Aktuálisan futó sorozatok új részei - Javaslatok, kommentek, etc

Started by Darkstar, 2007-05-28, 15:07:12

Previous topic - Next topic

Lokids

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Soldier

kérdés:
van-e igény most kezdödö anime beiktatására, amely esetleg több embert erdekel.Mert ha igen akkor szivesen küldözgetem továbbra is a firssitéseket ugy ahogy eddig is ,ha persze Zsiga birja még cérnával. Amugy mennyire hasznos a topic, mármint vannak akik használják?

megjegyz:
az utoljára áthelyezettek animek neve bent maradt az elsö postba, a link viszont mar nem a kellő cimre mutat  :redface:

Selmo

A tökéletesség unalmas.

Próféta

Quote from: Soldier on 2007-10-07, 02:54:50Amugy mennyire hasznos a topic, mármint vannak akik használják?
Mások nevében nem beszélhetek, de nekem mindenképpen hasznos volt, szóval köszi mindenkinek, akinek része volt benne.

Darkstar

Quote from: Soldier on 2007-10-07, 02:54:50
van-e igény most kezdödö anime beiktatására,
A Clannadot tervezem betenni, de csak akkor, ha kijön a 16:9es verzió. Ha szerintetek így is jó, akkor bekerülhet most is.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Én

Quote from: Próféta on 2007-10-07, 12:17:34
Quote from: Soldier on 2007-10-07, 02:54:50Amugy mennyire hasznos a topic, mármint vannak akik használják?
Mások nevében nem beszélhetek, de nekem mindenképpen hasznos volt, szóval köszi mindenkinek, akinek része volt benne.
Én is inkább onnan klikkeltem, mint torrent oldalról, tőlem is :merci: és így tovább :) Clannad meg go

Zsiga

Quote from: Darkstar on 2007-10-07, 12:51:13
A Clannadot tervezem betenni, de csak akkor, ha kijön a 16:9es verzió. Ha szerintetek így is jó, akkor bekerülhet most is.
Ugyanerre gondoltam én is, elég a legjobb subokat berakni, a gyengébbek / speedsubok menjenek csak szépen az animék saját topicjaiba.
A többi sorozat esetében meg amit én nézek azt úgyis berakom, amit mások néznek és elküldenek nekem (vagy beírják ide) azt szintén, szóval nem hiszem hogy bármit is változtatni kéne a jelenlegi rendszeren.

smash++

Quote from: Soldier on 2007-10-07, 02:54:50
Amugy mennyire hasznos a topic, mármint vannak akik használják?
Számomra határozottan hasznos :),köszi mindenkinek. Örülnék neki ha az úgymond nagy közönség által kedvelt animek vagy amiknek várhatóan nagy sikere lesz bekerülnek ide,mert én annyira nem követem ezeket a megjelenéseket pv-et és hasonlókat...

Soul

Szerintem is hasznos, úgy is sokat járunk ide fórumozni akkor már lehet ilyen extra szolgáltatás  :smile:.School Days felkerül a listára?

Soldier

Quote from: Soul on 2007-10-07, 18:51:58
:smile:.School Days felkerül a listára?

jo kérdés, összeszedem ha kell ami van, bár nem tudom Conclave óhajtja-e folytatni(vki olvasott vmit kapcsba.?).Habár ott a m33w is,max ilyen vegyesen lehet es akkor is már csak a befejezett animekhez. ;)

Soldier

Személyes kérés , bár bizok benne hogy többen nézik majd. ->Shana II. SS-Eclipse gondolom rendben van.Szvl ha nincs kifogás<>Frissítés ugy ahogy eddig is küldeném
[spoiler=itt]
Shakugan no Shana Second
[SS-Eclipse]

1..: Xvid, .h264[/spoiler]

Draconire

Quote from: Soldier on 2007-10-07, 23:00:37
Személyes kérés , bár bizok benne hogy többen nézik majd. ->Shana II. SS-Eclipse gondolom rendben van.Szvl ha nincs kifogás<>Frissítés ugy ahogy eddig is küldeném
[spoiler=itt]
Shakugan no Shana Second
[SS-Eclipse]

1..: Xvid, .h264[/spoiler]
[spoiler][/spoiler]

http://usteam.hu/forum/index.php?topic=1127.msg295054#msg295054  :D

Én

Soldier

Quote from: Én on 2007-10-07, 23:15:17
Az önarcképcsarnok egyel arébb van... :ejnye: :D

hehe szép lenne  :lol: + en nem is vagyok ilyen vén  :hopp:

Cobra

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Selmo

A tökéletesség unalmas.

Selmo

A tökéletesség unalmas.

Selmo

Szavazzatok emberek! Miket látnátok szívesen a torrentek között? Jöhetnek további javaslatok is.

A tökéletesség unalmas.

Gregory

Quote from: Selmo on 2007-10-18, 18:50:18
Miket látnátok szívesen a torrentek között? Jöhetnek további javaslatok is.
clannad?
(meg a Genshiken 2, de csak zárójelesen  :smile:)