Darker Than Black /Spoiler!/

Started by Solid Snake, 2007-04-15, 14:28:50

Previous topic - Next topic

Chronus

Quote from: Solid Snake on 2007-09-17, 22:52:43
Quote from: Chronus on 2007-09-17, 22:34:58
Quote from: Solid Snake on 2007-09-17, 20:57:06
Annyira kíváncsi lennék, hogy a valódi alakja hogyan nézhet ki, miért lett az öntudata wirelessen keresztül egy macska testébe zárva.
És hogy miért nem húzta még ki a dugót a szerverből a syndycate ha amúgy is ki akarják csinálni őket. :lame:

Talán még maga a Szindikátus sem tudja az igazi Mao tartózkodási helyét.
Viszont ha tudnák, akkor az valóban hatalmas plot hole lenne.
Tudnak mindent amit ő hall és lát. Pont ezért ő az összekötő informátor.

smash++

Wow.Ez nagyon ott volt.Nem sok akció,de ez  kis Hei randis rész jó volt.
Én csak abban bízok,hogy Hei és Misaki túléli az incidenst, sad lenne ha vmelyikük nem (mondjuk össze is jöhetnének  :redface: -csak kár,hogy ez nem az a kategória).Marha jó fej Misaki,baseball talán még focit is néz,jó az étvágya és mégis jól néz ki,sokat nevet,okos és aranyos ahogy kezeli a "pasi felszedést".Nagyon kívácsi vagyok mi lesz ha kideríti,hogy Hei  BK201
Végre a múltból is láthattunk vmit.Nekem a régi Amber jobban bejön (nehogy kitagadjatok :D ).A város csak nem fog elpusztulni..,mert mégis csak túl sokan vannak itt Hei "barátai" közül és mint mellék szereplők.Nagyon kíváncsi vagyok a finale-ra.Elsem tudom képzleni,hogy mi lesz.Pedig már nincs sok rész hátra :( .Remélem nem olyan lesz,hogy olvass mangat ezután

Solid Snake

Quote from: smash++ on 2007-09-20, 19:41:57
Nagyon kívácsi vagyok mi lesz ha kideríti,hogy Hei  BK201

Ultimate shock.  :__devil:

Quote from: smash++ on 2007-09-20, 19:41:57
A város csak nem fog elpusztulni...

Pedig Hei csak akkor láthatja viszont Pai-t, ha Tokió felrobban (ugye, hogy anno jól tippeltem és robbanás lesz?  :D).

Darker Than Blackhez pedig egy "darker than black"-ending illik.  :lazza:

Chronus

[spoiler=24]Őőőőh. Hát a végén Amber már egy kicsit túl "loli" :) Kb olyan 4 éves lehet...[/spoiler]

Alkyra

láttam az értékeléseket s gondoltam belekukkantok...leszedtem a sudo versiont s piszkosul meglepődtme. utoljára ilyet a régi 500hz es celeronomom láttam...

Szaggat az anime! CCCP legfrisebb codec+cwmp-t(de próbáltam vlc vel s normál wmp 11 el is)  használok s néha siet néha késik a hang az animáció pedig egyszerűen lassú...pedig aztán nekem nincs gyenge gépem...
Kérném segítségeteket, hogy : 1. esetleg egy másik suber csapat aki ugyanilyen jó minőségben nyomja de nem hal bele a gépem, ha futattni akarom...
                                            2. vlm megoldás, hogy ezt a fajtát futtatni tudjam. piszok jó minőségben van s nem akarok lemondani róla egykönnyen ha van más megoldás.

előre is köszönöm.

Cobra

A "nincs gyenge gépem" állítás eléggé szubjektív, mint ahogy a példa mutatja :) A 720p-s h.264 + ASS felirat igencsak gépigényes megjelenítés szempontjából. Szerintem nem sok mindent tudsz csinálni a hardver fejlesztésén kívül.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

kikuchiyo

gb2/valamelyik help topik/, és keress rá arra, hogy CoreAVC, többször is leírtam, hogy hogyan lehet belőni a CCCP-hez vagy az mplayerhez.
Failure is the default option

Solid Snake

Quote from: Chronus on 2007-09-21, 16:34:02
[spoiler=24]Őőőőh. Hát a végén Amber már egy kicsit túl "loli" :) Kb olyan 4 éves lehet...[/spoiler]

Basszus, rákattintottam (mondjuk azért a spoilerben lévő tényre lehetett valahogyan számítani).  :lame: :3x3:

Quote from: minuszmiki on 2007-09-23, 02:32:12
[BSS] Darker Than Black - 24 [1280x720 h264][Vorbis][76222D71].mkv

Esti program : checked.  :whoah:

Quote from: Cobra on 2007-09-23, 12:51:01
A "nincs gyenge gépem" állítás eléggé szubjektív, mint ahogy a példa mutatja :) A 720p-s h.264 + ASS felirat igencsak gépigényes megjelenítés szempontjából. Szerintem nem sok mindent tudsz csinálni a hardver fejlesztésén kívül.

Egyetértek. A régi gépen nekem is eszméletlen szaggatással futott a sudo-féle verzió.

