Új sorozatok, [insert year and season here]

Started by kikuchiyo, 2007-03-24, 19:32:19

Previous topic - Next topic

Darkstar

Red = Blue > Yellow = Purple > Dark Green > Green.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Draconire

Yellow = Green > Blue = Purple > Red > Dark Green.

LiaLia

House of Five Leaves 3. rész
Nálam elnyerte az anime a leglassúbb klasszikus szamuráj akciósorozat különdíját :appl: Szinte művészi, ahogy újabb és újabb jelenetekben döbbentenek rá az élet lassú, kimért folyására, mint ahogy egy levél hull alá lebegve egy fa ágáról... és mikor már azt hinném, hogy akkor most már történik is valami, egy újabb erkölcs-filozóf monológ vagy párbeszéd következik, miközben emberrablók dolgoznak a háttérben.
A zene egyre inkább tetszik, a klasszikus japán és modern keverék.

Uraboku 4. rész (hölgyeknek)
AZ előző részben már láthatóvá vált Luka hatalmas kardja, és most már használnia is kell a sötétség teremtményi ellen. Nagy szeretettel néz Yukira, és még mindig csak homályos sejtések vannak kettejük múltjáról :szemuveges: Vajon mire készülnek a gonosz durasok?
Egy kis csemege lányoknak az Uraboku mangából, fiúk ne nézzenek bele, mert súlyos szemkárosodást okozhat nekik :D :angyali:

Heroman 5. rész (12+)
Mintha egyre nagyobb lenne Psy haja, bár eddig se volt valami túl rövid :smile:

SaiyaGin

Elkezdtem nézni az Arakawát, az első részt nem kacagtam végig, de azért folytatom.

motifator

Én a másodikat se. Nagyon nem döntöttem még el, hogy folytassam-e. Lehet, hogy nem kéne.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

SaiyaGin

Quote from: motifator on 2010-05-12, 16:25:18
Én a másodikat se. Nagyon nem döntöttem még el, hogy folytassam-e. Lehet, hogy nem kéne.

Ezek szerint nem bennem van a hiba. :smile:

ogre

Quote from: SaiyaGin on 2010-05-12, 21:49:56
Quote from: motifator on 2010-05-12, 16:25:18

Ezek szerint nem bennem van a hiba. :smile:

nekem az az egy félelmem van, hogy valami tök mást fognak kihozni a sorozatból, mert túl kevés rotfl ötletük van.

Member

Az ötödik rész végülis elment szódával.

LuckyDingo

Drrr 18. Oh wow.. Dota-chin rulz.. Kida-kun sux :D

Daimaou 7.. öh... Gurren Lagan? O.o

Angel Beats 7 - hmm.. [spoiler]még egy Tenshi..[/spoiler] + egy nem annyira nagyon gáz élet by Otonashi-kun..

chilip

Moha

Még jó, hogy kapásból az UTW subot kezdtem el szedni... megyek is mindjárt megnézni a 7. részt. :)

LuckyDingo

Cobra

Első észrevehető eltérésnél furcsállottam én is, hogy mi van, de utána már úgy olvastam, hogy hülyülnek a subbal. Szerencsére a "mondanivalóból" nem veszett el semmi :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

SaiyaGin

Arakawa 02: nem emlékszem, mikor történt velem utoljára ilyesmi: a rész felénél azt éreztem, annyira untat, hogy inkább kikapcsolom és valami mást csinálok helyette. Azért este majd befejezem a részt, de a harmadikkal már nem teszek próbát.

chilip

B Gata H Kei 4: ideig szüneteltettem és most nézem míg kijött, de ez kurva jó :D

SaiyaGin

Quote from: LuckyDingo on 2010-05-15, 12:38:51
Drrr 18. Oh wow.. Dota-chin rulz.. Kida-kun sux :D

:tezsvir:
Amúgy hogyhogy Saki 1 év alatt még nem épült fel a lábtöréséből?  :gyagya:

chilip

hát ha sérültek az inak és/vagy idegek akkor elképzelhető. nemcsak egyféleképp törhet el valaki lába  :gyagya:

Titkos

Quote from: LuckyDingo on 2010-05-15, 12:38:51
Daimaou 7.. öh... Gurren Lagan? O.o

Annyira az, hogy nekem is megéri csak ezért leszedni? :)

Quote from: chilip on 2010-05-15, 13:12:50
epic funsub is epic  :Kiraly:

Ja a Christina Aguilera-nál voltam úgy, hogy "oké, ha már nekem is feltűnik, hogy rohadtul nem azt mondja a japán szövegben, mint ami oda van írva, akkor lehet tudni, hogy szar a sub". De köszi, megspóroltál nekem egy részösszehasonlítást, asszem most megyek, és letörlöm a CG véle verziót, és elkezdem szedni a másikat. :D (A subberek meg poénkodhatnak felőlem, csak ne "hivatalos" subként előadva, mert van, aki az epizódra kíváncsi, nem az ő hülyeségeikre. Vagy csinálják úgy, mint anno az egyik TTGL-es csapat: két külön felirat, egyik a normál, másik a lulz.)
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

SaiyaGin

Van felirat a Night Raid 5. részéhez.

Darkstar

Daimaou 7

Red + naked + choker = WIN, de hol az uncens ver? :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Darkstar

Tetves imageshack, nálam simán red...  :comp: :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

SaiyaGin

Darkstar

Észre sem vettem, /a/n is csak most szóltak.  :merci:
Downloadan'
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

ogre

Quote from: SaiyaGin on 2010-05-17, 12:56:38

jó az a sorozat? megnéztem az első kettőt, aztán el is felejtettem, hogy van. a 3. nem kötött le, így skippeltem. pedig baromi szép, meg az alapsztori is tetszett. van pozitív változás?

SaiyaGin

Quote from: ogre on 2010-05-17, 16:34:11
Quote from: SaiyaGin on 2010-05-17, 12:56:38

jó az a sorozat? megnéztem az első kettőt, aztán el is felejtettem, hogy van. a 3. nem kötött le, így skippeltem. pedig baromi szép, meg az alapsztori is tetszett. van pozitív változás?

Még nem volt időm megnézni (talán majd este), úgyhogy csak az első négy részt tudom kommentálni: némileg hasonlóan érzek, nekem ugyan tetszett a harmadik, de azért inkább úgy vagyok a sorozattal, hogy "sok lehetőséget látok benne", semmint "nagyon jó". A negyedik rész meg filler volt, semmi olyat nem láttam benne, ami miatt ne lenne kihagyható.

LuckyDingo

A Night Raidből az 5. rész sem volt valami húdenagy.. csak nehogy az legyen, hogy valami nagy dologra várok, aztán meg szépen vége lesz így.. XD

ogre

akkor asszem ezt ki is hagyom az életemből. ha véletlenül valami epic vége lesz, azért lehet szólni :)

SaiyaGin

Quote from: LuckyDingo on 2010-05-17, 18:30:17
A Night Raidből az 5. rész sem volt valami húdenagy.. csak nehogy az legyen, hogy valami nagy dologra várok, aztán meg szépen vége lesz így.. XD

Kb. ja.
A némettel való próbálkozást meg igazán abbahagyhatná már Kazura. ::)

SaiyaGin

SD Gundam: Legend of the Three Kingdoms - Brave Battle Warriors! 01-02
Azt hiszem, ehhez már egy kicsit öreg vagyok, de azért elég  :lol: volt.