Új sorozatok, [insert year and season here]

Started by kikuchiyo, 2007-03-24, 19:32:19

Previous topic - Next topic

minuszmiki

No megnéztem én is. Nagyokat nem röhögtem rajta, pedig elvileg vígjáték (vagy tévedek?), de ettől fügetlenül jó cucc, megfelelő minőségű és mennyiségű fanservice, ráadásul a vámpír csajok a gyengéim. Szóval ezt nézni fogom. Moka lehet tényleg jobb lenne szőkén, de azért így sem rossz. Sőőőt. :D

Lokids

Quote from: Dreamcleaver on 2008-01-06, 01:35:13
Kérlek a két szériát ne említsd egy posztban. pure win vs epic failure.  :D Egyetlen gondom, hogy ebből olvasom a mangát, kár volt elkezdenem, most előre lelőttem magamnak a sztorit, persze ne mezért szeressük.  :D Amúgy Moka szőkén tényleg jobb lett volna.

Ha jól értem, akkor te a Nanoha-t fail-nak tartod? Egy ilyen poszt után, nyugodtan játsz a sineken. :D :D :D

Quote from: chilip on 2008-01-05, 16:27:53
( azér mert vámpírrá válik, még sztem nem lesz a melle nagyobb valakinek :D bár ez sztem nem feltétlen probléma  :rotfl: )
Nemcska a melle, minha az egész csaj megnőtt volna...

Cobra

Pedig ehhez képest a Nanoha S tényleg eléggé FAIL lett :)

H2O első részét megnézte már valaki?
Hide and fear, Cobra Commander is here !

kikuchiyo

Elvileg tegnap volt a Persona első része. Látta valaki?
Failure is the default option

smash++

Quote from: minuszmiki on 2008-01-06, 04:01:47
de ettől fügetlenül jó cucc, megfelelő minőségű és mennyiségű fanservice, ráadásul a vámpír csajok a gyengéim. Szóval ezt nézni fogom. Moka lehet tényleg jobb lenne szőkén, de azért így sem rossz. Sőőőt. :D
:tezsvir:
Nagyon tetszett az első rész. Nem vártam tőle egy kedvenc vígjátékok által nyújtott szintet és így a jó kategória.
Moka bekerült a fav női karik közé  :Kiraly:
A srácra jobban is figyelhettek volna... - pont

minuszmiki

Quote from: Cobra on 2008-01-06, 13:14:15
H2O első részét megnézte már valaki?
Épp most. Elsőre sötétebb hangulatú hárem cucc, vak főszererplő sráccal, némi fanserviccel. Az op és az ed is kifejezetten jó, animáció, karakterek rendben vannak. Nem ígér semmi extrát, de simán nézhető.

Btw nem kéne átvinni a társalgást a szezonális topikba?

Lythis

Quote from: kikuchiyo on 2008-01-06, 13:32:03

nem, de engem is érdekel

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

Fukk that, 26-án jön a Kara no Kyoukai (劇場版 空の境界/第三章 痛覚残留 - kiss the moonrunes) :D - amit remélhetőleg nem csesznek el...

Cobra

Kodomo no Jikan DVD ep1 by SSS: a fordítás viszonylag jónak tűnik, viszont a képminőség igen gyengére sikerült, szóval inkább várok valami komolyabb csapatra.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

smash++

Quote from: Cobra on 2008-01-07, 00:51:58
Kodomo no Jikan DVD ep1 by SSS: a fordítás viszonylag jónak tűnik, viszont a képminőség igen gyengére sikerült, szóval inkább várok valami komolyabb csapatra.
Az Anon se jó?Graf+fordítás?
Legutóbb két résznél tartottak

Manitu

Quote from: smash++ on 2008-01-08, 18:54:40
Az Anon se jó?Graf+fordítás?
Legutóbb két résznél tartottak
Az anon az, aminek a neve mondja. Kind anonymous rátette valakinek a fordítását egy DVD ripre. Ami a TV-ben ki volt sípolva, az a felíratban továbbra is csillagos, illetve van jópár le nem fordított mondat, azok gondolom új jelenetek. Nem mintha különösebb japán tudás kéne a kimaradt részek megértéséhez :D

minuszmiki

No, van itt egy ilyen: [Oi!]​_PERSONA​_~trinity​_soul~​_-​_01​_[9890A45B].avi Még nem ért le, majd ha megnéztem, beszámolok róla.

chilip

Quote from: minuszmiki on 2008-01-08, 20:44:08
No, van itt egy ilyen: [Oi!]​_PERSONA​_~trinity​_soul~​_-​_01​_[9890A45B].avi Még nem ért le, majd ha megnéztem, beszámolok róla.

hahaaaa, DO WANT! :D sokkal jobb mint az a ratyi ayakashi, graf  :jee: érdekesnek mondanám első ránézésre, sztem végignézem. OP bejön, ED semmilyen. ennek is várom majd mikor kijön az OST-ja  :)

kikuchiyo

PERSONA ~trinity soul~ @putting meaningless words after the title is cool@ 01

Úgyis rég néztem már animét, gondoltam, felélesztem azt a régi, szép szokást, hogy a premieridőszak (aka hunting season) friss sorozatai közül belenézek néhányba.

Tudtommal ez is játék-átirat. Ennek megfelelő a hangulata is: két srác, akik a következő tíz év összes SaiGAR versenyének megnyerésére esélyesek, tartanak egy bizonyos távoli rokonukhoz (vö. utazás-motívum, már az Odüsszeiában is megtalálható), néhány elszólás és némi álklasszikus álzene pedig arról is gondoskodik, hogy mindez zomg deep és rejtélyes legyen. Közben egy másik szálon láthatjuk a bizonyos távoli rokont, aki rendőrfőnök, egy természetfeletti ügyben nyomoz, és ő az, aki miatt a fent említett két szereplő mégsem fogja megnyerni a SaiGAR versenyt. A természetfeletti ügy néhány természetfeletti módon elintézett középiskolást és rendőrtisztet jelent.

