Main Menu

Fairy Tail

Started by Liquid Snake, 2007-08-27, 01:18:01

Previous topic - Next topic

Megmurdel

308 [spoiler]Megin eljátszották ezt a fos mindenki máshol kötött ki, de meg kell h mondjam az eleje jobb volt sokkal amíg 1 csapatként harcoltak.[/spoiler]

Leara

Igen, én is szívesebben néztem volna egy mindenki mindenki ellen harcot, mint hogy most megint elmenjen majd pár fejezet az 1 vs 1 (néhol mondjuk 2-3) harcokra :S. Ráadásul ott van még a verseny is, gondolom ott is mindenki kap majd 1-1 fejezetet (bár akkor már remélem Juviának is lesz végre egy rendes harca...).
MAL

Megmurdel

:facepalm: most komolyan [spoiler]Fiore "legerősebbjei" akik anniyra szarok h 1 ch kellet 5ük kiütésére  ^^"[/spoiler]

Leara

Na igen... mondjuk nem akartam, hogy most erre is elmenjen 5-6 fejezet, na de azért egy alatt lerendezni őket kicsit gáz  ^^". Egyelőre teljesen feleslegesnek tartom, hogy behozta a mangaka ezeket a karaktereket  ^^".
MAL

Megmurdel

Persze kicsit unalmas is lett volna tekintve azt, h a bajnokság utolsó napja is most megy ami sztem sokkal érdekesebb. A plusz karaktereket meg vagy visszajönnek még ezután vagy el lesznek felejtve.

LuckyDingo

[spoiler=THIS.. IS.. SPAAARTAAAAA]http://www.mangareader.net/fairy-tail/310/19[/spoiler]
xD Gáz volt.. :D De végre vége.

Megmurdel

hmm egész jó ch [spoiler]Natsu-ék összefutottak az álarcos félkaru rablóval :D akinek kilétét most valószínűleg megint nem fedik fel, mert visszaugrottunk a versenyhez :D a most következő harc remélem, hogy eszméletlenül jó lesz[/spoiler]
Mavis  :angyali:

Megmurdel

Ószóm ch  :Kiraly: és végre bebizonyosodott h [spoiler]Lucy jött a jövőből[/spoiler]

Leara

Egész jó fejezet volt, bár a vége nem volt meglepő... de kíváncsi vagyok, hogy Mashima mit fog kihozni ebből a szálból. Ami a leginkább érdekel az az, hogy [spoiler]jövő Lucy-nak miért volt Zerefhez hasonló aurája... legalábbis ha jól emlékszem, Jellal először azt hitte, hogy Zerefet érzékelte.[/spoiler]
MAL

Megmurdel

313nem túl jó de nem is rossz[spoiler]FutureLucy is összesett mielőtt bármit mondhatott volna de Erza Vs. Kagura érdekes lesz[/spoiler]

Swarczi

Ez az Erza vs Kagura fight érdekes volt
[spoiler] Azért remélem h Erza nem hal meg [/spoiler]

Megmurdel

Nem volt semmi bár Erza megint túl sokat beszélt. :D [spoiler]Am igen mondták h ne használja azt a kardot szal sztem az Kagura vére bár kituggya. Olvastam olyat elméletet is h Milliana-t cserélte ki Erzá-ra. Mondjuk ez elég morbid lenne.[/spoiler]

NLZ

Quote from: Swarczi on 2013-01-11, 17:53:00
Ez az Erza vs Kagura fight érdekes volt
[spoiler] Azért remélem h Erza nem hal meg [/spoiler]
Ezt úgy mondtad, mint ha lenne rá esély. :)
[reserved]

Leara

Levy az egyik levelében írta, hogy meghaltak egy páran, szóval az egyik akár Erza is lehet... de nem hiszem, hogy ez bekövetkezne, hiszen gondolom Lucy sem véletlenül jött vissza a jövőből, szóval valahogy majd megakadályozzák ezeket :D. Amúgy az Erza vs. Kagura fight nem volt rossz.
MAL

Swarczi

Ideje lenne már meghalnia valakinek - nem mintha nagyon örülnék neki, de már illő lenne h valaki kiessen a főszereplők vagy mellékszereplők közül.

