésem a sorozattal kapcsolatban, de ez a rész nem tagadhatja le a kapcsolatot. Mondjuk nem baj, így lett rohadt jó hangulata.

Egyetlen negatívum, hogy már megint nem volt igazi csata. Peter még be is szól, hogy már régen verekedett egy jót, aztán meg nem mutatnak semmit. Ezt leszámítva nagyon jó kis rész volt.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

kikuchiyo

DDL link a 20. részhez

Szerk: UN-FUKKING-BELIEVABLE MUTHAFUKKING BEST EPISODE EVAR.
Egyesek nyavalyognak, hogy filler, meg tévés költségvetés, meg nem volt elég harc, de szerintem a hangulata mindenért kárpótolt. Kb. ötpercenként leesett az állam. Clairebear barna hajjal is tündéri - az a szőke köcsög, akivel pusziszkodott, viszont igazán áldozatul eshetett volna Sylarnak. :)

noriko

köszi a linket!  :smile:

Hát, én még most is félek kicsit az időutazásos sztoriktól, mert nagyon könnyen hibába eshetnek. Meg amúgy sem szoktam egyetérteni az időutazások logikájával.
Hát, jó sötét jövőt kaptak a new york-iak az biztos! És tényleg elég xmen-eset!
(még mindig nem tudom, hogy ha a topic címében benne van a spoiler, akkor is kell-e tag-et kitenni. azért kiteszem.)
[spoiler]Szóval, Sylar felbukkanása nagyon tetszett :D Ezt a fordulatot nem vártam! Feldobta az egész részt egyből!:P És így már annak a két elnökös festménynek is több értelme van!  :cool:
Viszont, ha Peter volt a bomba, akkor miért volt vágás az arcán? Azért lehetett még életben, mert megmentette Claire-t, és akkor átvette a képességét ugye, és a robbanás után regenerálódott. De akkor az arcának is rendbe kellett volna jönnie szerintem. No mindegy, lehet, hogy később erre is lesz magyarázatunk. Aztán az is mókás volt, ahogy Hiro elcseverészett magával. :) Amúgy meg mindenki gonosz lett, vagy pesszimista vagy sötét lelkű, kivéve talán Claire-t, viszont neki meg tényleg elég nyálas képű pasit adtak. Én is vártam már, hogy mikor lövik ki, úgyis annyian hullottak ebben a részben! :P  szerk: ááá és most fedeztem fel, hogy már annak is van értelme, amikor Claire megmentése után Peter azt álmodja, hogy bejön hozzá Nathan aki aztán átváltozik Sylar-ré!! Meg Peter is onnantól látja magát bombaként, és Isaac korábbi festményein azért nem lehet kivenni, hogy ki a felrobbanó ember, mert az még akkor képlékeny!  :jee:[/spoiler]

Selmo

Igen, tedd csak ki, van aki csak később fogja megnézni, és ha véletlenül beleszalad, akkor az ugye gáz.

A tökéletesség unalmas.

Próféta

noriko: tök jó, hogy ilyen "most jöttem rá" dolgokra felhívtad a figyelmet, én magamtól elsiklottam volna felettük :)

noriko

örülök, hogy segíthettem :)

Most azért jöttem, hogy megosszak veletek egy Hiroes-os oldalon elkapott beszólást...

[spoiler=amúgy nem, csak moderálom ;)]"Hey if the cheerleader can keep healing does that mean when she turns 18 and starts getting banged out she'll be a virgin for ever?"[/spoiler]  :lol:
...különben van benne valami  :lul:

kikuchiyo

Quote from: noriko on 2007-05-02, 22:40:40
[spoiler=amúgy nem, csak moderálom ;)]"Hey if the cheerleader can keep healing does that mean when she turns 18 and starts getting banged out she'll be a virgin for ever?"[/spoiler]  :lol:

Nyugodj meg, ez a gondolat megfordult már minden férfi néző fejében egyszer... úgy értem, percenként legalább egyszer, amikor Claire a képernyőn van. :)

Calintz

Fura engem nem nagyon foglalkoztatott a kérdés, hogy Clairebeart, meg lehet e dugniXD