Quote from: kikuchiyo on 2007-09-23, 13:02:25
gb2/valamelyik help topik/, és keress rá arra, hogy CoreAVC, többször is leírtam, hogy hogyan lehet belőni a CCCP-hez vagy az mplayerhez.

Ezzel lehet próbálkozni, hátha...
Nálam anno nem segített (bár ehhez talán az is hozzájárult, hogy  :lame: voltam).

Venom

BSS verziónak milyen a minősége?

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

Solid Snake

AVI: 704x400 XviD
MKV: 1280x720 h264

Ergó ugyanolyan, mint az eddig kijött részeknek.
Ha subber minőségre gondolsz, akkor azügyben még nem tudok nyilatkozni.

Alkyra

örülnék ha vlk felrakná serverre, mert így nagyon problémás leszedni, hogy a csapatok fele már rég halott(akárcsak a torrentjeik)...

Solid Snake

24. rész: OMFG!  :eek:

[spoiler=de tényleg spoiler. Mondom, hogy spoiler. Rá ne kattints, csak ha már láttad!]
HUANG DIES  :eek:
MAO DIES  :eek:
WEI DIES
A LOT OF EPR CONTRACTOR DIES - BY THE HANDS OF THE EVIL PANDORA & SYNDICATE PEOPLE
PREVIEW: EPIC END

Mai feltűnése zavart. Melyik oldalon állt? Hogy került egyáltalán oda? Sok szerepe nem volt, csak a tojászabáló Szerződő megpörkölése.

Hoshimi szerepének szintén nincs sok értelme. Csak motyog össze-vissza mindenféle baromságot. Szinte könyörögtem, hogy valaki a csillagászok közül lelője, vagy valami egyéb módon szembesítse a végzetével.

Loli Amber: Ehh.  :lol:
[/spoiler]

minuszmiki

Quote from: Solid Snake on 2007-09-23, 18:11:24
24. rész: OMFG!  :eek:

[spoiler=de tényleg spoiler. Mondom, hogy spoiler. Rá ne kattints, csak ha már láttad!]
HUANG DIES  :eek:
MAO DIES  :eek:
WEI DIES
A LOT OF EPR CONTRACTOR DIES - BY THE HANDS OF THE EVIL PANDORA & SYNDICATE PEOPLE
PREVIEW: EPIC END

Mai feltűnése zavart. Melyik oldalon állt? Hogy került egyáltalán oda? Sok szerepe nem volt, csak a tojászabáló Szerződő megpörkölése.

Hoshimi szerepének szintén nincs sok értelme. Csak motyog össze-vissza mindenféle baromságot. Szinte könyörögtem, hogy valaki a csillagászok közül lelője, vagy valami egyéb módon szembesítse a végzetével.

Loli Amber: Ehh.  :lol:
[/spoiler]
[spoiler]Kell a hamleti vég, meg egy ideje amúgy is egy csomó szereplő érzésből cslekeszik, még az elvileg full racionális contractorok közül is. Preview meg nem néztem meg.[/spoiler]Egyébként meg jó volt, a remélt nagy finálé félúton van, és a befejezés is nagynak ígérkezik.

Soul

Quote from: Alkyra on 2007-09-23, 12:41:26
Szaggat az anime! CCCP legfrisebb

Ha még nem oldódott volna meg a probléma, akkor próbáld meg a K-Lite codec pakkot, ha ajánlottan rakod fel akkor is alapból be kell lenni kapcsolva a "search for broken codec files" opciónak.Ez segített nekem amikor nemrég avis problémáim voltak.Hiába uninstalálod a többi codec pakkot akkor is hagynak fenn szemetet ami 1 idő után össze akad.
Szal nekem nagyon bejött a K-Lite(előtte 1 darabig nekem is ccp volt), terjesztem az igét :smile:.

Én is örülnék 1 felrakásnak, vagy remélem lesz sudos "torrent pakk"  :smile:.(az a baj mire általában észbe kapok már x-edik résznél jár 1 anime és az első részek vagy nagyon csiga lassan jönnek vagy halottak).

chilip

hát nagyon jó volt ez a sorozat is ;) nagyon sajnálom hogy vége lett, remélem a közeljövőben indítanak majd egy ilyen szinvonalú animét...  :frown:

Solid Snake

Én is befejeztem. Nálam 4. helyet foglalta el az örökranglistán.  :jee:

Véleményt is írtam, majd ha átolvassák és méltónak találják, akkor kikerül az AoiAnimére.  :smile:

Venom

Én is megnéztem az utolsó részt és sajnálom, hogy itt vége is a dolognak. A sorozatot végig tartotta a színvonalat, még a kicsit fura Kurosawa Gai is jól sikerült, és erre kevés példa van. A lezárás bennem kicsit felemás érzéseket hagyott, de nem érzem azt, hogy nyitva hagytak volna dolgokat. Röviden és tömören, jó volt, csak kevés. :)

