Darker Than Black /Spoiler!/

Started by Solid Snake, 2007-04-15, 14:28:50

Previous topic - Next topic

kikuchiyo

A 21. rész önálló? Mert akkor megnézem ma :)
Failure is the default option

Solid Snake

Quote from: kikuchiyo on 2007-08-31, 22:21:20
A 21. rész önálló? Mert akkor megnézem ma :)

Nos, semmi flashback nincsen benne, ha erre gondolsz. Haladnak benne az események szépen. ;)

Chronus

Mivan, a héten nem volt rész?

KeLa

Solid Snake

Quote from: KeLa on 2007-09-09, 17:48:01
Quote from: Chronus on 2007-09-09, 17:45:05
De volt... pénteken.

És egyelőre még csak RAW van belőle.

Chronus

Quote from: Solid Snake on 2007-09-09, 18:00:16
Quote from: KeLa on 2007-09-09, 17:48:01
Quote from: Chronus on 2007-09-09, 17:45:05
De volt... pénteken.

És egyelőre még csak RAW van belőle.
Ja. láttam. már leszedtem. érdekes volt. Wei többet vérzik mint az összes Bleach szereplő együtt 130 rész alatt. Azt hittem a contractorok csak emberek speckó képességekkel, de ugyanolyan halandók... de ebben 3 vérbank veszett el, hogy b*szta volna meg az áram rendesen anno. :D

Amber egyre fiatalabb. Azt hiszem igazam volt a büntetésével kapcsolatban.... még egy timestop és 10 éves lesz, és akkor gondjaim lesznek. 4 résszel ezelőtt még jó csaj volt, de többet ne stoppoljon... azért nem vagyok lolipedo...

chilip

[Anonymus] 23. rész

22-es nagyon jó volt  :jee: kiváncsi vagyok mi lesz ebben...

Solid Snake

Ajjaj, most már beizzítottak, nekem is fel kell kötni akkor a kantárt.  :hehe:

Utolsó három részre úgy készüljetek, hogy azok már különállóak lesznek, nem pedig kétrészes történetek. ;)

Lokids

Quote from: Solid Snake on 2007-09-14, 17:10:34
Ajjaj, most már beizzítottak, nekem is fel kell kötni akkor a kantárt.  :hehe:

Utolsó három részre úgy készüljetek, hogy azok már különállóak lesznek, nem pedig kétrészes történetek. ;)

Az eláírásod képéből feltűnt valami. Nagyon is hasonlít rá Lee. Nem lehet, hogy amiatt olyan magán(y)os egyén? :D

Chronus

22.-esnek mi a baja? Nekem sima RAW-nak tűnik. Az opening subolva van benne, minden más nem....

chilip

nekem volt alatta felirat, viszont a STAR féle blue dragonnál meg ugyanez a problémám, OP alatt van felirat, máshol meg nincs... vmi + kéne hozzá?

Chronus

Quote from: chilip on 2007-09-15, 00:55:40
nekem volt alatta felirat, viszont a STAR féle blue dragonnál meg ugyanez a problémám, OP alatt van felirat, máshol meg nincs... vmi + kéne hozzá?
Foggalmam sincs. Elméletileg a hardsub bele van renderelve a videóba, a frame része, ha csak úgy magától eltűnik az kb olyan lenne mintha az utolsó vacsorából Jézus kiretusálná magát... vagy ottvan vagy nem, egyszerűen elképzelhetetlenül hangzik hogy 2 külön embernél más a reakciója.

Solid Snake

Quote from: Lokids on 2007-09-14, 21:56:17
Az eláírásod képéből feltűnt valami. Nagyon is hasonlít rá Lee. Nem lehet, hogy amiatt olyan magán(y)os egyén? :D

Alaptétel: Az antiszociális jellemmel vagy sötét múlttal rendelkező szereplők minden animében magányosak, életuntak, kétkedőek, "szánalmasak" (olyan értelemben, hogy szinte állandóan küzdenek múltjuk tévedéseivel többnyire kisebb sikerrel). Pontosan ők a kedvenceim, mivel jóval nagyobb személyiséggel rendelkeznek, mint pl. egy romance animében egy balf@sz figura (kivétel Aizawa Yuiichi - Kanon 2006).

Quote from: Chronus on 2007-09-15, 00:46:03
22.-esnek mi a baja? Nekem sima RAW-nak tűnik. Az opening subolva van benne, minden más nem....

CCCP-vel elvileg semmilyen feliratkompatibilitási hiba nem fordulhat elő.
(bár könnyen beszélek, még nem tudtam leszedni a 22.-23.-at, így nem tudom, hogy nálam hogyan fog majd menni :rolleyes:)

Cobra

Sudo-sok elszúrták a 22. rész feliratozását, pontosabban ott a felirat, csak rosz helyre került az mkv-ban. Intronál meg azért van felirat, mert az hardsubos. Mkvtoonix-szal át kell rakni a feliratot a 3. helyre, akkor megjeleníti az MPC és a WMP is a feliratot
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Solid Snake

Quote from: Cobra on 2007-09-15, 18:44:59
Sudo-sok elszúrták a 22. rész feliratozását, pontosabban ott a felirat, csak rosz helyre került az mkv-ban.

