Új sorozatok, [insert year and season here]

Started by kikuchiyo, 2007-03-24, 19:32:19

Previous topic - Next topic

minuszmiki

Ja, simán lehet ez még kifejezetten jó is, bár hajók nemkem túl csillivillik. Annak meg örülök, hogy a KnM-t meg sem közelíti, azon kevés animék közé tartozik, amit nem bírtam végignézni (még úgy sem, hogy tudtam a yuriraperől).

Manitu

Pedig jó az, nekem kifejezetten tetszett. Érdekes ahogy a mondavilágot a mechákkal keverik, még ha kicsit összevisszának is hat. A vége kimondottan szép, és itt most nem a flute reapre gondolok :)

Darkstar

Quote from: Manitu on 2007-10-25, 00:19:54
Pedig jó az, nekem kifejezetten tetszett. Érdekes ahogy a mondavilágot a mechákkal keverik, még ha kicsit összevisszának is hat. A vége kimondottan szép, és itt most nem a flute raepre gondolok :)
QFT, typo corrected ^^
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

minuszmiki

Quote from: Manitu on 2007-10-25, 00:19:54
Pedig jó az, nekem kifejezetten tetszett. Érdekes ahogy a mondavilágot a mechákkal keverik, még ha kicsit összevisszának is hat. A vége kimondottan szép, és itt most nem a flute reapre gondolok :)
Lehet hogy kap majd egyszer még egy esélyt, mert rossz véleményt nagyon keveset hallottam róla. :)

Rage

Úgy gondoltam, hogy eredeti elképzeléseimmel ellentétben mégsem nyitok topikot a Ghost Hound-nak, mert ugyan bőven "megérdemelné", de kb. ketten-hárman írogatnánk bele, az pedig nem annyira fun. :D
Mindenesetre ez a CUCC . Két rész alapján persze nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, de eddig nagyon igéretesnek tűnik, az audiovizuális élmény, amit ad, pedig külön megérne egy misét (nem upscaled 1080p -> :whoah:). Ajánlom mindenkinek. :lazza:
痛みを感じる方向に、出口がある!

kelvor

Jó cucc bizony. Kijön még 1-2 rész lehet többen rákattanak és egy topicot is megér majd.  :smile:

chilip

Bamboo Blade 3 hááát, miya-miya bekattant  :lol: egyre jobb

minuszmiki

Minami-ke ep 1-3.: Laza kis slice-of-life cucc egész jó karakterekkel meg pár jó poénnal. Tetszik.

kelvor

Quote from: minuszmiki on 2007-10-28, 22:20:38
Minami-ke ep 1-3.: Laza kis slice-of-life cucc egész jó karakterekkel meg pár jó poénnal. Tetszik.

Jaja, Bamboo Blade meg a Shion no Ou mellett ez a 3. amit nézek. Jó kis cucc ez is.

Soldier

Quote from: minuszmiki on 2007-10-28, 22:20:38

nem hangzik rosszul, majd ha lex 6-7 rész elkezdem, most nincs hangulatom egy 10-en x-diket is elkezdeni.Pedig még a Bamboo Bladre is kiváncsi vagyok  :3x3:

motifator

Szerintem pont, hogy annyira nincsenek jó karakterek a Minami-ke-ben. Csak az első részt láttam, de az volt az érzésem, hogy nagyon akar, de nem sikerül neki. Nem volt igazán vicces, és a karakterek se ütöttek akkorát. Az nem lenne baj, hogy nem túl eredeti, mert a sablonokat is lehet nagyon hatásosan alkalmazni, de szerintem itt ez egyáltalán nem sikerült. Nem hiszem, hogy nézni fogom tovább. Meg valahol azt olvastam, hogy josei lesz, erre meg tiszta seinen, és az most nem igazán hiányzik.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Draconire

A Minami-ke olyan, mint az Ichigo Mashimaro, csak kicsit idősebb lányokkal. Aki hirtelen megriadna az "idősebb" kifejezés hallatán annak megnyugtatására közlöm: van benne loli, méghozzá a "kneel before me" fajta. :D

Szerintem jó kis slice of life sorozat.  :smile:

Cobra

Amilyen gyengén indult, olyan jó lett a 3. részre a Genshiken 2. Remélem marad ez a minőségi szint minden téren és akkor akár még az első szezonnál is jobb lehet.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

chilip

hát megnéztem a Dragonaut 5. részét, és ... hú bazzeg  :eek: itt a nőknek részről részre nő a melle legalább 10 centivel... kicsit érdekes volt, még a witchbladeben is relatív normális méreteket tartottak. ha ez így megy tovább 3 rész múlva szétszakad a mellmérettől a ruhájuk és átmegy hentaiba az egész :D