Megmurdel

Ha már biztos meghal valaki az az öreg lesz, de én nem szeretnék senkit halottan látni az igazat megvallva.

kada

Quote from: Megmurdel on 2013-01-12, 13:56:26Ha már biztos meghal valaki az az öreg lesz
Már megint?
Egyszer már nem úgy volt hogy konyec filma?

Megmurdel

Jah már megint, de ahogy a dolgok szoktak alakulni sztem a FutureLucy azért jött vissza h senki se haljon, mint abban a jövőben ahonnan jött. :D

NLZ

Ez egy shounen, semmi olyan nem fog történni, ami érzelmileg megrázná az olvasótábort. :)
[reserved]

kada

Quote from: NLZ on 2013-01-12, 15:47:38Ez egy shounen, semmi olyan nem fog történni, ami érzelmileg megrázná az olvasótábort. :)
És ennek mi köze Makarov - esetleges - halálához?  :__devil:

Megmurdel

[spoiler]Naggggyon jó 1 db új emlékdarabkával máris oda a gyűlölet és mégcsak nem is Erza kapta a pontot.[/spoiler]

Leara

Nagy csalódás volt ez a fejezet. Nem mintha nem ilyesmire számítottam volna, hiszen ez tipikus Fairy tail fordulat. Remélem Minervát egy fejezet alatt lenyomják, aztán halad másfele a sztori (jövő-Lucy most épp jobban érdekelne).
MAL

Megmurdel

Én is csalódtam benne és egyet is értek szerintem is gyorsan lerendezhetnék azt a harcot hiszen van 1-2 harc még ami érdekelne.
Quote from: Leara on 2013-01-18, 13:40:59
(jövő-Lucy most épp jobban érdekelne).
meg persze ittvan ez is :D

kada

Kövezzetek meg, de szerintem Minerva karaktere egész jó.

Lehet hogy ha figyelmesen újraolvasnám - és nem csak azért néznék bele minden héten hogy tudjam miről van itt szó - már nem lenne igaz, de egyenlőre az.

[spoiler=random pic for the random god][/spoiler]

Leara

Nem Minervával van a baj, ő egész jó szemét bitch karakter :D. Kifejezetten örülnék annak, ha legyőzné Erzát, de ilyen úgysem lesz.
MAL

Megmurdel

Igen mert Erza nemsokára előhúzza a nakama trump card-ot és lesújt haragjával. :D

Leara

317: most már biztos, hogy jövő Lucy-val valami nem stimmel, már csak az a kérdés, hogy pontosan mi :D. Szerintem nem imposztor, hanem inkább vagy többet tud, mint amit elmond, de valamiért úgy érzi, hogy egy részét muszáj elhallgatnia; vagy ő maga sem tudja, hogy mi történt pontosan. Következő fejezet mondjuk úgy tűnik, hogy el fog menni Gajeelre és Rogue-ra, szóval a válaszokra még várhatunk.
MAL

Megmurdel

Mikor említette, hogy mikor érkezett meg a múltba már gyanús volt kicsit, mert ha jól emlékszem már többször is érezni lehetett valamit ami hasonlított Zeref varázserejéhez .... és ha FutureLucy volt a forrás akkor már évekkel ezelőtt is itt volt szal sztem éveket ugrott vissza. Mondjuk én arra voksolok, hogy nem akar valamit elmondani vagy nem mondhatja el különben valami nagy változás következne be vagy ilyesmi. A kövi ch ill. harc meg remélem jó lesz és izgalmas.

chilip

bullshit asspull after bullshit asspull :) thank you fairy tail, I knew I can count on you  :kocc:

kada

Quote from: chilip on 2013-02-07, 12:03:47
bullshit asspull after bullshit asspull :) thank you fairy tail, I knew I can count on you  :kocc:
Can't let Naruto steal the show completely.