Main Menu

Dennou Coil - Spoilars!

Started by Manitu, 2007-06-05, 15:43:47

Previous topic - Next topic

Próféta

Quote from: Alkyra on 2007-12-16, 20:01:31lesz ebből second season?:)
Erősen meglepne, de rávetném magam :)
Amúgy majdnem azt hittem, Lythis vagy. Az avatárok átka.

Quote from: LuckyDingo on 2007-12-16, 20:21:33Lassan lesubbolják az egészet ugye?
Már megtörtént.

Alkyra

Quote from: Próféta on 2007-12-16, 20:36:57
Quote from: Alkyra on 2007-12-16, 20:01:31lesz ebből second season?:)
Erősen meglepne, de rávetném magam :)
Amúgy majdnem azt hittem, Lythis vagy. Az avatárok átka.

Ma találtam véletletlenül a wincsimen vlhol miközben rendezgettem a dolgokat.Oo Lythis is ezt használta? lehet tőle loptam el.XD már nem emlékszem.:)(most már avatart használ.:P én inkább nevekről jegyzem meg a usereket.:)

egyb. hogy on is legyek: le van már subbolva, de nem épp a legjobb minőségben. én megvárom ureshiit míg kész lesz vele.

Próféta

Alkyra

Quote from: Próféta on 2007-12-22, 18:16:32
http://ureshii-fansub.org/?p=173
Itt a vége...

Nu lol, megelőztél.:P Töltöm ezerrel, tűkön ülök már, annyira várom. Után majd véleményt is nyílvánítunk.^^

LuckyDingo

Végignéztem és kifejezetten tetszett. Mást nagyon nem lehet mondani :) A Story király, a graf király, a szereplők királyak. Nekem ez 10/10es anime :P

Alkyra

húúú de jó vége volt!!OO szépen megcsinálták az tuti! [spoiler] Isako volt a nagy kedvenc, kár hogy a végén nem látjuk többet.:( Azért azis furcsa volt, hogy a végén látták Densouket pedig nem volt a szemükön a szemüveg.(csak a homlokukon) [/spoiler]

Isteni történet,gyönyörűen kidolgozott karakterek, minőségi grafika s kellemes zene. Kell ennél több?

Végértekelés: 10/10

motifator

Quote from: WikipediaBeyond, a short animated film in the Animatrix anthology, about children playing with Matrix anomalies; also shares its character designer with Dennō Coil.
Végig éreztem, hogy a téma nagyon hasonló. És tényleg. (Amúgy az összes Animatrix rövidfilmből mindig is a Beyond volt a kedvencem :))
A Dennou Coil-ról hosszabb értékelést a "Melyik animét láttad legutóbb..." topikba írtam.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Kvikveg

Quote from: motifator on 2007-12-26, 13:41:24
Quote from: WikipediaBeyond, a short animated film in the Animatrix anthology, about children playing with Matrix anomalies; also shares its character designer with Dennō Coil.
Végig éreztem, hogy a téma nagyon hasonló. És tényleg. (Amúgy az összes Animatrix rövidfilmből mindig is a Beyond volt a kedvencem :))
A Dennou Coil-ról hosszabb értékelést a "Melyik animét láttad legutóbb..." topikba írtam.
Nekem is.  :haha:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

White SeeD

Ez jó volt. Az év egyik legjobbja. Bár nehezen tudnám elképzelni hogy a valóságban működhetne ez a dolog. (már mint a szemüveg, és a virtuális valóság r
rápakolása az egész valós világra.
A szereplők is egész jól voltak megcsinálva, bár nekem nemigazán jött be ez a fajta rajzstílus. De ettől függetlenűl illett hozzá.
A legnagyobb érdeme, hogy nagyon egyedire sikeredett. Ez adott egy kis reményt, hogy születhetnek még egyedi és jó animeok manapság is :smile:
(Bár 2007-ben erre meglepően sok példa volt)
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Alkyra

Quote from: White SeeD on 2008-01-02, 13:40:28
Ez jó volt. Az év egyik legjobbja. Bár nehezen tudnám elképzelni hogy a valóságban működhetne ez a dolog. (már mint a szemüveg, és a virtuális valóság r
rápakolása az egész valós világra.
A szereplők is egész jól voltak megcsinálva, bár nekem nemigazán jött be ez a fajta rajzstílus. De ettől függetlenűl illett hozzá.
A legnagyobb érdeme, hogy nagyon egyedire sikeredett. Ez adott egy kis reményt, hogy születhetnek még egyedi és jó animeok manapság is :smile:
(Bár 2007-ben erre meglepően sok példa volt)

off:
a technológia már létezik, de még kezdeti stádiumban van a dolog.^^ ha kiadnának ilyen szemüveget a köznépnek én tuti vennék egyet...:)

hgf

Sziasztok!

Bocs, ha már szerepelt a kérés, de nem akarom elolvasni a fórumot a spoilerveszély miatt :) Feliratot keresek a Dennou Coil-hez, akár magyar, akár angol nyelven. Tud valaki segíteni?

chilip

Quote from: hgf on 2008-01-14, 21:13:33
Sziasztok!

Bocs, ha már szerepelt a kérés, de nem akarom elolvasni a fórumot a spoilerveszély miatt :) Feliratot keresek a Dennou Coil-hez, akár magyar, akár angol nyelven. Tud valaki segíteni?

ha csak felirat kell passz, de itt egy torrent az Ureshii subs-hoz (beégetett angol felirat) 1-26.részig << torrent >>

hgf

Kösz!