Dreamcleaver

Quote from: Gmer on 2007-10-29, 21:58:13
A Minami-ke olyan, mint az Ichigo Mashimaro, csak kicsit idősebb lányokkal. Aki hirtelen megriadna az "idősebb" kifejezés hallatán annak megnyugtatására közlöm: van benne loli, méghozzá a "kneel before me" fajta. :D

Szerintem jó kis slice of life sorozat.  :smile:

Nekem az Ichigo Mashimaroba pont az tetszett, hogy nem voltak benne "lolik". Ergo normális slice-of-life volt, normális élethelyzetekkel, aranyos kislányokkal, semmilyen (vagy ha volt akkor nagyon kevés, de nem emlékszem ilyesmire) pedo szexuális utalással. A Minami-ke milyen ezen a téren?

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Draconire

Quote from: Dreamcleaver on 2007-11-02, 15:06:46
Nekem az Ichigo Mashimaroba pont az tetszett, hogy nem voltak benne "lolik". Ergo normális slice-of-life volt, normális élethelyzetekkel, aranyos kislányokkal, semmilyen (vagy ha volt akkor nagyon kevés, de nem emlékszem ilyesmire) pedo szexuális utalással. A Minami-ke milyen ezen a téren?
Hát ha ez aggaszt, akkor megnyugtatlak, nem pedo sorozat, csak a szokásos mennyiségű "romantika" van benne. Persze egy jó adag hülyeséggel. :D
(bár az elején az egyik idősebb nővér meg akarta csókolni a legkisebbet, de gondolom ebben a formában nincs gondod vele :D)

Dreamcleaver

Quote from: Gmer on 2007-11-02, 15:13:36
Quote from: Dreamcleaver on 2007-11-02, 15:06:46
Hát ha ez aggaszt, akkor megnyugtatlak, nem pedo sorozat, csak a szokásos mennyiségű "romantika" van benne. Persze egy jó adag hülyeséggel. :D
(bár az elején az egyik idősebb nővér meg akarta csókolni a legkisebbet, de gondolom ebben a formában nincs gondod vele :D)

Nincs. Vámpírost is nyugodtan játszhatnak.  :D

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Manitu

Quote from: Dreamcleaver on 2007-11-02, 15:06:46Nekem az Ichigo Mashimaroba pont az tetszett, hogy nem voltak benne "lolik".
Érdekes, én legalább négyre emlékszem benne :rolleyes:

Dreamcleaver

Quote from: Manitu on 2007-11-02, 16:20:45
Quote from: Dreamcleaver on 2007-11-02, 15:06:46Nekem az Ichigo Mashimaroba pont az tetszett, hogy nem voltak benne "lolik".
Érdekes, én legalább négyre emlékszem benne :rolleyes:

Ez attól függ. Ha 4chanos bullet-in-the-head inbred fucktard szemmel nézi az ember, akkor valóban...

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

chilip

<< Bamboo blade 4 >>

neuro-val mi van, mér nem fordítja senki? jól lefordították az első részét azt csá

smash++

Pár rész után végre én is írok vmit.Amiket én kezdtem el...
Clannad :Teljesen ok,habár vannak karik akik annyira nem érdekelnek benne és a "főszereplő" lány sem a kedvencem.Topic van szóval ennyi elég.

Dragonaut - The Resonance :Na igen.Nekem tetszik a sorozat.Nem egy eszement nagy durranás,de jó nézni és azért lekötnek a részek.A CG minőséghez annyira nem értek,de ami ebben van annyira nem jön be,néha :) sima rajzolásnak jobban örültem volna avgy egy Final Fantasy féle Bahamutnak  :whoah:.Sok ruha nélküli pasi??Hol? Van benne csaj bőven ruhában és anélkül is.Big Breast kedvelőknek igen kedvező,habár ez már nekem is sok egy animeben  :hehe: ,amikor kifolyik a ruhából a 2 dinnye.De azért mókás néha amiokr a póznának nyomva deformálódik az alakja  :rotfl: .Romanitka: végre "annyira" nem tökölnek,remélem folytatják ezt a tempót...

ef - a tale of memories :Nagyon tetszik.Remélem nem lesz túl sok vagy erős dráma a végén :).Ami különösen bejön az a több főszereplő és úgymond mindenkinek megvan a párja és a története a sorozatban.Szóval engem nagyon leköt...

