Main Menu

FullMetal Alchemist

Started by Liquid Snake, 2007-08-22, 11:06:59

Previous topic - Next topic

Liquid Snake

Hy! Valaki nem tudná esetleg h honnan tudnám leszedni az eddig megjelent chapter-eket persze angolul, mert az anime-t megnéztem és egy résztől kezdve nagyon sz@r volt, viszont chillip azt mondta h a manga az normális, és nekem ezért kéne mert alapból nem lenne baj vele csak az utolsó 10-20 részt baszták el. :D Szóval aki tud segítsen plz!

Draconire

Quote from: Liquid Snake on 2007-08-22, 11:06:59
Hy! Valaki nem tudná esetleg h honnan tudnám leszedni az eddig megjelent chapter-eket persze angolul, mert az anime-t megnéztem és egy résztől kezdve nagyon sz@r volt, viszont chillip azt mondta h a manga az normális, és nekem ezért kéne mert alapból nem lenne baj vele csak az utolsó 10-20 részt baszták el. :D Szóval aki tud segítsen plz!
http://thepiratebay.org/tor/3740550/Full_Metal_Alchemist_Manga_1-72_%5BENG%5D
http://anip.homeunix.com/manga/index.php?path=Full%20Metal%20Alchemist/
Google is your friend...

Liquid Snake

THX. Pedig google-ztem csak ezek szerint láma vagyok hozzá :)

LuckyDingo

Omg volt egy FMA topic itt a mangáknál is? :D
Múlthéten pótoltam azt az 50 fejezetet, amit kihagytam belőle és nagyon EPIC kis sztorija lett... az animét szájbeveri 100szor minimum. Kár hogy havonta jön, bár nem is olyan kár, mert akkor mindig jó adagot kapunk, infoval tele. A 91. fejezet az aktuális és a végén ígéretesnek ígérkezik [spoiler]a Hohenheim VS Bearded bastart  harc :)[/spoiler]

csacsa

Kb 2 napja kezdtem el olvasni a mangát, de már végigolvastam a 91ig. Sokkal jobb mint az anime, azt hittem, hogy az anime követi a mangát, de tévedtem. Az anime sokkal egyszerűbb lett, nagyon sok különbséggel. Nálam EPIC WIN a manga.  :whoah:

Élesszük fel ezt a topicot is emberek!!!!!
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

LuckyDingo

92es chapter is kijött :D [spoiler]Al jól nyomja a kaviccsal.. Egy kis Sloth eksön is volt :D Remélem Oliviáék kinyiffantják :S kimbleenek meg valszeg lőttek  :whoah:[/spoiler]

csacsa

Basszus...király lett megint a chap. Olíviáék le se tagadhatnák, hogy tesók. :lol:
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

LuckyDingo

Szerinted az imádott madbomber barátunk túléli, hogy kettéharapják a nyakát? :D

csacsa

Sztem túléli, de nem sok köszönet lesz benne. Annyira nem kedvelem Kimblee-t, de kár lenne érte. Kíváncsi vok Marcoh mit fog csinálni a kaviccsal.

Maron

Most a Gangan borítóján is FMA lesz, Hohenheim, Ed és Al, meg egy szép színes duplaoldal csoportképpel. :angyali: De aztán jön a 94. fejezet, és már vannak képek is.
[spoiler=94. fejezet]Envyből grillezett homunculus, némi acéltöltelékkel, mert Riza 2-3 tárat tuti beleeresztett. A végén csak az a kis izé marad Envyből, aki most annak köszönheti, hogy megérte a fejezet végén, hogy Ed nem óhajtja Roynak odaadni, akinek most úgy tűnik, teljesen elborult az agya. o.O[/spoiler]

LuckyDingo

GHHyááh Roy nagyon komoly volt O.o

Maron

Az.  o.O Valakinek most kéne nyakonönteni egy vödör vízzel :he:

csacsa

Remélem Roy nem fog véglegesen átmenni Berserk módba, mert akkor én fogok a sarokba fordulni egy pengével a kezemben. A fejezet nagyon tetszett, de nem értem Ed miért menti meg Envy-t.