De azért lenne jobb a felirat, mert az itteni MKV biztosan jobb minőségű, mint egy AVI, szóval inkább azt nézném. Ha tudnám :(

Próféta

Quote from: hgf on 2008-01-14, 21:21:13De azért lenne jobb a felirat, mert az itteni MKV ...
Ja vagy úgy...
Az FTP-n fent lévő mkv-ken természetesen van felirat.
Nézz utána, hogy kedvenc lejátszódon hogy lehet bekapcsolni a megjelenítését.

hgf

Hoppá. Pedig ilyesmit nem szoktam elnézni. Ég a képem, de a Media Player Classic (háttérben egy CCCP-vel) akkor is azt jelzi ki, hogy nincs felirat...

Alkyra

Quote from: hgf on 2008-01-14, 21:27:54
Hoppá. Pedig ilyesmit nem szoktam elnézni. Ég a képem, de a Media Player Classic (háttérben egy CCCP-vel) akkor is azt jelzi ki, hogy nincs felirat...

érdekes. nézd meg vlc vel vagy sima windows media player 11el. én azokat használom.^^

hgf

A VLC mutatja a feliratot, a Media Player Classic, a Windows Media Player 11 és a Zoom Player nem. Ki érti ezt? (Költői kérdés volt.) Lényeg, hogy tudok ma Dennou Coilt nézni :)

Zsiga

Quote from: hgf on 2008-01-14, 21:40:30
A VLC mutatja a feliratot, a Media Player Classic, a Windows Media Player 11 és a Zoom Player nem. Ki érti ezt? (Költői kérdés volt.) Lényeg, hogy tudok ma Dennou Coilt nézni :)
A VLC saját beépített codeceket használ, a többi mind külsőt, valószínűleg azzal van a probléma. Pl. VSFilter auto-load be van kapcsolva?

hgf

Magamtól ennyire már nem értek hozzá. Most a Haali Media Splitter beállításainál találtam olyat, hogy "Auto load VSFilter", be is kapcsoltam, de még mindig nem volt felirat. Aztán bekapcsoltam kísérletképpen az FFDShow beállításainál azt, hogy fogadja el a beágyazott feliratokat, de ennek az eredménye valami fura, csúszkáló időzítésű feliratozás lett, ráadásul olvashatatlanul kicsi betűkkel és lekicsinyített videoképpel. Amikor meg lejátszás közben kikapcsoltam a feliratot az FFDShow-n, bezöldült a video alsó fele. Úgyhogy hamar vissza is állítottam az FFDShow beállításait.

chilip

most járok a 12. résznél és eddig ez visz mndent  :lul: :muhahah: Kyoko-chan szakállt növesztett  :D

ed.: nah befejeztem, télleg jó volt nagyon, nem bántam hogy végignéztem (bár még1x nem biztos, hogy meg fogom nézni... )

minuszmiki

És ez mitől ilyen örömteli? Az Ureshii lesubbolta végig HD és SD verzióban is, kifogástalan minőségben.

LuckyDingo

DB foghatna valamimást és subbolja azt XD Csinálja meg a TTGL-t SDben végig és akkor jó lesz.. mert abból 20-26ig csak Anon sub van...

NLZ

Irónikus akart lenni, azért is írtam, hogy a hozzájuk méltó minőségben. :) Én se értem minek csinálják, hasznosabbá is tehetnék magukat.
[reserved]

Próféta

Xzone

Kuroi Tenshi

It's alive! hahahaha!

Quote from: Alkyra on 2008-01-02, 14:04:53
off:
a technológia már létezik, de még kezdeti stádiumban van a dolog.^^ ha kiadnának ilyen szemüveget a köznépnek én tuti vennék egyet...:)

Off folyt.:
A technológia továbbra is kezdeti stádiumban van, vagy
még ott sem, bár attól függ, hogy melyik része. Látott
képre rávetített kép, adatok már évtizedek óta létezik
vadászrepülőkön és egyebeken. Az animében látotthoz
hasonlóbbon is dolgoznak, pl. nvidia tegra techdemón
mutattak ilyet, ahogy a tegrával szerelt pda egy makettet
olvasott be, majd a makettbe helyettesített be dolgokat,
amik a készülék mozgatásának megfelelően látszódtak,
azaz úgy tűnt, mintha tényleg ott lennének (bár egy
elég gagyi zombis játék volt az alany).

On:
tényleg egész jó volt.
Ennek ellenére a végéig zavart a karakter-design, ami
a részletesen kidolgozott háttérhez képest pár vonalból
állt, rendkívül elnagyoltan (főleg profilból nézve...)
Valamint a sok cliffhangeres befejezés... még jó, hogy
nem akkor néztem, amikor jött kifelé, mert akkor még
inkább idegesített volna :haha:
De ezeket leszámítva ritka jó volt.

motifator

Nekem is nagyon tetszett annakidején, mindenképp kiemelkedő darab, csak talán kicsit sok volt a végén a melodráma. De amilyen kis gagyinak indult elsőre, annyira megtetszett 4-5 rész után.

És az offhoz is egy kicsit:
Az Augmented Reality legjelentősebb felhasználása
Na meg ez :D
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.