Ghost Hound :Leszedtem 2 részt :).Egyenlőre ennyi.De nem adtam fel,csak pihi.

Goshuushou-sama Ninomiya-kun :Abszolút favorit az ecchi kategóriában. Mayu - imádom :)   :whoah: .Remélem összehoznak valamit Ninomiya-val,mert morci leszek ha nem. Jó ez a kis Rambo+super power hatás és fanservice. Reika nem tetszik és kiírhatnák a sorozatból  :hehe:

KimiKiss Pure Rouge :Sablonosnak mondták páran és ect. De én kimondottan örülök,hogy nézhetek egy olyan romantikus animet ahol mindenkinek megvan a párja és nincs harc a másikért meg dráma... (mondjuk a focis csaj gondolom kosarat fog kapni,pedig ritka aki szereti a focit ). A tökölés azért megy rendesen és igencsak zavaró néha,de nincs mit tenni. Hajrá mindeki :) .Azt a két kis békát nem kedvelem,elvszik a drága műsoridőt,kinőhetne a két lány belőle... Termésetesen az 5. részt is sikerült ott befejezni ahol érdekes lett a dolog...

Myself Yourself :E a sorozat is teljesen ok.Habár természetesen a két főkari között igen lassú tempóban haladanak a dolgok és persze,hogy az izgalmas résznél kell jönni vkinek és megzavarni a dolgokat...  Tetszik az,hogy még nem tudtuk meg mi is történt Sana-val és Nanaka-val,nagyon érdekel mi is történt pontosan a múltban. Az elején a pofon nagyon jó volt :) ,még vmi forbidden love is van benne vagy mi... Gondolom sokak számára ez is átlagos,de a lényeg,hogy a Sana és nanaka szimpik nekem...

Prism Ark : Egy részt szedtem le és belenéztem pörgetve,háát nem tudom,hogy van-e esélye.Majd szakítok rá időt,de lehet kimarad... Habár a romantika miatt akartam nézni...

Más nincs... kicsit talán hosszú lett..
Nézzétek el nekem,hogy az izlésem nem kimondottan a tényleg értelmes és "mesterművek" felé hajlik és néha az átlagos egyszer nézhetőt is élvezettel szoktam nézni

Gregory

Quote from: smash++ on 2007-11-05, 21:15:18
Myself Yourself :E a sorozat is teljesen ok.
Sztem az évad egyik leggyengébb darabja, tele van sablonokkal, a viccek nem jönnek át, és mindennek a tetejébe még jön a szemüveges csaj "fantasztikus" szinkronhangja. Én személy szerint 3 részig bírtam.

Soldier

Pár rész után végre én is írok vmit.Amiket én kezdtem el...

Dragonaut - The Resonance :Na igen.Nekem tetszik a sorozat.Nem egy eszement nagy durranás,de jó nézni és azért lekötnek a részek.

ef - a tale of memories :Nagyon tetszik.Remélem nem lesz túl sok vagy erős dráma a végén :).

Goshuushou-sama Ninomiya-kun :Abszolút favorit az ecchi kategóriában. Mayu - imádom :)   :whoah: .Remélem összehoznak valamit Ninomiya-val,mert morci leszek ha nem. Jó ez a kis Rambo+super power hatás és fanservice. Reika nem tetszik és kiírhatnák a sorozatból  :hehe:

Dragonaut:  :tezsvir: egyszer teljesen megnézhetö legalábiss is nekem is ez a véleményem.Bár ahogy mar emlitetek azert nem kéne tulzásba esni hogy kiszakad a felsö ruharész lassan.A story sztem egesz foglalkoztató
ef: same here, de sztem erösen elképzelhetö egy drámai end , valahogy a happy az eddigi részekhez egyaltalan nem passzol.
Goshuushou-sama: hehe -> egyetért kiéve azzal hogy Reika-t kiithatnak, sztem igy 2en az ütös páros^^

többihez nincs mit hozzászolni nezem en is öket(&muchmore)..

edit : &ya Mayu WIN ^^

Quote from: Gregory on 2007-11-05, 21:43:06
Myself Yourself :E a sorozat is teljesen ok.
Sztem az évad egyik leggyengébb darabja, tele van sablonokkal, a viccek nem jönnek át, és mindennek a tetejébe még jön a szemüveges csaj "fantasztikus" szinkronhangja. Én személy szerint 3 részig bírtam.

