Main Menu

OnePiece

Started by LuckyDingo, 2007-05-02, 00:09:16

Previous topic - Next topic

Squazee2005

1153 - Én nem bántam a visszafogottságot; mert egész jól körbeírta a karaktereket. Loki szemei és sorsa igencsak durvák.
Ida nagyon aranyos volt, kíváncsi vagyok, mi lett vele később.

blackronin

1154
A fejezet nagyon jó volt, volt info és érdekesség benne bőven!
Kezdjük a legfontosabbal:
Sokat kellett várni rá, de a fejezet végén végre megjelent teljes valójában Rocks D. Xebec!  :whoah:
A design nekem bejön, valamint érdekes volt látni, hogy a csapatának az első tagjai Newgate, Shiki és Stussy voltak.
Sokan, köztük én is, sejtettük már régóta, hogy valószínűleg Teach apja is egyben, de ezzel a mostanival már bizonyossá vált a dolog.

Yamato story-ja is halad, kíváncsi vagyok hogy a titokzatos emlékhely meglátogatása milyen jelentőséggel bír majd.

Jövő héten cover és color spread!  :hopp:

Squazee2005

Jó fejezet volt, Xebec tetszik és az is, hogy ki volt írva, hogy Blackbeard apja. Érdekes, hogy ekkor még nem voltak "Rocks" kalózok, csak szövetségesek.

blackronin

1155
OPIC fejezet volt, nem vitás!  :whoah:
Xebec jól kitalált karakter, valamint kellő erővel is alá tudja támasztani az elképzeléseit.
A "Proto-Rocks" banda is klassz, valamint érdekes toborzási mód az, hogy Xebec lényegében mindenkit Davy Fight-ok segítségével nyert el, a különböző ellenséges bandákat kihívva.
Ja és Harald se kispályás, ha harcról van szó, de Xebec "kardstílusa" is eléggé rendhagyó.

Az pedig, hogy "beugrott" Imu-hoz, csak hogy beszóljon neki, az azért nem semmi.  :P
Persze az ígéretét végül nem ő fogja beváltani, hanem nagy valószínűséggel a fia, Teach (ha tippelnem kellene).

A break rosszkor jött most, valamint augusztusban alapból van egy Obon is, így szeptemberig max. 3 fejezetet fogunk majd csak kapni sajnos...  :frown:

edit:
1156
Király fejezet volt, haladtunk tovább a legendák vonalán, Harald és a Rocks mellett kaptunk egy kis "sidequest"-et, ahol láthattuk Roger-t, Garp-ot és a Kuja kalózokat is.
Viszont be kell vallanom, hogy a Roger-es/Kuja-s rész már egy kicsit túl nagy kilengés szerintem, hiszen elvégre Harald flashback-je ez és a fókusz a fejezetben eléggé minimális volt az ő tekintetében.
Lore szempontjából egyébként nem lehet panasz, izgalmas látni a Rocks kalózokat, most már tényleg ismerjük az összes fontosabb tagot.
Reméljük, hogy a lényeg a következő fejezetben inkább már Harald-on lesz újra, a Rocks történetét pedig majd más formában látjuk majd tovább elmesélni, köztük a legendás God Valley-vel.

Valahogy kibírtuk a break-et, de jön az Obon, így a folytatás csak 2 hét múlva.

edit2:
1157
Folytatódott a Rocks flashback 2 hét után.  :P
Király volt látni a bandát akció közben és még egy kicsit belelátni abba, hogy milyen idők voltak Roger előtt.
És amennyire bírom a Rocks bandát, sajnos ez a fejezet is túlzottan eltolódik az ő irányukba, az Elbaph/Harald/Loki történet helyett.
Reméljük, hogy jövő héttől azért visszatér a fókusz Harald-ra, mert ez az ő flashback-je elvileg.  ^^"

De azért nem menjünk el amellett, hogy benne volt Katakuri is a fejezetben, ahogy éppen Big Mom vállán pózol.  :D

Sajnos megint break, de nem most Jump, hanem Oda saját break-je, amit ugye mindig külön kell kezelni...

Squazee2005

Én nem hittem, hogy ennyire Rocks irányba megyünk, de nem bánom. Abban nem vagyok biztos, hogy God Valleyt látjuk most, de nem semmi flashback. Továbbra is nagyon jó.