LuckyDingo

Quote from: csacsa on 2009-04-18, 22:06:58
Remélem Roy nem fog véglegesen átmenni Berserk módba, mert akkor én fogok a sarokba fordulni egy pengével a kezemben. A fejezet nagyon tetszett, de nem értem Ed miért menti meg Envy-t.
Azért mert az ő segítségével tudja megkeresni a Father-t  :)

csacsa

Quote from: LuckyDingo on 2009-04-18, 22:16:41
Quote from: csacsa on 2009-04-18, 22:06:58
Azért mert az ő segítségével tudja megkeresni a Father-t  :)

Tényleg, teljesen kiment a fejemből a father. :rotfl: Asszem túl sokfelé figyelek 1xre és kimaradnak részletek.  :frown:

LuckyDingo

Új fejezet kint :D
[spoiler]Mustang lenyugodott, Envy kinyírta magát.. pöf..
Armstrong nyomott egy szép fájtot és a végére egy kis meglepi :D[/spoiler]

Maron

Igen. :D
[spoiler]Armstrong nővére nem volt semmi, ahogy befogta azokat is harcolni, akiket azért küldtek, hogy elintézzék. :Kiraly: A végén meg  Izumi, főleg, hogy nem "háziasszony"-ként mutatkozott be. :lazza:[/spoiler]

csacsa

[spoiler]Hawkeye nagyot mentett. Envy meg befordult, amiért Ed megmondta neki a tutit. XD  Armstrong tényleg jól nyomja, de a nővére se semmi, ami dumát az levágott a frissen érkezetteknek.  :D A végén annyira nem lepődtem meg, mert már vártam, hogy mikor jön mega kedve a fight-hoz. [/spoiler]

LuckyDingo

[spoiler]Nah 96.ch kint :D Végre lecsapták "öhh.. mindenhez rohadt lusta vagyok.." Slothot :D
Ahogy Izumi ütése után néztek az Armstrong tesók az priceless. Meg egy kis Father Hohenheim ízelítő. Kiv vagyok, mit tett magával az öreg, hogy a Father nem tudta kiszedni a követ. Bár van egy érzésem, hogy nincs benne külön kö, hanem az egész teste, vagy a vére az.. az mekkora durva lenne már :)[/spoiler]

LuckyDingo

Új raw:  [spoiler]csöppet érdekes lesz ez a Hohenheim harc. Bradley felbukkant, meg Greed is. Érzem a visszavágót :D[/spoiler]

Zen

[spoiler]Hohenheim vs Anti-Spiral Alucard
Greed vs Bradley
Van/lesz itt minden, mi szemnek s szájnak ingere. :D[/spoiler]
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Bishop

Greed Bradly visszavágót már alig várom  :hopp:

LuckyDingo

Quote from: Bishop on 2009-07-11, 12:39:51
Mondjuk ebben érdekelne, hogy Greed most valamivel erősebb lett-e, vagy ugyanúgy felnyársalja Bradley XD

Zen

Quote from: LuckyDingo on 2009-07-11, 14:47:49
Quote from: Bishop on 2009-07-11, 12:39:51
Mondjuk ebben érdekelne, hogy Greed most valamivel erősebb lett-e, vagy ugyanúgy felnyársalja Bradley XD
Hát a gazdateste mégiscsak pro keleti harcos, az csak ér vmit.  :D
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

LuckyDingo

Új chapter kint.. kevéééééés volt  :D

Zen

A vénembert a végén fel kellett volna ismernem?
&fmt=1

Maron

Ezek szerint lehet, de nekem sem rémlett.

Szerk.: más sem ismerte fel, szóval rákérdezett LJ-n, válasz:
[spoiler]He's the creepy old man who patches up Kimblee after Scars wrecks him, and he's there during Bradley's creation, too. No name's been given to him as far as I know.[/spoiler]

Member

[spoiler=Ling]Ling-gel amúgy most mi van? Néha feléled benne Greed, néha meg visszaszerzi a controlt?[/spoiler]

csacsa

Quote from: Member on 2009-08-13, 21:30:39
[spoiler=Ling]Ling-gel amúgy most mi van? Néha feléled benne Greed, néha meg visszaszerzi a controlt?[/spoiler]
Pontosan ahogy mondod. [spoiler]Alkut kötöttek.[/spoiler]

LuckyDingo

Fordítva :D Néha feléled Ling de amúgy Greed a főnök :D