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

smash++

Quote from: Venom on 2007-09-30, 16:10:06
Én is megnéztem az utolsó részt és sajnálom, hogy itt vége is a dolognak. A sorozatot végig tartotta a színvonalat.A lezárás bennem kicsit felemás érzéseket hagyott.Röviden és tömören, jó volt, csak kevés. :)
Én is pont így vagyok vele.Habár valahogy nem érzem azt,hogy rendesen lezárták,de mivel Amber már mondta,hogy sok idő kell a változáshoz így már érthető a lezárás.Minden folytatódik...csak azt már nem láthatjuk

Chronus

Én valami epikusabb befejezést vártam... azért pár helyen ott volt, de szerintem elkapkodták, simán elment volna akármelyik sima résznek, nem volt jobban "befejezve" benne semmi mint azokban... kicsit olyan érzésem volt mintha elvágták volna. Ráadásul vártam vmi végső Misaki-Hei párbeszédet is, amit megint elk*rtak.... hát ennyit erről..

.. minden esetre top5-ben nekem is bennevan a sorozat

smash++

Quote from: Chronus on 2007-09-30, 16:30:50
Ráadásul vártam vmi végső Misaki-Hei párbeszédet is, amit megint elk*rtak.... hát ennyit erről..
Én is :D.Erre kaptunk egy olyat,hogy [spoiler] "Wait! Li-kun!" "The person named Li no longer exists" [/spoiler]  :wtf:.Valszeg szerintük nekünk ennyi elég volt :ejj: pedig még a legvégén reménykedtem hátha

Solid Snake

Quote from: Chronus on 2007-09-30, 16:30:50
Ráadásul vártam vmi végső Misaki-Hei párbeszédet is, amit megint elk*rtak.... hát ennyit erről..

A 23. részben bekövetkező kézfogásukkor én már sejtettem, hogy többet nem igazán fognak társalogni. Abban a kézfogásban volt egyfajta "sayonara"-érzés is.

smash++: gyorsan szerkeszd át a postodban a spoiler tag-et.  :ejnye:

Chronus

Quote from: Solid Snake on 2007-09-30, 16:55:04
A 23. részben bekövetkező kézfogásukkor én már sejtettem, hogy többet nem igazán fognak társalogni. Abban a kézfogásban volt egyfajta "sayonara"-érzés is.
[spoiler=szerintem szar lett]Furcsa... nekem Mistaki részéről nem kifejezetten jött le a "sayonara"-érzés, sokkal inkább valami olysami, hogy "szívesen beszélnék vele, de mindig eltűnik a f*szba"... az utolsó amit látsz az, hogy Misaki rohan utánna, Hei meg eltűnik... így egy merő feszültséggel lett lezárva az egész, ami irritáló... ráadásul Yin a végén meg véggképp rátett egy lapáttal, na az meg sehogy se illett oda, és még csak meg se lett magyarázva...  :_piszka: Az 1.részben feltűnt contractor kergetése (vagy hasonlóé) is inkább úgy tűnt, hogy "na rakjunk be pár - már kész - framet, mert már mindenki fáradt, és ugyis tökmindegy, és akkor kész is van" -célt szolgált, mint tényleges sztoribeli célja lett volna. Szóval nekem eősen Tesco gazdaságosnak tűnt az egész.[/spoiler]

Ez tulajdonképpen miből is készült? Manga? Game? Etc?

Liquid Snake

Hmmm... Nekem nagyon tetszett az egész anime, és az ilyen befejezéseket már megszoktam mert nemkevés anime ilyen "befejezetlenül" ér véget. Azért annyit még az orrunkra köthettek volna h mi lett Li-kunnal de nem, ez az egy egy kicsit idegesítő...

minuszmiki

Megnézve. Én teljesen elégedett voltam a befejezéssel, viszont egyetértek Venommal abban, hogy kevés volt, néztem volna még szívesen. (Bár annyira nem zárták le szerintem, hogy ne lehetne folytatni... )

Solid Snake

Quote from: minuszmiki on 2007-10-01, 00:39:11
(Bár annyira nem zárták le szerintem, hogy ne lehetne folytatni... )

Kétlem, hogy folytatni fogják. A DTB univerzuma valahogy olyan, mint a Cowboy Bebopnak: sohasem egész, mindig csak apró részletek halmaza.

[spoiler]Ráadásul a nagy titokra is fény derült (Syndicate & PANDORA are the bad guys, Amber & EPR is the rebellion), Huang & Mao halott, a csapat feloszlott, Amber is feláldozta magát, szóval ez a szál le van zárva.[/spoiler]

minuszmiki

Én sem hinném, hogy folytatják majd valamikor, csak jó lenne. :)

Chronus

Jó ok, átlag animehez képest tényleg nem volt rosz vég, de valahogy tényleg kevés. Persze még mindig jobb, mint egy Evangelion-effektus...

Solid Snake

Quote from: Chronus on 2007-10-01, 19:59:44
Persze még mindig jobb, mint egy Evangelion-effektus...

NGE 25.-26. nálam totálisan telibetalált, szóval... :ejnye:
(Igaz, hogyha nem lett volna az End of Evangelion, akkor lehetséges, hogy önmagában valóban csak  :wtf:-hatás érvényesült volna)