Gondoltam, ezzel mindent láttam, amit a sorozat kínál, hát nagyot tévedtem. Rendőrfőnök barátunk ugyanis egy tetthelyre sietvén arra lesz figyelmes, hogy egy rosszarcú fickó (aki mintha a Perfect Blue-ból rándult volna át egy kis vendégszereplésre) inzultál egy lányt egy magas épület tetején.
Ekkor - hüp-hüp-hüp, barbatrükk! - egy átlátszó óriásrobot-démon-lélekharcosizé jön elő a tagból, előhívja a csaj lélekharcosizéjét, és tentacle raepelni kezdi. Érdekes fordulat. Barátunk minimális futási idővel odasiet, és ő is előhívja a lélekharcosizét! Vejiita, what does the scouter say about the series' believability level? A végét inkább nem is lövöm le, legyen meglepetés azoknak, akiket még ezután is érdekel...

[spoiler]Most akkor hogy is van a két loveboyjal meg a húgukkal? Meghalt valami baleset/OMG mysterious plot development miatt, és a kisebbik gyerek csak beképzeli magának, à la Két nővér? Nekem nem jött le teljesen. [/spoiler]

Also, melyik animéből ismerős ez a lány?

White SeeD

Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Manitu

Quote from: kikuchiyo on 2008-01-08, 23:02:03
OMG, lehet, hogy mégiscsak belenézek, persze szigorúan csak for the lulz :lul:

kikuchiyo

Lythis

Quote from: kikuchiyo on 2008-01-08, 23:02:03

tl;dr: nekem tetszett

Prof. William

CSak kár hogy lények előhívása nem játék alapján van benne...  Nemcsodálom, hogy nem rakták bele mert a játékban az előhívásuk úgy zajlik hogy egy külünleges fegyverrel ( EVOKER ) fejbe lövik magukat. Kicsit az öngyilkosággra hajjaz. Nem csoda hogy nem került be. :)

Lythis

Quote from: Prof. William on 2008-01-09, 00:22:05
CSak kár hogy lények előhívása nem játék alapján van benne...  Nemcsodálom, hogy nem rakták bele mert a játékban az előhívásuk úgy zajlik hogy egy külünleges fegyverrel ( EVOKER ) fejbe lövik magukat. Kicsit az öngyilkosággra hajjaz. Nem csoda hogy nem került be. :)
ez nem a játék, és nem is annak az átirata - bár szerintem pl azért halnak diákok..
lehet, hogy már máshogy van, vagy hogy nekik másképp működik... azóta eltelt 10 év...

chilip

hát e között meg az ayakashi között ég és föld a különbség (a persona javára). ha az ayakashi 3. részében nem lesz javulás, vágom ki a lomtárba - nem kínzom magam ilyen szeméttel...

Liquid Snake

Kb. annyi köze van a Persona-nak a PSX-es játékhoz mint a Final Fantasy animenek az FF játékokhoz, magyarul csak a neve az semmi másban nem hasonlít.

chilip

Quote from: Liquid Snake on 2008-01-09, 00:39:06
Kb. annyi köze van a Persona-nak a PSX-es játékhoz mint a Final Fantasy animenek az FF játékokhoz, magyarul csak a neve az semmi másban nem hasonlít.

játszottál vele? mien?

Liquid Snake

Quote from: chilip on 2008-01-09, 00:39:52
Quote from: Liquid Snake on 2008-01-09, 00:39:06

játszottál vele? mien?

Mármint mivel? Az FF szériákkal vagy Persona-val?

chilip

Liquid Snake

Quote from: chilip on 2008-01-09, 00:45:34
persona

Hát igen még anno az első részével de ugye nem is tom már hány éves voltam akkor és elég zavaros volt :D

Persze akkoriban nagy játék volt de most így visszagondolva rá már nem annyira :) Szedd le csak 254mb

PSX emuval tudod nyomni :D (Btw. én nem jutottam a végére :) )

Quote from: chilip on 2008-01-09, 00:45:34
(FF az alap :D )

:tezsvir:

chilip

a 3-at próbálnám ki, de az PS2-es :P képek alapján érdekes lehet, de akkor most ránézek az elsőre is ;)

kikuchiyo

GUNSLINGER GIRL -IL TEATRINO- &FIRST& $EPISODE$

Az első évad tetszett annak idején, ezért is vártam ezt a második sorozatot.

Az első benyomásom az, hogy az animáció nagyon gyenge. Az úgynevezett akciójelenetek lényegében statikus képek. Ahogy lelövik az embereket, az is természetellenesnek, vacakul megrajzoltnak tűnik. Az egészet majdnem elviselhetetlenné teszi a borzalmas konzervzene, amit benyomtak alá. A QUALITY kifejezés sem túlzás sajnos.

A részt valamennyire menti a vége, ahol valami azért átjön a régi hangulatból, de ez így kevés lesz a folytatáshoz. :(
Nem vagyok annyira lolikon, hogy fenntartás nélkül tudjak élvezni mindent, amiben OMG LOLIEZ WITH GUNZ vannak.

chilip

[kicsit OFF]

az előzőhöz még, hogy találtam Persona 3 mangát, csak ide írom mer itt a téma most az :)
http://www.onemanga.com/Persona_3/0/

[/kicsit OFF]