Furcsamód nekem semmi bajom nem volt a sudo-féle 22. rész feliratával, éppen most néztem meg.

Vélemény: EPIC. Eddigi legjobb rész. Totál csavar.  :cool:
[spoiler]A kártyalapok felfedése mellett külön remek szegmens volt, hogy November 11 feláldozásával megmentette a "minden lében kanál" Misakit és kiderítette az igazat (így érthető is volt, hogy Amber miért "rabolta el" Mao-t).
Hei dühe a mostani állások szerint kicsit érthetetlen, talán a 23. részben választ kapunk arra, hogy miért is tekinti ősi ellenségének Ambert.[/spoiler]
Előrejelzés: utolsó három felvonásban erős durvulások várhatóak.

chilip

Quote from: Cobra on 2007-09-15, 18:44:59
Sudo-sok elszúrták a 22. rész feliratozását, pontosabban ott a felirat, csak rosz helyre került az mkv-ban. Intronál meg azért van felirat, mert az hardsubos. Mkvtoonix-szal át kell rakni a feliratot a 3. helyre, akkor megjeleníti az MPC és a WMP is a feliratot

:merci:

Puru²

Valaki tudna adni a 16.  utáni  Sudo-s részekhez egy linket ,sajna az új részes topikban csak 15. ep-ig vannak fent a linkek.  :merci:

Cobra

www.tokyotosho.info vagy www.isohunt.com -on keress rá a sudo-ra és megkapod őket.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Solid Snake

23. rész

Felvezetés, előkészítés. Külön tetszett, hogy visszahozták Kurosawa Gai-t is.
Ájj, de durva volt a rész zárójelenete... határozottan kell a 24. rész. Ilyenkor kéne egy időgép.  :D

Chronus

Quote from: Solid Snake on 2007-09-16, 23:57:55
23. rész

Ájj, de durva volt a rész zárójelenete... határozottan kell a 24. rész. Ilyenkor kéne egy időgép.  :D
Hei + Misaki bóklászán szerintem szuper volt :)

minuszmiki

ep. 21-22.: Végre elkezdtek tisztulni a dolgok, a fordulat meg ugyan nem lepett, de látványos volt. Nagyjó.
edit: Kihagytam, hogy Amber egyre jobban néz ki. :jee:

ep. 23.:
Quote from: Solid Snake on 2007-09-16, 23:57:55
:tezsvir:, Hei és Misaki bóklászása is ott volt, illetve a rész folyamán valami elemi erővel tört rám a zene, eddig nem nagyon éreztem ilyet a sorozat alatt, de ezt most nagyon összerakták. Remélem a remek felvezetés után egy hasonlóan erős finálé jön majd.

Solid Snake

Quote from: minuszmiki on 2007-09-17, 02:06:11

Egyre jobban loli.  :__devil:

a rész folyamán valami elemi erővel tört rám a zene, eddig nem nagyon éreztem ilyet a sorozat alatt, de ezt most nagyon összerakták.

Nem hiába, Yoko Kanno muzsikája isteni.  :whoah: -- külön az a zongoraszerzemény a rész elején.  :cool:
Ráadásul ezek már új szerzemények voltak, amiket nem hallhattunk az OST1-ben, szóval OST2 megjelenése már csupán idő kérdése.  :hopp:

minuszmiki

Quote from: Solid Snake on 2007-09-17, 17:53:34
Egyre jobban loli.  :__devil:
Mi másért? :D
Egyébként jöhetne már az az OST2.

Solid Snake

Quote from: minuszmiki on 2007-09-17, 20:42:44
Egyébként jöhetne már az az OST2.

Legrosszabb esetben majd az anime véget érte után jön ki.

ON: Azt sajnálom, hogy Mao múltja nem derült ki pontosan. Yin, Huang, Hei múltjából már láthattunk komolyabb jelenetsorokat, az egyedüli kakukktojás azonban kedvenc macskánk. Annyira kíváncsi lennék, hogy a valódi alakja hogyan nézhet ki, miért lett az öntudata wirelessen keresztül egy macska testébe zárva.

Chronus

Quote from: Solid Snake on 2007-09-17, 20:57:06
Annyira kíváncsi lennék, hogy a valódi alakja hogyan nézhet ki, miért lett az öntudata wirelessen keresztül egy macska testébe zárva.
És hogy miért nem húzta még ki a dugót a szerverből a syndycate ha amúgy is ki akarják csinálni őket. :lame:

Liquid Snake

Én meg sehol nem találom a 23ik részt...  :frown:

Chronus

Én

Solid Snake

Quote from: Chronus on 2007-09-17, 22:34:58
Quote from: Solid Snake on 2007-09-17, 20:57:06
Annyira kíváncsi lennék, hogy a valódi alakja hogyan nézhet ki, miért lett az öntudata wirelessen keresztül egy macska testébe zárva.
És hogy miért nem húzta még ki a dugót a szerverből a syndycate ha amúgy is ki akarják csinálni őket. :lame:

Talán még maga a Szindikátus sem tudja az igazi Mao tartózkodási helyét.
Viszont ha tudnák, akkor az valóban hatalmas plot hole lenne.