Na megnéztem a 20.at, kicsit megkésve, de nem is tudtam, hogy kijött, szal thx UsteamXD
Nos, hát nagyot néztem... És nem tudom ezt ki vette észre, de ezek szerint...(bár ugy tudtam eddig, hogy a sorozat 26 részes lesz) minden 10es számjegyű rész egy időutazásXD gondoljatok vissza, 10.esben a multban jártunk, ha az emlékezetem nem csal.
Na, ezek szerint Sylar elégé aktív volt az idő során, 5 év alatt elégé sokat begyüjtöttXD Viszont pár kérdés végig ment a fejemen...
1. Miért akarja őket megölni, ha elveheti mindegyik képeségét?
2. Miért megöletni akarta Hirot, ahelyett, hogy elvette volna az erejét??XD
3. Mit akart Peter Nikivel?XD Ez kicsit érdekes fordulat voltXD Szal ők hogy jöttek össze, ez nagy kérdés lesz...főleg ha Hiro mindent megváltoztatXD
4. Honnan volt Peternek tűz ereje?XD Ugy tünik ő Claire mami erejét vette el mig Sylar, meg Teddét amit erősen kétlek, mert Ted szerintem élve elégette volna amint meglátjaXD
5. Érdekes, hol volt Parkman, mármint melyik oldalon...ahhoz képest, hogy most hol volt a 19.esbenXD
6. Peter vágása, hogy lett, és miért van?XD Gondoljatok bele ő tud gyógyulni mivel hát ezt megkapta Clairetől amikor találkozott vele... viszont ha nem találkozott vele, mert hát elvileg nem találkozott vele...akkor meg, hogy tudta tulélni mikor felrobbant. Na most...elvileg ő találkozott vele mert ezt megváltoztaták, Hirojék...mert hát ott volt ClaireXD ergo Peternek nem lehetne vágásaXD Vagy ami még lehetséges...és ezzel megoldottam, nagyon fontos kérdéseteket :lol: csak azokat gyógyítják be amiket akarnak...az ilyen emberek(Peter, és Claire) igy tehát ha megdöngetik, akkor meg tudja oldani, hogy ott ne gyógyuljon meg és készXD
Kellemetlen, hogy a legtöbbre nem lesz válasz, mivel Hiro mostantól, jővőt alakít...és igy ezek nem történnek majd meg.
Viszont nagyon röstelem amit írtam, hogy Issac, egy hülye...rájöttem, hogy ő igen is szeretni való karakter, és valaki aki nagyon előre gondolt...végülis teljesen világos lett mire gondolt, az alatt, hogy őlik meg SylartXD És teljesen okés volt, hogy meghalt...mert igy egy tökéletes pozicióba emelte, Sylart, ahol nem érzi magát veszélyben, pedig van miértXD Nagyon okos ez az ember, és most egyik nagy kedvenc lett...
És bár biztos fájt neki ahogyan meghalt, de ha Hiroék megölik őt elötte, akkor ő ugyse hal meg és ezzel tényleg megmenti a világot. VIszont ha Sylar Arcnak vége, mert megölik akkor jön majd a Lindermann Arc mert gondolom, ő sem egy jó szereplő...
Csak abban reménykedem mostmár, hogy a sorozat nem lesz egy Barátközt vagy egy Prison Break, hogy a végletekig huzzák:(

Kadaj

chilip

a jövőbeli Peter nem találkozott Clare-el és még vmi, Tedd (asszem így hívják a radioaktív tagot) képessége önmagára nem hat. pl. ottvolt amikor Clare állította meg, Clare bőre elkezdett leégni, míg Ted sértetlenül állt a tűzviharban. Én csak egy dolgot nem értek, ha elvileg Hiro ledöfte a jövőbeli Sylart, az hogy élhetett idáig??? Mivel nekem úgy jött le, hogy kereste Claret, és nem volt meg neki a képessége. Vagy megölte, elszedte a képességét, de Clare regenerálódott?

Solid Snake

Nos, úgy néz ki, tisztába kell tenni néhány dolgot. :rolleyes:

Quote from: Calintz on 2007-05-03, 10:53:05
Na megnéztem a 20.at, kicsit megkésve, de nem is tudtam, hogy kijött, szal thx UsteamXD
Nos, hát nagyot néztem... És nem tudom ezt ki vette észre, de ezek szerint...(bár ugy tudtam eddig, hogy a sorozat 26 részes lesz) minden 10es számjegyű rész egy időutazásXD gondoljatok vissza, 10.esben a multban jártunk, ha az emlékezetem nem csal.