igen ez elképzelhetö de nálam(unk) [ha nem haragszol smash] böven a nézhetö kategoria, a sablonok engem kevésbé zavarnak mint az hogy 1-2 poén telleg nem akar sehogy sem átjönni de van sztem ennek ellenpédája is amelyek közül nekem pl sok tetszett, ami talan meg rossz pont lehet Aoi hangja de végülis megszoktam

smash++

Tényleg túlzás egy kicsit,hogy kikell írni a sorozatból,de néha elég idegesítő tud lenni (amikor bekavar Mayunak :) ).Habár igaz a beach-es részben is lehetet rajta nevetni bőven-viszont,hogy ellpokodta Ninomiya-t már nem volt ok.Lehet az a gondom,hogy elég vegyes érzések vannak, jó rajta nevetni,de nem ok,hogy bekavar Ninomiya és Mayu kapcsolatába (sajnos ez a min egy love polygon-tól )

No problem Soldier.Aoi hangja tényleg gyilkos... (lehet ez a mellékhatása a drasztikus mell növekedésnek) .Azért van benne vicces rész is ami átjön,habár tényleg csak egy egyszeri darab lesz a sorozat. Pl 4.rész amikor Sana kérdezgeti a haverját mi is tetszik neki egy lányban és amikor mutogatnak "Ezek" "hmm,Ezek?" "Tudod ezek" "ahh,ezek" ,aztán jön az anyuka egy light-os tanáccsal :),pl ez ott volt azért.

kelvor

Uh, akkor én nagyon válogatós vagyok. Amiket felsoroltál nálam mindegyik drop lett, kivétel a GH.

smash++

Quote from: kelvor on 2007-11-06, 01:28:29
Uh, akkor én nagyon válogatós vagyok. Amiket felsoroltál nálam mindegyik drop lett, kivétel a GH.
Vagy inkább csak a komolyabb és tényleg jókat nézed meg.Azért még fősulisként megvan az a lehetőségem,hogy nem kell válogatnom.Még csak kb 1,5-2 éve nézek komolyan animet (töltögetések) és szerintem ennyi idő alatt elég sokmindent megnéztem lásd a megnézett animek link .De lassan nekem is eljön az idő,hogy nagyon megkell gondolnom mihez is ülök le és mire pazarolom az időm..
Habár ezeket lehetet akkor is nézném ha már dolgoznék,mert alapvetően szeretem a romantikus és az ecchi animeket

Soldier: ef: én azért nem vagyok annyira biztos benne,hogy nagyon drámai lesz a vége.Végülis 3fiú-3lány kapcsolat van kialakulóban és jelenleg csak Chirio helyzete bizonytalan (már így is elég drámai az alaphelyzet),de a másik kettőnek nagy esélye van.Bízok a nem drámai végben (végülis nem volt a műfajok között)

Soldier

Quote from: smash++ on 2007-11-06, 11:14:07
Soldier: ef: én azért nem vagyok annyira biztos benne,hogy nagyon drámai lesz a vége.Végülis 3fiú-3lány kapcsolat van kialakulóban és jelenleg csak Chirio helyzete bizonytalan (már így is elég drámai az alaphelyzet),de a másik kettőnek nagy esélye van.Bízok a nem drámai végben (végülis nem volt a műfajok között)

biztos en se vagyok benne, csak ugy érettem ha a elkövetkezendö részek ilyen hangulatuak maradnak akkor valahogy nekem nem passzol a 100%happy end.De ettöl függetelenül meg arra is ahogy te mondod nem kis esély van, ezt igy nehez elöre látni^^

minuszmiki

Épp most néztem meg az ötödik részt, egyetértek azzal, hogy egy "100% happy end" nem illene hozzá, nem is bánnám különösebben. Egyébként meg továbbra is tetszik a cucc, jó tempóban bontakozik ki a történet.

kikuchiyo

Ghost Hound ep4

Vazze, ezt talán mégse este, lefekvés előtt kéne nézni...  :eek:
Failure is the default option

Draconire

Quote from: kikuchiyo on 2007-11-09, 23:37:47
Ghost Hound ep4

Vazze, ezt talán mégse este, lefekvés előtt kéne nézni...  :eek:
obligatory subs fucking my where are

Egyébként tetszik ahogy a hangokkal játszanak benne és szépen kihasználják az 5.1-et, ahogy azt illik. Sokat dob a hangulaton. <3