Darker Than Black /Spoiler!/

Started by Solid Snake, 2007-04-15, 14:28:50

Previous topic - Next topic

frozenstein

Quote from: Chronus on 2008-03-29, 14:31:18
QuoteIt's actually a misconception that it's being considered Episode 26. It's an OVA series that will be 4 episodes long, and it's about the mission to Heaven's Gate in South America with more detail and story between Hei and his sister.
Hát ez még véletlenül sem igaz. Amit én láttam 26-ik részként az egy szokásos dvd special, ami valahova sorozat közepébe beilleszthető, de nem tesz hozzá semmi pluszt a főszálhoz.

Chronus

Quote from: frozenstein on 2008-03-29, 14:48:48Hát ez még véletlenül sem igaz. Amit én láttam 26-ik részként az egy szokásos dvd special, ami valahova sorozat közepébe beilleszthető, de nem tesz hozzá semmi pluszt a főszálhoz.
Ja. Én is most néztem meg. A szöveget csak a forrástól copyztam ki, már ki is editeltem. Ha tudtam volna le se szedem, bár azért nem volt rossz. Megint felcsendült az a zene ami at 5. ep elején November megjelenésénél, amit azóta se sikerült megtalálnom sehol...

minuszmiki

Elég idétlenre sikerült, de azért jó volt megint látni a szereplőket. Lehet meg is nézem újra a sorozatot, ha végeztem a Nanával.

Lythis

Én is mostanában tervezem újranézni. Max megint elhalasztom a Gurren Lagann-t :D

Twitchblade

Nem tudja valaki, hogy honnan lehet leszedni azt a zenét, ami az utolsó pár részben a harcok/dráma alatt volt? Nincs benne az OST-ben.Nagyon megköszönném, ha valaki megtudná mondani, egyik kedvenc zeném a sorozatban, és ideges vagyok, hogy nincs meg :falba:
Bullets can't stop destiny

Solid Snake

Mi is arra a bizonyos második OST-re várunk.
De sajnos még máig sem adták ki (ha kiadják egyáltalán valamikor).  :frown:

balu01

Chronus blogjában olvastam először erről, aztán utánakeresve máshol is jókat hallottam róla, így végül én is megnéztem. Nem csalódtam, tényleg jó volt, mást nem is írok mert a véleményem szinte megegyezik a Chronus által leírtakkal.

Kassh

kinek volt ilyen menő darker than blackes sig-je mostanában? :D

NLZ

[reserved]

Kassh

Quote from: NLZ on 2009-07-01, 14:34:03
Eggyel feletted? :facepalm:
azért ennyire hülye nem vagyok  :_piszka:
nem az a sig hanem másik :) ilyen tök fekete olyasmi mintha metron lenne  ::)

LuckyDingo

Gondolkodtam rajta, hogy ebbe a topicba folytathatjuk-e az új évad tárgyalását :P Végülis igen sztem..

Szóval 3. rész: Hmmhmm.. [spoiler]érdekes képességet kapott a kiscsaj :D De legalább az ára nem valami iszonyat gázos. A varázslóból meg már nem lesz semmi.. hacsak nem kawarimi no jutsuzott, miután Heit leszállították róla. :)[/spoiler]

Zen

Látszólag sakura szirmokat szórva meter-medálból materializálódó Harkonnennévtelen nagy ágyú, muszáj volt ez?
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

chilip

gondolom amit akar azt tudja a seggéből előhúzni, csak épp ez ugrott be neki egyből mikor valami nagy és erős fegyvert akart mert ezt látta a haverjánál.

Zen

De de de de tündi-bündi "transformation" sequence in my anyone can diedies anime? :zomg:
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

LuckyDingo

4. Érdekes volt.. [spoiler]az a fegyós dolog tényleg érdekes lesz, hogy mindig Sailor moon stílusban kapja elő majd.
Valahogy éreztem hgy ilyen traininges cucc lesz... poén na.. XD Kiv vagyok, hogy Hei visszakapja-e a képességét. Nem mintha így nem lenne erős :)[/spoiler]

Shirosaki

Nekem bejövős az S2 főleg az opening  :jee: azért zárt helyen előkapni azta kis mordályt nem lehet egyszerű   :__devil:

Alkyra

Quote from: Zen on 2009-10-24, 01:49:16
De de de de tündi-bündi "transformation" sequence in my anyone can diedies anime? :zomg:

^This. Mi a jó büdös szar volt az a jelenet? Eddig amúgy OK a sorozat, de messze van úgye még a vége aztán mgelátjuk, hogy mi is fog kisülni ebből...

Shirosaki

A kövi részben már a "So you think you can dance" -ben fognak táncolni...
De azért lol hogy BK-201 mennyit iszik aztán megsem látszik rajta jól bírja...

Zen

Norit fel kellene ismernem? Mert nem tettem.
Also, a verekedések jól meg voltak csinálva. Nem mintha ez újdonság lenne. :D
&fmt=1

Lythis

Quote from: Alkyra on 2009-10-30, 15:27:37

^This. Mi a jó büdös szar volt az a jelenet? Eddig amúgy OK a sorozat, de messze van úgye még a vége aztán mgelátjuk, hogy mi is fog kisülni ebből...
think again, ez csak 13 rész...

Quote from: Zen on 2009-10-30, 19:30:06
BONES

Alkyra

Quote from: Lythis on 2009-10-30, 23:48:22
Quote from: Alkyra on 2009-10-30, 15:27:37

think again, ez csak 13 rész...

Quote from: Zen on 2009-10-30, 19:30:06
BONES

Tényleg csak 13 rész, erre nem is figyeltem, reflexből feltételeztem, hogy ugyanúgy 25 részes lesz mint az elődje. Hát...így viszont egy kicsit már másképp alakulnak a dolgok....

KeLa

És nem is 13 hanem 12 + 4 extra ep (DVD/Blu-ray), ami állítólag a két évad között történteket mutatja be.

Swarczi

Xzone

Kicsit belassult. Amúgy Suou szerintem nem is igazi contractor, csak Hei erejét kapta meg a medálon keresztül. Majd gondolom az utolsó 1-2 részben visszaáll az eredeti állapot, és Hei lerendezi az egész titkos szekciót.

Alkyra

Quote from: Xzone on 2009-11-07, 03:36:43
Kicsit belassult. Amúgy Suou szerintem nem is igazi contractor, csak Hei erejét kapta meg a medálon keresztül. Majd gondolom az utolsó 1-2 részben visszaáll az eredeti állapot, és Hei lerendezi az egész titkos szekciót.

^This.

Cobra

Kíváncsi vagyok nagyon, mi/ki az Izumi.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Alkyra

Szükségem lenne némi tanácsra hozzá értő illetve nem értő sorozat néző társaktól. Valamit elrontottam a rajzon viszont már nem vagyok képes megmondani, hogy hol a hiba és most [spoiler]nem a jobb kezénél levő kis kihagyott [/spoiler] részre gondolok. Valami a színekkel nem stimmel és ebben kérnék némi segítséget, hogy mit kéne változtatni rajta.

Előre is köszönöm a tippeket.

[spoiler]

[/spoiler]

Chronus

[spoiler]harisnya nem fekete, hanem szürke.[/spoiler]

Alkyra

Quote from: Chronus on 2009-11-22, 13:31:19
[spoiler]harisnya nem fekete, hanem szürke.[/spoiler]

Azt pont nem színeztem. Mármint az alapból ilyen színű volt. Ott nem csináltam semmit.XD...de lehet módosítom akkor szürkére.