Minden kedd hajnalán kerülnek ki a netre az új epizódok, szóval stay tuned! ;)
Az első évad 23 részes lesz, szóval még három rész van hátra.
[spoiler=hátralévő részek címei]
21 - The Hard Part
22 - Landslide
23 - How to Stop an Exploding Man
[/spoiler]

Quote from: Calintz on 2007-05-03, 10:53:05
1. Miért akarja őket megölni, ha elveheti mindegyik képeségét?
2. Miért megöletni akarta Hirot, ahelyett, hogy elvette volna az erejét??XD
3. Mit akart Peter Nikivel?XD Ez kicsit érdekes fordulat voltXD Szal ők hogy jöttek össze, ez nagy kérdés lesz...főleg ha Hiro mindent megváltoztatXD
4. Honnan volt Peternek tűz ereje?XD Ugy tünik ő Claire mami erejét vette el mig Sylar, meg Teddét amit erősen kétlek, mert Ted szerintem élve elégette volna amint meglátjaXD
5. Érdekes, hol volt Parkman, mármint melyik oldalon...ahhoz képest, hogy most hol volt a 19.esbenXD
6. Peter vágása, hogy lett, és miért van?XD Gondoljatok bele ő tud gyógyulni mivel hát ezt megkapta Clairetől amikor találkozott vele... viszont ha nem találkozott vele, mert hát elvileg nem találkozott vele...akkor meg, hogy tudta tulélni mikor felrobbant. Na most...elvileg ő találkozott vele mert ezt megváltoztaták, Hirojék...mert hát ott volt ClaireXD ergo Peternek nem lehetne vágásaXD Vagy ami még lehetséges...és ezzel megoldottam, nagyon fontos kérdéseteket :lol: csak azokat gyógyítják be amiket akarnak...az ilyen emberek(Peter, és Claire) igy tehát ha megdöngetik, akkor meg tudja oldani, hogy ott ne gyógyuljon meg és készXD

1. Ez jó kérdés, de valószínűleg azért, mert az 5 év alatt már begyűjtött számos képességet + gyakorlatilag ő a világ vezetője, így több hatalmat nem is kívánhat -- ergó egyetlen feladata a pozícióját veszélyeztető, szintén "különleges" egyének likvidálása. Így tettek a történelem során a diktátorok is.

2. Lásd 1.

3. Olvasd el a 31. képregényt.

4. Az nem tűz erő, hanem valószínűleg szintén Ted Sprague képessége. Ugyanis Peter képessége: más képességét képes imitálni, ha az HASZNÁLJA. Sylar használta, Peter imitálta. Ennyi történt (amúgy ezért is tudott Peter átmenni az ajtón, szintén leimitálta a falon átmenés a.k.a. DL képességét, mikor Sylar átnyúlt az ajtón és átrántotta). A piros szín csupán a képi hatás miatt van, Sylar keze ugye kék tűzben izzik, Peter-é pirosban, s mint tudjuk, e két szín egymás ellentétei.  :jee: Ráadásul úgy emlékszem, hogy Tednek már volt kék és piros "kitörése" is: piros a robbanásokkor, kék az EMP-utánzáskor (lásd 19. rész).

5. Parkmant előléptették, s ő csupán parancsokat teljesített a Nemzetbiztonsági Hivatal vezetőjeként (plusz a családjával is volt valami, úgy emlékszem, hogy Parkman gyereke is különleges képességű, Bennet pedig elbujtatta a fiút és Parkman feleségét, Janice-t).

6. Na ez viszont jókora teóriákat szült. Az eddigi leghihetőbb verzió szerint Hiro vágta meg (ugyanis a jövőbeli verzióban PETER volt a robbanás okozója, nem Sylar! Így Hiro úgy hitte, Sylart vágta meg a kardjával, valóban azonban Petert, aki - mivel nem találkozott Claire-rel - nem tudott regenerálódni, így a heg megmaradt. De a város felrobbant.) Eme teória egyedüli hátulütője, hogy Hiro vajon hogyan élhette túl a robbanást + hogyan tudott a robbanni készülő Peter közelébe férkőzni (ugye Claire is rendesen szénné égett, mikor Sprague-t nyugtatózta be).

Calintz

Quote from: Solid Snake on 2007-05-03, 16:44:43
Nos, úgy néz ki, tisztába kell tenni néhány dolgot. :rolleyes:

3. Olvasd el a 31. képregényt.

Köszi a választ, eddig hallottam a képregényről, de nem láttam belőle sokat, őőő ez a rész, ez a sorozathoz képest, hol van? és ki az a falon futó ember???

Egyébként meg éppen ezt mondtam, hogy azzal, hogy a Cheerleadert megmentette Peter, azzal megváltoztatta az időt, ergo a jővőbe ahol most voltak Hiroék, már találkozni kellett Peternek, Clairrel...ez alapvető dolog...Amit a multban megváltoztatsz, az a jővőben ugy lesz...akármit csinálnak rosszul...azzal hogy Claire élt találkozni kellett Peterrel...mert különben nem is élhetett volna szal...erről ennyit!

Kadaj