Új sorozatok, [insert year and season here]

Started by kikuchiyo, 2007-03-24, 19:32:19

Previous topic - Next topic

Titkos

Meg tőlem jöhet a fanservice, nem is az a gond vele, de ez az OP kb. elmondta, hogy mi várható: ecchi + némi harc esetleg. ;) Ilyennél felhozni, hogy klisés a sztori, kb. olyan, mintha a To Love Ru-nál jönnék ezzel. XD
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Cobra

Tiszta Shakugan no Shana az OP alapján, csak több ecchi fanservice-szel...
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Junchi

Quote from: Cobra on 2010-01-23, 22:37:00
Tiszta Shakugan no Shana az OP alapján

Jah, ugyanolyan tré mindkettő. :D
[spoiler]*elszalad*[/spoiler]

LuckyDingo

Quote from: Cobra on 2010-01-23, 22:37:00
Tiszta Shakugan no Shana az OP alapján, csak több ecchi fanservice-szel...
Szeritnem semmi köze a két openingnek egymáshoz. SnS openingek ált akciódús cuccok és meg gyatra fos :D

Egyébként milyen a sorozat? :D Van valami köze a mangához, vagy ez is valami más baromság? :)

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

LuckyDingo

Quote from: Darkstar on 2010-01-23, 23:54:25
A manga jobb. Sokkal.
Az tudom, hogy a manga jó, de az animéből eddig az első részt gyűrtem le tekergetések közepette és inkább elolvasom mit ír róla más, minthogy beszenvedjek még pár részt :D

Xzone

Baka to Test to Shoukanjuu EP.3

Ejha, ez így elég komoly LGBT-feszt lett ám. Nem vártam ilyesmit.

Titkos

Quote from: Darkstar on 2010-01-23, 23:54:25
A manga jobb. Sokkal.

Tegnap bele is kezdtem, tényleg egy ígéretes darab, igazából nem is tudom, hogy anno miért hagytam abba, szerintem kevés chapter volt még kint. :) Pedig nekomimi, több fanservice, mint a tényleges harc, stb., szóval jó cucc. :)
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

LiaLia

és akkor most...

Nagyon jó a Durarara 3. része!! :D Jól kezd bonyolódni a történet, a kommentárokkal tovább fokozzák az abszurditást, miközben a dráma és a poénok együtt zajlanak. Ifjú főhősünk kezd egyre jobban belekeveredni az alvilági történésekbe. :smile:

(orosz sushi, meg a menő mű-Dollár-ember LOL)

bimanc

Sora no Woto 04.:

Na ez a rész kifejezetten jó volt, már az sem érdekel mennyire koppintás az egész. Egyszerűen tetszik a borongós hangulata.

Member

KeLa

Quote from: Member on 2010-01-27, 10:26:26
Seikon no Qwaser 01 webcast
Remélem, ez már unc.
Az, de már majdnem 2 hete kint van, már a 2. részt is meg lehet találni, a héten jön a harmadik.

Member

Az melyik sub volna? Senki más nem írta ki anidb-t commentnek, hogy uc vagy censored.

KeLa

Sry, azt elfelejtettem írni h unc. másodikból csak raw van.

SaiyaGin

KnT 16:
OMG!
[spoiler]Ez egy recap volt![/spoiler]

Seismic

Aki akarja tesztelje be,h vannak-e HD cicik,nekem most átmeneti,nagyon rossz gépem van,szal nem tok HD-t nézni rajta..

http://www.nyaatorrents.org/?page=torrentinfo&tid=111023
Seikon no Qwaser 01 AT-X 1280x720

Member

AT-X kicsit cenzúrázottabb elméletben, mint a webcast.

KeLa

Quote from: Member on 2010-01-27, 22:03:12
AT-X kicsit cenzúrázottabb elméletben, mint a webcast.
Ugyanaz, mint amit a többi csatorna adott x)

Member

Ahhh, egy fanservice(-überalles) FMA jó adag klisével. De van akkora baromság, hogy tovább nézzem, talán lesz is belőle valami később.

Junchi

Zen

Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

bimanc

Ha most a Katanagatari kell, akkor Mazui már rég kiadta, és nem is rossz minőségben. Egyébként jó lesz a sorozat, ha kevesebbet szövegelnek.

motifator

Én is a Mazuit szedtem le, a minőség nem is tűnt rossznak, csak tegnap nem volt kedvem 50 percet végigülni, inkább csak az új FMA-t meg az új Cross Game-et néztem meg  ^^"
Ha nem fogok ma este hajnalig sörözni, akkor megnézem végre. Amúgy azt tudjátok, hogy minden rész ilyen hosszú lesz, vagy csak az első, amolyan pilot jelleggel?
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Junchi

>motifator

Minden rész ilyen hosszú lesz. Most kiadták az első részt, aztán két hét múlva jön a köv és utána havi rendszerességgel jön majd a többi.

motifator

Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

fema

Az Ookamikakushi 4. részének végén már úgy tűnik, mintha elkezdődne végre történni valami! :D Már épp ideje, mert majdnem elaludtam az unalomtól....  ^^"

LuckyDingo

Quote from: fema on 2010-01-29, 18:22:38
Az Ookamikakushi 4. részének végén már úgy tűnik, mintha elkezdődne végre történni valami! :D Már épp ideje, mert majdnem elaludtam az unalomtól....  ^^"
Kár, hogy az első 3 rész után nincs már kedvem megnézni a 4-et. :D

SaiyaGin

Katanagatari 01: egyáltalán nem volt rossz, sőt. A karakterdizájn elsőre elég :wtf:, de hamar meg lehet szokni, az animáció jó, a sztoriból sokat ki lehet hozni, a két főszereplő kellően debil, szóval várom a következő részt. :smile: (Hosszabban, képekkel, a történet alapján kívül kevés spoilernek minősíthető infóval)

LuckyDingo

Quote from: SaiyaGin on 2010-01-29, 22:17:27
Katanagatari 01: egyáltalán nem volt rossz, sőt. A karakterdizájn elsőre elég :wtf:, de hamar meg lehet szokni, az animáció jó, a sztoriból sokat ki lehet hozni, a két főszereplő kellően debil, szóval várom a következő részt. :smile: (Hosszabban, képekkel, a történet alapján kívül kevés spoilernek minősíthető infóval)

Az egyik legjobb cucc, amit most így télen láttam.. kár, hogy havonta jön majd.. ha jól értelmezem a dolgokat :S